Mens en Dier

Arts Elke de Klerk: ‘Ik vrees voor de gezondheid van mensen die de injecties nemen’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We zien dat er een plan ligt om een bepaalde kant op te gaan, richting controle, een controlestaat, dictatuur. Maar daar hoeven wij echt helemaal niet in mee te gaan. Dat zegt arts Elke de Klerk bij Café Weltschmerz. Wat ik zie als oorzaak van dat dit zo ver gaat, is dat wij onze rechten niet goed kennen. Mensen denken dat ze van alles moeten, aldus De Klerk.

De overheid manipuleert en beïnvloedt mensen en de publieke opinie met als gevolg dat er sprake is van een soort omkering van de moraal. Om ‘het goed te doen’ moet iedereen zichzelf laten prikken met een experimentele injectie, want als je dat niet doet ben je ‘immoreel bezig’, legt ze uit. “Op die manier speelt men dit spel.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Deze injectie is een experiment en geen vaccinatie, benadrukt de arts.

Derde Wereldoorlog

Je zou kunnen stellen dat op dit moment de Derde Wereldoorlog bezig is. “Maar een oorlog is geen oorlog als je er niet aan meedoet,” zegt De Klerk. “Het is de kunst om te zeggen: ik doe niet mee aan het geweld en aan de verdeling. De verdeling is de basis voor het conflict.”

Door de divide and conquer zouden ze straks als er misschien mensen ziek worden of er veel mensen zullen sterven als gevolg mogelijk van het experiment, kunnen zeggen: we duiden de groep die tegen het experiment is of die tegen het vaccineren is aan als zondebok, zegt ze.

“Er zijn ongeveer twee miljoen mensen in Nederland die bereid zijn de orders te volgen. En dat is het allergevaarlijkste in een oorlog, dat is altijd het gevaarlijkste geweest, dat is waarom een Tweede Wereldoorlog heeft kunnen gebeuren,” waarschuwt De Klerk.

Afleidingsmanoeuvre

Deze hele ‘coronacrisis’ is volgens de arts een afleidingsmanoeuvre. “Het is een hele grote leugen die ze om ons heen hebben willen bouwen. Als je een hele grote leugen bouwt, dan zitten daar ook heel veel leugens aan vast.”

“Als je kijkt naar hoe aanmatigend en denigrerend de media en de politiek omgaan met burgers – ik vind dat daar heel veel misleiding en leugens zijn. Ik vind het crimineel als je tegen een hele groep mensen – en dat zijn er miljoenen – niet de waarheid gaat zeggen,” vervolgt ze. “Het gekke is: mensen pikken het.”

Dat is nogal een uitspraak die ik doe, maar ik wil ‘m toch doen

Over de mensen die precies doen wat de overheid van hen verlangt, zegt De Klerk: “Het is een zichzelf uitdunnende groep – er wordt gesproken over fertiliteitsproblemen als de experimentele injecties genomen zijn. Daar maak ik me ernstig zorgen over. Die groep gaat niet veel verder komen. Helaas. Dat is nogal een uitspraak die ik doe, maar ik wil ‘m toch doen.”

“Ik vrees daarvoor. Ik vrees voor de gezondheid van de mensen die de injecties nemen.”

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

PRO-VAXXERS ZIJN VUCKED

WOIII is inderdaad al een tijdje bezig…sinds 1945 om precies te zijn…we zijn inmiddels in de Eindstrijd belandt….Het is ZIJ of WIJ….De Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi is een zéér Geraffineerd Chemisch Biologisch Wapen speciaal ontwikkelt voor Operatie-Depopulatie & in staat om op de Hersenloze Gevaccineerde Schapen op SEMI-NATUURLIJKE WIJZE uit te roeien …middels Bloedklonters, Immuunontsnapping & Cytokinestormen….Naarmate deze Prik-Genocide vordert zal de Weerstand onder de Gevaccineerden Verzwakken…Want met Elke Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-BOOSTER-VacciNazi zal het aantal PRO-VAXXERS Drastisch afnemen & dus ook het aantal POTENTIËLE TEGENSTANDERS….

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

De onwetenden laten zich prikken en de mensen die onderzoek hebben gedaan pikken het niet. Het is dus een kwestie van niet pikken of prikken.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

WINTER IS COMING.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

De mense die de injectie nemen vermoorden hun alround inmuumsysteem, het serum zorgt ervoor dat het alleen het covid19 virus herkent, dat dus in de praktijk betekend, dat het lichaam niet meer reageert op andere schadelijke indringers, want dat vind het inmuumsysteem niet belangrijk meer, en dat zie ik nu ook in mijn omgeving, mensen die gevaccineerd zijn liggen twee weken op bed met zware griep en zodra ze beter zijn, zijn ze niet meer de oude, zijn vaak moe en heel opvallend, vergeetachtig en neerslachtig.
Ik houd mijn hart vast voor de komende winterperiode.

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x