Homepagina » Het Complot » “Wat je niet mag weten over Libië onder Kaddafi”
"Wat je niet mag weten over Libië onder Kaddafi"

“Wat je niet mag weten over Libië onder Kaddafi”

In Libië heerst chaos sinds tijdens de Arabische Lente in 2011 het Kaddafi-bewind ten val werd gebracht. Diverse strijdende groepen weigeren de wapens neer te leggen. Kaddafi heeft Libië circa 42 jaar geregeerd.

De opstanden tegen het regime van Kaddafi begonnen, in navolging van de revoluties in Tunesië en Egypte, in februari 2011 en mondden niet veel later uit in een bloedige burgeroorlog tussen voor- en tegenstanders van de oud-kolonel.

Eerder dit jaar meldde de Egyptische tv-zender Al Tahrir dat de Arabische Lente een complot van de Verenigde Staten zou zijn geweest.

In 1975 publiceerde Kaddafi zijn Groene Boek, waarin hij zijn ideeën over een ideale samenleving heeft verwoord. Hij waarschuwde tijdens de presentatie van het boek: “Israël wil de Arabische wereld overheersen met hulp van de VS. Arabische leiders die daaraan meedoen, plegen hoogverraad.”

Libië was gebaseerd op de Jamahiriya, een islamitische en socialistische ideologie ontwikkeld door Kaddafi, waarbij het volk alle macht zou hebben. Politieke partijen waren verboden.

Volgens critici was Libië een dictatuur. Kaddafi gaf als reactie hierop aan dat ‘westerse mensen het Libische systeem niet begrijpen’. Libiërs hadden een gemiddelde levensverwachting van 74 jaar. Libië was het hoogst genoteerde Afrikaanse land op de index van de menselijke ontwikkeling van de Verenigde Naties, heeft één van de hoogste bbp’s van het continent en een voor een Afrikaans land hoge alfabetiseringsgraad. Daarnaast waren onderwijs, elektriciteit en gezondheidszorg er gratis.

Volgens voormalig NAVO-commandant Wesley Clark was de beslissing om een oorlog te starten in Libië lang van te voren al gemaakt. In zijn boek ‘Winning modern wars’ schrijft Clark: “De volgende landen op de lijst van het Pentagon zijn Syrië, Libanon en Iran; het eerste was Irak.”

Libië heeft één van de grootste oliereserves in Afrika en is één van de belangrijkste leveranciers van gas en olie aan Europa. Libië drijft op olie, die internationaal zeer gewild is vanwege de hoge kwaliteit en onder meer aantrekkelijk is voor de productie van kerosine.

De Franse krant Libération meldde dat Frankrijk een geheime oliedeal sloot met de Libische rebellen in ruil voor steun aan de opstand tegen Kaddafi. De nieuwe machthebbers in Libië zouden Frankrijk minstens 35 procent van de olieproductie hebben gegeven.

[Collective Evolution]


Vind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

56 reacties

 1. Motto van het Westen is; dood of slaaf! En de rest van de wereld wordt voor gek versleten, omdat die willen niet luisteren naar wat de westerse fascisten met hun door en door geesteszieke nieuwe wereld orde plannen waaraan soevereine landen zich niet wil onderwerpen of deel van uit te maken, Rusland en Syrië bijvoorbeeld. Libië was ook zo’n land, alleen zag Gadaffi niet welk grote fascistische macht zich tegen hem zou keren, namelijk de gods waanzinnigen van de VS met hun oorlog & drone moorden en waar mensen nog in wild West stijl de doodstraf krijgen in de VS, ook degene die achteraf onschuldig blijken, onderkruipsel, slavenhond en moord en oorlog financier de EU en het barbaarse Saoedi-Arabië. Saoedi-Arabië waar onschuldigen ter dood worden gebracht en an publiek waar kinderen bij staan de koppen eraf geslagen krijgen in een middeleeuws gelijkend tafereel. Dat zijn de beschaafde landen die het allemaal beter weten en soevereine landen de les willen lezen.

  Gadaffi was een dictator? Gadaffi was een held en een man van en voor zijn volk, daar kan het fascistische Westen met hun false flag en hun ondergrondse satanisch zionistische praktijken niet voor een seconde aan tippen, die bezitten nog niet in z’n geheel het fatsoen wat Gadaffi in een haarpunt had zitten.

  We zijn er nog lang niet met onze ‘vrije’ westerse wereld en hun door demonische geesten bezeten politieke troep die jat en rooft om het leven van zijn eigen burgerbevolking, met hun corporatistische macht en wellicht komen er nog veel rovende, moordende en onderdrukkende praktijken, maar de dag zal komen dan krijgt het addergebroed de aanstichters van al het satanische geweld in de wereld hun trekken dubbel en dwars thuis. Dit keer ontlopen ze niet de dans, zoals na de eerste en tweede wereldoorlog, zodra grote, nieuwe en soevereine landen zich gaan roeren en mensen in het Westen zich niet langer laten sturen en onderdrukken via allerlei smerige verplichtingen, wetten en regels, zodra alle mensen eindelijk doordrongen zijn van het feit wat er speelt en wie de echte aanstichters zijn van alle moordpartijen en ellende in de wereld dan zal het afgelopen zijn met ze, voor ééns en voor altijd zullen dan de leugens en misdadige praktijken worden geopenbaard. Praktijken die nu ook al bekend zijn maar nog geheim blijven en worden afgedaan als complotten omdat de machthebbers nog de machthebbers zijn over de media, politiek en financiën en de mens hardleers is, ook de kleine slaven zijn hardleers en zullen wellicht eerst nog harder op de muil moeten gaan of echt diepe ellende moeten krijgen om te voelen en te beseffen wat de naakte waarheid is.

  72 likes
  • @IIS
   Je mag in ieder geval hier (bijna alles) schrijven wat je wilt. Ook jouw stukje zonder noemenswaardige onderbouwing. Het is in jouw eenzijdige kijk op de wereld die in Nederland zelfs niet door een behoorlijke minderheid wordt gedeeld. Al eens gedacht om dan zelf maar naar de Arabische wereld te verhuizen? Misschien dat daar meer mensen het met je eens zijn.

   10 likes
   • Wordt dit de nieuwe trend op niburu?
    Khadaffi en Sadam waren schatjes.
    In Nl kan alles beter
    De v.s. Is de grote boze boeman.

    En dat vinden we helemaal niet eenzijdig of stupide.
    Eindelijk komt de waarheid boven tafel?
    Laat mij maar weer lekker slapen. Ik kan er met m’n pet niet meer bij.

