Homepagina » Mens en Dier » Ouders van Benjamin (32) in emotionele video: ‘Hij is gedood door het Janssen-vaccin. Dit is moord’
benjamin
Foto: Benjamin Goodman (Facebook/Pamela A Everett-Goodman)

Ouders van Benjamin (32) in emotionele video: ‘Hij is gedood door het Janssen-vaccin. Dit is moord’

Mijn 32-jarige stiefzoon Benjamin is op 14 maart gedood door het vaccin van Johnson & Johnson, zegt Pamela Goodman in een emotionele video op Facebook. Binnen 12 uur na de inenting kreeg hij een hartstilstand.

“Wij willen niet dat er nog meer mensen sterven. Benjamin zou niet gewild hebben dat er nog meer mensen zouden sterven,” stelt Pamela. De lijkschouwer heeft aangegeven dat de doodsoorzaak onduidelijk is, verandert zijn telefoonnummer, wil ons niet te woord staan en wil ons geen toxicologisch rapport doen toekomen, voegt ze toe.

Gezonde mensen vallen bij bosjes dood neer

“De mainstream media berichten niet over deze sterfgevallen en deze zeer ernstige bijwerkingen,” zegt Pamela geëmotioneerd. “Dit gaat niet alleen over Benjamin, maar over de hele mensheid. Hij zou nooit gewild hebben dat iemand een experimenteel vaccin zou nemen dat sterfte of blijvend letsel kan veroorzaken.”

De mainstream media informeren mensen hier niet over, benadrukt Pamela. “Je moet graven, graven en nog eens graven om iets te vinden en zelfs dan word je voor gek versleten. Gezonde mensen vallen bij bosjes dood neer, als gevolg van bloedstolsels. Alles wordt weggemoffeld.”

Mensen moeten wakker worden

“Dit is afschuwelijk, dit is misdadig, dit is moord. Mensen moeten wakker worden en zich uitspreken.”

Benjamin liet zich op 13 maart vaccineren. Kort na de vaccinatie kreeg hij hevige hoofdpijn en voelde hij zich ziek. ’s Nachts had hij last van hoge koorts en rillingen. Rond 4 uur werd zijn verloofde wakker omdat hij begon te stuiptrekken. Ze belde 112 toen hij een hartstilstand kreeg. Hulpverleners probeerden hem tevergeefs te reanimeren. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij werd doodverklaard.

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
linda
linda
5 maanden geleden

komen wel laat met deze melding!

Elise
Elise
5 maanden geleden

Goh, vandaag in de krant het verhaal van familie van Eck. Ook te zien bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie.
Wel erg laat he?

Annette
Annette
5 maanden geleden

Alweer een vreselijk verhaal! Hoeveel zullen er nog volgen? Met grote zekerheid kan ik nu al voorspellen: HEEL VEEL. En NOG willen de meeste mensen niet zien wat er gebeurt. Dat is natuurlijk voornamelijk het gevolg van dat zij de verkeerde media volgen. ALS zij de moeite zouden doen om verder te kijken dan hun neus lang is, zouden zij deze gigantische beerput ook wel vinden. Er zijn genoeg alternatieve sites die WEL de feiten boven tafel brengen. Maar dat wordt helaas door vele domoren gezien als “fake news”. De waarheid mag natuurlijk niet verteld worden.
Voor Benjamin, zijn stiefouders en verloofde is het inmiddels te laat. Vraag mij trouwens af wie van hun er inmiddels die gentechinjectie hebben gehad. Of zou Benjamin de eerste zijn geweest? DAN is het zeker dat zijn stiefouders en verloofde dat pad niet zullen volgen.

Annemiek B.
Annemiek B.
5 maanden geleden

Maar je krijgt het niet bij anderen aan het verstand gepeuterd. Dat is misschien nog wel het ergste om mee te leven op het ogenblik. Intussen heeft Pfizer grote plannen om op kinderen te gaan experimenteren. En wat denk je? Ouders offeren hun kinderen er gewoon aan op. Vroeger werden kinderen geofferd aan afgoden, nu is die afgod de wetenschap.

x

Check Also

grafiek

Wetenschapsjournalist: deze 2 grafieken zouden ons allen heel erg bezorgd moeten maken

Twee professoren van de Universiteit van Londen ...

arts

SEH-arts: ‘We moeten stoppen met aanwijzen van ongevaccineerden als zondebok’

We moeten stoppen met het aanwijzen van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

63
0
We lezen graag je reactie!x