Homepagina » Binnenland » Ziedaar de testsamenleving: je moet gaan bewijzen dat je ‘gezond’ bent
testsamenleving
Foto: CC0

Ziedaar de testsamenleving: je moet gaan bewijzen dat je ‘gezond’ bent

In dierentuinen, musea, pretparken en voetbalstadions wordt deze maand een proef gedaan met toegangstesten, om te kijken hoe evenementen met grootschalig testen weer van start kunnen. Het kabinet begint nog deze week met de proeven.

Bezoekers moeten een testbewijs tonen waaruit blijkt dat ze niet besmet zijn met het coronavirus. Zo mogen er bij de eredivisiewedstrijd PSV tegen FC Groningen 4000 toeschouwers in het stadion in Eindhoven zijn en bij Ajax tegen AZ in Amsterdam 7500. De Keukenhof gaat ook open voor de proeven en ook casino’s en speelhallen mogen meedoen.

Filmregisseur en schrijver Dick Maas schrijft in een reactie op Twitter:

Drie fasen

VNO-NCW, de grootste werkgeversorganisatie van Nederland, kwam vorig jaar al met een concept voor de ‘testsamenleving’. Het is daarbij de bedoeling om massaal te gaan testen.

Het concept bestaat uit drie fasen. In de testsamenleving wordt in gebieden met hoge besmettingscijfers in de eerste fase in korte tijd de hele bevolking getest. Mensen die positief testen, blijven 10 dagen thuis.

In de tweede fase is de horeca open en zijn bijeenkomsten toegestaan, maar moeten mensen nog wel 1,5 meter afstand bewaren. Mensen die niet kunnen thuiswerken, laten zich dagelijks testen. En nu komt het: “Met een groene (negatieve) coronatest in de hand mag je die dag aan het werk. Je kunt ook weer reizen, want met een recente negatieve test in de hand mag je het vliegtuig in.”

In de derde en laatste fase geldt de 1,5 meterregel niet meer en gaat Nederland weer open. Mensen krijgen alleen na een groene coronatest toegang tot bijvoorbeeld horeca, bioscopen en evenementen.

We komen nooit van de testsamenleving af

“De testsamenleving wordt, als het aan VNO-NCW en het demissionair kabinet ligt, het ‘nieuwe normaal’. Je lichaam behoort tot de Staat en zij vertrouwen jou niet. Je moet gaan bewijzen dat je ‘gezond’ bent,” licht journalist Annelies Strikkers toe.

“Wie denkt dat dit een tijdelijk iets zal zijn, zal bedrogen uitkomen. Op de routekaart coronamaatregelen beland je pas op het niveau ‘waakzaam’ als er minder dan 35 positieve testen per 100.000 inwoners PER WEEK zijn in jouw regio. We komen nooit van de testsamenleving af,” voegt ze toe.

Met het vaccinatiepaspoort in aantocht gaat zo’n testsamenleving naadloos overlopen in de samenleving die we nu in Israël zien. Medische apartheid, aldus Strikkers.

4.9 41 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
1 maand geleden

Het lijkt niet zo maar dit is allemaal goed. Hoe meer draconische regels hoe beter. Hoe meer vuig volk in de regering hoe beter.

Sneller kun je het volk nl niet wakker krijgen. En zodra dat een feit is breekt hier ook de pleuris los.

Edward
Edward
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

Maar dat is nu het probleem, ook hier gaan de schapen aan meewerken, ze zijn namelijk volledig gehersenspoeld.

Hoop
Hoop
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

@marcel, Ik zat gisteren even op wat forums van voetbalsupporters, zelfs die hebben geen trek om te testen. En de proef bij NEC konden ze er niet eens 1500 gekken vinden. En er zijn hier veel, heel veel, schapen in Nijmegen.