    14 likes
    • Schatjes? Gadaffi was voor zijn volk een held, een bevrijder, de man was bezig een land (wat nu volledig verwoest is en in puin ligt aangericht door de VS en SA) te scheppen waarin het volk belangrijk was. Hij stond er bijvoorbeeld op om miljarden overgebleven olie revenuen te verdelen onder zijn volk, veel zaken waren gratis, schoon (oer)water uit de woestijn werden via leidingsystemen uit de woestijn gepompt en getransporteerd naar de kust en iedereen zou een huis kunnen bezitten zonder schulden en wie veeteelt/landbouw wilde bedrijven zou voorzien worden van alle nodige zaken. Tja, dat riekt naar een echte dictator. De man was excentriek, bijna kunstbegaaf en een heel bijzonder figuur en zal ongetwijfeld vele fouten hebben gemaakt, maar slechter dan de fascistische westerse leiders was hij zeker niet, eerder vele malen beter.

     Sadam Hoessein zal absoluut niet smetteloos zijn geweest en zal ook zijn opponenten hebben weten uit te schakelen (precies zo doen ze het in het Westen ook), maar ik heb persoonlijk met Irakezen gesproken en die vertelden dat ze in Irak weinig belasting betaalden tot bijna niets, (lukt je hier niet, hier is de overheid de baas over je centen en komen ze razzia’s plegen met gewapende kapo’s als je niet betaalt) en indien je een geschil had met de overheid je gratis een advocaat voor je verdediging kon uitzoeken en al dat soort zaken waar je in het Westen niet voor hoeft komen, eerder het totale tegenovergestelde. Deze mensen vertelden mij dat ze het niet zo heel slecht hadden onder het regiem van Saddam. Maar slecht voor ze was dat Gadaffi en Saddam olie in overvloed hadden waar het corrupte en fascistische Westen miljarden aan konden verdienen en beide heren tot overmaat van ramp hadden besloten niet langer af te rekenen in dollars en moesten daarom het veld maar ruimen.

     En plaats alle leugens van de media eens terug in tijd met de kennis van nu waarin we steeds meer bewust worden over hoe we worden voorgelogen, bedrogen en bestolen, is dan alles wat men ons heeft verteld over Gadaffi en Saddam, wel allemaal waar? Voor een goed gelovige slaven piepeltje schijnbaar wel. En waren het werkelijk de boeven zoals men ons heeft verteld of moet je “voorgelogen” zeggen?

     Maar als het Westen het zo zuiver weet en het ook zo wil spelen, waarom pakken we deze mensen dan niet aan (kijk even goed hoe dictatoriaal dit land is waar we geen slecht woord via de gevestigde media & Reuters horen) http://www.youtube.com/results?q=beheading+saudi ,,,,of deze…. http://www.youtube.com/results?search_query=hanging+saoedi

     Als het allemaal om dictators en wreedheden gaat, waar blijven we dan met het aanpakken en vooral doorpakken van de echte dictators en onderdrukkers? We willen toch de boeven aanpakken en weg hebben, maar deze Saoedisch zijn net even te machtig en brengen andersom wel veel geld in het laatje omdat ze uit hetzelfde vieze corrupte hout zijn gesneden als het Westen en tot overmaat van ramp van ons eisen dat we de macht van de islam toelaten in de EU vanwege de olie.

     Hoe simpel is een zoet en braaf slaafje die alles krijgt voorgekauwd en dat vervolgens dan ook allemaal wil geloven en zelfs voor waar neemt. Wel eens over false flag oorlogen gehoord met miljoenen onschuldige doden? En wie geeft het Westen het recht onschuldige mensen uit te moorden met drones? Waarom denk je dat er oorlog is in Syrië en nota bene een zeer beschaafd persoon als Assad voor dictator wordt uitgemaakt. Alle gedonderjaag met moord en doodslag komt uit de koker van de zionisten met hun eeuwige zieke woord en demoniserende spelletjes die bepalen wie wat is….tot aan Rusland toe. Het op een smerige manier bespelen van de slaven, het is allemaal zo doorzichtig geworden dat je na het lachen het bijna weer voor waar gaat aannemen. Maar hoe blind en doof ben je toch als slaaf als je ondanks alle info op het internet nog niet wilt zien hoe zaken werkelijk in elkaar steken.

     12 likes
     • Gezellig, nu ook Sadam Hoessein erbij.
      Ken je Boek /film van die bodyguard van uday hoessein?
      Was ook zo’n secreet.

      Laat ik het eens simpel zeggen:
      Om duidelijk te maken dat VS niet zaligmakend is hoeven we niet deze malloten (khadaffi, Hoessein ) tot helden te verheffen.

      @iss….in je eerste stukje schrijf je dat Khadaffi een held was en een man van z’n volk…en hemeltjelief…wat een duimpjes. Onvoorstelbaar..men is het blijkbaar met je eens ook.
      Verschrikkelijke militaire dictators die iedereen met weerwoord direct de kogel gaven. Trouwens iedereen zonder weerwoord ook als ze d’r ff zin in hadden. Jonge vrouwen misbruikt. Ik las in die tijd vnl de Chinese kranten, die wilden niet eens in de buurt van de man komen omdat ie zo gek als een deur was.

      Lieve niburu reageerders: als je dit soort types als held gaat ophemelen, wat zegt dat dan over jouzelf?

      Vinden jullie nou werkelijk dat Khadaffi een HELD was??

      12 likes
     • @iss
      Nu moet ik aantonen dat de VS zuiver is? .Dat is precies wat ik bedoel.
      Dus als ik khadaffi niet tot de schatjes reken moet ik VS wél zuiver vinden? Denk je nou echt zo rechtlijnig?
      Dat noem ik eenzijdig.
      Het klinkt mij nu teveel naar Amerika bashen waarvoor alle “slachtoffers” worden opgehemeld tegen beter weten in.

      Er zit overal kaf tussen het koren.
      M.i. Kun je niet zeggen dat als de ene slecht is de ander wel goed moet zijn of andersom.
      Er spelen zeer complexe zaken. Waarbij allen weleens goeie dingen doen en ook slechte. (Volgens mij helaas vaker slechte en daar wegen de goeie niet tegenop)
      Om nu te gaan opsommen hoe fantastisch khadaffi of Saddam waren en hoe fijn een militaire dictatuur is lijkt mij nogal stupide.

      Dus ach..ik doe niet mee aan de wakkere tunnelvisie. Het zij zo.

      7 likes
     • @Padja

      Weet niet of je het doorhebt, maar jij bent zelf degene die Saddam ten berde bracht. Vreemd dat je dan daar dan vervolgens zo op reageert.

      Gadaffi was een held voor zijn volk, misschien wordt het eens tijd dat wij ook zulke helden hier krijgen,, wij hebben alleen mensen die zich minister en politicus voor het volk noemen en zeggen een land zuiver te besturen, maar vervolgens krijgen we diefstal op diefstal, belasting op belasting, geld roven, oudjes die wegrotten zonder goede hulp, mogen mensen die hard hebben gewerkt en gespaard worden geript tot op het bod en is de controle over de burger een steeds dieper inmengende issue geworden waar we verder bij alles maar gewoon de koppen moeten houden, worden we respectloos behandeld door buitenlanders die in de watten worden gelegd ten koste van eigen bevolking die van discriminatie worden beticht om de ongelovige (varkens)snoet te snoeren en zelfs als de overheid oorlog voert en mensen vermoordt in het buitenland, moeten we zwijgen. Volgens mij is een dictator nog niet eens zo heel gek idee, we missen ook zo’n held die opkomt voor zijn bevolking.

