Homepagina » Buitenland » Wereldelite compleet verbijsterd over ongeziene zuivering Saudi-Arabië. Dit is wat je moet weten
Wereldelite compleet verbijsterd over ongeziene zuivering Saudi-Arabië. Dit is wat je moet weten

Wereldelite compleet verbijsterd over ongeziene zuivering Saudi-Arabië. Dit is wat je moet weten

In Saudi-Arabië wordt de corruptie momenteel hard aangepakt. Er zijn al verschillende ministers en prinsen opgepakt.

Onder hen is ook prins Al-Waleed bin Talal, één van de 50 rijkste zakenmannen ter wereld met talrijke bezittingen in het Westen.

Het is de 32-jarige kroonprins Mohammed bin Salman die de anticorruptiecampagne leidt. Hij wil het koninkrijk weer op het spoor van de gematigde islam zetten.

Terrorisme

Onlangs besliste hij dat vrouwen vanaf volgende zomer met de auto mogen rijden en werden bioscopen heropend.

“In de lente zei president Trump dat de VS niet langer zal tolereren dat radiaal-islamitisch terrorisme wordt geëxporteerd naar Europa en de VS,” reageerde Steve Bannon van Breitbart News op de campagne.

“Sommige leiders in het Midden-Oosten proberen daar nu vat op te krijgen,” voegde hij toe.

Compleet verbijsterd

“En de elites van de wereld, de Davos-mannen, zijn helemaal verbijsterd,” zei hij. “De grootste financier in de Arabische wereld, de moslimwereld, is prins Al-Waleed. Hij heeft een belang in vrijwel ieder techbedrijf.”

“Hij is grote maatjes met Rupert Murdoch,” vervolgde hij. “Toen hij in de jaren negentig naar de VS kwam kocht hij mediabedrijven op. Hij heeft een enorm aandeel in Citicorp en voorkwam dat Citicorp failliet ging.”

Veel meer veranderingen

“Mensen zijn verbaasd dat hij in Saudi-Arabië onder huisarrest is geplaatst,” aldus Bannon. “Mensen denken dat dit rechtstreeks gelinkt is aan de financiering van de Moslimbroederschap.”

Volgens Bannon gaan we nog veel meer veranderingen zien. “Dit is nog lang niet voorbij,” zei hij.

President Trump juicht de maatregelen in Saudi-Arabië toe. “Ze weten precies wat ze aan het doen zijn,” liet hij op Twitter weten.

Uitgemolken

Volgens de Amerikaanse president hebben sommige verdachten het land jarenlang ‘uitgemolken’.

De arrestatie van de prinsen, zakenlieden en ministers is volgens procureur-generaal sjeik Saud Al Mojeb slechts ‘de eerste fase’ van de strijd tegen corruptie.

Hij bestempelde de arrestatiegolf als ‘de start van een essentieel proces om corruptie overal met wortel en tak uit te roeien’.

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Breitbart News]


Vond je dit waardevol? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Dit zal niet alleen daar maar over de hele wereld gaan plaatsvinden, de zogezegde voor de Global Currency Reset (GCR).
  Binnenkort zal er veel duidelijk worden.
  De Dinar is al opgewaardeerd de Dong, Zim enz komen er achteraan. Alsook de rest van de wereld.
  De pedo-netwerken ,de ”kleintjes” aan-leveraars en de groten( Hoge piefen) bibberen ,ieder moment kunnen ze wereldwijd opgepakt worden.
  Volgens sommige bronnen is Tony Podesta een paar dagen geleden opgepakt toen hij het land uit wilde vluchten en gaan Hillary en John Podesta volgen waarschijnlijk met enkelband in huisarrest zodat ze detecteerbaar zijn en niet kunnen vluchten naar het buitenland en daarna nog veel meer personen die corrupt of met pedogate te maken hebben .

