Mens en Dier

Ouders van Benjamin (32) in emotionele video: ‘Hij is gedood door het Janssen-vaccin. Dit is moord’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mijn 32-jarige stiefzoon Benjamin is op 14 maart gedood door het vaccin van Johnson & Johnson, zegt Pamela Goodman in een emotionele video op Facebook. Binnen 12 uur na de inenting kreeg hij een hartstilstand.

“Wij willen niet dat er nog meer mensen sterven. Benjamin zou niet gewild hebben dat er nog meer mensen zouden sterven,” stelt Pamela. De lijkschouwer heeft aangegeven dat de doodsoorzaak onduidelijk is, verandert zijn telefoonnummer, wil ons niet te woord staan en wil ons geen toxicologisch rapport doen toekomen, voegt ze toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Gezonde mensen vallen bij bosjes dood neer

“De mainstream media berichten niet over deze sterfgevallen en deze zeer ernstige bijwerkingen,” zegt Pamela geëmotioneerd. “Dit gaat niet alleen over Benjamin, maar over de hele mensheid. Hij zou nooit gewild hebben dat iemand een experimenteel vaccin zou nemen dat sterfte of blijvend letsel kan veroorzaken.”

De mainstream media informeren mensen hier niet over, benadrukt Pamela. “Je moet graven, graven en nog eens graven om iets te vinden en zelfs dan word je voor gek versleten. Gezonde mensen vallen bij bosjes dood neer, als gevolg van bloedstolsels. Alles wordt weggemoffeld.”

Mensen moeten wakker worden

“Dit is afschuwelijk, dit is misdadig, dit is moord. Mensen moeten wakker worden en zich uitspreken.”

Benjamin liet zich op 13 maart vaccineren. Kort na de vaccinatie kreeg hij hevige hoofdpijn en voelde hij zich ziek. ’s Nachts had hij last van hoge koorts en rillingen. Rond 4 uur werd zijn verloofde wakker omdat hij begon te stuiptrekken. Ze belde 112 toen hij een hartstilstand kreeg. Hulpverleners probeerden hem tevergeefs te reanimeren. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij werd doodverklaard.

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
linda
linda
2 jaren geleden

komen wel laat met deze melding!

Elise
Elise
2 jaren geleden

Goh, vandaag in de krant het verhaal van familie van Eck. Ook te zien bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie.
Wel erg laat he?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Alweer een vreselijk verhaal! Hoeveel zullen er nog volgen? Met grote zekerheid kan ik nu al voorspellen: HEEL VEEL. En NOG willen de meeste mensen niet zien wat er gebeurt. Dat is natuurlijk voornamelijk het gevolg van dat zij de verkeerde media volgen. ALS zij de moeite zouden doen om verder te kijken dan hun neus lang is, zouden zij deze gigantische beerput ook wel vinden. Er zijn genoeg alternatieve sites die WEL de feiten boven tafel brengen. Maar dat wordt helaas door vele domoren gezien als “fake news”. De waarheid mag natuurlijk niet verteld worden.
Voor Benjamin, zijn stiefouders en verloofde is het inmiddels te laat. Vraag mij trouwens af wie van hun er inmiddels die gentechinjectie hebben gehad. Of zou Benjamin de eerste zijn geweest? DAN is het zeker dat zijn stiefouders en verloofde dat pad niet zullen volgen.

Annemiek B.
Annemiek B.
2 jaren geleden

Maar je krijgt het niet bij anderen aan het verstand gepeuterd. Dat is misschien nog wel het ergste om mee te leven op het ogenblik. Intussen heeft Pfizer grote plannen om op kinderen te gaan experimenteren. En wat denk je? Ouders offeren hun kinderen er gewoon aan op. Vroeger werden kinderen geofferd aan afgoden, nu is die afgod de wetenschap.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x