      Je zult veel gelezen hebben, allemaal leuk en goed voor de persoonlijke ontwikkeling, vooral als je niet te eenzijdig kijkt, ik lees liever helemaal niets van dat alles omdat het een onderdeel kan zijn van maken van een beeldvorming waarmee men false flag oorlogen kan rechtvaardigen en vorm mijn eigen oordeel door het geheel holistisch te betrachten, maar vooral door te begrijpen dat de VS degene is die alles stuurt en overheerst met leugens, interventies en honderden geweldbasissen over de hele wereld die zich als een dodelijk virus overal heeft ingenesteld en alleen maar degene is die achter alle oorlogen, revoluties en installeren van dictators zit.

      Er zijn veel mensen die hebben gewerkt met de zogenaamde dictators en heel andere verhalen vertellen, er zijn ook genoeg documentaires die een beeld laten zien van al deze dictators die totaal niet stroken met de boekjes en verhaaltjes uit en van de gevestigde orde en evenzo zijn er veel verhalend die soms ook nog komen vanuit publieke documentaires die laten zien hoe vele met geweld en leugens geïnitieerd door de VS die dictators aan de macht hebben gebracht en ook weer zijn omgebracht met de behulp van de VS. Maar deze zaken daar praten de slaven en hun boekjes liever niet over, want dat past niet in hun zoetsappige denkbeelden van bijvoorbeeld cowboys (ontwikkeld = goed) en indianen (wilden = slecht).

      Wel eens het boek gelezen waarin stond dat de VS met zijn ambassadeurs Saddam Hoessein hebben aangespoord Koeweit binnen te vallen en de VS degene was die Koeweit vervolgens in 1991 hebben bevrijd tegen miljarden dollars losgeld die de Koeweitisch hadden liggen in hun kluizen en dit vervolgens moesten investeren in de VS. Dergelijke praktijken vertellen wat het is en verteld precies hoe vies een dictator is en wie nog viezer is dan de dictator.

      7 likes
     • @Padja, uiteraard was bovenstaande reactie voor jou bedoeld. Ik heb nog één vraag aan je, toon jij eens aan dat de VS zo zuiver en oprecht is en niet een grote boze boeman.

      Ik vind boeman nog zwak uitgedrukt, ik zou zeggen dat de zionistische fascistische VS de grootste barbaren zijn in de geschiedenis van de mens en zelfs dat is nog te zwak uitgedrukt…Er is in dit leven geen woord te bedenken waarmee dit geteisem uitstekend kan worden uitgedrukt.

      6 likes
    • Zo ingewikkeld is het toch niet? Is het nog steeds niet opgevallen dat overal waar wat te halen valt de yankees binnen vallen? Hebben ze geen geldige reden dan verzinnen ze er wel een. Simpel. Waarom zouden Saddam en Khadaffi niet zwart gemaakt zijn door ze? Het is hun tactiek om via de media hele volkeren tegen hun ‘vijand’ op te zetten. Kijk wat er pas nog in de Oekraine is gebeurd. En hoe de Teletoeter de neuzen ook dezelfde kant op krijgt. De foute kant weliswaar maargoed, alles gaat binnenkort boven tafel komen.

     8 likes
    • En zo gaat het al eeuwen zo: wat vandaag als “goed ” wordt bestempeld,wordt de volgende keer weer als slecht bestempelt…helaas hebben die zelfbenoemde wakkere internet-messiassen dat zo te zien nog steeds niet door…

     Wat een gestakker….
     Wie is er nu wakkerr?

     3 likes
   • @Rik

    Tuurlijk Rik, er is nu overal vrede en alle dictators zijn verdreven, maar wat doen we dan hier zo te krakelen met al die vredige religies in de Westen die ons leegzuigen en passeren met behulp van idioten die zichzelf politici en wereldverbeteraars noemen. Waarom zou iemand moeten afreizen naar landen waar we helemaal niets hebben verloren en landen die hier in de EU ons de wetten voorschrijven en waar we ook weer mee moeten strijden om vervolgens weer de volgende nog veel grotere dreigingen moeten bevechten tot het bittere eind. Het hele Midden-Oosten is bijna verlost van al zijn verschrikkelijke dictators en daarmee heeft men (denkt men) de mogelijkheid om in een tweespan (Arabische en westerse macht) elkaar te voorzien van macht, geld en ideologie. De één wil meer middeleeuwse barbarij tot aan de grenzen van de Noordpool en de andere wil macht over geld en commodity’s en een total control over het slavenvolk. Totdat dit tweespan elkaar gaat bevechten of er misschien zelfs een derde partij komt, Rusland of China bijvoorbeeld, die zich gaat of zelfs moet mengen in een strijd zonder winnaars en waar niemand beter van zal worden. Het hele MO is gedestabiliseerd en wellicht was een zogenaamd dictator toch niet zo’n heel slecht alternatief geweest, maar men wilde een grote opruiming houden ten koste van alles en iedereen.

    Het hypocriete Westen heeft jarenlang goede zaken gedaan met al die zogenaamde verschrikkelijke dictators en hebben er zelfs mee geprostitueerd, totdat deze op de één of andere manier een bedreiging vormden en niet langer gewenst waren, toen opeens moesten ze worden vermoord en opgeruimd met nog honderdduizenden anderen. Plus, daar mogen we de oudjes voor achter stellen en de slaven nog verder voor uitkleden, de wellicht bewust gecreëerde exodussen die het mogelijk maken om de EU vol te laten stromen met een ideologie, precies zoals men voor ogen had/heeft. Allemaal toeval?

    3 likes
  • Veranderingen? Helaas gebeurt in Nederland bijna alles 50 jaar later. Protesteren? Het lijkt wel of de Nederlander niet of nauwelijks uit de stoel en achter de tv te slaan is. Wakker worden….? Moeilijk!

   27 likes
   • Het is nu eenmaal makkelijker om vanuit je huiskamer op een internetforum te protesteren. Dat konden we vroeger niet, dus gingen we maar de straat op met een spandoek. Wel een stuk zichtbaarder natuurlijk, dan een reactie ergens in die astronomische berg digitale informatie.

    12 likes
    • Waarvoor zou je nog met spandoeken de straat op gaan als er internet is? Zo zichtbaar ben je tegenwoordig niet meer als je demonstreert op straat.
     De grootste demonstraties in Europa, Amerika, ja overal ter wereld laten ze niet eens op het nieuws zien. Of het moet 1 minuut zijn omdat er rellen uitgebroken zijn omdat de elite wat stennisschioppers er op af gestuurd heeft, je weet ze regiseren zelf hun werkelijkheid via de msm. Hoeveel mensen lezen tegenwoorden wel niet alternatieve nieuwssites? Dan toch maar liever vanuit je luie stoel je stem laten horen.

