CoronaBinnenland

Wob-stukken onthullen: geen enkele coronamaatregel was wetenschappelijk onderbouwd

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Uit Wob-onderzoek wordt griezelig en schokkend duidelijk dat het ministerie van VWS onder het mom van ‘wetenschap’ coronamaatregelen heeft afgekondigd die op geen enkele wetenschap gebaseerd waren, schrijft het journalistieke platform Indepen.

De anderhalvemetermaatregel: “De onderbouwing voor 1,5 meter ontbreekt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png


Niezen of hoesten in de elleboog: “Niet zo’n goed idee.”


De CoronaCheck-app: “Kun jij zorgen voor een verhaal met meer ‘body’ voor wat betreft de effectiviteit?”


Het coronadashboard: “Er is geen epidemiologische onderbouwing voor de signaalwaarden.”


‘Er is onderbouwing nodig’, ‘het narratief kan zijn…’:


Het sluiten van scholen: “Hierbij moet worden opgemerkt dat er voor deze maatregel geen enkele inhoudelijke of wetenschappelijke onderbouwing is.”


Het RIVM zoekt achteraf naar een onderbouwing voor maatregelen die VWS erdoor gedrukt heeft:


“Uit officiële overheidsdocumenten blijkt dat geen enkele maatregel wetenschappelijk was onderbouwd. De integriteit van het RIVM en VWS is in het geding,” reageert data-analist Daniël van der Tuin.

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen schrijft: “Voor iedere maatregel ontbreekt de wetenschappelijke onderbouwing, 1,5 meter, mondkapjes, Corona-app, niezen in de elleboog, signaalwaarden en schoolsluitingen. VWS verordonneert het RIVM tóch een onderbouwing te geven.”

“De Covid-maatregelen misten elke wetenschappelijke onderbouwing en kwamen uit de dikke duim. Zogenaamde experts in het OMT en RIVM wisten dit en zwegen!” stelt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD).

4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Knettergek in NL in den HAAG RUTTE EN CO

Annette
Annette
1 jaar geleden

VERRASSING? Niet écht natuurlijk.

‘Zo’n beetje ALLES, wat dat zootje incompetente, zogenaamde “wetenschappers” uit de hoge hoed hebben getoverd, heeft niets, maar dan ook niets met de ECHTE wetenschap van doen.

Dat is niet zo verwonderlijk, omdat vanaf het begin van deze hele CORONA SCAM, straks in oktober maar liefst DRIE JAAR geleden begonnen, een filmscenario is. Maar dan wel van een héél slechte film. Geen A-, geen B-, maar niet meer dan een C -film.

Als wij beginnen met die zogenaamde test om dat zogenaamde virus op te sporen. Nog stééds wordt deze gebruikt, ondanks het feit, dat zelfs met het toezeggen van een aardige bak geld, dit nog nimmer is geïsoleerd. EN daarmede definitief bewezen.

Alleen al DAAROM was alles frauduleus. Die test werd en wordt nog steeds gebruikt.

Dan die mondkapjes. Ik kan mij nog herinneren, dat in één van de eerste nummers van Gezond Verstand het volgende stond: het mondkapje kan je vergelijken met een stuk gaas waarmee je probeert een mug tegen te houden.
Prachtige omschrijving, omdat iedereen een stuk gaas kan visualiseren en dan een mug, die daar natuurlijk moeiteloos doorheen kan.

Die anderhalve meter. Ook zo’n lachertje. Als je ECHT ziek bent en koorts hebt, dan hoor je gewoon in je bed te liggen en uit te zieken. Ben je een beetje verkouden…. lekker naar buiten, frisse lucht (ofschoon….. is dat nog wel “frisse” lucht?) en, als de zon schijnt, vitamine D opnemen.

IK heb mij nooit aan die anderhalve meter gehouden, behalve dan als de andere partij dat wilde. Binnen de groepen werd dat nooit gedaan. Lekker omhelzen, zoenen. Dat is nog altijd het beste voor je immuunsysteem. En niet te vergeten het “feel good” systeem.

En wat betreft die zogenaamde experimentele gentechinjectie (OOK een omschrijving van Gezond Verstand): bewezen het aller slechtste project aller tijden.

En dan die valse manier om mensen over de streep te trekken: JE DOET HET VOOR EEN ANDER.

IK ben gelukkig VOOR DE STREEP blijven staan.

Ernst gluipers
Ernst gluipers
1 jaar geleden

Nu dit allemaal heel helder en duidelijk word gaan we hier nog wat mee doen?
En in het licht van deze nieuwe ontwikkelingen, die rechtzaak tegen Koopmans, komt dat er nog van?

Anne
Anne
1 jaar geleden

Dat was bij iedere wappie bekend…. intelligente wezens die wappies…. ongetwijfeld geschikt voor de nieuwe leidende functies in de wereld….

Back to top button
170
0
We lezen graag je reactie!x