Homepagina » UFO » Werd de bemanning van Apollo 15 in de gaten gehouden door een UFO?
Werd de bemanning van Apollo 15 in de gaten gehouden door een UFO?

Werd de bemanning van Apollo 15 in de gaten gehouden door een UFO?

Werden astronauten in de gaten gehouden door een UFO toen ze de maan verkenden? In 1969 landden mensen voor het eerst op het maanoppervlak, maar tot 1972 volgden er nog verschillende andere bemande Apollo-missies.

Een UFO-onderzoeker stuitte tijdens een speurtocht door het fotoarchief van Apollo 15 op een ongeïdentificeerd vliegend object boven de maanhorizon. De vondst is op YouTube geplaatst door Streetcap1. De oorspronkelijke foto van de UFO is gemaakt in de periode tussen 30 juli en 2 augustus 1971.

Sommige UFO-fanaten menen dat het object een UFO is die de maanlandingen observeert, terwijl anderen geloven dat het een stofdeeltje, artefact of ruimtepuin is. “Het kan van alles zijn; een kras op de lens of een dwarrelend stofdeeltje, aangezien de zwaartekracht er een stuk lager is. Het zou zelfs een afbeelding van de aarde kunnen zijn. Er is geen bewijs dat dit een UFO is, omdat het object niet vliegt. Ik denk dat de vlek is ontstaan na de ontwikkeling van het filmrolletje,” zo schreef iemand in een reactie op de YouTube-video.

Hoewel het object ongeïdentificeerd is, hoeft het niet per definitie te gaan om een buitenaards schip, benadrukte YouTube-gebruiker Streetcap1. Apollo 15 was de vierde missie van het Apolloprogramma, waarbij astronauten in de jaren zeventig op de maan landden en deze verkenden. Bij deze missie werd voor het eerst een maanwagen meegenomen. Door dit voertuig kon een groter oppervlak worden verkend dan bij eerdere missies.

[Tech Times]


Vind je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Nu begrijp ik het niet meer, volgens de alternatieve media zijn we toch helemaal niet naar de maan geweest?

  Het kan in ieder geval niet beide waar zijn; UFO’s bij Apollo 15 en dat de mens niet naar de maan geweest is…

  Gelukkig is er nog een derde optie, beide AMC verhaaltjes zijn niet waar. Wat wel waar is; de Amerikanen zijn op de maan geland en kwamen geen UFO’s tegen.

  14 likes
 2. Wel raar dat er in een tijd van high-tech camera’s altijd zo een onduidelijke beelden zijn van die zogenaamde UFO’s terwijl die zelfde camera’s ons burgers wel duidelijker inzoomen.
  De UFO industrie en alle media heisa lijken wel op volle toeren te draaien.

  8 likes
 3. Nog meer bewijs dat UFO´s-Aliens met ons willen samenwerken.

  5 likes
 4. Hoe kunnen ze ons nou in de gaten houden als wij daar nog nooit geweest zijn?
  Of klopt dat verhaal ook niet en zijn het de Duitsers?

  3 likes
 5. Als wij een product en project zijn van daarboven lijkt het mij logisch dat zij ons hier op de grond in de gaten houden maar natuurlijk ook daarboven.

  2 likes
 6. het verhaal dat er mensen op de maan waren is toch in scene gezet?…ik begrijp daarom dit bericht niet..

  0 likes
 7. @Geertje Er zal altijd naar je waarnemingsvoorstelling gevraagd worden. Niet vergeten de duivel regeerd.
  Daar om zie je continue de zelfde beelden uit andere hoeken. Mara als je goed kijkt dan zie je duiderlijk een lamp of camera aan een lange beugel.

  Even voor de duiderlijkheid. De mens is nog nooit op de maan geweest. We kunnen ons in de ruimte niet voort bewegen (stuuwkracht). Stuuwkracht heeft lucht nodig om voort te bewegen. Zelfde als een propeller, hoe dikker de lucht hoe sneller de propeller voort kan bewegen. De propeller graaft door de lucht heen.
  Test, pak een ballon, rietje, autotje en stofzuiger. Bouw het rietje in de ballon, blaas de ballon op en plak het aan het autotje. en laat de ballon leeg lopen. auto gaat vooruit. Doe het nu nog een keer maar hou nu de stofzuiger achter het rietje. Autotje kan nu niet meer voort bewogen worden. einde verhaal. Geen lucht, geen weerstand, geen beweging. Ga nu maar zitten bedenken als nasa de waarheid verteld.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...