     10 likes
  • Kaddafi, was alleen kort na de revolutie een held. Ik vind het ongelooflijk stompzinnig om Kaddafi een held te noemen. Het was een monster die meisjes van 12 jarenlang heeft verkracht. Die naar dorpjes ging om jonge meiden uit te kiezen voor zijn persoonlijke harem. Ik keur niet goed om soevereine staten binnen te vallen om olie. Kaddafi is jarenlang door het westen beschermd, dat was pas een achterlijke daad. Door hem steun te geven, zodat hij de winsten uit olieopbrengsten aan wapens kon uitgeven. Dat was de deal. Hij was dus pertinent geen held. Het westen steunen dictators totdat ze hun macht onder de bevolking dreigen te verliezen en dan vallen ze het land binnen, omdat de opbrengsten uit wapenverkoop en import olie in gevaar dreigt te komen. En dan proberen ze hun eigen marionetten in het zadel te helpen (zie afghanistan). Maar door artikelen te plaatsen die dictators in een positief daglicht stellen is super achterlijk….en behoorlijk naïef.

   19 likes
 2. Diegene die dit artikel heeft geschreven slaat volledig de plank mis. Alsof de volkeren binnen Libie zeggenschap hadden. Kaddafi was een monster. Die jonge meisjes decennia lang heeft verkracht. Dit artikel doet net weergeven alsof het een goed heiligman was. Idd er is veel olie, en dat helpt om een oorlog te beginnen, maar doe dan niet alsof Kaddafi goed was voor zijn volk. En wat mogen we niet weten onder Kaddafi? Staat helemaal niets nieuws in….

  23 likes
  • Idd wel een beetje raar, vorige week had ik een documentaire gezien over Hitler. Hier werd hij neergezet als een good guy. Iedereen heeft zijn goede en slechte eigenschappen (ying/yang balans), net als dit soort mensen.

   Wat ik denk over Hitler is dat hij samen heeft gewerkt met de Zionisten om zo een oorlog uit te lokken en om een volk (joods) onschuldig te laten lijken. Hoe kon hij anders weten dat de wereld wordt bestuurt door Joodse Zionisten, juist omdat hij met hun samenwerkte.

   Door de documentaire d8 ik dus dat Hitler een slimme kerel was en na logisch nadenken d8 ik wtf hoe kan hij ooit precies weten dat een klein groepje elite de wereld beheersen? en idd het antwoordt is samenwerking met dat tuig.. Als je al een paar jaar weet wie en wat de wereld f*ckt up maakt dan is het ook niet moeilijk om het patroon (puzzelstukjes te verzamelen en het gehele plaatje te zien) te volgen hoe de elite te werk gaan ivm false flags etc..

   13 likes
  • ga eens naar you tube en bekijk zeitgeist 2 van af 23 minuten en er gaat ene wereld voor je open en niet meer zo veel leugens van de tv slikken ik heb dat staatstv er al lang eruit geknikkert je kan er niks mee en op je laptop kan je zelf bepalen wat je ziet. Je kan als je film wilt kijken je lap top gewoon aan sluiten op een groot beeld scherm waarbij iedereen gewoon mee kan kijken.

   6 likes
   • Nieuws van tv, kranten, radio etc geloof ik zowieso niet.. Dit documentaire is in elkaar geknutseld door “een iemand”, dus ja ook iedereen kan een mooi of slecht verhaal hiervan maken (daar ben ik me wel van bewust).

    Het is alweer een tijdje dat ik zeitgeist heb gezien, morgen even tijd nemen om alle 3 weer te bekijken.

    0 likes
  • was je er bij terusten

   1 likes
 3. @ISS 40 plusjes nog wel. Blijkbaar wil iedereen liever in het fijne Libië zitten.

  Ik heb begrepen dat hij ten tijde van zijn dood de rijkste zo niet bijna de rijkste mens ter aarde was.
  Rijker dan de Rockefellers.
  Dan hoort hij toch bij de elite?
  Iemand die zo zijn eigen zakken vult over de rug van het volk noemen we nu weer een held?
  Wij zijn slaaf maar het Libische volk was vrij en blij? Want er mocht gezellig geen politieke partij bestaan. Heb je niet nodig als je khadaffi hebt.
  Ik wil er nog niet eens naar toe op vakantie. Laat staan dat ik er zou willen wonen.
  Tegen degenen die hem zo roemen zou ik willen zeggen ga d’r s een tijdje heen en kijk hoe je geniet.
  Kijk eens hoe fijn het Libische volk erbij zit. Kijk eens hoe fijn de gratis scholing en gratis ziekenzorg is.
  Veeeeel fijner dan in NL. We hebben helemaal geen politieke partijen nodig. Één fijne sterke kolomel en alles is goed.

  13 likes
  • @Padja

   Je zou eens minder gevat moeten doen en eens wat meer op onderzoek kunnen uitgaan dan zul je vanzelf zien hoe zaken werkelijk zijn of waren en waarom door het westen aangestichte oppositie uitgeschakeld moet worden, dit geldt ook met name voor Rusland die het grote gevaar van demonstraties en politieke inmenging ziet, dit gebeurt op dit moment ook in Hong Kong waar de VS zich als een satanische macht probeert in te mengen of zoals gewoonlijk via de CIA of Mossad de aanstichtsters zijn “Hong Kong protests: China warns US not to meddle in ‘internal affairs’.” En zo gaat het wereldwijd. Maar als je niet de moeite neemt verder te kijken of te lezen tussen de lijnen en alleen maar weet waarmee de mainstream je hersentjes spoelt, dan is je eenzijdige reactie verklaarbaar.

   5 likes
   • Ja dus….??
    En daarom vind jij en met jou blijkbaar vele vele anderen dat khadaffi een HELD was..?
    Omdat ik hem geen held vindt ben ik gevat en moet ik eens wat meer op onderzoek uitgaan.
    De logica ontgaat me.
    Geeft niks hoor.
    Als jij de wakkeren vertegenwoordigt kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik er niet bij hoor.

    6 likes
    • @ Padja: Ben je nou zo dom of hou je je voor de domme? Het is duidelijk dat je zwaar pro U.S. bent en tevens lid van de club die het niet willen weten wat een barbaren het zijn omdat het financieel zo voordelig voor je is om pro U.S. te zijn. Maar dat ga je natuurlijk nooit toegeven, slimpie!! Tja zo gaat dat nou altijd bij kortzichtige geldgeile vrouwtjes en mannetjes, een moraal van lik-me-zolen dus. Verder hoef je hier geen schijnheilige pogingen meer te ondernemen om wakker te worden want het is allang duidelijk dat het je absoluut niet uit komt om wakker te zijn. Sterkte meid! Dat zal je nodig hebben.

     2 likes
     • Faith…
      Ik je stukje noem je mij pro US, met een lage moraal, geldgeil, kortzichtig, schijnheilig en dom.

      En dat vindt de moderator helemaal niet raar of ver gaan.
      Dit zegt meer over jou en dit forum dan over mij.

