Homepagina » Wereld » “Wereld vergaat in september door asteroïde-inslag”
"Wereld vergaat in september door asteroïde-inslag"

“Wereld vergaat in september door asteroïde-inslag”

Er is in de media veel aandacht voor een voorspelling die op een aantal verschillende blogs en websites circuleert. Complottheoretici claimen dat onze beschaving tussen 22 en 28 september zal worden weggevaagd door een asteroïde.

Bijbelonderzoekers geloven dat er vervolgens een opname zal plaatsvinden, waarbij de mensen die in Jezus Christus geloven in een oogwenk worden opgenomen in de hemel. Ze beweren ook dat politici er al van op de hoogte zijn, maar het publiek bewust niet informeren om paniek te voorkomen.

Vrij klein

De meeste asteroïden verbranden door de weerstand van de atmosfeer en vallen uiteen in kleine stukjes die veelal het aardoppervlak niet bereiken.

Voor NASA heeft het detecteren van asteroïden een hoge prioriteit. Een woordvoerder zei: “NASA is niet op de hoogte van het bestaan van een asteroïde of komeet die op ramkoers met de aarde ligt. De kans op een grote botsing is dus vrij klein. Voor zover wij weten zal de aarde de komende paar honderd jaar niet worden geraakt door een groot object.”

CERN

"Wereld vergaat in september door asteroïde-inslag"

Large Hadron Collider (Reuters)

Volgens de complottheoretici zal de Illuminati, de vermeende grondlegger van de Nieuwe Wereldorde, na de inslag van de asteroïde de macht over de hele wereld krijgen. Sommigen denken dat de catastrofe in gang zal worden gezet door de Large Hadron Collider van CERN. Eén blogger voorspelde: “Het logo van CERN is 666, het teken van het beest in een cirkel. De deeltjesversneller lijkt op het alziend oog of een sterrenpoort.”

In 2011 voorspelde eindtijdprofeet Harold Camping dat het einde van de wereld nabij was. Over de hele wereld werd met reclameborden aangekondigd dat op 21 mei de wereld zou vergaan. Hij was verbaasd toen er die dag niets gebeurde. Na de mislukte voorspelling bood hij zijn excuses aan. Camping voegde eraan toe dat zijn voorspelling niet letterlijk moest worden opgevat. De Dag des Oordeels vond ‘geestelijk’ plaats en niet ‘fysiek’.

[Daily Mirror]


Vond je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

127 reacties

 1. Hou toch op met die ongein!
  Ik ben 70+ en heb al zo vaak gehoord over het “vergaan van de
  .wereld”…..niet meer te tellen.
  Laten we ons concentreren op wat er werkelijk, tastbaar mis is en dan, wat eraan te doen, ipv al die speculaties. Bv de chemtrails. duik daar eens wat dieper in, wat erachter zit en wat we eraan zouden kunnen doen.
  Ook meer nieuws over nieuwe ontwikkelingen en wat er wel goed gaat.

  115 likes
  • Hey ouwe activist 😛

   Ik snap er ook helemaal niets van waarom iedereen zo graag die ANGST berichten blijft lezen. Het lijkt wel of er mensen zijn die echt willen dat er een “wereld vergaat” of zo. Ze kunnen aan niks anders denken en al helemaal niet aan alle positieve ontwikkelingen die zeker ook gaande zijn. Het blijft maar een hangende langspeel plaat van complotjes, hullie tegen zullie, nix is goed en zo verder….

   Tsja, het is ook een manier om je leven door te komen…. 🙂
   Veel plezier ermee en zie jullie 1 oktober weer op deze site als Nibiru niet is gekomen, er geen asteroïde is ingeslagen en er geen Derde Elise Oorlog is uitgebroken en het financieel systeem nog steeds fijn doormoddert.

   21 likes
   • Mensen willen graag geloven dat de wereld vergaat, omdat ze de wereld haten. Simpel as that. Het klinkt mischien wat hard, maar mensen kunnen de verdeeldheid, en al het onrecht niet meer aanzien.

    Mensen geven de wereld de schuld. De macht, het systeem. Is er eigen verantwoordelijkheid? Ja, die is er wel, maar velen kunnen zelfs met verantwoording geen kant meer op. Dat is nu juist de wereld van nu.

    Dus hopen mensen dat deze wereld vergaat, omdat deze wereld mensen kapot maakt. Als je denkt dat mensen kapot gaan aan oorlog, honger, moord, zelfmoord, ziekte, vanwege enkel karma, dan zit je fout.

    Er is onrecht in de wereld. En toeval bestaat ook. Niet alles is karma, en niet alles is eigen verantwoordelijkheid. Daar is de wereld te onvrij voor. De machtstructuren vernietigen mensen, en karma bestaat daarnaast.

    Dus dat is de wereld. Een wereld waarin je zwaar wordt tegengewerkt, voordat je je eindelijk eens echt spiritueel kan ontwikkelen. Zoals Jezus zei: Hij die de wereld lief heeft, de liefde van de Vader is niet in hem.

