Gezondheid

Kanker bij huisdieren neemt epidemische vormen aan. De waarheid die fabrikanten van diervoeding angstvallig geheim proberen te houden

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waarom neemt kanker bij huisdieren epidemische vormen aan? Daarover gaat het in onderstaande video. Je krijgt gelijk een aantal tips hoe je je geliefde huisdier kunt beschermen.

Er is een verrassende relatie gevonden tussen kanker bij huisdieren en ‘natuurlijke’ brokken. Fabrikanten van diervoeding proberen dit angstvallig geheim te houden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Je zult daarnaast gaan ontdekken waarom chemotherapie niet de oplossing is voor je huisdier.

Geen doodvonnis

Een Grammy-genomineerde kunstenaar legt uit waarom kanker geen doodvonnis is. De meeste dierenartsen vertellen je dit niet, maar het kan het leven van je huisdier redden.

Er wordt verder ingegaan op de resultaten van een studie uit 2008, die de geheimen voor een lang, gezond leven voor je huisdier onthult.

Ieder jaar worden zes miljoen honden en zes miljoen katten gediagnosticeerd met deze verwoestende ziekte. Dat is hartverscheurend, maar er is hoop.

Eenvoudige veranderingen

Door een aantal eenvoudige veranderingen door te voeren kun je genieten van een lang en gezond leven met je huisdier.

Het wordt allemaal onthuld in onderstaande documentaire, waarin 33 vooraanstaande experts op het gebied van kanker bij huisdieren aan het woord komen.

Immunologen, oncologen en holistische dierenartsen vertellen hoe natuurlijke behandelingen en therapieën dieren kunnen redden van kanker.

Bekijk aflevering 1 van de documentairereeks hieronder:

[The Truth About Cancer]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Het zal denk ik niemand verbazen dat ik een uitgesproken poezen mens ben, mijn laatste poes is 24 jaar geworden, ik heb altijd poezen gehad maar die zijn nooit ziek geweest……. ik geloof direct dat er net zoveel mis is met dierenvoedsel als onze voedsel industrie….. Maar, als ik om me heen kijk wil tegenwoordig iedereen een huisdier, ook als ze de hele dag werken…..dat vinden ze gezellig als ze thuis komen, want ja alleen thuiskomen…….. Het grote probleem is dat er teveel vanuit de mens gedacht wordt i.p.v. het dier, dieren hebben ook eigen karakters, dieren hebben gevoelens en een ziel…… Het grote probleem is dat mensen zich daar helemaal niet mee bezig houden ( het overgrote deel althans ) ik heb buren die hebben een getraumatiseerd hondje uit Spanje , en ja heel aandoenlijk maar hij mankeert van alles, zo kan ik doorgaan met verhalen over dierenleed , ik hoop dat mensen begrijpen wat ik wil zeggen…..mensen worden ziek omdat ze niet gelukkig zijn of getraumatiseerd , dat is geestelijke/ zielen pijn en dat uit zich in lichamelijke klachten en dat is bij dieren ook zo…. ik heb aan niemand zo’n hekel dan aan mensen die dieren mishandelen………En ja natuurlijk kan een dier net als een mens gewoon ook iets oplopen tijdens het leven, maar daar gaat het niet over…… Huisdieren krijgen teveel klachten als de mens dat is vreemd , ….. ik heb jaren geleden op een manege paarden gemagnetiseerd , ik ben geschrokken ,als je ziet hoe lusteloos ze met hun poten in de drek staan te wachten tot er weer een kind op zn rug klimt…….en natuurlijk zijn er goede….. Zolang de mens niet in staat is om in te zien dat alles wat leeft, aandacht ,verzorging en liefde nodig heeft zal er niet veel veranderen….. we hebben op deze site wel over de goed verdienende farma,maar allemachtig die dierenartsen kunnen er ook wat van…..

Bas2
Bas2
5 jaren geleden

Holistische dierenartsen?? Zijn daar ook opleidingen voor?

Louise
Louise
5 jaren geleden

Bas 2 volgens mij wel, maar dat moet je even opzoeken….

Azraël
Azraël
5 jaren geleden

Een huisdier levert voor de farmaceutische industrie financieel een hoop extra op. En het liefst moet het volk een zo gevaarlijk mogelijk huisdier want die leveren gevaar, letsel en dus geld op…duhhh

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x