Homepagina » Gezondheid » Je kunt zonder medicijnen worden verlost van veelvoorkomende ziektes. Laat dan dit weg uit je dieet
Je kunt zonder medicijnen worden verlost van veelvoorkomende ziektes. Je hoeft alleen maar dit weg te laten uit je dieet

Je kunt zonder medicijnen worden verlost van veelvoorkomende ziektes. Laat dan dit weg uit je dieet

Door glucose-fructosestroop weg te laten uit je dieet kun je al binnen acht dagen de strijd aanbinden tegen obesitas, leververvetting en diabetes. Dat schrijft de Daily Mail.

Onderzoekers bestudeerden 40 zwaarlijvige kinderen die geen fructosesiroop meer consumeerden.

In amper een week tijd bleek dat hun cholesterol en bloeddruk waren gedaald en de hoeveelheid levervet aanzienlijk was afgenomen.

75 procent

Glucose-fructosestroop zit in 75 procent van verpakte voedselproducten en dranken omdat het goedkoper en zoeter is dan suiker, aldus de krant.

De zoetmaker zorgt ervoor dat suiker wordt omgezet in vet en opgeslagen in plaats van verteerd.

Professor Jean-Marc Schwarz en zijn collega’s van de Touro University in Californië zeggen dat je door het weglaten van fructose uit je dieet de strijd kunt aangaan met obesitas, leververvetting en diabetes. Zonder medicijnen.

Verhongert

Glucose wordt voor 20 procent verteerd in de lever en voor 80 procent in de rest van het lichaam, terwijl fructose voor 90 procent wordt verteerd in de lever.

Fructose wordt daarnaast 18,9 keer sneller omgezet in vet dan glucose.

Bovendien zorgt fructose ervoor dat het brein denkt dat het lichaam verhongert, waardoor je een futloos gevoel krijgt en minder geneigd bent om te gaan bewegen.

Egyptenaren

De studie draagt bij aan groeiend bewijs dat een hoge suikerinname door middel van lipogenese, het proces waarbij suiker wordt omgezet in vet, kan worden gelinkt aan vaatziekten, metabool syndroom, diabetes en leververvetting.

Professor Schwartz merkte op dat de oude Egyptenaren al wisten dat suiker leidde tot obesitas.

“In 2500 voor Christus werden vogels onder dwang koolhydraten gevoederd om ze dik te maken en ze een vette lever, of foie gras, te geven,” zei hij.

Als patiënten fructose vermijden kan het lichaam zich weer gaan herstellen en gezond worden, aldus Schwartz.

Herstellen

Dr. Tyree Winters van de Rowan University in New Jersey zei: “Fructose heeft geen voedingswaade en wordt niet verteerd in het brein.”

“Je lichaam zet het om in vet, maar ziet het niet als voeding, waardoor de honger niet weggaat,” voegde hij toe.

“Deze ene verandering kan serieuze ziektes voorkomen en je gezondheid herstellen,” zei dr. Winters.

De studie is gepubliceerd in The Journal of the American Osteopathic Association.

[Daily Mail]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
arnout
arnout
3 jaren geleden

OOk depressies zijn vaak het gevolg van teveel geraffineerde fructose. Om fructose om te zetten, zijn enzymen en andere stoffen nodig. OOk hormonen. Deze raken dan uit balans met depressie tot gevolg.

Maar geen nood, een beetje anti-depressiva nemen en je kan gerust voeding met geraffineerde fructose erin blijven eten…. Zo wint niet enkel de voedingsindustie aan jou, maar voed je ook de pharmaceutische industrie.

densie
densie
Reactie op  arnout
3 jaren geleden

nog een beetje GMO voeding erbij, Cola met aspartaam etc etc etc
ja, en zo word je vanzelf een zombie…
Een ziek lijf, met daar in een opgesloten ziel…en geen ontwikkeling meer mogelijk,
mits op tijd wakker worden, so Wake up en werk mee aan een gezonde mensheid, die zich niet
langer laat manipuleren door alle mafiapraktijken van de gevestigde “orde”…
weg er mee!

namaste

exegese
exegese
3 jaren geleden

Onbegrijpelijk ook, dat ondanks onze hoogdravende wetenschappers en de zogenaamde vinger die men aan de pols zou houden voor de volksgezondheid, dit goedje nog steeds in zo ongeveer alle voedingsmiddelen gepropt mag worden die je vindt in de supermarkt, ondanks alle aantoonbare schade die het aanricht in het menselijke lichaam. Men heeft overduidelijk lak aan onze gezondheid, zoveel mag inmiddels wel duidelijk zijn.

