Great ResetMens en Dier

Kijk: Klaus Schwab jubelt over voorstellen en ideeën om ‘Nieuwe Wereldorde te creëren’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Er circuleert op dit moment een fragment op social media van de bijeenkomst van het World Economic Forum in 2017, waar oprichter Klaus Schwab openlijk sprak over de Nieuwe Wereldorde.

Na afloop van een gesprek met zijn leermeester Henry Kissinger zei Schwab: “Wat een prachtige gelegenheid om onze week hier af te sluiten met zulke concrete voorstellen en ideeën over hoe we echt een Nieuwe Wereldorde kunnen creëren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kabinet-Rutte in dienst van Nieuwe Wereldorde

Maar als je gelooft in een Nieuwe Wereldorde dan ben je een ‘anti-overheidsextremist’.

Eerder zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren van FVD dat ‘het kabinet-Rutte niet de belangen van de Nederlandse bevolking dient, maar die van een internationale elite die er openlijk naar streeft om een Nieuwe Wereldorde te creëren’.

‘Dat is natuurlijk onzin’

“Geen wereld die bestaat uit soevereine staten met nationale democratieën en verschillende volkeren, maar een wereld waarin politieke en economische besluiten worden genomen door een wereldregering die alles en iedereen controleert,” zei Van Meijeren.

Premier Rutte ontkende vervolgens dat hij op het World Economic Forum de instructies van Klaus Schwab krijgt. “Dat is natuurlijk onzin,” beweerde Rutte.

4.7 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marijke
Marijke
11 maanden geleden

Oprutte! Eén Groot Landverraad.

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
11 maanden geleden

Wat ik mij ondertussen wel afvraag, wie stuurt Herr SSchwab aan? We horen of zien de laatste tijd weinig over de Bilderbergers!

wim
wim
11 maanden geleden

Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker , maar omdat 85% van de mensen dat nog steeds niet is , zitten deze Psychopaten nog steeds niet vast !

We worden gewoon gereduceerd tot een soort van vee , van alle rechten , vrijheden en rijkdom ontdaan we worden heel rustig in de richting van het slachthuis gedirigeerd !

Gisteren werd de vraag gesteld of mensen , deze Psychopaten ooit zullen aanklagen voor landverraad nou ik denk het niet

Mensen die zo dom zijn zich alles af te laten nemen zullen waarschijnlijk ook nooit het besef krijgen hier op 1 of andere manier zelf verantwoordelijk voor te zijn , over landverraad al helemaal niet te beginnen .
Jammer maar waar , ik hoop nog op een wonder …

hoogtijd
hoogtijd
11 maanden geleden

Natuurlijk krijgt die LEUGENAAR rutte instructies van die schwabber. Wij worden al jaren voorgelogen en bedrogen door dit LEUGENKABINET, HET IS ONAANVAARDBAAR HOE HET KABINET MET DE BURGERS OM GAAT. MET OEKRAINE EN MET DE VLUCHTELINGEN DAAR DOET HIJ ALLES VOOR VAN ONS BELASTINGGELD. SCHAAMTELOOS IS HET. Neus van Pinokkio wordt hoe langer hoe langer. En de jubelende schwabber jubelt of zijn leven ervan af hangt. maar wie HET LAATST JUBELT JUBELT HET BEST. EN DAT ZAL NIET DIE SCHWABBER ZIJN.

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x