Tom
Tom
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

Nee hoor, 80% tot 90% van het volk volgt gedwee alle maatregelen, laten zich of ”vaccineren” of laten zich testen. Ze zijn niet meer wakker te krijgen, het nieuwe normaal is gewoon met kleine stapjes in hun hersenen geplaatst. Voor mij is ‘t simpel, ga nergens meer heen, ze zoeken het maar uit, ik leef me eigen leven wel in een mini-bubble. Verdienen gaan ze ook niet meer aan mij. Keukenhof of een sportwedstrijd kunnen me gestolen worden. Enige wat ik ga missen is af en toe naar restaurant en die vakantie die ik eens in de 4 jaar deed. Ik kampeer wel achter m’n huis, beetje BBQ-en en woon vlak bij de bossen.

franny
franny
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Mee eens.

Judith
Judith
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Misschien een ideetje? Mensen die wat ruimte bij huis hebben en in een mooie omgeving wonen, af en toe iemand toestaan om een tentje neer te zetten?
Ik speel met de gedachte om een tuinhuis neer te zetten. Moet dat nog financieel rond krijgen, maar voor iemand die niet al te veeleisend is, zou je er dan wel in kunnen slapen of zo.
Soort van parallelle samenleving. Een begin er van dan.
Misschien meer mensen met ideeën?

jtprf
jtprf
Reactie op  Judith
1 maand geleden

Gaat niks worden, ben je binnen no-time van verhinderd. En dán; wie heb je daar zitten op je plek? Verantwoording, tijd en werk er aan, naast jouw baan? In NL is geen plek voor commune achtige dingen. En zelfs al kon het, het geeft ook in een commune stress en ruzie. Kies voor je eigen, en ga daar voor.

Anna
Anna
Reactie op  Judith
1 maand geleden

Ik woon aan een meer maar helaas geen ruimte in de tuin om een tent neer te zetten. Heb deze hele lockdown vol gehouden omdat we uitkijken op het meer en nu in de rietkraag gaan weer zwaantjes hun nest bouwen. Maar misschien een keer een platform waar mensen lid van kunnen worden om af te spreken voor een visite met gelijk gestemden of iets dergelijks. Weet niet hoeveel er op dit moment zijn toegestaan buiten je eigen huishouden? Een persoon? (hebben ze ook weer mooi dicht getimmerd) Want ik zie ze hier in mijn omgeving niet echt nog. Voel me soms heel alleen, je wereld wordt zo klein.

mikkie
mikkie
Reactie op  Anna
1 maand geleden

Op dit moment, 7april 2021, mag je 2 personen ontvangen. Absurd. Heb ik me nooit aan gestoord. En ik snáp die mensen niet die dat wél doen.

hans
hans
Reactie op  mikkie
1 maand geleden

daar was ik nog niet eens van op de hoogte, komt omdat ik allang geen tv meer kijk hooguit af en toe voetbal, maar zo te horen heb ik niks gemist

Marianna
Marianna
Reactie op  mikkie
1 maand geleden

niemand doet dat, ook de volgers niet

Flivo
Flivo
Reactie op  Judith
1 maand geleden

Mee eens, wij hadden ook al zoiets gedacht. We zijn al bezig met het bouwen van een blokhut. We moeten elkaar maar gaan helpen. Een tentje kan hier ook nog wel staan. Mooie, rustige natuurlijke omgeving met veel dieren, zoals vogels, egels en wat maar binnen komt lopen. Zoals een ree, fazant of een eekhoorn. Wij bouwen nog aan een natuurlijke omgeving. In ruil voor een stukje hulp in een grote tuin of bos. Even lekker jezelf zijn.

Johan
Johan
Reactie op  Flivo
1 maand geleden

Zou fijn zijn. Wij hebben geen tuin. Alleen een balkon waar het al snel te warm is.

Maria Zaal
Maria Zaal
Reactie op  Judith
1 maand geleden

Vrienden op de fiets, iets voor jou?

mikkie
mikkie
Reactie op  Judith
1 maand geleden

Je idee is prachtig. Wij wonen zo en ik had me aangemeld bij STRALINGSVRIJ voor mensen die geen stralingsvrije camping kunnen vinden. Ik heb zelf gezocht en niet gevonden. Er is dan ( toch, altijd) in de kantine wifi maar ondertussen loopt wel iedereen met mobieltjes om je heen. Helaas wil STRALINGSVRIJ alleen arme sloebers sturen die gratis moeten kunnen camperen. Dat vind ik niet eerlijk. Ik investeer erin. Ik blijf er voor thuis om te begeleiden als ze hulp nodig hebben. Men mag evt bij mij in huis douchen indien nodig…Als ik campeer, moet ik ook overnachting en gebruik van faciliteiten betalen. Als stralingsgevoelige mensen ergens logeren moeten ze ook betalen. Ik ook.