    17 likes
    • Dus eigenlijk zeg je dat deze mensen weg”dromen” om de wereld te laten vergaan omdat ze er niet happy in zijn.

     Dat lijkt me redelijk kansloos.
     (Net zoals dit soort artikelen die steeds weer worden gepubliceerd)

     6 likes
     • Niet omdat ze er niet happy in zijn, want geluk zit in jezelf. Ze zijn niet happy met de wereld, want de wereld is dermate verdeeld, dat enkel iets bovenmenselijks het kan stoppen.

      Veel mensen zijn bekend met het concept dat voordat het nieuwe geboren kan worden, het oude moet worden afgebroken. Wij mensen zijn niet bij machte dat te doen.

      De weg die de mens in kan slaan, is die van democratie. En die is juist doelloos, want die wordt overschaduwd door het kapitalisme. Het systeem is een leugen, een valse structuur.

      Er is maar 1 agenda die het lot van de wereld bepaald, en dat is het kapitaal, het geld. Koppel daaraan dat veel van de rijke mensen tot de elite behoren, en je weet waar we staan.

      10 likes
  • Weet je, het is allemaal onzin de mensen kunnen zich nergens anders mee bezig houden.Ik ben nog maar 13 en als DJ ben je er zelf ook om de mensen tevreden te houden anders worden ze allemaal depressief. Het leven is te saai voor die mensen en ze zoeken van die stommiteiten om te vertellen aan de mensen. Als conclusie neem ik aan dat het gewoon zinloos is om je met zo’n verzinsellen bezig te houden. Het leven is al erg genoeg en veel te kort, waarom verpesten ze het nog met zulke berichten.

   Je moet gewoon genieten van het leven zo lang je maar kan.
   Dat is mijn motto. 😉

   5 likes
  • We hebben de technologie, we hebben de kennis…………………………..en vervolgens gebeurt er niks. Conclusie ; of er is helemaal geen astroïde , of er is er wel een, maar niet zo dramatisch groot als wordt gesuggereerd.
   Lijkt mij dat een paar welgemikte raketten het euvel kunnen verhelpen. ( probleemoplossend vermogen is hier dan wel noodzakelijk dunkt mij)
   Dus blijkt

   angst, de manier te zijn om het “klootjesvolk” onder de duim te kunnen houden.

   4 likes
   • Ik denk dat de reden van het verhogen van angst als een gevoel, een overgewaardeerd argument is . Angst is veel meer een – sociale omgangsvorm – wegens het verdraaien van je ware identiteit . Per definitie is angst altijd het gevolg van een tekort (aan vrijheid), grote armoede en indien er geen tegenactie komt, resulteert dit in een machteloos makende verwachting, gecreëerd door iemands daden die leidden tot collectieve opzettelijke afhankelijkheid .

    Bang voor een asteroïde-inslag is dan ook het laatste gebeuren waar mensen zich (sociaal) over druk zullen gaan maken want er is veel en veel meer aan vooraf gegaan wat mensen machteloos heeft gemaakt, met of zonder hun eigen instemming .. waardoor echte alameringen eerder gebruikt worden als een motief om eindelijk eens de slachtoffer rol te kunnen aannemen en zonder kennis te nemen van hun eigen rol hierin, tegen God en Overheden op te staan inplaats van het idee aan te grijpen zelf iets tegen de oude situatie te beginnen en op te staan voor dat wat heel is en geneeskrachtig is .

    0 likes
  • Het einde van de wereld is echt van ALLE tijden. Ook niet verwonderlijk gekeken naar de geschiedenis en de aaneenschakeling van wanstaltige figuren die aan de macht zijn en over deze planeet regeren. En dat is inclusief de zogenaamde goden die oorlog, wraak, dwang tot aanbidding en jaloezie propageren. WIJ zijn verantwoordelijk voor het “Einde” van deze wereld door voorgenoemde hun macht en invloed af te nemen….

   3 likes
  • Chemtrails Orgonite
   Bekijk YT “Orgonise Africa” en je krijgt een idee van niet-politieke mogelijkheden om wat te doen aan ch.trails.
   Sukses.

   2 likes
  • hahaha eerst dit dan dat.

   wel in 2017 zal het weer wat anders zijn valla.

   1 likes
  • Wat zit er achter chem rails ? Valt het jullie niet op dat als het helder weer is de chem rails verschijnen. En altijd bij de zon ….. Van een mooie zonsondergang kan je niet meer van genieten want die is altijd bewolkt !!!! Waarom? Zou het mogelijk iets te maken hebben over onze 2e zo’n ? Ja ik heb zelf gefilmd met een stuk las glas voor de camera en er staat wel degelijk iets bij . Kijk maar op YouTube bij SLOOH is een onafhankelijke astronomische instelling en die heeft m op camera staan toen mercurius langs de zon ging ….. En ik citeer. Ja we hebben een 2e zon. De overheid houd dit verborgen maar ik niet ..

