CoronaBuitenland

‘Nog nooit was een medische interventie zo schadelijk, dodelijk’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Onlangs publiceerde OpenVAERS de jongste gegevens over schade en sterfgevallen na coronavaccinatie. Die zijn niet mals.

Tot 22 juli zijn er 1.357.937 meldingen van bijwerkingen binnengekomen bij de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS. Er zijn 29.790 sterfgevallen, 170.151 ziekenhuisopnames, 132.676 spoedgevallen en 200.580 doktersbezoeken gemeld, evenals 9799 gevallen van anafylaxie, 15.705 gevallen van aangezichtsverlamming van Bell, 4889 miskramen, 15.973 hartaanvallen, 50.739 gevallen van myocarditis, 55.719 gevallen van blijvende invaliditeit, 8747 gevallen van trombocytopenie in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes, 33.124 levensbedreigende voorvallen, 44.115 ernstige allergische reacties en 14.374 gevallen van gordelroos.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Sterk ondergewaardeerde cijfers

“Nog nooit was een medische interventie zo schadelijk, dodelijk,” twittert de Belgische arts Leo Van den Bossche. Zijn collega Anne Fierlafijn voegt toe: “Maar de factchecker van Knack zegt dat deze cijfers onbetrouwbaar zijn. Inderdaad, het zijn sterk ondergewaardeerde cijfers omdat veel artsen en patiënten het niet als bijwerking willen erkennen en niet de moeite nemen om deze dan ook te melden.”

Arts Frank Peeters retweette het bericht van Van den Bossche. “Met de data die nu vrijkomen en een statistische correlatie duidelijk maken met de coronaprikken vraag ik mij af of de medische wereld wacht op het bewijs van een causale relatie en het voorzichtigheidsprincipe in de geneeskunde gaat negeren in de volgende vaccinatiecampagnes,” voegt hij eraan toe.

Kop vrij diep in het zand

“Ik vraag mij echt af wie de artsen zullen zijn die binnenkort nog een prik gaan halen tegen het wuhanvirus. Dat doe je toch enkel als je je kop vrij diep in het zand steekt of enkel de mainstream media als informatiebron hebt,” aldus Peeters.

4.8 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

ACHTER deze opsomming van de meest gruwelijke bijwerkingen (ik hoef ze niet meer op te noemen, omdat die inmiddels wel bekend zijn) schuilt een wereld vol van leed!

Tot op de dag van vandaag verbaas ik mij over AL die artsen en verpleegkundigen, die nog STEEDS meewerken aan dit totaal destructieve beleid.

IK kan mij niet voorstellen, dat “ze” (daar bedoel ik dus iedereen mee, die nog steeds deze spuiten in de armen van goedgelovige mensen steekt) NOG niet door hebben, dat ze meewerken aan de allergrootste DEMOCIDE, die ooit in de geschiedenis van de mensheid heeft plaatsgevonden.

OF er nog heel veel artsen en verpleegkundigen zijn, die (nog steeds vrijwillig) de spuit met experimentele troep in hun armen laten zetten….. IK kan het mij absoluut niet voorstellen.

En of ze nu alleen maar de leugens van de MSM volgen of niet, ze moeten toch inmiddels dagelijks veel mensen zien, die vanuit een gezonde situatie ineens allerlei vreemde klachten ontwikkelen en daarvoor hun arts raadplegen.

Het zou zomaar kunnen zijn, dat die hele komende prikcampagne, waar NATUURLIJK weer heel wat tamtam voor zal worden gemaakt, een totale mislukking wordt.

Je kunt je behoorlijk stoten aan een steen. Misschien dat dat nog wel eens een keer kan gebeuren, maar HOE gek moet je zijn om dat steeds opnieuw te doen?

IK denk het niet.

Even off topic:

Vanochtend las ik een berichtje op Telegram, dat het in Canada de boeren verboden wordt om aan particulieren producten te verkopen.
En….. zoals wij inmiddels loud and clear hebben begrepen, zal dat natuurlijk een strategie zijn, die overal uitgerold wordt.

Mijn man en ik brengen wekelijks bezoekjes aan adressen, waar wij de meest verrukkelijke groenten en fruit kopen. Wij zijn hier absoluut dolenthousiast over, want het smaakt fantastisch.

Ik was totaal vergeten HOE bloemkool, bietjes, sperziebonen, witlof en noem maar op, ECHT horen te smaken. En niet te vergeten de aardbeien en pruimen.

GELUKKIG hebben zij natuurlijk absoluut niet de capaciteit om op iedere plek in Nederland overal en altijd te controleren.
Als straks die ellendige 5G overal aanwezig is, dan wordt dat natuurlijk een heel ander verhaal.
Vandaar blijft het ook ongelooflijk belangrijk om geen enkele spuit meer in onze armen te laten steken, want dat is alléén maar bedoeld om ons te kunnen volgen.

Ate Hoeksma
Ate Hoeksma
1 jaar geleden

Ze worden hebzuchtig.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Kappen nou met de chit waar we in terecht zijn gekomen! We zijn er klaar mee. Met ons allen nergens meer aan mee doen dan is het zo over.

Bep
Bep
1 jaar geleden

Er wordt veel geld uitgegeven voor al deze vaccines en het prikken, testen en voor patiënten met vaccinatieschades, het politie budget en reclames rondom de corona. Corona besmet, dat mag weer niet want alles wordt in werking gezet alsof het heel erg gevaarlijk is en schande dat je ziek wordt zonder prik. Ziek worden met prik: alles kan en mag. Ziek worden zonder prik: paria.
De paria is de wappie en erg asociaal, dit wordt breedt uitgemeten door de gevaccineerden maar iedereen dus ook de arts doet hieraan mee. Nu na vele barre onderzoek uitslagen staat menig arts en GGD collega’s weer gewoon te prikken alsof het normaal is. Wie controleert of de arts zelf die prik heeft? Zie het filmpjes van Tredos, eerst een film dat hij gevaccineerd wordt de en heeft hij ze gedoneerd aan de armste mensen. Liegen als de beste!
Wel heel veel moeite en geld om ons in het programma 2030 te krijgen.
Wat zou de beloning zijn in 2030 voor deze artsen?

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x