Boma
Boma
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Het is voor mij dan ook volstrekt onbegrijpelijk dat de mensheid het vermogen om voor zichzelf na te denken, te praten én te handelen zo langzamerhand uit handen gegeven aan de (veelal zelfbenoemde) wetenschappers en die ‘wetenschap’ zodanig op een voetstuk geplaatst heeft dat dit op basis van propaganda tot de vanzelfsprekende waarheid verworden is…. zielige stumpers…

Kijk nou eens goed om je heen;

Voeding hongert de mensen uit
Zorg maakt én houdt de mensen ziek
Scholing maakt de mensen dom
Geld maakt de meeste mensen straatarm

Er is wel degelijk genoeg voor ieders behoefte alleen is er te weinig voor de hebzucht van enkelen….

arnout
arnout
Reactie op  Boma
3 jaren geleden

Voeding hongert de mensen uit
Zorg maakt én houdt de mensen ziek
Scholing maakt de mensen dom
Geld maakt de meeste mensen straatarm

…. Je lijstje is helaas niet compleet…

Rechters, advocaten doen recht onrecht aan
media, onderwijs en geschiedschrijving verkrachten de waarheid
overheid stimuleert afhankelijkheid
leger vermoordt in plaats van beschermd

Boma
Boma
Reactie op  arnout
3 jaren geleden

Arnout. Het mooie van incomplete opsommingen brengt met zich mee dat je anderen aanspoort na te denken om nog meer voorbeelden aan te vullen… het einde zal zoek raken ben ik bang….

arnout
arnout
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Onbegrijpelijk?? Nee dat is zeker niet. Enkel als je niet wakker bent en blind voor hoe de wereld ‘beheerd’ wordt door onze ‘deep state overheersers’ kan het onbegrijpelijk overkomen.

Alles in deze wereld is een toneelstuk. Media, pharmaindustrie, voedingsindustrie, onderwijs, economie,… ALLES maar echt alles zit in de zak van deze elite.

Het plebs moet onwetend en dom gehouden (en ook in verdeeldheid) worden zodat ze het gemakkelijker hebben om over ons te regeren.

Zo zijn ook onze overheden overgenomen door deze ‘deep state’ via het grote geld. Overheden dienen niet meer de belangen van het volk, maar die van het geld. Overheden maken en beheren niet zelf hun geld, maar moeten ervoor gaan schooien bij Centrale banken. Die staan boven wetten en overheden.

Via verenigingen en instellingen (die ze zelf oprichten of bestaande instellingen waar ze ‘geheim agenten’ inzetten), zowel openbaar als in het verdokene, doen ze wat nodig is om hun doelen te bereiken.

bv: ISIS opgericht door CIA om regimechange te kunnen bewerkstelligen (Amerika heeft legitiem geen recht om een souverein land aan te vallen, dus gebruiken ze proxylegers)

bv: groeperingen zoals feministen, anti-fashisten, Black life matters,… zijn vaak in het leven geroepen door de ‘deep state’ met als doel: PERCEPTIEMANAGEMENT. Zijnde het managen van het wereldbeeld dat bij het plebs heerst.

Zij bepalen hoe we ergens tegenover staan, door ons te brainwashen via allerlei verenigingen en propaganda

Dokters, journalisten, politiekers die kritisch zijn en tegen de gevestige orde ingaan die maken geen carriere.
Carriere maken in belangrijke postjes (bestuursorganen,..ed) is enkel weggelegd voor mensen die kontlikken en doen wat van hen verwacht wordt, ook al is dat tegen het belang van het plebs in.