Elfin
Elfin
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Ik ga de horeca en allen die aan deze waanzin meedoen, niet steunen. Geen cent meer. Gelukkig zullen er alternatieven komen waar dat niet hoeft.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Tom
1 maand geleden

eerst kwamen ze voor …. maar ik was geen … dus het kon mij niets schelen.

jtprf
jtprf
Reactie op  Tom
1 maand geleden

zo zal het ongeveer zijn. leef je eigen ding, en maak je eigen plan. Kan goed gaan, of met geweld. Want als je afgezonderd word van de lijn die loopt, kom je vroeg of laat altijd in problemen, en ben je een “outlaw” Je staat dan naast de maatschappij.

Rakker
Rakker
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Doen wij ook al, bovendien hebben we een grote groentetuin, dus wij komen de tijd wel door.

Martin
Martin
Reactie op  Tom
1 maand geleden

@ Tom, Zo denk ik er ook over. Samen met m’n vrouw gaan wij voor de kinderen en kleinkinderen. Geen vaccinaties en testen en ze zoeken het maar uit daar in Den-Haag in hun leugenfabriek.

ster
ster
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

De pleurus los breken in NL? Vergeet dat maar het volk is nederig. NL heet niet voor niks neder-land. Of een uurtje of wat malie veld trappen helpt. Het volk klopt zich al op zijn borst als hij op de malieveld heeft lopen uit te sloven. Vergeet die pleurus maar en schik je maar met de grillen van de overheid want NL heeft een land met te veel mannen zonder kloten die alleen huppelen op de malieveld een uurtje of wat met wat bloemetjes in hun handen. Rutte lacht zich rot en Kaag met de NLders.

salvar
salvar
Reactie op  ster
1 maand geleden

maar ze zijn er wel jij ook?
je heb wel gelijk dat rutte & co lachen maar misschien vergaat het ze het lachen wel, je weet nooit.

Rob
Rob
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Er zijn er ook geweest die nu een barst in hun schedel hebben, hun oogkas verbrijzeld enz. Op protesten zitten ze juist te wachten want dan kunnen de beesten weer los gelaten worden. Wat ooit politie agenten waren staan nu op de rand m staatsmoordenaars te zijn. Zet jij je leven op het spel? Het is al zo vaak gezegd dat ze er op zitten te wachten. Opkomen voor vrijheden werkt niet door te protesteren maar door het leven weer op te pakken. Vrijheid gaan om het leven. Het is jouw leven dus moet je die vrijheid zelf weer terug nemen. En wil je dat massaal doen dan moet je dus gewoon alles weer open gooien, maskers af, weg met de 1,5 meter bs enz. Dat moet je zo massaal doen dat de autoriteit het niet kan handhaven. En DAAR ligt het echte probleem. Het gros luistert naar autoriteit (nu fascisme) in plaats van zijn vrijheid terug te nemen, uit angst.

Klaus
Klaus
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Het leven oppakken wordt ons niet gegund.

Protesteren is een voorbode van iets anders, en als zovelen demonstreren moet er toch wel iets he le maal fout zitten in nddrland, toch ?

Weer gaan werken, haha, het UWV kan de aanvragen niet bij houden.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Klaus
1 maand geleden

Arme uwv……… Heb medelijden met hen. Maar niet heus.

salvar
salvar
Reactie op  Rob
1 maand geleden

vreselijk als je schedel in puin wordt geslagen.
stel je demonstreert niet en niemand doet iets , dat is het zelfde als een schaap naar de slachtbank gaat.
als jij een beter idee heb hoor ik het graag.

