Homepagina » Mens en Dier » Arts Elke de Klerk: ‘Ik vrees voor de gezondheid van mensen die de injecties nemen’
de klerk
Foto: Elke de Klerk (Videostill Odysee/Café Weltschmerz)

Arts Elke de Klerk: ‘Ik vrees voor de gezondheid van mensen die de injecties nemen’

We zien dat er een plan ligt om een bepaalde kant op te gaan, richting controle, een controlestaat, dictatuur. Maar daar hoeven wij echt helemaal niet in mee te gaan. Dat zegt arts Elke de Klerk bij Café Weltschmerz. Wat ik zie als oorzaak van dat dit zo ver gaat, is dat wij onze rechten niet goed kennen. Mensen denken dat ze van alles moeten, aldus De Klerk.

De overheid manipuleert en beïnvloedt mensen en de publieke opinie met als gevolg dat er sprake is van een soort omkering van de moraal. Om ‘het goed te doen’ moet iedereen zichzelf laten prikken met een experimentele injectie, want als je dat niet doet ben je ‘immoreel bezig’, legt ze uit. “Op die manier speelt men dit spel.”

Deze injectie is een experiment en geen vaccinatie, benadrukt de arts.

Derde Wereldoorlog

Je zou kunnen stellen dat op dit moment de Derde Wereldoorlog bezig is. “Maar een oorlog is geen oorlog als je er niet aan meedoet,” zegt De Klerk. “Het is de kunst om te zeggen: ik doe niet mee aan het geweld en aan de verdeling. De verdeling is de basis voor het conflict.”

Door de divide and conquer zouden ze straks als er misschien mensen ziek worden of er veel mensen zullen sterven als gevolg mogelijk van het experiment, kunnen zeggen: we duiden de groep die tegen het experiment is of die tegen het vaccineren is aan als zondebok, zegt ze.

“Er zijn ongeveer twee miljoen mensen in Nederland die bereid zijn de orders te volgen. En dat is het allergevaarlijkste in een oorlog, dat is altijd het gevaarlijkste geweest, dat is waarom een Tweede Wereldoorlog heeft kunnen gebeuren,” waarschuwt De Klerk.

Afleidingsmanoeuvre

Deze hele ‘coronacrisis’ is volgens de arts een afleidingsmanoeuvre. “Het is een hele grote leugen die ze om ons heen hebben willen bouwen. Als je een hele grote leugen bouwt, dan zitten daar ook heel veel leugens aan vast.”

“Als je kijkt naar hoe aanmatigend en denigrerend de media en de politiek omgaan met burgers – ik vind dat daar heel veel misleiding en leugens zijn. Ik vind het crimineel als je tegen een hele groep mensen – en dat zijn er miljoenen – niet de waarheid gaat zeggen,” vervolgt ze. “Het gekke is: mensen pikken het.”

Dat is nogal een uitspraak die ik doe, maar ik wil ‘m toch doen

Over de mensen die precies doen wat de overheid van hen verlangt, zegt De Klerk: “Het is een zichzelf uitdunnende groep – er wordt gesproken over fertiliteitsproblemen als de experimentele injecties genomen zijn. Daar maak ik me ernstig zorgen over. Die groep gaat niet veel verder komen. Helaas. Dat is nogal een uitspraak die ik doe, maar ik wil ‘m toch doen.”

“Ik vrees daarvoor. Ik vrees voor de gezondheid van de mensen die de injecties nemen.”

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

PRO-VAXXERS ZIJN VUCKED

WOIII is inderdaad al een tijdje bezig…sinds 1945 om precies te zijn…we zijn inmiddels in de Eindstrijd belandt….Het is ZIJ of WIJ….De Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi is een zéér Geraffineerd Chemisch Biologisch Wapen speciaal ontwikkelt voor Operatie-Depopulatie & in staat om op de Hersenloze Gevaccineerde Schapen op SEMI-NATUURLIJKE WIJZE uit te roeien …middels Bloedklonters, Immuunontsnapping & Cytokinestormen….Naarmate deze Prik-Genocide vordert zal de Weerstand onder de Gevaccineerden Verzwakken…Want met Elke Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-BOOSTER-VacciNazi zal het aantal PRO-VAXXERS Drastisch afnemen & dus ook het aantal POTENTIËLE TEGENSTANDERS….

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

De onwetenden laten zich prikken en de mensen die onderzoek hebben gedaan pikken het niet. Het is dus een kwestie van niet pikken of prikken.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 maand geleden

WINTER IS COMING.

Arnie
Arnie
1 maand geleden

De mense die de injectie nemen vermoorden hun alround inmuumsysteem, het serum zorgt ervoor dat het alleen het covid19 virus herkent, dat dus in de praktijk betekend, dat het lichaam niet meer reageert op andere schadelijke indringers, want dat vind het inmuumsysteem niet belangrijk meer, en dat zie ik nu ook in mijn omgeving, mensen die gevaccineerd zijn liggen twee weken op bed met zware griep en zodra ze beter zijn, zijn ze niet meer de oude, zijn vaak moe en heel opvallend, vergeetachtig en neerslachtig.
Ik houd mijn hart vast voor de komende winterperiode.

x

Check Also

corona

Maastricht UMC: van de 10 coronapatiënten op de afdeling hebben ten minste 9 een vaccin gehad

Het aantal ziekenhuispatiënten met Covid-19 is de ...

vaccin

GGZ-directeur zet vraagtekens bij vaccinatiebeleid: ‘Ik geloof dat het allang niet meer enkel om volksgezondheid gaat’

Annemarie van Harn, mededirecteur van GGZ Centrum ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x