   0 likes
 2. Alles wijst er op, dat er in september inderdaad een astroide in zal slaan, maar ik geloof niet niet dat de wereld dan vergaat.
  Het zal wel een enorme impact hebben. Letterlijk en figuurlijk.
  Aardbevingen, vloedgolven, vulkaanuitbarstingen, enz.
  Dat is volgens mij ook de reden dat de Elite naar hoger gelegen gebieden vlucht, en voor alle rare dingen die nu in de V.S plaatsvinden. Jade Helm, bijv.
  Puerto Rico heeft zich al jaren voorbereid op deze ramp.

  19 likes
  • EllenB, toe svp doe even normaal. Dit soort uitspraken slaan werkelijk waar nergens op en dat weet je zelf ook! Ik begrijp ook niet waarom je blijft doorgaan met het verkondigen van dit soort larie!

   15 likes
   • days of our lives

    Nee, ik denk dat ze het niet weet.

    Het is erg lastig om tot inkeer te komen en te erkennen dat je al jaren al die onzin maar voetstoots aanneemt. Die inkeer zal er dus ook niet komen. Liever vastgrijpen aan het volgende doembericht, die komen er toch wel.

    Als er ooit een asteroïde op aarde zou terechtkomen, dan zullen we dat overigens jaren van te voren weten. We zullen hem namelijk ruim van te voren zien aankomen. En niets zal in de doofpot (kunnen) worden gestopt, want elke amateur met een redelijke telescoop (tientallen miljoenen in de wereld) zal het met eigen ogen kunnen zien en bevestigen.

    Berichten als deze zullen dus niet op korte termijn (“over drie maanden een komeet!”) worden aangekondigd, maar veel eerder, en begeleid met foto’s van het object.

    Maar ok, ze heeft gelijk dat de aarde niet zal vergaan. De mensheid en de meeste (zoog)dieren, tja, die zullen pas op de plaats moeten maken. Daar zal vluchten naar hooggelegen gebieden niet tegen helpen.

    6 likes
  • Alles wijst erop? welke astoide mag dit dan over gaan, bij mij nog niet bekend. waar we eerdere astroiden al jaren van te voren zien aankomen is deze onzichtbaar? tot zover denk ik eerder dat christenen weer eens de bijbel hebben open geslagen bij het verkeerde hoofdstuk van de holocaust, opnieuw en opnieuw.

   15 likes
  • neem er nog ééntje.

   7 likes
  • Kan me nauwelijks voorstellen dat onze mooie planeet er aan gaat. Wel denk ik dat er wat gaat gebeuren maar dat denk ik al jaren, dat het zo niet langer door kan gaan. De elite met hun duistere plannetjes agenda21/NWO worden waarschijnlijk opgepakt, berecht en in de cel gegooid of van de planet gevaagd, in het Aquarius Tijdperk is geen plek voor dergelijke laag-bij-de-grondsen.

   7 likes
  • Ha , van mij mogen ze in die fijne ondergrondse steden gaan schuilen; mooi laagje lava erover en………….. we praten nergens meer over.
   Zoals mijn moeder zaliger altijd zei ; opgeruimd staat netjes !

   7 likes
  • Ben het helemaal met je eens EllenB
   Ik denk ook dat er heel wat te gebeuren staat,maar weten het pas zeker als het gebeurd,toch 🙂 🙂 🙂
   De Ellite hebben niet voor niets een save plaats onder de grond geboud(van ons belasting centjes)dat is echt niet voor een onweersbuitje gedaan.
   En hey voor mij mag hij komen hoor,wat is de wereld nog,iedereen is alleen op geld uit,allen maar Dolar teken in hun ogen.
   Nee gas er op met wat komen gaat,zodat daarna(want dood bestaat niet)iedereen gelijk is en dat strond geld en de hele papierewinkel verdwenen,leve de mensheid 🙂 🙂 🙂

   5 likes
  • In Noorwegen hebben ze ook een hol gegraven die elite en ook veel Russen en Amerikanen zijn zich aan het ingraven of de reden voor dit is?
   Of dat is voor het geval dat wij ze kots beu zijn en dat vele moordneigingen krijgen om hen van de troon te stoten en zodat ze onder de grond kunne duiken,,,
   wat is ook mogen zijn ze zijn ergens bang voor.

   2 likes
 3. Alweer?

  24 likes
 4. Yeah right. Ben net bijgekomen van de vorige Apocalypse. Viel niet mee kan ik je zeggen!

  AUB op 29 september wél een rectificatie topic plaatsen dat het (weer eens) een hoax was!!!

  10 likes
 5. Oh jee…ff in mijn agenda zetten, zorgen dat ik op de datum geen afspraken heb. Bier en nootjes in huis halen voor het spektakel.

  6 likes
 6. BREAKING: De Amerikanen en de Russen zijn bezig met Operation “Kennet” Deze ultra geheime operatie is bedoelt om een grote catastrofe te voorkomen met de asteroïde die in september op aarde terecht komt.

  In goed overleg hebben de Russen en de Amerikanen besloten om een groot net te spannen tussen 4 grote planeten, hierbij zijn duizenden rollen Ducktape gemoeid. Barack Obama zou hebben gezegd “ïf you cant duck it…..F*CK IT” . Een saillant detail is dat planeet Niburu ook bij de gekozen planeten zou behoren, Niburu is een nog niet officieel erkende planeet en daar zou Ducktape het minst goed op plakken. De andere planeten worden in augustus bekent gemaak.