Rob
Rob
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Zoals ik al schreef: vrijheid moet je zelf terug nemen want dat krijg je niet van een ander terug. Zeker niet van psychopaten. De maatregelen houden pas op als het volk er een einde aan maakt. Wat moet je dan doen om er een einde aan te maken? Weer hetzelfde, je vrijheid terug pakken, de boel open gooien enz. Je kunt demonstreren tot je een ons weegt maar daarmee zul je alleen maar steeds meer schedelbreuken, verbrijzelde oogkassen, enz als resultaat zien want de psychopaten worden steeds beestachtiger. Je kon het al in de verklaringen van politie agenten lezen: ze staan al met hun hand aan hun dienstwapen. Zo doorgedraaid zijn ze al. Het is gewoon aftellen voordat ze met scherp gaan schieten en dan vallen er doden. Politie agenten hebben dat bij de BPOC al verklaard. Ze jagen binnen hun eigen organisatie ook op agenten die niet gewoon burgers de vernieling in willen slaan. Ze zijn daar nog gestoorder dan de gesloten afdeling in de psychiatrie. Maar ga je gang. Als jij je partner en je kinderen nog meer ellende wilt bezorgen moet je vooral gaan demonstreren. Je lokt het alleen maar uit bij die psychopaten want die zijn volledig van god los. Het zijn net hyena’s die op jacht zijn. Als gaat demonstreren ga je de strijd aan. Jewilt je vrijheid van de politiek terug krijgen terwijl je al 100% zeker weet dat dat nooit gaat gebeuren. Dus blijft er maar één ding over. Je eigen leven terug nemen. Dat is een persoonlijke keuze en geen goedkeuring van een ander. Je eigen leven is je eigen verantwoordelijkheid want dat is IN je eigen lichaam. DAAR moet het vandaan komen, niet van buitenaf.

Vout
Vout
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Goed gesproken, mijn complimenten!

Schrander
Schrander
Reactie op  ster
1 maand geleden

We mogen het land hernoemen naar Vernederland.

Dat was al van toepassing voor de coronahysterie

Nina
Nina
Reactie op  ster
1 maand geleden

In het jaar 18 honderd toen er een civiele oorlog was in America hadden de Red Coates het over “The Dutch Courage”
Een stuk uit de serie Outlander
Ik dacht waaaat?

Rob
Rob
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

De meest zieke geesten willen dat jij moet aantonen dat je gezond bent. Ergens gewoon lachwekkend.

Nina
Nina
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Ja en bijna iedereen in de 2 de Kamer luisterde naar de False Propheet

hans
hans
Reactie op  Rob
1 maand geleden

kunnen zij wel aantonen dat ze toerekeningsvatbaar zijn

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Persoonlijke gezondheidsinformatie is jouw privacy .. Niemand moet aan dit nazi praktijk meedoen !!

Mickey
Mickey
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Daarom moeten we die kloj’os in D Haag voor de rechter sleepen.. als dat niet helpt… over naar revolutie…

Flivo
Flivo
Reactie op  Mickey
1 maand geleden

Peter Baars van de partij / beweging ‘De Gulden Middenweg’ , vraagt hulp aan mensen om aangifte te doen. Advocatenkantoor van Kessel in Leeuwarden doet aangifte tegen de misdaden tegen de menselijkheid onder het mom van COVID-19.

mikkie
mikkie
Reactie op  Flivo
1 maand geleden

Heb hier al zóveel items voorbij zien komen die gaan over een rechtzaak aanspannen tegen de overheid….Groepen artsen, advocaten….In NL en mondiaal..en nóóit hoor je er meer iets van.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Precies gewoon er massaal niet naar toe gaan, ze gaan om je smeken van de honger die ze gaan lijden. Gewoon ffe een poosje stilzetten je zal zien wat er gebeurd als ze weer een voetballer voor 100 miljoen moeten kopen maar de zakken zijn leeg. Zal mij benieuwen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Het is tijd om NU terug te slaan !! Daarom is het zo belangijk om niet mee te doen!!

