Het Complot

Wat is er gebeurd met de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines?

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat is er gebeurd met de vermiste Boeing 777 van Malaysia Airlines? Het toestel vloog zaterdagavond van de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur naar de Chinese hoofdstad Peking en verdween halverwege van de radar. De zoektocht naar het vermiste toestel verloopt moeizaam.

Terwijl familieleden hopen dat hun geliefden ooit levend zullen worden gevonden, doen op internet al enige complottheorieën de ronde over de verdwijning van het vliegtuig. Het kan maanden – en mogelijk zelfs jaren – duren voordat we weten wat er precies met de vermiste Boeing is gebeurd. Het toestel veranderde van koers en verdween van de radar. Tientallen schepen en vliegtuigen uit negen landen zoeken naar de vermiste Boeing.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Spooktelefoontjes

Volgens Chinese media hebben familieleden van passagiers op de vlucht geprobeerd om hen telefonisch te contacteren. Ze verklaarden daarbij dat ze verbinding kregen, maar dat er niet werd opgenomen. Een Chinese vrouw belde live op tv naar de mobiele telefoon van haar broer, aan boord van de vlucht. Het belsignaal ging twee keer over, maar werd daarna abrupt afgebroken.

Het vliegtuig staat in Noord-Korea

Secretaris-generaal van Interpol Ronald Noble heeft gezegd dat de verdwijning van het toestel waarschijnlijk niet gelinkt kan worden aan terrorisme. Sommigen zeggen dat terroristen het vliegtuig hebben gekaapt en op een onbekende plek hebben geparkeerd. Waar verberg je een 100 ton zwaar vliegtuig? Sommigen wijzen naar Pyongyang. Reddit-gebruiker Nickryane heeft berekend dat het toestel genoeg brandstof had om in Noord-Korea te landen, waar de passagiers nog ontvangst zouden hebben met hun mobiele telefoon. Het land kaapte in 1969 een vliegtuig, zo meldt Vocative.com, dus het zou niet de eerste keer zijn.

Het cijfer 37

De verdwijning van het vliegtuig stond in de sterren geschreven als je naar de cijfers kijkt: Vlucht MH370 verdween op 3/7 (7 maart) na een reis van ongeveer 3700 kilometer. Het vliegtuig vloog op een hoogte van 37.000 voet toen het voor het laatst werd opgemerkt. Eén van de personen waarvan het paspoort werd gestolen, Luigi Maraldi, is 37 jaar oud. Malaysia Airlines vervoert dagelijks bijna 37.000 passagiers. Er wordt inmiddels ook druk gespeculeerd over de letters van de vlucht. Zo wordt gezegd dat MH staat voor ‘masih hilang’, wat ‘nog steeds vermist’ betekent.

Meteoriet of ruimtepuin

Sommigen zeggen dat de Boeing 777 is geraakt door ruimteafval of een meteoor. Onlangs ontplofte nog een Russische raket boven de Kaaimaneilanden door ruimtepuin. Een meteoor zou het vliegtuig kunnen hebben verpulverd, wat het gebrek aan grote wrakstukken zou kunnen verklaren.

Hollywood

Er zijn ook mensen die denken dat de hele verdwijning in scène is gezet als promotiestunt voor de remake van de Amerikaanse hitserie Lost. Die serie gaat over een aantal mensen die na een vliegtuigcrash moeten overleven op een mysterieus tropisch eiland.

Buitenaardse wezens

Volgens Mike Adams van Natural News begint de verdwijning van het vliegtuig inmiddels ook bovennatuurlijke verklaringen te eisen. “Als we nooit het wrak vinden, is er een mysterieuze kracht op onze planeet aan het werk die vliegtuigen uit de lucht kan plukken zonder enig spoor achter te laten.” Een buitenaardse kracht?

 

 

 

Dan zijn er nog mensen die denken dat het toestel naar een geheime en verlaten luchthaven in Vietnam is geleid. Deze theorie wordt nader toegelicht in onderstaande video.

bron: Knack, Volkskrant

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kathy Compernolle
Kathy Compernolle
10 jaren geleden

Een maand geleden,op 08/02, had ik tijdens een tukje enkele flashes over een vliegtuig met onbekende mensen en toen was het plots of de zon overal doordrong… Ik was dit vergeten maar ik kwam op die passage in mijn dagboek terug toen ik overal gewezen werd op deze gebeurtenis en ik volg nergens het nieuws. Toch vreemd hoor…

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Het toestel zal wel op de planeet Nibiru staan waar Michael Schumacher en Els Borst hun werk doen om de Anunnaki in te lichten over de gang van zaken op de Banken, Geld en Maffia planeet aarde.

Mescal
Mescal
10 jaren geleden

Dat van die gsm’s was heel logisch en makkelijk te verklaren. Gisteren legde een telecomspecialist uit hoe dit kwam. En dat van die cijfers. Zou me verbazen mocht iemand dat relevant of indrukwekkend vinden. Zelden zoiets vergezocht gehoord.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Een geheel vliegtuig met inzittenden geteleporteerd; da’s wel een knap staaltje werk.

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x