Homepagina » Buitenland » Er waren meerdere schutters. Man die in de kamer naast Stephen Paddock verbleef spreekt zich uit
Er waren meerdere schutters. Man die in de kamer naast Stephen Paddock verbleef spreekt zich uit

Er waren meerdere schutters. Man die in de kamer naast Stephen Paddock verbleef spreekt zich uit

Een Australische man die op de avond van de schietpartij in Las Vegas in de kamer naast Stephen Paddock verbleef, beweert dat meer dan één persoon op de menigte vuurde.

Brian Hodge zei in een interview met de Australische Courier Mail dat hij in een kamer op de 32e verdieping verbleef, pal naast de kamer van de schutter.

Hij zei dat hij uit zijn kamer wist te ontkomen en beneden in de struiken naast het hotel schuilde tot er geen kogels meer om zijn oren vlogen.

Meerdere schutters

“Ik wist veilig buiten te komen en dook in de struiken,” vertelde hij. “Er waren meerdere doden en meerdere schutters. Ik wachtte tot de politie ons kwam helpen.”

Hodge is niet de enige getuige die claimt dat er meerdere schutters waren. Een vrouw genaamd Gayle zegt bijvoorbeeld meer dan één schutter te hebben gehoord.

Ook sheriff Joseph Lombardo denkt dat Paddock niet alleen heeft gehandeld. “Hij moet op een bepaald punt hulp hebben gehad,” zei hij.

Twee ontdekkingen

De sheriff voegde toe dat er bewijs is dat de schutter een ontsnappingsplan had, wat erop wijst dat hij van plan was de aanslag te overleven.

Onderzoekers hebben verder twee bewijsstukken gevonden in de hotelkamer die lijken te suggereren dat de Las Vegas-schutter niet alleen was, meldt AOL.

Politiefunctionarissen zeiden dat ze twee ontdekkingen hebben gedaan in de hotelkamer op de 32e verdieping die ze niet kunnen verklaren.

Bodem

Zo is een telefoonlader gevonden die niet kan worden gelinkt aan de apparaten die eigendom waren van de schutter.

Daarnaast blijkt uit gegevens dat één van Paddocks sleutelkaarten is gebruikt terwijl zijn auto niet in de parkeergarage van het hotel stond. Onderzoekers zijn van plan dit tot op de bodem uit te zoeken.

Er is ook een mysterieus briefje in de hotelkamer van de schutter gevonden met daarop allemaal getallen. Het is inmiddels duidelijk dat het geen zelfmoordbriefje is geweest.

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Richard schreef:

  De 32ste verdieping is de 33rd floor.

  16 likes
 • Stijn schreef:

  Waarom worden er false flag operaties uitgevoerd?

  1 likes
 • Emile schreef:

  Tja, waar gaat dit over, de man zegt:
  Hij zei dat hij uit zijn kamer wist te ontkomen en beneden in de struiken naast het hotel schuilde tot er geen kogels meer om zijn oren vlogen.
  “Ik wist veilig buiten te komen en dook in de struiken,” vertelde hij. “Er waren meerdere doden en meerdere schutters. Ik wachtte tot de politie ons kwam helpen.”

  Hoezoe, veilig buiten komen, er werd helemaal niet in het hotel geschoten ?
  Er zijn meerdere doden en meerdere schutters zei ie, hoezo ??, waar zijn die meerdere doden en meerdere schutters ?? , bedoelt ie in de Mandalay of de hotelkamer ???, hij was niet bij het concert.
  En waarom zou je in godsnaam buiten in de bosjes gaan liggen en hoezo vlogen de kogels hem om de oren, ik neem aan dat ie zich verschool in de bosjes buiten de ingang van het hotel, daar werd helemaal niet geschoten.

  Ik snap helemaal geen bal van deze getuigenis , het slaat kant nog wal.
  Ipv in zn kamer te blijven waar ie veilig was ging ie naar buiten, zocht ie het pad van de kogels op en gaat vervolgens in de bosjes zitten zodat de kogels hem om de oren vliegen ???????????????
  Ik sta versteld van al het verschillende bizarre nieuws wat de wereld word ingeslingerd, media en zogenaamde getuigen schieten echt door hoor, mijn hemel.

  In het filmpje van de taxi chauffeur rende helemaal niemand het hotel uit, zij heeft de ingang gefilmd en moest zelfs mensen vertellen dat ze weg moesten wezen omdat er geschoten word, je kon de schieterij duidelijk horen en de mensen bleven potsierlijk wachten op een taxi, WTF !!!!!

  Ik begrijp helemaal niks van wat deze gozer zegt, het is klinkklare onzin.

  24 likes
 • Furious Anger schreef:

  Ze stikken in hun eigen leugens daar in Amerika… terroristen NATIE

  9 likes
 • Shockley schreef:

  Eens met Emile. Stel dat er meerdere schutters waren enz en er nu een tsunami aan dit soort getuigenissen en al die theorieën over ons heen komt via alternatieve media en social media….Zou dat bij kunnen dragen om juist de waarheid te kunnen verdoezelen?

  7 likes
 • Lawrence schreef:

  “False flag” operaties worden uitgevoerd omwille van één reden. Omdat ze kunnen! Ondertussen zijn de schaduworganisaties (idd.. meerdere) zo rijk en machtig geworden dat ze kunnen doen wat ze willen, ongeacht de sociale en menselijke gevolgen, en zeker en vast zonder enige scrupules, om hun doel te bereiken. Ze willen allen hun macht exponentieel zien groeien. Ze hebben het gerechtssysteem en politiek systeem al deels onder hun verpletterende duim. Daarom gebeuren false flag operaties… omdat we het toelaten, in onmacht of in onwetendheid.

  2 likes
 • Antonio B schreef:

  Het zal mij niks verbazen als het aantal doden uiteindelijk op 60, 63 of 66 gaat uitkomen.

  1 likes
 • x

  Check Also

  agenda

  Presentator loopt leeg: ‘Er is een agenda om de westerse samenleving te verwoesten’

  Militanten protesteren tegen racisme, de vrijheid van ...

  presentator

  Presentator zegt waar het op staat: ‘Dit kun je toch geen pandemie noemen?’

  Sky News-presentator Alan Jones heeft iets gedaan ...

  >