Rob
Rob
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Houdt wel in de gaten dat beloofde ‘vrijheden’ (wat niks met vrijheid te maken heeft) alleen maar bedoeld zijn om het massale testen en het massale ‘vaccineren’ aan te wakkeren. Dat is het enige waar het om gaat. Als je over een week dood bent, ligt te stuiptrekken of verlamd bent zit jij niet in het stadion en zit je ook niet op een terrasje. Die zogenaamde vrijheden zijn een lokmiddel voor de testen en vaccinaties en meer niet. De ondernemers gaan hoe dan ook failliet door dit beleid. Misschien dat het anders zou kunnen worden als de ondernemers zo wanhopig worden dat zij de maatregelen aan de kant zetten om weer inkomen te genereren. Voor veel ondernemers is het al te laat. Die zijn al failliet gegaan. En al zullen de ondernemers de boel open gooien, dan nog hebben we een groot probleem met de enorme hoeveelheid schapen die dan niet durven te leven. Ook dat helpt de ondernemers niet en de relatief kleine groep die er over blijft zal dan weer te maken krijgen met de staatsterreur en hun terreurbrigade (wat ooit de politie was). Het zal echt massaal moeten gebeuren maar met de huidige schapenpopulatie zie ik er weinig heil in.Teveel angsthazen, te veel verdeeldheid, teveel NSB-ers enz.

remcops
remcops
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Ik heb mijn artis abonnement gisteren maar meteen opgezegd om deze reden

Elfin
Elfin
Reactie op  remcops
1 maand geleden

Goed zo!

Boulie
Boulie
1 maand geleden

Niemand , maar dan ook niemand moet hier aan mee gaan doen. Alleen door ongehoorzaamte zijn kunnen we van deze onnodige ellende af komen. Het is voor iedereen door de appel heen bijten. Het doet zeker pijn om toch niet naar een evenement te gaan.Gaan ze wel massaal, komen we nooit meer vanaf.VNO-NCW kan de boom in.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Moge zij snel failliet gaan en goed hard, echter ik vermoed maar zo dat de massa – dagelijks – massaal in de rij gaat staan voor de sneltest of dat zij zich zonder slag of stoot laten injecteren met een gevaarlijk goedje om maar het terrasje te mogen pakken of naar de standaard, niet door hen uitgedachte, festivals te gaan zodat men zelf niet meer hoeft na te denken.
Het denken, waarom zou men ook?

Anna
Anna
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Dagelijks testen?? Elke dag zo’n stok in je neus?? Het wordt steeds idioter. Ik hoop dat dit werkelijk ook de schapen te gek gaat worden. Maar ben bang van niet, helaas. Als je hier aan toe gaat geven is het einde zoek. Boycotten dit allemaal, niet aan toe geven. Straks moet je je eigen drol ook nog laten testen.

salvar
salvar
Reactie op  Anna
1 maand geleden

ik doe mee , boycotten dan he.

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Anna
1 maand geleden

Wie kan dat betalen? Iedere dag testen?

Ik Weet HetvWel
Ik Weet HetvWel
Reactie op  Anna
1 maand geleden

maar wie test dan de teststaafjes eerst?

Elfin
Elfin
Reactie op  Anna
1 maand geleden

Werken die thuistesten ook zo? Geen idee. En wie gaat dat betalen? Niet dat ik er ook maar ooit 1 zal halen..

mikkie
mikkie
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Je kon toch ook ergens in een bakje spugen?
Las ik gister…hier….

Elfin
Elfin
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Goed gezien. De massa staat te popeldn. Maakt hen niet uit dat er getest en gespoten moet worden. Getver, wat een misselijk volk! Dat zijn de mafklappers die je met muilkorf buiten ziet lopen. Zum kotzen!

erik
erik
1 maand geleden

de nieuwe Jodenster,.

Dubito
Dubito
Reactie op  erik
1 maand geleden

Binnenkort verkrijgbaar in iedere ANWB-winkel. Met ledenkorting.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Pas op mensen.. TESTEN is zelfde als vaccineren!!

Ik Weet HetvWel
Ik Weet HetvWel
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

bovendien dubbel gevaarlijk zit kankerverwekkende stof in de watten

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Nee dat is het niet. Hou toch op met je hopium en angstporno te verspreiden.

Jopie
Jopie
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

Het is geen angstporno wat Joyce Ramgate verspreid. In de wattenstokken zitten kankerverwekkende stoffen. Maar lange fries, neem gerust zo’n kankerstok

Vout
Vout
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Dat denk ik (nog) niet, maar ze hebben wel direct je DNA. Wat daar mee gebeurt is onduidelijk.

