CoronaMens en Dier

Gideon van Meijeren waarschuwt: ‘Regering wil ook gezonde mensen van hun vrijheid kunnen gaan beroven’

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!

Wat de regering nu wil, dat is een nieuwe trend die is ingezet gedurende het grote coronaschandaal, namelijk dat ook gezonde mensen van hun vrijheid beroofd kunnen worden. Dat zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) dinsdag in het tv-programma Ongehoord Nieuws over de nieuwe permanente coronawet.

Hij merkte op dat dit uniek is in de geschiedenis van infectieziektebestrijding. “Dat is nu iets wat permanent gemaakt wordt. Zeer zorgwekkend,” waarschuwde Van Meijeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onze vrijheden zijn voorwaardelijk

Nu komt de aap uit de mouw: ze willen permanent die grondrechtenbeperkende tirannieke maatregelen kunnen opleggen, aldus het Kamerlid.

“Mensen worden afhankelijk gemaakt van de overheid. Al onze vrijheden zijn voorwaardelijk. En je kunt die vrijheid alleen maar terugkrijgen als je weer gaat voldoen aan de eisen die de overheid daaraan stelt,” lichtte hij toe.

Militant verzet

“Wij roepen op tot massaal, krachtig, militant verzet tegen deze tirannieke overheid, die nu weer hetzelfde circus opnieuw wil gaan beginnen,” zei Van Meijeren.

Hij voegde eraan toe dat we via alle verschillende kanalen – vanuit de politiek, vanuit de media – die aanval moeten blijven inzetten en zorgen dat het systeem uiteindelijk zodanig gaat kraken dat het op een dag in elkaar stort.

4.9 173 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
1 maand geleden

Gaat mooi niet gebeuren gewoon omdat we dat niet accepteren en in strijd is met de grondwet. Dus ze gaan allemaal keihard neer. Gaat niet gebeuren dus.

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Wie gaat ons bevrijden van het kwaad, van de Satanisten, en van de landverraders. wie gaat de bevrijding in gang zetten.

Sdl
Sdl
1 maand geleden

Actie moet er komen om de regering ten val te brengen of ze moeten dit niet meer willen doorzetten als regering zijnde. Wat denken ze wel wat ze zijn ?

Wil
Wil
1 maand geleden

Lever dea as slaaf,

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

151
0
We lezen graag je reactie!x