Homepagina » Gezondheid » Kanker bij huisdieren neemt epidemische vormen aan. De waarheid die fabrikanten van diervoeding angstvallig geheim proberen te houden
Kanker bij huisdieren neemt epidemische vormen aan. De waarheid die fabrikanten van diervoeding angstvallig geheim proberen te houden

Kanker bij huisdieren neemt epidemische vormen aan. De waarheid die fabrikanten van diervoeding angstvallig geheim proberen te houden

Waarom neemt kanker bij huisdieren epidemische vormen aan? Daarover gaat het in onderstaande video. Je krijgt gelijk een aantal tips hoe je je geliefde huisdier kunt beschermen.

Er is een verrassende relatie gevonden tussen kanker bij huisdieren en ‘natuurlijke’ brokken. Fabrikanten van diervoeding proberen dit angstvallig geheim te houden.

Je zult daarnaast gaan ontdekken waarom chemotherapie niet de oplossing is voor je huisdier.

Geen doodvonnis

Een Grammy-genomineerde kunstenaar legt uit waarom kanker geen doodvonnis is. De meeste dierenartsen vertellen je dit niet, maar het kan het leven van je huisdier redden.

Er wordt verder ingegaan op de resultaten van een studie uit 2008, die de geheimen voor een lang, gezond leven voor je huisdier onthult.

Ieder jaar worden zes miljoen honden en zes miljoen katten gediagnosticeerd met deze verwoestende ziekte. Dat is hartverscheurend, maar er is hoop.

Eenvoudige veranderingen

Door een aantal eenvoudige veranderingen door te voeren kun je genieten van een lang en gezond leven met je huisdier.

Het wordt allemaal onthuld in onderstaande documentaire, waarin 33 vooraanstaande experts op het gebied van kanker bij huisdieren aan het woord komen.

Immunologen, oncologen en holistische dierenartsen vertellen hoe natuurlijke behandelingen en therapieën dieren kunnen redden van kanker.

Bekijk aflevering 1 van de documentairereeks hieronder:

[The Truth About Cancer]


Vond je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Het zal denk ik niemand verbazen dat ik een uitgesproken poezen mens ben, mijn laatste poes is 24 jaar geworden, ik heb altijd poezen gehad maar die zijn nooit ziek geweest……. ik geloof direct dat er net zoveel mis is met dierenvoedsel als onze voedsel industrie….. Maar, als ik om me heen kijk wil tegenwoordig iedereen een huisdier, ook als ze de hele dag werken…..dat vinden ze gezellig als ze thuis komen, want ja alleen thuiskomen…….. Het grote probleem is dat er teveel vanuit de mens gedacht wordt i.p.v. het dier, dieren hebben ook eigen karakters, dieren hebben gevoelens en een ziel…… Het grote probleem is dat mensen zich daar helemaal niet mee bezig houden ( het overgrote deel althans ) ik heb buren die hebben een getraumatiseerd hondje uit Spanje , en ja heel aandoenlijk maar hij mankeert van alles, zo kan ik doorgaan met verhalen over dierenleed , ik hoop dat mensen begrijpen wat ik wil zeggen…..mensen worden ziek omdat ze niet gelukkig zijn of getraumatiseerd , dat is geestelijke/ zielen pijn en dat uit zich in lichamelijke klachten en dat is bij dieren ook zo…. ik heb aan niemand zo’n hekel dan aan mensen die dieren mishandelen………En ja natuurlijk kan een dier net als een mens gewoon ook iets oplopen tijdens het leven, maar daar gaat het niet over…… Huisdieren krijgen teveel klachten als de mens dat is vreemd , ….. ik heb jaren geleden op een manege paarden gemagnetiseerd , ik ben geschrokken ,als je ziet hoe lusteloos ze met hun poten in de drek staan te wachten tot er weer een kind op zn rug klimt…….en natuurlijk zijn er goede….. Zolang de mens niet in staat is om in te zien dat alles wat leeft, aandacht ,verzorging en liefde nodig heeft zal er niet veel veranderen….. we hebben op deze site wel over de goed verdienende farma,maar allemachtig die dierenartsen kunnen er ook wat van…..