  [Einde Bericht]

  12 likes
  • hhhhhhhh humor

   4 likes
  • Nee joh, het zit heel anders :

   We hoeven ons geen zorgen te maken. Suske, Wiske en kornuiten zijn in aantocht. Professor Barabas heeft al een ruimteschip met Asteroïdevergruizer ontwikkelt. Begin juli gaan ze er op af. En als de vergruizer niet werkt zal Jerom de laatste klap uitdelen met zijn beroemde T-slag. Hij zegt dan : “Metten mee maken, hele korte”.

   Bij terugkomst op aarde gaan ze op zoek naar de Illuminati. En ook dan zal Jerommeke uiteindelijk het hele zootje in puin slaan. “Moet even rommel opruimen”.

   Stofwolk.

   Rondvliegende ledematen.

   Einde verhaal.

   Probleem opgelost.

   2 likes
  • LACHUH…..

   1 likes
 7. Gedachten zijn een scheppende kracht. De wereld is zoals wij denken dat ie is.
  Dus wees toch alstublieft voorzichtig met wat u de wereld in stuurt.
  Verandering komt van binnen en draagt men uit naar buiten.
  Veranderd het denken, dan veranderd e wereld.

  8 likes
  • Helemaal gelijk!

   Mensen die zich zelf continu bezighouden met het speuren naar de vuiligheid van een ander, zouden zich wel eens mogen afvragen:
   “Wat is het toch voor een kracht in mij, die mijn aandacht steeds richt op de vuiligheid van een ander”?

   Antwoord: het is dezelfde kracht die de vuiligheid bij een ander doet ontstaan, die onze aandacht richt op deze vuiligheid

   1 likes
   • De puinhoop die mensen er onder dwang en misinformatie van hebben moeten maken.

    2 likes
    • @Faith,
     Hebben MOETEN maken?
     Die puinhoop is willens en wetens gecreëerd.
     De problemen zijn eeuwenlang doorgeschoven naar de volgende generatie met de gedachte, “als ik het maar overleef”
     We hebben gewoon het lef niet de boel om te gooien.

     2 likes
     • Dus we worden niet gedrild, gehersenspoeld, leeggezogen, ( door bankgangsters) gediscrimineerd, vernederd ( als je bv. een uitkering hebt of in een huurhuis in een volkswijk woont omdat je bv. niet in dit systeem mee wil draaien) en gemanipuleerd (voorgelogen) door de media (een handjevol machthebbers) en onschuldige uitgehongerde mensen die huis en haard moeten verlaten in oorlogsgebieden moeten de overmacht aan militairen zelf maar naar huis sturen en wapengeweld zelf maar zien te stoppen? Volgens mij zitten we op twee verschillende golflengtes.

      3 likes
     • @Faith,
      Nee hoor. Volgens mij bevinden wij ons niet op verschillende golflengtes.
      Begrijp mij niet verkeerd. Mijn betoog was een verwijt aan toch wel het gros van de mensen die, ondanks alle informatie, toen en nu al helemaal, de waarheid ontkennen en tegen zichzelf liegen, vaak bewust! En zo deze hele leugen in stand houden, alleen om hun eigen hachje te redden. Zolang ik het maar volhoud. Zeiken over alles wat er mis is, en ondertussen met een oranje shirt lopen en de vlag uithangen op koningsdag. Hoera! Mijn zoon dient in Uruzgan! Ik heb dat spandoek echt gelezen! Bijt niet in de hand die je voedt.
      Ondertussen gaan onze jongens naar landen ver weg om daar te vechten of om ‘vrede’ te brengen en zijn ouders heel verdrietig maar o zo trots op hun gevallen zonen en dochters.
      Mijn opa spoot gif en hij wist dat het slecht was. Maar ja, het was goedkoop en alles ging er van kapot. De regering moest maar met een verbod komen.
      Deze slappe, leugenachtige houding komt voort uit puur egoïsme. Enkel en alleen om eigen miezerige leventjes in stand te houden.
      En wat de toekomst brengt?
      Daar hebben moslims een mooie uitspraak voor:
      Insjallah!
      En zo blijft de hele sh*t voortmodderen tot wij er uiteindelijk in verzuipen.
      Zo God het wil.

      2 likes
 8. dus tot die tijd geen belasting betalen; kijk, dat heet nou: Van stront, satesauce maken!

  17 likes
 9. Het voorspellen van het einde der tijden is van… alle tijden. Veel van deze doemdenkers maken echter een klassieke fout: het noemen van een datum. Vanaf 29 september aanstaande houden ze zich een tijdje gedeisd en dan gaan ze weer een nieuwe datum promoten waarop we vergaan.

  11 likes
 10. De zoveelste voorspelling maar geen probleem mijn rugzak staat al 25 jaar klaar alleen is het eten dat erin steekt wat over datum.