Geen schaap
Geen schaap
1 maand geleden

“Mensen krijgen alleen na een groene coronatest toegang tot bijvoorbeeld horeca, bioscopen en evenementen.”

Voor zover die tegen die tijd nog niet failliet zijn …
En ik ga daar toch nooit naartoe, dus ik laat me niet dagelijks testen.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
1 maand geleden

Als je verstandig bent doe je hier niet aan mee 😤😤ze houden je een koekje voor testen deugen voor geen meter net als de vaccins laat je niet blij maken met een dood vogeltje 🐦want dan word je er 1 Ze maken steeds raardere bokkesprongen🤔🤔😩tis God geklaagd wat deze 👹👺👿wel niet bedenken om de bevolking tevreden te houden Nou mooi niet doe ik niet aan mee👍😁

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  W Appie🤔😁
1 maand geleden

> bevolking tevreden te houden.

Je houdt de bevolking niet tevreden! Je dwingt en zet de bevolking onder druk en dat is iets heel anders dan de bevolking “tevreden” houden.

MGTOW
MGTOW
1 maand geleden

Niet alleen laat ik mij niet vaccineren, ook dat laten testen gaat er bij mij sowieso niet gebeuren, ongeacht met waar die klojo’s in Den Haag nog ermee komen. Het is hier dat de grens bij mij absoluut bereikt is. Het wordt tijd dat al die gehersenspoelde “lieve goedmensen” die nog te goedgelovig zijn en dus nog voor de overheid buigen, genadeloos hard geconfronteerd zullen worden met de extreem harde waarheden.
Dat geldt ook voor al die “lieve mensen” die bijv. in de supermarkt werken en mensen “vriendelijk” vragen of ze wel een mondkapje op willen doen.
Of willen ze dit verrotte kutwereldje ook voor hun toekomstige kinderen?

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  MGTOW
1 maand geleden

Ik hang dat kaartje aan mijn jas, en heb nog nergens problemen gehad. Als iedereen dat zou doen, dan is het snel klaar met deze onzin. Ik heb me werkelijk nog nooit aan de maatregelen gehouden en ik ben kerngezond. Testen, nou nee. Dat gaan we mooi niet doen.

Elske
Elske
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Wij ook kaartje stap overal naar binnen zonder muilkorf geen probleem heb me nergens aan gehouden en ben nog steeds gezond zonder al die onzin met afstand handen wassen geen bezoek.

Rob
Rob
Reactie op  Elske
1 maand geleden

Je hebt het dan over dat uitzonderingskaartje?

mikkie
mikkie
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Heb hem in mijn jaszak en toon hem op verzoek.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

…. en ik ben kerngezond.

Dit is wederom het onoverstotelijk bewijs dat muilkorfen en afstand houden niet werken. Maar probeer dat mensen met het angst virus maar eens van te overtuigen. Dàt lukt je echt niet…….

Ertje
Ertje
1 maand geleden

Waarin een minuscuul klein land als de onze groot kan zijn!
Ik schaam me om een Nederlander te zijn!

Edward
Edward
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Ik schaam mij voor mijn hersenloze medeburgers die hieraan meewerken. Wat een minachting heb ik voor deze mensen gekregen.

jtprf
jtprf
Reactie op  Edward
1 maand geleden

dat proef ik al op mijn werk onder collega’s. sfeer is anders.

Dubito
Dubito
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Nou nou, we hebben een ondzeddend gaaf landje. Ondzeddend gaaf.

Ertje
Ertje
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

de slimste en beste leerling uit de klas, dat wil Nederland zijn, echt walgelijk!!

Tom
Tom
Reactie op  Ertje
1 maand geleden
x

Check Also

gouverneur

Gouverneur Florida verleent gratie aan alle corona-overtreders

De staat Florida verleent gratie aan iedereen ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer loopt mee in vrijheidsmars: ‘Ik schaam me’

Zaterdag werd in talloze steden gedemonstreerd tegen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

151
0
We lezen graag je reactie!x