      Maar dat is mijn mening maar hoor.
      Ik doe er niet aan mee daar voel ik mij te goed voor.

      4 likes
     • Niet meer op reageren, heeft geen enkele zin.

      Padja kan niet zo goed tegen de schok, dus valt hij degene aan die zijn/haar (door wie?) gevormde wereldbeeld verkloot.

      Een Stockholm classic, of een betaalde.

      0 likes
  • Jij hebt dat niet goed begrepen!!

   Een kolonel die rijker is als degene die het GELD beheren van de gehele wereld.

   Daar hoef je toch niet lang over na te denken Padje!!

   4 likes
   • Padje begrijpt wel meer niet. Ze wil dat we kijken hoe Libië er nu voorstaat, jaren na zijn dood. Tja dat kun je wel raden. Niet dat ze er geweest is, of dat ze weet hoe goed onderwijs en gezondheidszorg geregeld was ver voor de U.S. invasie bij leven en welzijn van de kolonel. Net als je denkt dat Padja iets gaat begrijpen kondigt ze aan dat ze weer gaat slapen. Komisch!

    2 likes
  • Maar Padja het gaat helemaal niet over dat we fijn in Libië willen zitten. Het gaat over het onrecht wat Khaddafi is aangedaan. Je gaat steeds gekker praten.

   2 likes
 4. Mooi om te lezen, dat de niburu-aanhangers, eigenlijk bijna altijd de beste stuurlui zijn (ja, die die aan de wal staan!!). Beetje youtubes kijken, beetje zitten lezen wat warrig denkenden schrijven, namaste zeggen, en ga zo maar door. Vanuit de zijlijn altijd maar schreeuwen dat de VS evil is, en Saddam OK was. Kom op!!!!

  6 likes
  • @emka
   namaste?… Waaaaaar dan?
   In één forumpje worden Sadam en khadaffi tot helden verheven en ik uitgemaakt voor:

   -dom of ik doe of ik dom ben.
   -geldgeil
   -kortzichtig,
   -schijnheilig,
   -lage moraal
   -er is iets goed mis met mijn denken,
   -maar ja, ik snap wel meer niet
   -ik ga steeds gekker praten

   Dan som ik nog niet eens alles op.

   Dat vinden we op niburu blijkbaar heel normaal.
   Laat die ene namaste dan maar van mij komen.

   Namaste!

   4 likes
   • @Padja

    Misschien moet je het je niet persoonlijk aantrekken de ad hominems zijn hier te verwaarlozen en je neemt nu eenmaal deel aan een discussie en loopt daarmee een risico om tegenreacties te krijgen en dan is het kunst om daar iets mee te doen, maar niet ontdaan van te zijn. In alles wat je zegt zit aan de buitenkant van het verhaal een kern van waarheid, maar als je de hele zaak tegen het licht houdt en goed bekijkt wat er zich dieper in zaken afspeelt dan weet jij, tenminste als je niet navelstaart, drommels goed dat zaken niet altijd zijn wat ze liken en dat het zogenaamde brave Westen lagere en doortraptere praktijken erop nahoudt dan degene die ze betichten van dictatoriaal gedrag.

    Er gaan veel vrouwonvriendelijke verhalen de ronde over Gadaffi en zijn zoons, is het dat misschien waarom mensen zo reageren? En in hoeverre zijn deze verhalen waar en hoeveel is er veel verzonnen? De man die 20 jaar als kok werkte voor Gadaffi en hem kende als een goed mens noemde hem na zijn dood geen dictator maar revolutionair. De zuster die voor hem werkte had dit verhaal….. https://www.youtube.com/watch?v=EuArw3N6Kdk

    Zoveel verhalen waarin men hem als monster afschildert en ook zoveel persoonlijke verhalen van mensen die met of voor hem hebben gewerkt vertellen heel andere ervaringen.

    ….None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free… (Goethe) Zolang mensen leugens verdedigen en ageren tegen waarheden zijn ze het meer dan waard te leven als slaaf.

    De vrijheden die u hebt, omdat u bestaat, worden u stap voor stap ontnomen. De V.N. heeft niet het beste met u voor. Global warming is een mythe om de macht van de elite te bespoedigen. Global warming is a scam. – Weather Channel founder John Coleman. Aan de geheime Bilderbergconferentie nemen wereldleiders deel, inclusief Koningin Beatrix en leden van de media, op voorwaarde dat men zwijgt. Zowel Bush als Kerry waren lid van Skull & Bones. Democratie? Parlementen zijn ceremonieël. Links versus rechts vormen een vals paradigma. In werkelijkheid draait het om vrijheid versus tirannie. De centrale bank van de Verenigde Staten, de Federal Reserve, is niet Federaal, maar particulier, en heeft geen reserve. De aanslagen van 11 september 2001 waren een valse vlag operatie. Osama bin Laden is een CIA-medewerker, zijn codenaam is Tim Osman. Al Qaida werd gefinancierd, getraind en bewapend door de CIA. De Taliban werd eveneens gefinancierd door het westen. Saddam Hussein was een CIA-medewerker. Hamas is een creatie van de Mossad. De IRA is een creatie van MI5. Iran was de eerste democratie van het Midden-Oosten. De CIA was het daar niet mee eens, installeerde een dictator en de CIA is er nog steeds actief. De CIA importeert heroïne en cocaïne, financiert daarmee andere clandestiene operaties.

    2 likes
    • @Iss
     Ik ben dol op discussiëren . Vooral omdat t een breder blikveld geeft. Op de man spelen doe je omdat je geen tegenargumenten hebt en het verpest een discussie. Ook raak ik geïrriteerd van het “ik ben wakker en wie het niet met mij eens is is dom” syndroom. Edoch, ik heb zomaar het gekke idee dat wij het hierover eens zijn.
     Zaken zijn niet altijd wat ze lijken. Idd.
     Hij was niet de eerste en zal niet de laatste zijn die als hoge militair de macht grijpt. Er zullen mensen zijn die aardige dingen over hem melden. Velen uit angst, sommigen wellicht gemeend.
     Ik kan er allemaal inkomen. Ook dat er sprake is van westerse anti propaganda.
     Als ik mij afvraag “hoe goed was een dictator nou voor z’n volk?” Dan kijk ik voor het gemak maar even naar hun privé rijkdommen aan het eind van hun carrière. Dat zegt m.i. Een hoop.
     Ik ben bang beste ISS dat mensen, macht en geld een verdomd lastige combinatie is. Ik zou willen dat ik er nou s eentje op kon noemen die zichzelf niet exorbitant verrijkt heeft.
     Dat er af en toe kruimels vallen voor het volk maakt de man geen held.
     Als we dan toch een held willen hebben, laten we dan Mandela kiezen.

     2 likes
     • @Padja

      Jij staart blind naar het fenomeen dat de naam dictator van het westen die goede zaken met hem deed heeft gekregen en die kruimels zou verdelen en in een grote paleizen woonde, vrouwen verkrachtte en mensen folterde en misschien zelfs nog een kannibaal was en als men wil nog wordt beticht van zoveel andere zaken die niet zijn te verifiëren.

