Buitenland

Er waren meerdere schutters. Man die in de kamer naast Stephen Paddock verbleef spreekt zich uit

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Australische man die op de avond van de schietpartij in Las Vegas in de kamer naast Stephen Paddock verbleef, beweert dat meer dan één persoon op de menigte vuurde.

Brian Hodge zei in een interview met de Australische Courier Mail dat hij in een kamer op de 32e verdieping verbleef, pal naast de kamer van de schutter.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij zei dat hij uit zijn kamer wist te ontkomen en beneden in de struiken naast het hotel schuilde tot er geen kogels meer om zijn oren vlogen.

Meerdere schutters

“Ik wist veilig buiten te komen en dook in de struiken,” vertelde hij. “Er waren meerdere doden en meerdere schutters. Ik wachtte tot de politie ons kwam helpen.”

Hodge is niet de enige getuige die claimt dat er meerdere schutters waren. Een vrouw genaamd Gayle zegt bijvoorbeeld meer dan één schutter te hebben gehoord.

Ook sheriff Joseph Lombardo denkt dat Paddock niet alleen heeft gehandeld. “Hij moet op een bepaald punt hulp hebben gehad,” zei hij.

Twee ontdekkingen

De sheriff voegde toe dat er bewijs is dat de schutter een ontsnappingsplan had, wat erop wijst dat hij van plan was de aanslag te overleven.

Onderzoekers hebben verder twee bewijsstukken gevonden in de hotelkamer die lijken te suggereren dat de Las Vegas-schutter niet alleen was, meldt AOL.

Politiefunctionarissen zeiden dat ze twee ontdekkingen hebben gedaan in de hotelkamer op de 32e verdieping die ze niet kunnen verklaren.

Bodem

Zo is een telefoonlader gevonden die niet kan worden gelinkt aan de apparaten die eigendom waren van de schutter.

Daarnaast blijkt uit gegevens dat één van Paddocks sleutelkaarten is gebruikt terwijl zijn auto niet in de parkeergarage van het hotel stond. Onderzoekers zijn van plan dit tot op de bodem uit te zoeken.

Er is ook een mysterieus briefje in de hotelkamer van de schutter gevonden met daarop allemaal getallen. Het is inmiddels duidelijk dat het geen zelfmoordbriefje is geweest.

[Natural News]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emile
Emile
6 jaren geleden

Tja, waar gaat dit over, de man zegt:
Hij zei dat hij uit zijn kamer wist te ontkomen en beneden in de struiken naast het hotel schuilde tot er geen kogels meer om zijn oren vlogen.
“Ik wist veilig buiten te komen en dook in de struiken,” vertelde hij. “Er waren meerdere doden en meerdere schutters. Ik wachtte tot de politie ons kwam helpen.”

Hoezoe, veilig buiten komen, er werd helemaal niet in het hotel geschoten ?
Er zijn meerdere doden en meerdere schutters zei ie, hoezo ??, waar zijn die meerdere doden en meerdere schutters ?? , bedoelt ie in de Mandalay of de hotelkamer ???, hij was niet bij het concert.
En waarom zou je in godsnaam buiten in de bosjes gaan liggen en hoezo vlogen de kogels hem om de oren, ik neem aan dat ie zich verschool in de bosjes buiten de ingang van het hotel, daar werd helemaal niet geschoten.

Ik snap helemaal geen bal van deze getuigenis , het slaat kant nog wal.
Ipv in zn kamer te blijven waar ie veilig was ging ie naar buiten, zocht ie het pad van de kogels op en gaat vervolgens in de bosjes zitten zodat de kogels hem om de oren vliegen ???????????????
Ik sta versteld van al het verschillende bizarre nieuws wat de wereld word ingeslingerd, media en zogenaamde getuigen schieten echt door hoor, mijn hemel.

In het filmpje van de taxi chauffeur rende helemaal niemand het hotel uit, zij heeft de ingang gefilmd en moest zelfs mensen vertellen dat ze weg moesten wezen omdat er geschoten word, je kon de schieterij duidelijk horen en de mensen bleven potsierlijk wachten op een taxi, WTF !!!!!

Ik begrijp helemaal niks van wat deze gozer zegt, het is klinkklare onzin.

Richard
Richard
6 jaren geleden

De 32ste verdieping is de 33rd floor.

Stijn
Stijn
6 jaren geleden

Waarom worden er false flag operaties uitgevoerd?

Furious Anger
Furious Anger
6 jaren geleden

Ze stikken in hun eigen leugens daar in Amerika… terroristen NATIE

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x