  Er zal dus een wereldwijde zuivering gaan plaatsvinden van een elite die de macht nam vanaf 1871 en de bankwereld in hun zak had ,waardoor de ze zichzelf konden verrijken en konden bepalen of en waar een oorlog zou plaatsvinden allemaal ten behoeve van hun eigen belang.
  Stromannetjes in landen die ze konden sturen zoals zij wilden was de opzet van vele oorlogen (false flags)
  JFK heeft geprobeerd ze te ontmaskeren we weten hoe dat afliep..

  De beerput gaat open en de wereld zal in shock zijn.
  Voor ons zal het een bevrijding zijn want niet alleen worden de boeven opgeruimd mar gaan ook belastingen gaan flink omlaag te betalen tot 17 % voor iedereen en zeer waarschijnlijk zeg maar zo goed als zeker krijgt iedere aardbewoner man vrouw kind een x bedrag ter vergoeding, van wat ik hoorde van een insider rond de $100.000.- en vanaf dan gaat het alleen nog maar beter worden.
  Ook zullen vrije o.a energie apparaten en vele geneesmethoden waarvan de patenten door die elite opgekocht zijn vrijgegeven worden .
  Ook zullen ziekten die nu gerekt werden en met dure behandelingen behandeld werden (bijvoorbeeld chemo) verleden tijd zijn.
  Er is veel om naar uit te kijken de komende 10 jaar zal anders worden dan wat we tot nu toe kennen.

  Dan nog over contact met buitenaardsen,er zijn verschillende groepen zeg maar de goeien en de slechten
  de Amerikaanse overheid koos voor de slechten en kennis-overdracht van technologie om meer macht te krijgen, in ruil daarvoor mochten de buitnaardsen een x aantal mensen ontvoeren voor onderzoek en hybride programma’s, afspraak was dat ze zich het niet meer zouden kunnen herinneren.
  Vele Ufo’s die we zien zijn van aardse oorsprong,ook vanaf Antarctica waar Hitler New Swabia had gecreëerd.
  Maar ook vanuit de binnenaarde die gewoon bewoond is en elk contact met de oorlogszuchtige bovenwereld (wij) wilden mijden. Maar ook dat (zij) zullen letterlijk naar de oppervlakte komen.

  Dus riemen vast er zal een stevige storm komen, veel rumoer en angst vor wie niet weten wat er speelt.
  Maar er is niets om je zorgen over te maken het wordt alleen maar beter. Eindelijk.

  47 likes
  • Mooi verhaal. Je vertelt het alsof je het weet. Maar de vraag is hoe je aan deze wijsheid komt? Hoe kun je dit weten?

   8 likes
   • Alle tekenen wijzen er op, wat voor bewijs heb je nog meer nodig?

    2 likes
   • A. Nov. 12 1:39 pm EST GCR Intel Alert: Operation Disclosure GCR/RV Intel Alert for November 12, 2017 https://operationdisclosure.blogspot.com/

    1. Operators were actively seeking out Cabal targets and assets.

    2. Undisclosed arrests were being made daily.

    3. Saudi Arabia was a major blow to the Cabal (14 Saudi Princes, 7 Saudi officials arrested last week who were connected to an international human trafficking ring that included children).

    4. Cabal Human Trafficking Rings were being raided by White Hats in the FBI.

    5. There were 294 sealed indictments in Virginia alone.

    6. Clinton and McCain were both in custody via an ankle bracelet.

    7. Iraqi Dinar was international and had been for a while.

    8. Iraq was told to wait for IMF authorization before announcing the new Dinar international rate.

    9. Paymasters were told to be ready for fund disbursement awaiting IMF authorization.

    10. The IMF was waiting on the Elder’s authorization.

    11. The (gold/asset backed) USN was already digitally backing the USD.

    12. The Global Collateral Accounts were ready to be activated.

    13. Final moves were being made by the Elders, White Hats, Republic, Putin, XI and Trump

    2 likes
  • Aliens bestaan zonder twijfel , maar niet hier op aarde. Er is hier niets voor ze te halen. Grondstoffen zijn goedkoper te delfen bij asteroiden, , slaven ? waarom? ze zullen als ze zo geavanceerd zijn dat ze verre ruimte reizen zouden kunnen afleggen ook over verregaande robotica en automatisering etc beschikken.

