CoronaMens en Dier

Gideon van Meijeren waarschuwt: ‘Regering wil ook gezonde mensen van hun vrijheid kunnen gaan beroven’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Wat de regering nu wil, dat is een nieuwe trend die is ingezet gedurende het grote coronaschandaal, namelijk dat ook gezonde mensen van hun vrijheid beroofd kunnen worden. Dat zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) dinsdag in het tv-programma Ongehoord Nieuws over de nieuwe permanente coronawet.

Hij merkte op dat dit uniek is in de geschiedenis van infectieziektebestrijding. “Dat is nu iets wat permanent gemaakt wordt. Zeer zorgwekkend,” waarschuwde Van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onze vrijheden zijn voorwaardelijk

Nu komt de aap uit de mouw: ze willen permanent die grondrechtenbeperkende tirannieke maatregelen kunnen opleggen, aldus het Kamerlid.

“Mensen worden afhankelijk gemaakt van de overheid. Al onze vrijheden zijn voorwaardelijk. En je kunt die vrijheid alleen maar terugkrijgen als je weer gaat voldoen aan de eisen die de overheid daaraan stelt,” lichtte hij toe.

Militant verzet

“Wij roepen op tot massaal, krachtig, militant verzet tegen deze tirannieke overheid, die nu weer hetzelfde circus opnieuw wil gaan beginnen,” zei Van Meijeren.

Hij voegde eraan toe dat we via alle verschillende kanalen – vanuit de politiek, vanuit de media – die aanval moeten blijven inzetten en zorgen dat het systeem uiteindelijk zodanig gaat kraken dat het op een dag in elkaar stort.

4.9 173 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
1 jaar geleden

Gaat mooi niet gebeuren gewoon omdat we dat niet accepteren en in strijd is met de grondwet. Dus ze gaan allemaal keihard neer. Gaat niet gebeuren dus.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Wie gaat ons bevrijden van het kwaad, van de Satanisten, en van de landverraders. wie gaat de bevrijding in gang zetten.

Sdl
Sdl
1 jaar geleden

Actie moet er komen om de regering ten val te brengen of ze moeten dit niet meer willen doorzetten als regering zijnde. Wat denken ze wel wat ze zijn ?

Wil
Wil
1 jaar geleden

Lever dea as slaaf,

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x