      Het westen met zijn fascistische staatszenders kan aan iedereen en alles labels hangen, alle die men maar wil. Als opponenten Padja verachten of er geen vat op kunnen krijgen en Padja doet maar waar Padja zin aan heeft en ook nog eens boven op de meest zuivere olie zit die nergens anders kan worden gevonden en anderen ook nog eens stellen dat Padja een goed en rechtvaardig persoon is, maar het Westen en de mainstream beweren anders dan is Padja de grootste bedreiging in de wereld, klaar. Zo werkt het en anders niet. En gelooft men het Westen dan nog niet, dan organiseert men wat aanslagen, brengt wat leugens in de wereld en geeft Padja van alles de schuld en is het daarmee bewezen dat Padja de grootste schurk, misdadiger of verkrachter is die men maar kan bedenken en zal iedereen Padja zien als een heel slecht en doortrapt mens.

      Maar men kijkt weg zodra een ander beeld achter zaken aan worden gedragen, maar ziet slechts het brave, zoete, lieve Westen die niets anders zegt te doen dan recht van onrecht scheiden en die daarom vindt dat met geweld miljoenen onschuldige mensen mogen worden omgebracht en miljoenen mensen van hun huis en haard mogen worden verdreven, mensen mogen worden bestolen uit naam van een gefingeerde crisis of door henzelf georganiseerde terroristische acties zijn gerechtvaardigd en al dat soort fascistische praktijken zijn geoorloofd, omdat men beter is dan de rest van de wereld en dat is allemaal niet noemenswaardig en is het wegkijken en zwijgen geblazen.

      Mijn gedachte over recht en en onrecht, leugen en waarheid is altijd nog: niet dat wat men zegt dat het is, maar wat het werkelijk is. En zodra iets niet onomstotelijk is bewezen of vaststaat heeft men het altijd nog objectief en van meerdere kanten te betrachten en te beluisteren. En ook wanneer men zegt dat iets onomstotelijk is bewezen of vaststaat moet nog worden gekeken naar wie het heeft bewezen en wie zegt dat het vaststaat, zeker in de huidige doortrapte en zieke wereld heeft men van daaruit ook weer objectief van alle kanten te betrachten wie of welke partij iets heeft bewezen of zegt dat het vaststaat.

      En als het zogenaamde beschaafde en zuivere Westen zo kan reageren op het afslachten van ongeacht welk mens dan ook is men in mijn ogen vele malen viezer en minderwaardiger dan de zogenaamde dictator. https://www.youtube.com/watch?v=Fgcd1ghag5Y ….Hillary Clinton, “we came, we saw, he died”…..haahahahahahaaahaha… (was ook het bewijs dat de VS hem heeft omgebracht!!)…Ik heb me ook kapot gelachen toen ik zag hoe een mens (en zovele mensen daar) werden gedemoniseerd en vooral afgeslacht…Wat heb ik gelachen en gelachen…Zo hoort het en dat is de juiste mentaliteit van het beschaafde Westen?

      Toen men onder valse voorwendselen Irak binnenviel en daar duizenden en duizenden mensen heeft vermoord, toen heb ik me daar toch om gelachen!!, Tja, dat is nu eenmaal de reactie van het beschaafde Westen, eerst vermoorden onder valse voorwendselen en dat er om moeten lachen… Maar gelukkig, de dictator was dood!…haahahahahahahaa…

      2 likes
     • @IIS
      Je geeft vnl af op het “beschaafde” westen. Terecht, daar niet om.
      Maar ach, het midden en verre oosten waren al beschaafd toen nl nog moerasland was.
      Hillary handelde foei. Irakoorlog was foei. Er zijn vele vele vele dingen fout en foei in ons westen.
      Het is niet zo dat de tegenpartij dan per definitie goed is.
      We kennen de man niet persoonlijk. We kunnen ons alleen een beeld vormen door wat er via via binnensijpelt. Over de man zelf maar ook kunnen we kijken hoe het land er voor stond/staat. Aangezien de Chinezen qua mening vaak flink afwijken van het Westen leg ik dat altijd graag naast de MSM.
      Alles bij elkaar afwegende kan ik er geen fijne man van maken. Hoeft m.i. ook niet. Ik kan tevens de mentaliteit van het westen afkeuren.
      Ik wil er wel voor waken om bepaalde mensen op te hemelen alleen maar omdat ik het oneens ben met die westerse moraal.

      2 likes
     • IIS
      Waarom ik chronisch je naam verkeerd schrijf? Beats me. Ik zal d’r op letten. -:)

      0 likes
     • @Padja

      Ik geef af op het “beschaafde” Westen, omdat het Westen niet beter, zelfs minder en lager dan laag is dan al die landen waar ze oorlog mee zoeken en de confrontatie mee aangaan. En diplomatie is een botte bijl geworden en zijn oorlogdreigingen en moord als een vanzelfsprekendheid geworden. En het is altijd de ander en het Westen wast zijn handen in onschuld. Het grootste gros van de mensheid is arrogant geworden en verbeelden zich dat ze baas zijn over eigen levens en bezittingen, maar vergeten dat ze niet meer waard zijn dan een lijk op het slachtveld en moeten alleen nog even een moordkostuum aantrekken en kunnen ze eindelijke de verlossende derde wereldoorlog beginnen.

      Stel je eens voor, je komt als simpele ziel éénmaal op deze verdrekte planeet en kunt er voor kiezen hier een paradijs te scheppen en wat doen ze, maken er een eenrichtingsweg naar de hel van. Geweldig toch, en nog geweldiger van al die simpele gehorige slaven die staan te applaudisseren en verdedigen hun meesters als een uitgemergelde hond zijn baas en kunnen vervolgens niet meer uitkramen dan een niet hoorbare “foei!”….

      …foei? Mooi dat jij en als zovele gehorige slaven zo’n simpele reactie kunnen geven op het ombrengen van mensen, ook miljoenen onschuldige vermoorde burgers en de moordenaars krijgen een milde “foei”…. Ziek gewoon en vertelt welke mentaliteit er op dit moment onder de mensen heerst. Een derde wereldoorlog zou in dit opzicht een verlossing kunnen zijn, verlost zijn van alle simpele en gehorige geesten die smeken om gepakt en kapot gemaakt te worden en die vrijwillige diep met de kop in het zand zitten en zich constant van achteren laten nemen en het ook nog best vinden ook en hoe dieper het gaat hoe stiller ze worden…..Je hoort ze niet eens meer “foei!” zeggen….

      mocht er nog zoiets komen als een slachtbank waar al die zoete koppen afgehakt gaan worden ken ik in ieder geval één woord om daarmee mijn afschuw uit te spreken…”foei!” en vooral blijven lachen, natuurlijk.