   Dus waarom hun economie overbelasten om hier te komen en zich dan niet algemeen kenbaar maken?
   Niet erg logisch en dus logisch dat ze hier niet zijn !!!!

   2 likes
  • Ik hoop van harte dat je gelijk hebt, maar het klinkt te mooi om waar te zijn

   1 likes
  • leuk verhaal lol maar hij is gewoon zijn concurrenten aan het uitschakelen meer niet.

   nothing to see here carry on.

   1 likes
 2. LS…

  Behoorlijk verwarrend allemaal, zo als gebruikelijk en bedoeld ! De Amerikanen zijn zelf de grootste terroristen op aarde en financieren samen met de Saoedi de hele cabal… Israël ook niet vergeten maar laat zoals gebruikelijk laf en voorspelbaar de anderen de sh*t opruimen. De zoveelste charade ? Ik ben benieuwd ! Ik ben pas tevreden als Israël gezuiverd is en het volk terug kan naar het grote Khazarenland, de Oekraïne en omgeving…

  16 likes
 3. Laten we vooral niet te vroeg juichen.

  Gisteren is er in Amerika een vaste informant uit militaire kringen, die geregeld inbelt bj Alex Jones, door de FBI gearresteerd omdat hij informatie naar buiten bracht over een op handen zijnde false flag aanslag op Amerikaanse bodem.

  De beller, die bekend staat als Zach, waarschuwde er gisteren voor dat de burgeroorlog in Saudi Arabie er de aanleiding voor zou kunnen zijn dat er in Amerika terroristische aanslagen zouden volgen. Jemenitische radicalen zouden hiervan de schuld gaan krijgen terwijl de aanslagen in werkelijkheid zullen worden uitgevoerd door losgebroken Deep State agenten van de CIA.

  Ze zijn los gebroken als gevolg van de grote schoonmaakacties waar Donald Trump al enige tijd mee bezig is. Dit heeft ervoor gezorgd dat de infra-structuur van de door-en-door corrupte organisatie uiteen begint te vallen.”

  “Het verhaal gaat dat Jemenitische terroristen zich aan het opmaken zijn voor aanslagen in Europa en Amerika als onderdeel van de burgeroorlog”. Twee uur nadat hij het bericht naar buiten bracht is de man door de FBI gearresteerd.

  Bron: http://www.shtfplan.com/conspiracy-fact-and-theory/report-former-intelligence-operative-is-picked-up-by-the-fbi-after-warning-about-a-false-flag-terror-attack-inside-the-united-states_11082017

  In dit licht is het ook interessant om je af te vragen waarom men gisteravond in Amsterdam betonblokken aan het plaatsen was…

  17 likes
 4. Bekijk het eens anders en kijk eens naar de toekomst, de meeste mensen weten nu wel dat , het westen, Amerika en Europa aan hun eigen gecreeerde ondergang bezig is… Maar we blijven ook hangen in steeds dezelfde stellingen met beschuldigingen over en weer.. Intussen gaat het leven gewoon door in andere delen van onze planeet, kijk voor de aardigheid eens naar Prof/filosoof Kishore Mahbubani jawel ff googlen, deze man heeft vele boeken geschreven meeste in het Engels maar er is er een vertaald in het Nederlands… Hij heeft een heldere visie over onze toekomst…..
  visie over 9/11,,visie over de nieuwe Aziatische wereldorde,, Europa moet volwassen worden,, einde van de westerse almacht en diverse interviews,kortom een verhelderend inzicht van een zeer intelligente man…… Soms als je iets wil zien moet je wat ruimer denken..

