Homepagina » Gezondheid » Dat er nu zo weinig kinderen aan infectieziektes overlijden, is niet in de eerste plaats te danken aan vaccins. Hoogleraar onthult ware redenen
Dat er nu zo weinig kinderen aan infectieziektes overlijden, is niet in de eerste plaats te danken aan vaccins. Hoogleraar onthult ware redenen

Dat er nu zo weinig kinderen aan infectieziektes overlijden, is niet in de eerste plaats te danken aan vaccins. Hoogleraar onthult ware redenen

Hoewel zo’n 10 procent van de bevolking vragen heeft bij het nut van inentingen, zijn alle politieke partijen voor vaccineren. “Wie vertegenwoordigt al deze mensen?” vraagt hoogleraar Aart Nederveen van de Universiteit van Amsterdam zich af.

In het boek ‘Pluk van de Petteflet’ van Annie M.G. Schmidt, dat uitkwam in 1971, vertelt een dokter dat de mazelen een onschuldige kinderziekte is.

Volgens onze minister-president is mazelen nu opeens een verschrikkelijke ziekte. “Wat is er veranderd?” vraagt Nederveen.

Exponentieel afgenomen

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) schrijft over de mazelen: “Toen vaccinatie werd ingevoerd in 1976 was de sterfte in Nederland al gedaald tot enkele gevallen per jaar.”

Nederveen merkt op dat er in 1908, het jaar waarin zijn opa werd geboren, nog 1576 kinderen aan de mazelen stierven.

Toen in 1976 de mazelenvaccinatie werd ingevoerd, was de kindersterfte door de mazelen al exponentieel afgenomen, aldus de hoogleraar.

Hoofdredenen

“Experts zijn het erover eens dat betere hygiëne en betere voeding de hoofdredenen hiervoor zijn,” schrijft hij. “Je ziet dat ook bij verschillende andere infectieziektes, zoals difterie en kinkhoest.”

Net als bij mazelen waren bij difterie en kinkhoest de sterftecijfers al erg laag op het moment dat men begon te vaccineren.

Dat er nu zo weinig kinderen aan infectieziektes overlijden, is niet in de eerste plaats te danken aan vaccins, stelt Nederveen vast.

Gerechtvaardigd

De vraag of vaccinaties altijd nodig zijn, is volgens hem dus gerechtvaardigd.

“Ouders die hun kinderen niet laten inenten doen minder kwaad dan ouders die hun kinderen slechte voeding geven of te weinig laten bewegen. Waarom moeten zij het dan toch zo vreselijk ontgelden?” besluit Nederveen.

[RD]


Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Het vaccinatie programma maakt gewoon deel uit van het winstbejag en de depopulatie van de wereld. Er zijn regelmatig berichten te lezen geweest dat door de vaccinaties meer mensen sterven dan er mensen aan ziektes sterven. Vaccineren is ook DE hobby van Bil Gates. In een video zei hij eens letterlijk ‘als we ons best doen kunnen we de bevolking reduceren’. Er zitten giftige stoffen in de vaccines die het lichaam verzieken. In de V.S. vaccineren ze al tijdens de zwangerschap. Mag het dan duidelijk zijn dat ze het leven aan het vernietigen zijn? De foetus vol spuiten met gif terwijl het niet eens een eigen leven is met een eigen afweersysteem. Kinderen die na vaccinatiiesnergens meer interesse in hebben terwijl ze daarvoor levendig en onderzoekend waren, een klein kind dat na vaccinaties tientallen toevallen per dag heeft enz. Met vaccinaties is het hetzelfde als met alles dat verplicht wordt opgedrongen: het heeft niets met werkelijke gezondheid te maken, alleen met een (globalistische) agenda.

  33 likes
  • Zwangeren vrouwen mogen niet roken ,niet drinken , geen rauw vlees, geen rauwe vis, geen rauwmelkse kaas , maar wel :Ook in ons land worden vrouwen tijdens de zwangerschap ingeënt , in het laatste trimester. Tegen kinkhoest, alleen is er geen kinkhoestvaccin, wel DKTP, en dat krijgt het ongeboren kind door het lijfje gepompt . En waarvoor ? Omdat er in 9 jaar tijd 5 baby’s zijn overleden door kinkhoest . En dat natuurlijk afschuwelijk , dat wil niemand meemaken ! Maar om daar nu per jaar 170.000 zwangere vrouwen voor te vaccineren en de foetus te belasten met gif , dat is toch niet normaal .

   2 likes
 2. Als de autoriteiten kinderverwaarlozing zogenaamd constateren bij ouders die zij ongeschikt vinden om kinderen te nemen krijgen die ouders vaak valse beschuldiging van kindermishandeling en dan gebruiken zij (autoriteiten) ook vaccinatieweigering als punt om die bepaalde ouders te moeten ongelden. Er zit soms nog heel wat achter en sommige ouders die vaccinatie weigeren worden gevolgd en die worden achterhaald onder “wiens invloed” zij konden zijn (website, of ik) geweest omdat zij eerder geen “intelligente” denken achter zich hadden om aanbieding (vaccinatie) van de autoriteiten te weigeren. Normale ouders die afspraken voor vaccinaties missen of nalatig zijn worden op hun schuldgevoel aangewezen en overijverige ouders die op zeer korte termijn alle vaccinaties laten toedienen op hun kind’s lijf omdat het in de agenda past die ontgelden het zichzelf niet. De vraag waarom bepaalde mensen het moeten ontgelden vind ik een uitdaging. Mijn ervaring is dat ik voldoende weerstand heb geboden tegen onhygiëne en ik mezelf of een ander (wezen) nooit heb ondervoed.

  2 likes
 3. Lieuwe van der Tuin

  “Ouders die hun kinderen niet laten inenten doen minder kwaad dan ouders die hun kinderen slechte voeding geven of te weinig laten bewegen. Waarom moeten zij het dan toch zo vreselijk ontgelden?” besluit Nederveen.

  Nederveen u heeft een mooi stuk geschreven maar met een gedeelte ben ik het niet mee eens, zie het stukje over “Ouders die hun kinderen” .
  Als u had geschreven “ Ouders die hun kinderen wel laten vaccineren doen hun kinderen veel kwaad, omdat kinder ziekten bij de ontwikkeling van hun imuumsyteem hoort, dan ouders die hun kinderen niet laten vaccineren!
  Dan hadden we eindelijk een beerput open!
  Maar eerlijk is eerlijk eindelijk een hoogleraar die de waarheid durft te vertellen zonder dat hij bang is zijn baan te verliezen. Chapeau!!

  4 likes
 4. Waarom zijn kinderen die niet gevaccineerd gezonder.
  Kijk daar maar is na

  2 likes
 5. Wat geeft jullie te denken, dat nu talrijke kinderen suïcide plegen?

  1 likes
 6. De beste man is niet tegen vaccineren, maar niet alles hoeft gevaccineerd te worden. Lees de voorlaatste regel.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De Europese Commissie is bezig met een groot project waar je nog nooit van hebt gehoord. Daar is een goede reden voor

De Europese Commissie is bezig met een groot project waar je nog nooit van hebt gehoord. Daar is een goede reden voor

De Kapitaalmarktunie is het grootste project van ...

'Stikstofcrisis' is verzonnen door wat nutteloze ambtenaren en beroepsklagers. Wat ze je niet vertellen

‘Stikstofcrisis’ is verzonnen door wat nutteloze ambtenaren en beroepsklagers. Wat ze je niet vertellen

De stikstofcrisis is sinds kort een veelbesproken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.