  15 likes
 11. asteoride, intern gekend als asteoride HO-62-AX. klasse M (voornamelijk Nickel & ijzer), afmeting bedraagt 25 meter.
  snelheid 23300 m/s (+- 84000 km/u).
  probabiliteit van frontale hit 86.9%
  spaar u de moeite: op internet zal je hem niet vinden.
  ikzelf zal in spetember alvast niet lager dan 60m boven de zeespiegel rond hangen….

  5 likes
  • days of our lives

   “spaar u de moeite: op internet zal je hem niet vinden.”

   Net als dat je hem niet in de ruimte zal vinden. Hoe kom je aan deze kolder?

   Een asteroïde van dit formaat zal overigens wellicht lokaal wat schade aanrichten (mits daadwerkelijk in één stuk neergestort in bevolkt gebied), maar verder zullen we er weinig last van hebben.

   Hier zou ik niet wakker van liggen. Dat zou je pas moeten doen als de meteoor enkele kilometers groot is.

   5 likes
   • wel… klasse M bestaat , en is idd voornamelijk Nickel. afmeting van 25 meter is groot genoeg om schade aan te richten, en niet te groot om door iedereen zichtbaar te zijn. De snelheid is aannemelijk, en m/s en km/u omzetting is om het wat geloofwaardig te maken. frontale hit, maar ik zei niet waarop.
    de naam .. haha, laat -62- weg en je hebt HOAX…
    en nee je zal hem niet op internet vinden.. zei ik toch ?
    de streek waar ik woon ligt overal boven de 50 meter, dus zal ik ook in september boven de 60meter zijn
    als je wat geloofwaardige feiten opzoekt lijkt het wel aannemelijk.
    en Alan Weberds klink half amerikaans, half duits kan zo voor de nasa werken nee ?

    2 likes
  • HO-62-AX is dat je nummerbord van je auto?

   2 likes
  • Wijsneus…Over zulke mensen had ik het over de oelewappers die elke keer weer in zo’n domme voorspelling geloven.

   1 likes
 12. Blablabla… begrijp werkelijk niet dat elke keer weer van die troep berichten verschijnen. En het ergste is dat mensen dit nog steeds serieus nemen en tijd en aandacht besteden aan dit onderwerp.
  Niemand maar dan ook niemand op aarde kan voorspellen/ weten wanneer de wereld zal vergaan. De mens kan enkel mischien voorspellen wanneer er een ramp zal plaats vinden meer niet.

  7 likes
 13. Op 1 oktober 2015 zal NineForNews melden dat de complottheoretici, die claimden dat onze beschaving tussen 22 en 28 september zou worden weggevaagd door een asteroïde, het bij het verkeerde eind hadden. En dán heet het: op naar de volgende voorspelling!

  8 likes
 14. en ja hoor…. we hebben er weer ééntje. een complot…..zucht. hebben ze nu echt niets beters te doen ??? wat een kul.

  7 likes
 15. ANGST is altijd weer de sleutel voor de niet echte machthebbers. ANGST houdt iedereen tegen. Maar als je “verlichting zoekt” ga je ogen dan maar openen. Het lichtl komt overal terug op aarde. Steeds meer lichtwerkers worden wakker. Zie de boodschappen in de muziek, kunst, films enz enz. Ieder mens heeft een taak meegekregen of een talent, met dat talent of taak vervullen zij een opdracht en verspreiden tevens een boodschap. Alles is met elkaar verbonden tot in de kleinste details. Kijk naar foto’s, schilderijen in je huis, ook daar zitten boodschappen in. Er staat niets voor niets een Boeddha of een plant in je huiskamer. Er brand niet voor niets licht in je huiskamer als de avond gaat vallen. Licht verlicht het donkere. LIEFDE heef de toekomst. Nog even geduld. Heb geloof. Alles is zo mooi om je heen en je ziet het nog niet. Dadelijk wel.

  3 likes
  • En wat is er mis met “duisternis” ?
   Zonder licht geen duisternis, en vice versa.
   Ook licht-strijders zullen altijd hun duistere kantje blijven behouden, da’s nu eenmaal nodig voor de balans, snappie?

   1 likes
   • Als we dan toch aan het filosoferen gaan dan heb ik hier nog een hele mooie Chinese zienswijze:

    “Extreme yin produceert yang en extreme yang produceert yin. In afwisseling van hard en zacht en van beweging en rust gaan beide tot het uiterste”.

    Uit “De dertien verhandelingen over Tai Chi Chuan” van Meester Cheng Man Ch’ing

    1 likes
   • Nee dat is niet waar. Licht en duisternis vormen geen balans. Dit lijkt alleen zo op deze duistere wereld.

    Licht is de balans. Iemans die verlicht is werkelijk in balans. Duisternis is de afwezigheid van licht.

    1 likes
  • Overal een boodschap in zien is een kenmerk van psychose.

   1 likes
 16. Cern is gelegen in/rondom Geneve.

