Archeologie

Waarom houdt het WEF overal ter wereld archeologische opgravingen tegen?

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Het verhaal dat ons is verteld over onze geschiedenis is nep, het is niet waar. Dat zei Tucker Carlson in de show van Alex Jones.

Jones vroeg hem of hij weet dat het World Economic Forum zich overal ter wereld bemoeit met archeologische vindplaatsen om te voorkomen dat er opgravingen worden verricht. Het WEF beweert dat het ‘niet goed is voor de natuur’ om de artefacten bloot te leggen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Zo wordt het tempelcomplex Gobekli Tepe in Turkije beheerd door de Dogus Group, die een partnerschap heeft met het WEF. De directeur van de organisatie is een graag geziene gast op de jaarlijkse bijeenkomst in Davos. De Dogus Group is niet van plan om grootscheepse opgravingen te verrichten bij Gobekli Tepe, hoewel tot nu toe slechts 5 procent van het complex is blootgelegd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het bovennatuurlijke

Carlson wees erop dat de autoriteiten er de afgelopen eeuw alles aan hebben gedaan om informatie over archeologische vondsten weg te drukken en feiten te verdraaien. Waarom mogen we niet weten hoe de wereld er 5000 jaar geleden uitzag? Waarom is dat een bedreiging voor hen?

Hij trok vervolgens een parallel met de overheidspropaganda over UFO’s. “Die heeft één doel: het bestaan van het bovennatuurlijke ontkennen,” zei hij. “Dat is de boodschap. Waarom willen ze ons doen geloven dat het bovennatuurlijke niet bestaat?”

De Verduistering

De ergste impact van de wereldwijde maffia was de vervreemding en machteloosheid van de mensheid, vooral in het Westen, door een spirituele oorlog tegen de mensen, een menticide die onze spirituele wortels en ons menselijk potentieel diep aantastte. Dat project, de Verlichting (die eigenlijk de Verduistering was), maakte ons weerloos tegen het materialistische systeem en onze eigen primitieve drang naar onmiddellijke bevrediging van het ego.

Dit ontmenselijkingsproces heeft tot doel onze vrijheid en onze natuurlijke menselijke toekomst weg te nemen, om ons te transformeren in onnadenkend vee op de private Farm Earth, gemakkelijk te beheren en in bedwang te houden met brood en spelen.

Hackbare vleesrobots

Of zoals Harari zei: mensen zijn doelloze, ‘hackbare vleesrobots’ zonder ziel of vrije wil, die binnenkort zullen worden verbeterd door DNA-herprogrammering en een fusie met technologische gadgets (transhumanisme).

Het eeuwenlange verduisteringsprogramma van de wereldwijde maffia heeft onze samenlevingen gedissocieerd en de huidige geatomiseerde, vervreemde en machteloze individuen zijn nu wanhopig op zoek naar een voet aan de grond.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
1 maand geleden

Was me al vaker opgevallen, zoals bv Nikola Tesla in geen enkel schoolboek genoemd wordt, ik had nog nooit van hem gehoord zelfs, tot ik in Kroatie kwam, zelfde over het Tartariaarse rijk, als je dat googled struikel je zowat over de talloze aanduidingen van “complottheorieen”

Geen schaap
Geen schaap
1 maand geleden

Zij willen niet dat wij onze oorsprong en geschiedenis kennen, maar vooral voorkomen dat wij weten dat er voor ons veel intelligentere beschavingen waren dan wij ooit zullen bereiken. De Atlantiërs waren ruim 20.000 jaar geleden enorm geavanceerd. Daarbij vergeleken staan wij nog maar in de kinderschoenen.

Cok
Cok
1 maand geleden

Ze willen ons niet voor niks zomaar willen blijven controleren, controleren en controleren. Stel je voor dat wij erachter komen wat
ze voor ons hebben verborgen gehouden:
denk aan de grote skeletten, die over de hele wereld zijn gevonden, over de Egyptische hierogliefen en beelden in de Colorado en in Australië, over Antarctica met resten van gebouwen en beelden en zo is er vast nog veel meer. We moeten maar geloven dat de mensheid nog maar 5000 jaar op Aarde is.

Inhetmeer
Inhetmeer
1 maand geleden

Bovenstaande klopt helemaal. Binnenkort wordt wát daar verborgen ligt, weer opnieuw geactiveerd…..en dat hersteld de oude energievelden die het mensdom wakker maken.

Of ze het tegenhouden of niet……die dingen gaan gewoon weer werken.

Daar zijn ze doodsbang voor.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x