Dokters, journalisten, politiekers die kritisch zijn en tegen de gevestige orde ingaan, die worden vermoord, zwart- of monddood gemaakt –> Licentie afgenomen zodat ze hun beroep niet meer kunnen uitoefenen. Dat is hoe men aan Censuur doet in dit ‘vrij’ land

Hopelijk is het je nu ietswat ‘begrijpelijker’

Wat ik onbegrijpelijk vind, is dat NIEMAND actie onderneemt.

densie
densie
Reactie op  arnout
3 jaren geleden

IS dat zo?
kijk goed, velen worden wakker uit de vastgeroeste patronen…
er is licht en er komt meer licht….

De schuren vol dieren branden niet voor niets af…helaas voor die dieren…verschrikkelijk!
De mensheid wordt met zijn neus op de feiten gedrukt, dat ‘t zo niet langer kan…
En ja, de handen uit de mouwen steken, zelf een moestuin, niet alleen gezonde groenten, maar het werken er in is ook heel ontspannend met al die stress…
Blijf eens een vakantie thuis! Werk in de tuin! Ga naar ons eigen mooie strand, zoals Rockanje bijvoorbeeld…en laat de rotzooi niet achter…15.000 ton vuil is er net opgehaald van de stranden…
het kan, waar een wil is is een weg!

namaste

exegese
exegese
Reactie op  arnout
3 jaren geleden

Je verwoordt het voortreffelijk @arnout, mij gaat het voornamelijk om je laatste alinea : dat niemand actie onderneemt daar komt nog bij dat dit, en nog veel meer allemaal toch al lang bekend is en ze er toch altijd nog mee weg blijven komen. Een en ander komt door de zogenaamde cognitieve dissonantie bij de grote meute maar er zijn inmiddels genoeg mensen met enige autoriteit die beter weten die massaal aan de bel zouden moeten trekken. En dat blijft maar uit, bang voor hun hachie, hun geld en status.

arnout
arnout
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

…@exegese Bedankt voor het compliment

‘maar er zijn inmiddels genoeg mensen met enige autoriteit die beter weten die massaal aan de bel zouden moeten trekken. En dat blijft maar uit, bang voor hun hachie, hun geld en status.’

Net zoals we het zelf ook wel weten, maar alsnog blijven belastingen betalen, gaan stemmen, .. ed om straf van de roverheid te vermijden..

De enige autoriteit die ik vertrouw, ben ikzelf. Toch luister ik niet naar mezelf en laat ook ik alles begaan.. Ik denk uit angst.

En dat is net waar de machtselite op rekent. Dat je uit angst voor erger je bij de situatie zoals die is neerlegt en dus niet in opspraak komt/gaat rebelleren/ stopt met te gaan stemmen/belastingen te betalen…

Voor mijn kinderen wil ik een betere wereld, maar tot zolang mijn kinderen hun vader nodig hebben en niet zelfstandig zijn, kan ik niet voor een betere wereld opkomen want ik wil mijn kinderen niet kwijt en wil ook niet dat mijn kinderen het zonder vader moeten doen.. (Want ja, als je een betere wereld wil, moet je je tegen de overheid gaan verzetten en dan krijg je al snel een label op je hoofd: terrorist of gek of andere stempel en maken ze je zwart en verlies je in de ogen van veel mensen hun goeddunken). Dat kan ik mijn kinderen pas aandoen als ze zelfstandig genoeg zijn. Dan zal ik op mijn oude dag strijden voor een betere wereld voor hen en daar niets bij onbenut laten

In tussentijd is het trachten van zoveel mogelijk onafhankelijk van de overheid proberen te zijn (iets wat een legitieme overheid die het beste voorheeft met haar inwoners, zelf zou faciliteren)

densie
densie
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

met alles wat je weet, aandraagt…doe dat beyond, naar je naasten, je buren, je vrienden, de mensen met wie je werkt…er blijft steeds wel wat van hangen, niet opdringerig maar rechtstreeks vanuit liefde voor de waarheid…goed voorbeeld doet goed volgen…and so on…
als een waaier…als een steentje dat je in de vijver gooit, de kring wordt groter en groter…zie ‘t zo…

WE moeten het ZELF doen! Niet bij anderen neerlegen!
Neem verantwoordelijkheid van binnenuit, het hart!