      0 likes
  • @emka

   Nog zo’n heldere verschijning aan het firmament die een ander vertelt wat ze zijn, maar zelf niet de moeite neemt om eens duidelijk te maken waarom ze ongelijk hebben en het allemaal verkeerd zien. Laat zien waar al die landen zoals de VS en de EU het goed hebben gedaan. Waarom roven en plunderen deze landen hun eigen landen leeg, waarom hebben de burgers niets meer hebben te vertellen en niet meer baas over hun eigen bezittingen en financiën zijn. De ECB en Brussel zijn stelselmatig bezig wegen te zoeken hoe ze ons geld kunnen roven, waardeloos maken en ons met leugens in een derde wereld oorlog weten te rommelen waar anderen landen die niet met hun vieze zaakjes samen spannen de schuld van krijgen…Vertel, ik ben nieuwsgierig, waar hebben deze nazi’s het allemaal zo goed gedaan? Het zijn de burgers, de kleine en middelgrote bedrijven die dit land hebben opgebouwd, maar niet de zionistische rovers en moordenaars die de macht hebben gegrepen. Maar als jij een ander beeld hebt dan zou ik toch graag al die positieve zaken willen lezen.

   0 likes
 5. Fijn dat hier een artikel over is.
  Ik vind het vreselijk wat ze met Qaddafi en Libië hebben gedaan. Qaddafi heeft juist net heel veel vreedzame en voorspoedige dingen gedaan voor zijn volk en de omgeving de laatste jaren voor zijn val. Hij heeft het project gecreeerd waarmee er waterwegen zijn aangelegd onder de woestijn. Een relatief onbekend wereld worder van de 20ste eeuw op zich. Hij wilde alleen maar een verenigd en voorspoedig Africa. Hij gaf zijn wapens op en werd steeds hechter met het westen. Sommig biologische voeding die nu in de supermarkt ligt komt uit Libië, mede danzij wat Qaddafi heeft gecreëerd.

  Ik vind het een onwaardig einde aan een bijzonder man (ondanks zijn ijdelheid en wrede daden uit jongere jaren).

  5 likes
  • Acht natuurlijk, we vatten het samen als “wrede daden in zijn jonge jaren”. Maar wel een fantastisch man.
   Ik blijf lachen hier als het niet zo in en in triest was.
   Je kunt zo wreed en zo gek doen als je wilt…als je dan later van al je geroofde miljarden een ziekenhuis neerzet ben je toch weer een schat.

   5 likes
  • @Arwijn

   Helemaal met je eens en zie mijn reactie voor @Rob die ook voor jou was bedoeld.

   1 likes
  • Wat je eigenlijk hier probeert te zeggen is :
   “Ieder mens heeft zijn/haar goede EN slechte kanten”

   En terecht!

   Maar wees dan ook zo openminded richting degenen die in dit artikel als de bad guys worden afgeschilderd.

   Wedden dat die mensen OOK hun goede kanten hebben net als Quaddafi?

   0 likes
   • En die goede kant zal sommige van hun ook zwaar wegen ondanks hun rituelen om het geweten te onderdrukken. Voor de rest geloven veel van de NWO Elite niet echt in goed of slecht. Ze zijn psychopaten en zien alles als een spelletje. Psychopathy is ongeneselijk.

    1 likes
 6. Oorlogen, waar dan ook ter wereld zijn er altijd primair op gericht om de allergrootste en machtigste bedrijven in de wereld nog rijker en machtiger te maken. Om dat te bereiken is klaarblijkelijk alles geoorloofd omdat de regels door de daders worden bepaald. Gevolg is dat alles wat je als argeloze burger ter ore komt altijd ten gunste moet zijn van het grote kapitaal, is het dat niet dan wordt er gewoon glashard gelogen, legt iemand van enige competentie en voldoende aanzien zich hier niet bij neer en wil de klok gaan luiden dan ruim je hem gewoon op, of stort je een heel land in gruwelijke ellende. Alles is geoorloofd en beter dan gedwarsboomd worden in een niets ontziende strijd omwille van pure hebzucht en hang naar totale macht. En alles wat er gebeuren moet om dat een halt toe te roepen is de ogen te openen, te realiseren wat er gebeurt en er vervolgens niet meer aan mee te werken. Te beginnen met niet meer te stemmen op al die leugenaars in Den Haag, ze niet meer middels onze vrijwillige stemmen het mandaat geven de criminele elite de weg vrij te maken voor hun criminele daden. Als we massaal niet meer mee werken is het snel gedaan met hun “spel” Het is veel simpeler dan wij allemaal denken, gewoon niet meer aan meewerken.

  11 likes
 7. Weet je wat ik nou zo opmerkelijk vind?
  Het gros wat asiel aanvraagt doet dat in het westen.
  Europa en de VS zijn het meest populair.

  Gek toch? Terwijl er zoveel fantastische alternatieven zijn met zo’n liefdevolle militaire dictatuur, waar ze nog écht om het volk geven.

  Nog elke dag ben ik dankbaar dat ik in NL geboren werd.
  Maar ja…ik slaap.
  Beeheeeheee

  7 likes
  • @Padja

   Volgens mij is er iets goed mis met je denken, hoeveel mensen zijn er gevlucht uit Libië tijdens het bewind van Gadaffi en hoe velen moesten er vluchten toen de VS, de EU en de SA het land aanvielen met huursoldaten en met ondersteuning van de Navo maffia en Gadaffi hebben afgeslacht met an passant nog wat duizenden burgers (collateral damage zoals dat zo mooi wordt verpakt). En dit geldt voor zoveel landen in het MO.

   En dat je blij bent dat je in NL bent geboren dat kan ik me goed voorstellen, want NL was ooit een mooi en redelijk vredig en soeverein land, maar is nu niet meer dan een volstromende, onderdanige, leeggeroofde provincie vol met buiten- en binnenlandse criminelen tot in maatpak aan toe, van een fascistische EU geworden. Ik heb soms bij gebrek aan een alternatief (ben zoekende naar een ander land) heimwee naar ons NL, vooral nu ik zie hoe dit land wordt uitgewoond en verkocht aan mensen die totaal geen binding hebben met dit land of geenszins de behoefte voelen dit land en zijn bewoners te respecteren, dat geldt ook voor de overheid die niet meer is geworden dan een landverradende afdeling van de NSB. NL is kapot, kapot geregeld met wetten, regels en verplichten, onbetaalbaar dankzij de vele heffingen en belastingen en leeggeroofd door diverse smerige praktijken van de ECB en de zuidelijke maffia landen, voor zover je dat nog niet duidelijk was. Dus het land waar jij het over hebt is D.O.O.D!

   1 likes
   • ISS
    Je bent zoekende naar een ander land zeg je.
    Ik kan me voorstellen dat dat lastig is en een tijdje duurt.
    Je vindt niet zo snel een land waar je het beter hebt. -;)
    Ik woon al een jaar of tien in verschillende landen buiten Nl. Ik zie het verschil nu wel.
    Zoals met zoveel dingen die je pas gaat waarderen als je ze moet missen.
    Ik denk dat het heel goed is als je een tijd in het buitenland vertoeft krijg je een wat breder blikveld van.
    Succes! Ik hoop dat je t je lukt.

