Bewustzijn

De wedergeboorte: Aarden met behulp van je aardster chakra

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De woorden in dit artikel zijn gecodeerd met specifieke frequenties van de Pleiadische Hoge Raad die kunnen worden gevoeld door mensen die in resonantie zijn.

Deze frequenties hebben de potentie je ontwakingsproces en de activatie van je blauwdruk te versnellen. Ze lijnen je uit met de frequenties van je broncode.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het zijn energetisch gezien heftige tijden. Het is van belang dat we onszelf bewust stabiliseren en verankeren op de Aarde omdat de inkomende frequenties niet alleen krachtig zijn, maar letterlijk het fysieke fundament van ons bestaan reorganiseren met de broncodes van regeneratie.

Het is de meest krachtige gebeurtenis in tijden, een aanpassing die je leven op elke mogelijke manier verrijkt. Door de opening van de sterrenpoort op 11-11-11 is de voorste linie van de nieuwe mensheid zowel geankerd in het kristallijne eenheidsraster als het hartcentrum (de kristallijne kern) van onze planeet. Dit is ter voorbereiding op de laatste periode van integratie, de uitlijning van het fysieke lichaam.

Veilig

Deze poort lijnt ons uit met zowel de krachten van de natuur (Aarde) als de krachten van creatie (kosmos) waardoor we niet alleen toegang krijgen tot hogere percepties en pure liefde waar al zo lang over wordt gesproken, maar het brengt ook de dispensatie waar de hooggevoeligen op hebben gewacht om in balans te kunnen komen en vrij te zijn van de elektromagnetische verstoringen die zo veel jaren voor fysiek lijden hebben gezorgd.

De bijkomende vermoeidheid en het ongemak van de opschoning kunnen zeker worden gevoeld in je cellen maar deze activatie is verantwoordelijk voor de verbinding van het fysieke lichaam met het planetaire lichaam en maakt een einde aan het lijden. Deze uitlijning met onze moeder beschermt ons tegen stroomstoten als gevolg van de instroom van heftige energieën in het planetaire raster.

Voor alle sterrezaden, indigokinderen en andere kosmische mensen die nog niet volledig konden aarden in de lagere dimensies door de elektromagnetische verstoring die werd gecreëerd door genetische implantaten in de onderste drie chakra’s is het nu veilig om je lichaam volledig binnen te gaan. De planeet is er klaar voor en je zult worden ondersteund.

Aardster chakra

Tot dit punt vormden de sterrezaden, de indigokinderen en de ontwaakte mensen de enige punten op Aarde waar de hogere energieën door onze lichamen konden worden verankerd op Aarde. We waren de acupunctuurnaalden om de stroom van levensenergie door het kristallijne grid te openen en te stimuleren.

De vrijkomende energieën zijn zeer krachtig en als ze niet juist worden gekanaliseerd kunnen ze zorgen voor kortsluiting en je het gevoel geven dat je niet geaard bent. Al dat aarden momenteel geeft extra druk op de wervelkolom, de voeten, benen, knieën, onderrug en alle corresponderende organen en systemen die verbonden zijn met de wortel-, buik- en zonnevlechtchakra. Je kunt de fysieke ongemakken zo veel mogelijk terugdringen door een zoutbad te nemen, te strekken, in de natuur te wandelen of ademhalingsoefeningen te doen.

Bovendien werkt het goed om de energie die je kanaliseert bewust vanuit je lichaam in de Aarde te laten stromen. Je kunt energie door je lichaam in de Aarde laten stromen door je aardster chakra te visualiseren. Deze bevindt zich ongeveer 30 centimeter onder je voeten en verbindt je met de aardkern. Deze verbinding houdt je geaard en houdt ons energetische lichaam op haar plaats op Aarde door je uit te lijnen met de energieën van onze planeet.

Het wordt aangeraden deze kosmische energieën door je kruin te kanaliseren, door je wervelkolom en weer naar buiten via je voeten in je aardster chakra die je middels een donker zilverbruin koord van licht verbindt met het binnenste van de Aarde.

Bron: Thinkwithyourheart.net

Gerelateerd: Onze verbinding met het universele veld

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x