  Deze machine wekt een magnetisch veld 100.000x zo sterk als het magnetisch veld van de aarde.
  ( http://www.nu.nl/buitenland/4064415/groot-experiment-deeltjesversneller-cern-stilgelegd-wegens-defect.html ) *

  * [Machine is inmiddels weer in werking]

  Nostradamus had een voorspelling over Geneve. vers 44 van deel 9 luidt:

  Leave, leave Geneva every last one of you,
  Saturn will be converted from gold to iron,
  Raypoz will exterminate all who oppose him,
  Before the coming the sky will show signs.

  ( http://www.sacred-texts.com/nos/cen9eng.htm )

  In September willen ze de machine op maximale kracht deeltjes tegen elkaar laten botsen met een energie van 14.000.000.000.000 electro Volt, met de snelheid van het licht. ( 14 Tev)
  Sinds midden mei doen ze dat al met een energie van 13 Tev.
  Hoe meer energie, hoe harder de botsing, waardoor de protonen uit elkaar spatten, en aan de hand daarvan bekijken ze de binnenkant ervan, op zoek naar het onbekende.

  Statistieken zijn 24/7 te volgen :
  ( https://op-webtools.web.cern.ch/op-webtools/vistar/vistars.php?usr=LHC1 )

  Toen de atoombom werd ontwikkeld, wisten ze ook niet of het de aarde zou doen opblazen of niet, maar ze dropten hem wél.
  Zo ook nu, met zulke krachten te spelen, probeert Cern andere dimensies te vinden.
  Dit is waardoor in christelijke kringen wordt gesuggereerd dat we hiermee te doen hebben met de ‘sleutel des afgronds’, oftewel, de deur naar de hel die geopend wordt.

  Pastoor Charles Lawson, een baptist, preekte hier over:

  ( https://www.youtube.com/watch?v=UK0M1PnX69M )

  Daarnaast zijn er een hoop filmpjes te vinden, welke de anus doet bibberen, want het lijkt allemaal zo onheilspellend.
  Dit consumeert een hoop tijd, al die filmpjes en aan het eind van de avond denk je van: WTF.

  Ik vind het allemaal heel interessant, en ook vermakelijk, véél leuker dan tv kijken, en probeer er zo nuchter onder te blijven als ik maar kan, maar het lijkt me meer dan logisch dat zulke praktijken, hoe geweldig het ook is voor de wetenschap, wel enig effect kunnen hebben op de aarde, wat misschien inderdaad wel vulkanen en aardbevingen uitlokt.
  Ik hou de aardbeving kaart a la realtime in de gaten dagelijks, en bemerk dat Japan wel veel aardbevingen heeft de laatste weken.
  (http://earthquake.usgs.gov )

  Maar in ieder geval, in september willen ze in Cern naar 14 Tev gaan.

  Daarnaast is de paus uitegerekend die datum ook in Amerika, Philadelphia wel te verstaan.
  ( http://www.worldmeeting2015.org/papal-visit/ )
  Bij de Christen zal het woord Philadelphia wel een bel doen rinkelen. ( Of een bazuin doen blazen)

  Nu is er dan ook nog het feit over de bloedmanen, waarvan de 4de ook eind september plaatsvind. Daarnaast zijn er verwijzingen dat dit jaar een speciaal jaar is voor de joodse jaartelling en daarbijbehorende feesten.
  Veel verwijzingen heb ik in filmpjes gezien die ook allen naar September wijzen.

  Maar hier moet ik nog dieper in graven, mede als de bijbel/torah codes.

  Het is allemaal zo verrekte interessant.

  Als afsluiter een filmpje van de Franse minister van buitenlandse zaken die op 14 mei 2014 meedeelde over de ‘climate change’ die over 500 dagen van die dag af gerekend, zou plaats vinden.

  ( https://www.youtube.com/watch?v=2QDJb6fF8pg )

  Al met al, interessante onderwerpen.

  Nog een laatste link voor liefhebbers van een avondje bankhangen en doemdenken,
  slapengaand met het gevoel van: Hmmm ja zou best wel eens kunnen.

  ( https://www.youtube.com/watch?v=e62z5zJjp2I )

  Ik hoop dat jij, de lezer hiervan, een beetje duidelijkheid gekregen hebt in wat er gaande is omtrent deze onderwerpen.

  Laturrrrrr.

  3 likes
  • Is dit ook een dure hoax? Want ze zullen toch niet echt van plan zijn om tegen de fotonenbelt, de Christus energie te gaan vechten? Dan moet je wel heel erg dom en arrogant zijn. Het Licht zal het vernietigen van de planeet niet toestaan. Het klinkt en komt ook erg fantastisch over. Groots, megalomaan, als een echte Amerikaanse hoax.

   3 likes
  • Hej, dat vind ik ook mooi.
   Ga kijken en neuzen zo.
   Bedankt.

   1 likes
 17. Hopelijk met hun ‘lichttechnologie’ (laserstraal) brengen Buitenaardsen vanuit hun UFO’s de asteroides uit hun banen.

  3 likes
 18. o o o o
  De wereld vergaat alweer ..
  Neeee nu is het echt waar jongens en meisjes
  Het staat immers geschreven..
  Kijk maar ..