    3 likes
 8. Wat je niet mag weten is dat Kaddafi de andere landen van de Afrikaanse Unie had voorgesteld om hun grondstoffen voortaan alleen nog tegen goud te verkopen en niet langer dollars te accepteren. Toen liet de westerse aanval niet lang op zich wachten. Eerste grote daad van de ‘rebellen’? Een centrale bank oprichten en Lybië aansluiten bij het westerse financiële systeem. Maar nee, het ging daar om ‘democratie’.

  10 likes
 9. Er is niets aan de hand.
  Kaddafi was iemand die zich niet aan de regels van het Vaticaan hielt en dan word je geëlimineerd.
  Zijn zoon deed het wel goed en is door het tribunaal in veiligheid gebracht.

  8 likes
 10. Khaddafi was een held, Saddam was een held..
  Bush Sr en Jr zijn de criminelen, en ga niet zielig doen omdat de media beweerd dat Khadaffi en Saddam mensen verkrachten en vermoorden want die Bushes zijn verantwoordelijk voor miljoenen doden. En miljoenen mensen in armoede leven, Saddam en Khaddafi waren veel beter voor het volk.

  6 likes
  • @Rob

   Ik sluit me volledig bij je aan. Op de dag dat Gadaffi/Khadaffi werd vermoord op een beestachtige en sadistische wijze was voor mij de hoop op enige beschaafdheid door het Westen totaal vervlogen. Waarbij ik mijn bedenkingen heb, want het zou me niet verbazen dat hij reeds in onderhandeling was voor overgave met de VS en men hem uit de colonne auto’s heeft gezegd die daar n de beurt rondreden en ze hem zo voor de lynchende menigte heeft geworpen. Maar die dag heeft het Westen zijn masker van beschaving en fatsoen afgezet. Het was maagomdraaiend om te zien hoe lafhartig hij werd omgebracht, net zo laf als een Hillary Clinton die er nog even een satanische lach bij toverde. Alsof je trots kunt zijn of kunt lachen om het doden van een mens. Te (geestes)ziek voor woorden.

   2 likes
 11. Het was een rare kwast. Maar wel een bekwaam staatshoofd. De olieopbrengsten gingen niet in rook op, in behoorlijke mate aangewend tbv. het volk. (Vergelijk dat eens met de Koninklijke sHELL-kolonie Nigeria!).

  En een v/d eerste daden van de humanitaire bombardementen (ref. Kouchner (AZG) in ‘Head to Head’, op Al Jazeera) was het kapot bombarderen van de drinkwatervoorziening in Libië!!
  Oorlogsmisdaad.
  http://globalresearch.ca/how-the-us-deliberately-destroyed-iraq-s-water-supply/31011
  Dit ten behoeve van de IMF-blauwdruk. ‘Water for profit’, clubje roofbaronnen voor wie onze toenmalige kroonprins het pad effende.

  De Marine moest Soros’s agente Mabel eruit halen. Nu het land aan puin was geschoten kregen bouwconsortia waaronder Koninklijk Haskoning de verwachte vette contracten toe geschoven. Natuurlijk werd Koninklijke sHELL niet vergeten. Voor de coup decennia afwezig, na de coup met ‘partner in crime’ Royal B.P. opeens wél vette concessies. Plus Total natuurlijk.

  Frankrijk heeft in deze verkapte kolonialisatie de geallieerde fascisten uit het Westen op sleeptouw genomen. http://www.aljazeera.com/programmes/headtohead/2014/11/humanitarian-intervention-imperialism-2014111093042592427.html
  Khadaffi had intiatieven doorgesproken met andere staatshoofden in W-Afrika om een Afrikaanse Centrale bank op te richten – om van de chantage en plundering door het plunderbank van de VN, het IMF, af te komen.
  Nou, dan ga je eraan. Maleisie wordt nu verkracht, The gang-rape van de Ukraine is nog volop gaande.

  Ook de censuur door het kartel van mediamagnaten (Turner, Murdoch, Trump, Rockefeller), met hun Reuters en Associated Press pijplijnen voor de diaree van propaganda – was Khadaffi zat. Hij had ver gevorderde plannen tot het ontwikkelen van een ‘all African’ multimedia netwerk; radio, TV, breed band. Waaronder het lanceren van een Afrikaanse mediasateliet.
  Uiteraard bleven de fascisten uit het Westen alle mogelijkheden voor vrije nieuwsgaring blokkeren.

  ‘t was geen schatje. In vergelijking tot een Bush, een Blair, een Balkenende, een Sarkozy, een Berlusconi had de man bij lange na niet zon’grote hand in de bloedige rooftochten van de geallieerde fascisten uit het Westen iswm. hun dik bevriende emirs in de Golf. (m.n. Joegoslavie, Afghanistan, Gaza, Irak, Libie, Sudan). Niet voor niks dat justitie in Maleisië Blair en Bush heeft veroordeeld voor oorlogsmisdaden. En het IMF er uit gedonderd, de banken erbij (nationalisering van Air Malaysia).

  Toen eind ’80 het goed draaiende TWA, van Howard Hughes, eender deed – hebben de bankiers zijn bedrijf kapot gemaakt.

  De geallieerde fascisten uit het wilde Westen zijn bedreven in propaganda. Succesvol in het bedenkern van complotten. Lockerbie, AlKeida, Rusland, moslims.
  Zoals mbt. Lockerbie. Libisch complot. Hoe anders dat ging als de media ons hebben voorgeschoteld:
  Ex Mossad Aviv heeft daar in zijn video al een boekje over open gedaan. Hij werd als privé-detective ingehuurd met zijn firma INTERFOR – zijn rapportage is na bedreigingen door de CIA genegeerd.

  Vele journalisten, onafhankelijk van elkaar, ontrafelen de leugens over de officiële complottheorie die de media zijn gaan propageren.
  psydoniem Sam Green, schreef Aviv ook ‘Flight 103’,
  Amerikaanse journalist Russell Warren Howe, in een professioneel artikel getiteld “What if they are innocent?”
  Gordon Thomas’ boek, Gideon’s Spies.
  Victor Ostrovsky, ex inlichtingenofficier, die de operation beschrijft in The Other Side of Deception
  Operation Trojan begon feb. 1986. “Using the Trojan,” Ostrovsky writes

  4 likes
 12. tuurlijk zat er een luchtje aan Libië beetje oud nieuws dit

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Voormalige UFO-baas Amerikaanse overheid nam ontslag vanwege cover-up rond aliens. Wat weet hij?

Voormalige UFO-baas Amerikaanse overheid nam ontslag vanwege cover-up rond aliens. Wat weet hij?

Een voormalige X-Files-baas heeft gezegd dat hij ...

Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit

Amerikaanse miljardair George Soros is een crimineel die een mondiaal schaakspel speelt. VN-ambassadeur haalt fel uit

De Amerikaanse miljardair George Soros is een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.