Moedskrachten!

namaste

arnout
arnout
Reactie op  densie
3 jaren geleden

Informeren van naasten en anderen, dat is iets wat ik al Jaaren aan het doen ben @Denise
Helaas vallen zo een dingen vaak in dovemansoren want de harde waarheid is vaak moeilijker onder ogen te zien dan te blijven geloven in leugens. Mensen gaan confrontaties graag uit de weg.

‘WE moeten het ZELF doen! Niet bij anderen neerlegen!
Neem verantwoordelijkheid van binnenuit, het hart!’

Dat is waar, maar zolang niet de benodigde massa wakker is, zal het moeilijk zijn en blijven om ZELF te doen wat goed is.

BV: Zolang er politieagenten zijn die niet wakker zijn, zolang er politiekers zijn zonder moed, etc. tot zolang zal je in alles wat je doet maar niet oké is voor de overheid, tegengewerkt worden. BV: je stopt met belastingen te betalen omdat onze overheid geen bestaansrecht meer heeft. Nou dan vlieg je gewoon den bak in, of verlies je je huis etc..

Je kan dus niet zomaar als enkeling zeggen: Ik blijf waar ik ben (lees: ik trek me niet terug uit de maatschappij) maar laat me niet meer doen door jullie, de roverheid maffia. Want dan ben je al gauw ‘in overtreding’

Je kan een systeem als enkeling niet veranderen van binnenuit

exegese
exegese
Reactie op  densie
3 jaren geleden

Beste @densie, dat doe ik al jaren. De meeste mensen willen er echter niets of weinig van horen. Je gooit hun denken, doen en laten volledig overhoop. Ze kunnen het niet aan, ze worden bang, hun bangheid slaat om in gevoel van machteloosheid waar dan tot slot alleen boosheid nog op de loer ligt als oplossing. Er komt weliswaar langzaam verandering in maar het gaat tergend langzaam, zeker voor iemand die la jaren lang door de leugens heen prikt. Het is een hels karwei.

densie
densie
Reactie op  densie
3 jaren geleden

ben dat wel met jullie eens…misschien ben ik nog steeds een idealist in die zin, kom net van boodschappen doen…en zie wat mensen in hun karretjes doen, om moedeloos van te worden…
nu ja, doe het dan iig voor je zelf…
en wat is dat zelf dan…de essentie….
ik ben ook al dertig jaar bezig…
Dank je wel Exegese, voor goed lezen van de naam die ik gebruik: Densie…leest makkelijk als Denise, en dat is het eigenlijk ook, door een vertyping in het verleden, kwam ik op die naam…
Niet mijn eerste naam, haha ik heb er drie!
groet!

mikkie
mikkie
Reactie op  arnout
3 jaren geleden

ARNAUT..HELEMAAL ME EENS!!!!

doc
doc
3 jaren geleden

schrap vlees, zuivel en granen en je komt al een heel eind.

Nobiru
Nobiru
Reactie op  doc
3 jaren geleden

Het verschil tussen granen en vlees is dit: in granen zit leven, in vlees niet. Een graaankorrel gaat zelfs na 5 jaar bewaaard te hebben nog ontkiemen omdat het nog leven in zich heeft. En een stukje vlees? Probeer het maar, zou ik zeggen om een stukje vlees na 5 jaar weer tot leven te wekken.

Nobiru
Nobiru
3 jaren geleden

Een bijkomend probleem is dat er tegenwoordig zoveel wordt gebarbequed. Miniscule vleesdeeltjes vliegen de lucht in, hangen daar en dalen dan met de regen weer naar beneden. Al je plantjes en gewasssen worden dus op die manier met vlees gevoed!! Ook je drinkwater. De overheid laat dat allemaal maar toe.

Shadow1100
Shadow1100
3 jaren geleden

De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter……..

x

Check Also

ua nfn kinderobesitas

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...

arts

Arts met 29 dienstjaren: ‘Ik wil dat jullie de waarheid horen over dit virus’

Ik wil dat jullie de waarheid horen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x