  6 likes
 19. De aarde vergaat niet maar het oude systeem is aan het afbrokkelen, heeft nog wel de laatste stuiptrekkingen, al kan dat nog lang duren en er zit gaan datum aan vast. Er zijn wel beginnetjes van andere denkwijzen en initiatieven, hopelijk het begin van wat nieuws. Alleen moeten we de machthebbers geen macht meer geven. Een narcist voelt zich sterk als jij hem nodig hebt dus als je in je eigen kracht staat heeft die minder invloed.

  6 likes
 20. Ik hoop dat hij de complete mensheid zal wegvagen.

  2 likes
 21. Nee, dat geloof ik niet. Wel dat er iets met het financieel systeem gaat veranderen en dat de NWO officieel(media) wordt aangekondigd. Andere redenen voor een NWO worden benoemd zoals extreem klimaat en oorlogmigraties. De chip wordt daarom verplicht. Je komt er niet meer onderuit.
  Dit jaar is een speciaal sabbatjaar(shemitah) ivm de zon/maansverduisteringen met bloed/rode halo’s. Een 3000 jaar oud mysterie. Schulden worden dan teruggevorderd/vereffend.(vraag is: is dit alleen in het westen?) 21 september 2015 wordt de dag van internationale vrede. 25 september(laatste bloedmaan) is de paus op bezoek in de VS. Men zal een asteroïde nooit aankondigen ivm chaos.

  4 likes
 22. Kunnen die eindtijdvoorspellingen niet eens gebundeld worden? Dat zou een flink boekwerk opleveren 🙂
  Wel leuk om te lezen imo

  3 likes
 23. Kan iemand DRINGEND Bruce Willis bellen???

  4 likes
 24. Het Cern logo verwijst ook naar de halve maan/zon eclips, en de deeltjes versneller word tevens geassocieerd met Brahma en het verhaal van de lotusbloem en de lange stengel. Ook staat er een groot beeld van Shiva, bij het Cern kantoor, met de voorgenoemde lotusbloem op haar rug,…..

  2 likes
 25. 666 is ook het getal van de mensheid en het leven. Koolstof is de basis van het leven en koolstof heeft 6 protonen, 6 neutronen en 6 electronen. Over het algemeen geeft het zien van 666 aan dat je er goed aan doet alert te zijn op fysieke gebeurtenissen die zich op dat moment voordoen en dat je voorzichtig dient te zijn. “

  4 likes
 26. Hallo
  Ik ben 14 jaar en lees dit toevallig ik ben echt heel heel erg bang zou dit echt gebeuren
  Ik kan hier echt wakker van liggen dat doe ik nu dus ook kan iemand mij tot rust stellen ik vind het zo verschrikkelijk ik was in 2012 al bang ik was blij dat die discussie voor bij was maar nu lees ik het weer hopelijk is het niet echt
  Groetjes een heeeeeel bang meisje

  0 likes
  • Maak je aub niet te druk. We worden overspoeld met dergelijke voorspellingen en slechts een klein deel heeft werkelijk waarde.

   Als de wereld echt vergaat dan is dat Gods wil. Wat de mens allemaal uitvreet zal de wereld niet zomaar doen vergaan. Een hoop is gebaseerd op angst en fantasie.

   Gewoon niet in laten meeslepen en lekker gaan slapen. Nergens druk om maken en behoud je objectieve kijk op dingen. En bovenal: gewoon rustig blijven. Niets aan de hand.

   4 likes
   • Maar als we er vanuit gaan dat het Gods wil zou zijn… Dan kan je er vanuit gaan dat het nu nog niet is.

    Want dacht dat er ergens in de Bijbel stond. Dat niemand zelfs de engelen niet wanneer de wereld vergaat…

    0 likes
    • Het is Gods wil dat de wereld voltooid wordt. Dat wil zeggen: een 100% scheiding tussen de rechtvaardigen en onrechtvaardigen.

     Pas als die scheiding voltooid is zal de wereld vergaan. Omdat alleen dan Gods laatste oordeel rechtvaardig kan zijn.

     De grote missie van allen is dan ook het onthullen en aanklagen van de duisternis. Verwerken van alles dat niet van het licht is.

     0 likes
 27. Salusa revisted.

  (Klets nu op een andere site de oren van het hoofd)

  3 likes
 28. Trouwens dat gebrabbel over de elite kan ook wel stoppen als ze überhaupt het mega domme idee hebben gehad om bunkers te bouwen om een verzwegen einde van de wereld in te overleven dan snap je volgens mij niet helemaal wat het einde van de wereld betekent… Ze zitten daar dan dus de rest van hun leven met nog duizend megalomane macht zieke egotrippers in een bunker he want die hebben ze gebouwd.
  Buiten het feit dat je dus opgesloten zit in een bunker met de allergrootste schurken en gekken ter wereld (stel je dat even voor haal diepadem en zie het voor je) duizenden mensen laten scheten moet boeren niezen en ga zo maar door ze stinken gewoon, het word vies er ontstaan affaires, ruzies ga zo maar door. Binnen no time slaat er een (geslachts)ziekte toe. Mensen gaan dood er ontstaat paniek het doek valt en de droom is uit.

