Gezondheid

Dat er nu zo weinig kinderen aan infectieziektes overlijden, is niet in de eerste plaats te danken aan vaccins. Hoogleraar onthult ware redenen

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel zo’n 10 procent van de bevolking vragen heeft bij het nut van inentingen, zijn alle politieke partijen voor vaccineren. “Wie vertegenwoordigt al deze mensen?” vraagt hoogleraar Aart Nederveen van de Universiteit van Amsterdam zich af.

In het boek ‘Pluk van de Petteflet’ van Annie M.G. Schmidt, dat uitkwam in 1971, vertelt een dokter dat de mazelen een onschuldige kinderziekte is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens onze minister-president is mazelen nu opeens een verschrikkelijke ziekte. “Wat is er veranderd?” vraagt Nederveen.

Exponentieel afgenomen

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) schrijft over de mazelen: “Toen vaccinatie werd ingevoerd in 1976 was de sterfte in Nederland al gedaald tot enkele gevallen per jaar.”

Nederveen merkt op dat er in 1908, het jaar waarin zijn opa werd geboren, nog 1576 kinderen aan de mazelen stierven.

Toen in 1976 de mazelenvaccinatie werd ingevoerd, was de kindersterfte door de mazelen al exponentieel afgenomen, aldus de hoogleraar.

Hoofdredenen

“Experts zijn het erover eens dat betere hygiëne en betere voeding de hoofdredenen hiervoor zijn,” schrijft hij. “Je ziet dat ook bij verschillende andere infectieziektes, zoals difterie en kinkhoest.”

Net als bij mazelen waren bij difterie en kinkhoest de sterftecijfers al erg laag op het moment dat men begon te vaccineren.

Dat er nu zo weinig kinderen aan infectieziektes overlijden, is niet in de eerste plaats te danken aan vaccins, stelt Nederveen vast.

Gerechtvaardigd

De vraag of vaccinaties altijd nodig zijn, is volgens hem dus gerechtvaardigd.

“Ouders die hun kinderen niet laten inenten doen minder kwaad dan ouders die hun kinderen slechte voeding geven of te weinig laten bewegen. Waarom moeten zij het dan toch zo vreselijk ontgelden?” besluit Nederveen.

[RD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
brg
brg
5 jaren geleden

Als de autoriteiten kinderverwaarlozing zogenaamd constateren bij ouders die zij ongeschikt vinden om kinderen te nemen krijgen die ouders vaak valse beschuldiging van kindermishandeling en dan gebruiken zij (autoriteiten) ook vaccinatieweigering als punt om die bepaalde ouders te moeten ongelden. Er zit soms nog heel wat achter en sommige ouders die vaccinatie weigeren worden gevolgd en die worden achterhaald onder “wiens invloed” zij konden zijn (website, of ik) geweest omdat zij eerder geen “intelligente” denken achter zich hadden om aanbieding (vaccinatie) van de autoriteiten te weigeren. Normale ouders die afspraken voor vaccinaties missen of nalatig zijn worden op hun schuldgevoel aangewezen en overijverige ouders die op zeer korte termijn alle vaccinaties laten toedienen op hun kind’s lijf omdat het in de agenda past die ontgelden het zichzelf niet. De vraag waarom bepaalde mensen het moeten ontgelden vind ik een uitdaging. Mijn ervaring is dat ik voldoende weerstand heb geboden tegen onhygiëne en ik mezelf of een ander (wezen) nooit heb ondervoed.

Rob
Rob
5 jaren geleden

Het vaccinatie programma maakt gewoon deel uit van het winstbejag en de depopulatie van de wereld. Er zijn regelmatig berichten te lezen geweest dat door de vaccinaties meer mensen sterven dan er mensen aan ziektes sterven. Vaccineren is ook DE hobby van Bil Gates. In een video zei hij eens letterlijk ‘als we ons best doen kunnen we de bevolking reduceren’. Er zitten giftige stoffen in de vaccines die het lichaam verzieken. In de V.S. vaccineren ze al tijdens de zwangerschap. Mag het dan duidelijk zijn dat ze het leven aan het vernietigen zijn? De foetus vol spuiten met gif terwijl het niet eens een eigen leven is met een eigen afweersysteem. Kinderen die na vaccinatiiesnergens meer interesse in hebben terwijl ze daarvoor levendig en onderzoekend waren, een klein kind dat na vaccinaties tientallen toevallen per dag heeft enz. Met vaccinaties is het hetzelfde als met alles dat verplicht wordt opgedrongen: het heeft niets met werkelijke gezondheid te maken, alleen met een (globalistische) agenda.

Only you
Only you
5 jaren geleden

Wat geeft jullie te denken, dat nu talrijke kinderen suïcide plegen?

Lieuwe van der Tuin
Lieuwe van der Tuin
5 jaren geleden

“Ouders die hun kinderen niet laten inenten doen minder kwaad dan ouders die hun kinderen slechte voeding geven of te weinig laten bewegen. Waarom moeten zij het dan toch zo vreselijk ontgelden?” besluit Nederveen.

Nederveen u heeft een mooi stuk geschreven maar met een gedeelte ben ik het niet mee eens, zie het stukje over “Ouders die hun kinderen” .
Als u had geschreven “ Ouders die hun kinderen wel laten vaccineren doen hun kinderen veel kwaad, omdat kinder ziekten bij de ontwikkeling van hun imuumsyteem hoort, dan ouders die hun kinderen niet laten vaccineren!
Dan hadden we eindelijk een beerput open!
Maar eerlijk is eerlijk eindelijk een hoogleraar die de waarheid durft te vertellen zonder dat hij bang is zijn baan te verliezen. Chapeau!!

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x