Wereld

“Wereld vergaat in september door asteroïde-inslag”

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is in de media veel aandacht voor een voorspelling die op een aantal verschillende blogs en websites circuleert. Complottheoretici claimen dat onze beschaving tussen 22 en 28 september zal worden weggevaagd door een asteroïde.

Bijbelonderzoekers geloven dat er vervolgens een opname zal plaatsvinden, waarbij de mensen die in Jezus Christus geloven in een oogwenk worden opgenomen in de hemel. Ze beweren ook dat politici er al van op de hoogte zijn, maar het publiek bewust niet informeren om paniek te voorkomen.

Vrij klein

De meeste asteroïden verbranden door de weerstand van de atmosfeer en vallen uiteen in kleine stukjes die veelal het aardoppervlak niet bereiken.

Voor NASA heeft het detecteren van asteroïden een hoge prioriteit. Een woordvoerder zei: “NASA is niet op de hoogte van het bestaan van een asteroïde of komeet die op ramkoers met de aarde ligt. De kans op een grote botsing is dus vrij klein. Voor zover wij weten zal de aarde de komende paar honderd jaar niet worden geraakt door een groot object.”

CERN

"Wereld vergaat in september door asteroïde-inslag"
Large Hadron Collider (Reuters)

Volgens de complottheoretici zal de Illuminati, de vermeende grondlegger van de Nieuwe Wereldorde, na de inslag van de asteroïde de macht over de hele wereld krijgen. Sommigen denken dat de catastrofe in gang zal worden gezet door de Large Hadron Collider van CERN. Eén blogger voorspelde: “Het logo van CERN is 666, het teken van het beest in een cirkel. De deeltjesversneller lijkt op het alziend oog of een sterrenpoort.”

In 2011 voorspelde eindtijdprofeet Harold Camping dat het einde van de wereld nabij was. Over de hele wereld werd met reclameborden aangekondigd dat op 21 mei de wereld zou vergaan. Hij was verbaasd toen er die dag niets gebeurde. Na de mislukte voorspelling bood hij zijn excuses aan. Camping voegde eraan toe dat zijn voorspelling niet letterlijk moest worden opgevat. De Dag des Oordeels vond ‘geestelijk’ plaats en niet ‘fysiek’.

[Daily Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
activist
activist
7 jaren geleden

Hou toch op met die ongein!
Ik ben 70+ en heb al zo vaak gehoord over het “vergaan van de
.wereld”…..niet meer te tellen.
Laten we ons concentreren op wat er werkelijk, tastbaar mis is en dan, wat eraan te doen, ipv al die speculaties. Bv de chemtrails. duik daar eens wat dieper in, wat erachter zit en wat we eraan zouden kunnen doen.
Ook meer nieuws over nieuwe ontwikkelingen en wat er wel goed gaat.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

dus tot die tijd geen belasting betalen; kijk, dat heet nou: Van stront, satesauce maken!

TheEnzo
TheEnzo
7 jaren geleden

Alweer?

emka
emka
7 jaren geleden

Yeah right. Ben net bijgekomen van de vorige Apocalypse. Viel niet mee kan ik je zeggen!

AUB op 29 september wél een rectificatie topic plaatsen dat het (weer eens) een hoax was!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x