  Het is dat of er wacht hen een of ander dictatoriaal straf kamp. En de wereld wat daar nog van over is gebleven die blijft na een dergelijke ramp nog vele generaties onbewoonbaar.

  Ziet iemand het probleem?

  Als de aarde ooit vergaat en de elite denkt het stiekem te kunnen overleven in een heelgrote bunker diep onder de grond of in een berg of in een enorm ruimteschip of net wat ze voor de gelegenheid stiekem gebouwd hebben dan is dat een grotere straf dan samen met de rest van onze mooie planeet ten onder te gaan en is veel spannender ook nog.

  3 likes
  • Eindelijk iemand die weet hoe je moet relativeren…

   Al die onheilsprofeten hier projecteren alleen hun eigen angst en hebben dat niet eens door

   0 likes
 29. Nou, zo komen we ook van de crisis af 😉

  2 likes
 30. Is Frank Hoogerbeets bij deze voorspelling betrokken?

  2 likes
 31. new atheist world order

  Wie neemt dit soort voorspellingen nog serieus vraag ik me af.
  Wel altijd entertaining om de verantwoording / uitleg te lezen waarom het wederom niet plaatsvond.

  2 likes
 32. Bedankt voor dit artikel. Altijd fijn om weer even te lachen om alle reacties hier 🙂 (en om het artikel zelf natuulijk)

  2 likes
 33. Waar zijn Bassie en Adriaan als je ze nodig hebt? Zij kunnen de Asteroïde zeker stoppen, net zoals de boeven vangen die zich willen verschalken in de onderaardse gewelven van onze planeet.

  Ik heb me ook lange tijd in 2012 laten misleiden door de verhalen van het einde der tijden op 21-12-2012 (volgens mij was er zelfs een tijdstip bekend) mr. Hoax himself: Salusa, en daarom geloof ik niet meer in einde der tijden-rampverhalen. En al zou het wel kloppen, dan zijn we waarschijnlijk allemaal de pineut en worden “de boeven” ook niet gespaard.

  1 likes
  • Hoop dat dit fenomenale interessante natuurverschijnsel ook een en ander duidelijk maakt. Zeer onderhoudend, vermakelijk en boeiend tegelijk en hier kijk ik ook veel liever naar dan naar televisie. Wie weet hebben die bijzondere constellatie bloedmanen hier wel mee te maken, Joodse feestdagen zijn ook maar door mensen uitgevonden, net als dat CERN project.

   https://www.youtube.com/watch?v=9zAMdYC80sE

   1 likes
 34. Laat maar knallen die wereld. Al is het maar om een definitief einde aan die doem voorspellingen te maken!

  1 likes
 35. 21 december 2012 was een teleurstelling.. Dus wie weet nu. Gelukkig net op tijd terug van vakantie 🙂

  1 likes
 36. De wereld , prima maar niet de Aarde, want die gaat hoe dan ook gewoon verder , en dan is het leven geen lolletje meer , maar een gevangenis op aarde.

  0 likes
 37. Wat een onzin

  1 likes
 38. Nieuwsbreker Ultimate

  Nog 19 jaar geduld hebben en dan is het mogelijk wél echt..

  1 likes
 39. De aarde vergaat niet zomaar, die heeft al vele rampen overleefd. Die kan heel wat meer incasseren dan de bewoners.

  1 likes
 40. Weer een windei

  1 likes
 41. Ik hoop niet dat ik deze woorden moet intrekken, maar ik zie het niet gebeuren

  0 likes
 42. de manier van leven veranderd en in die tijd word de knoop door gehakt… meer niet.. en mocht er wel een astroide inslaan… laat maar komen… gezellig… ruimt weer op 😉

  0 likes
 43. Dit soort berichten wil ik wel wat vaker zien, wordt het leven van een man wat spannender van. 😉

  0 likes
 44. zo makkelijk gaat dat niet

  0 likes
 45. De wereld is al naar de “klote”.
  De beste oplossing om het beter te maken is dat je het eerst moet vernietigen en na vernietiging weer iets moois van kan maken.
  Laat maar komen.

  0 likes
 46. Het zou voor moeder aarde goed uitkomen als 90% van ons werd weggevaagd.. En natuurlijk wil ik daar niet tussen zitten en wil ik ook niet dat mijn vrouw en kindere hier tussenzitten.. En dan is er nog wat familie, goede vrienden en wat mensen die ik onmisbaar acht.. Maar goed we gaan t weer zien.
  Een paar raketten (wat ik elders las) gaat t niet verhelpen, dan moeten we ze wat eerder op laten stijgen.

  Waar schijnlijk sterft dit verhaal weer een stille dood..

  0 likes
 47. beter op september dan eind juni-> ik wil wel nog een mooie vakantie hebben hé

  0 likes
 48. Ik heb mij vorige reactie niet meer gezie waardet gezieft om verder mijn mening te geven over dit onderwerp. Dank u

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.