  25 likes
 2. Dieren krijgen meuk voedsel lager dan laag
  Echt troep, maar dieren kan je gewoon cannabis olie geven. Cbd en thc olie(wel een lage dosis natuurlijk)
  Dieren hebben ook een ECS

  5 likes
 3. Wat een aandoenlijk verhaal Richard, misschien had je die dieren wel in een periode van je leven dat het niet zo lekker met je ging, dat kan.. En misschien moet/ moest je eerst leren wat liefde en zelfliefde is…. ik ga je toch iets vragen , je hoeft niet te antwoorden , want het is privé ….. Wie is toch die man met dat lichtbruine kostuum, slank met glad haar, en een vergeelde? sigaret in zn hand en volgens mij is hij niet van hier…..elke keer als ik jouw naam voorbij zie komen, zie ik ook die man…..denk er maar even over na 🙏

  1 likes
  • Het ligt niet alleen bij mij. Als ik naar buiten kijken ik zie mensen wandelen met hun hond, dan denk ik: arme hond. “Kijk hem eens fatsig zijn. Zoals zijn baas”. Bij veel mensen zie ik verwaarloosde dieren. Honden en katten,vet en fatsig, zoals hun baasjes vaak zelf zelf zijn. Kaalgevreten vogels die als krankzinnigen krijsen, vissen die doelloos heen en weer zwemmen in een vierkante bak. Slangen die wachten op hun zoveelste bevroren muis.
   En ik vraag mij af waarom ik dieren gevangen wil zetten.

   En Louise,
   Ik ben al heeeeeel lang hier.
   De laatste keer droeg ik speer en schild.

   2 likes
  • Zij zijn de ‘Engelen’, mijn ‘Schilden’ op mijn pad als Krijger.

   1 likes
 4. Bas 2 volgens mij wel, maar dat moet je even opzoeken….

  3 likes
 5. Holistische dierenartsen?? Zijn daar ook opleidingen voor?

  2 likes
 6. Een huisdier levert voor de farmaceutische industrie financieel een hoop extra op. En het liefst moet het volk een zo gevaarlijk mogelijk huisdier want die leveren gevaar, letsel en dus geld op…duhhh

  2 likes
 7. Ik heb veel huisdieren gehad. Bijna allemaal gingen zij voortijdig dood.
  Ik had een kikker. Die voerde ik alcohol. Daar kon hij niet zo goed tegen. Een cavia liet ik in de zon staan en een merel die ik had gevonden ook. Stekelbaarsjes die ik ving dreven al snel aan de oppervlakte van het water in mijn aquarium. Een kraai die ik gevonden en gevoerd had werd doodgebeten door een hond. De andere kraai kreeg geelbek en stierf ook. Onze hond stierf aan kanker. Verschrikkelijk was dat. Onze kat werd uiteindelijk vergiftigd door onze buurman. Mijn schildpadden vroren dood in de vijver. Een aquarium raakte ‘s nachts eens lek en de vissen stierven. Mijn duiven werden opgevreten door mijn kat. Mijn kaketoe, 14 jaar oud, stierf aan zinkvergiftiging omdat ze binddraad had ingeslikt.
  Mijn andere papegaai stierf nadat ik pas gescheiden was. Blijkbaar kon hij de stres van de verandering niet aan. Hij weigerde te eten en stierf. En mijn allerliefste parkietje vloog per ongeluk weg. Kapot was ik er van. Alle keren de smart van het verlies. En ook het schuldgevoel.
  Nu besef ik dat ik geen goede baas voor een dier kan zijn. Hoe leuk ik ze ook vind, en hoe goed ik het ook probeer. Ik kan dieren niet dat bieden wat zij nodig hebben.
  Ik ben lief en zorgzaam voor dieren. Ik vind dieren prachtig! Maar ik kan geen goede baas voor hen zijn.
  Vraag je zelf bij de aanschaf van een dier altijd af of jij een goede baas voor je dier kunt zijn. Niet of het dier goed voor jou is. Als je eerlijk bent geldt dat in de meeste gevallen niet.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

marc de hond

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...

chemotherapie

Chemotherapie kan juist leiden tot méér kanker. Dit is hoe het werkt

De behandeling tegen kanker is in de ...