  4 likes
  • Bekijk het eens anders en kijk eens naar de toekomst, de meeste mensen weten nu wel dat , het westen, Amerika en Europa aan hun eigen gecreeerde ondergang bezig is…,tja was dat maar zo. Het zal denk ik eerst nog veeel slechter worden als niet iedereen “wakker” wordt.

   2 likes
   • Bekijk het eens realistisch, als alle grote spelers in de boeien geslagen zijn en al hun geld in beslag genomen, kan het voor de rest van de wereldbevolking alleen maar beter gaan.

    5 likes
 5. Dit is niets anders dan het opruimen van de oppositie.
  Verwacht niet dat SA nu opeens een lieverdje word….

  5 likes
 6. Vermoedelijk ook hier weer de ‘Usual Suspects’ (achter de schermen) in actie.
  Het kan gemakkelijk uit de hand lopen. Het land staat barstens vol modern wapentuig, het is tot de tanden bewapend – niet Defensief, maar voldoende om de hele regio tot puin te schieten.

  Idd., niet onwaarschijnlijk is dat binnenkort de hele regio in bloedige oorlog wordt gestort. Iran de hoofdprijs.

  Ik had bijna niks over S.A.. Dus korte ‘search’ gedaan. Kwam o.a. dit in naar boven.
  Hieruit blijkt dat het een opzet is van de ‘Usual Suspects’:
  http://www.zerohedge.com/news/2017-11-07/leaked-secret-israeli-cable-confirms-israeli-saudi-coordination-lebanon

  Onze gecontroleerde media zullen het zeker doodzwijgen. Vermoedelijk zullen die de propaganda overnemen als dat Iran er achter zou zitten. En dat alleen dat land van de aardbodem wegvagen het antwoord kan zijn.
  Gooi uw auto maar vol benzine. Brandstoffen kunnen wel eens duur worden.

  3 likes
 7. Zit zeker een kern van waarheid in. Sterker nog, duidelijk om de hele regio te terroriseren. De landen daar te destabiliseren cq. omver te werpen. Niet alleen de regio, de opdracht is globaal te gaan.
  Wij merken dat hier ook regelmatig. Alleen kijken wij niet verder dan onze neuzen lang.

  De globalisten dwongen S.A. tot de deal ‘Wij jullie olie, in ruil garanderen wij jullie defensie.
  Plus eis wat dat S.A. het Wahabisme moest accepteren, en exporteren (a.k.a. de radicale Islam, het zgn. Islam terrorisme – ook in NL werden voor dat doel moskeeën gefinancierd, en radicale imams geplaatst).

  Bovendien is S.A. gedwongen de oliedollars rond te blijven pompen. Middels wapenaankopen, en ook nog massaal opkopen van Am. staatsobligaties. S.A. heeft de schuldenberg van de VS voor gefinancierd. Met dat corrupte zooitje woestijnstammen is wel wat te ritselen.

  Of dit het hele verhaal samenvat kan ik zo niet met zekerheid beoordelen. ‘t zou wel een paar dingen verklaren. Blijf kritisch!
  http://themillenniumreport.com/2017/06/the-jewish-roots-of-the-saudi-royal-family-2/
  http://stanvanhoucke.blogspot.it/2017/06/israel-supports-saudi-thugs.html

  ‘t verhaal is, als dat het zou gaan op het bestrijden van corruptie in het land. En de corruptiebestrijders zijn zelf niet corrupt? Voila!
  De media beperken zich tot oppervlakkige vertelsels. Het heeft alle kenmerken van een PR-offensief.
  (We lynchen een paar uitvreters (mogelijk net toevalig? dissidenten), waarna het land als van corrupte officials geschoond – weer een goede reputatie geniet).

  Mogelijk gaat de corruptie juist nog een aantal malen toenemen. En het Westen louche zaken afsluiten. Want oorlog hè! Als het volgens plan verloopt, dwz. Syrië met de grond gelijk gemaakt wordt, en ook nog de aanval op Iran wordt geopend, liggen enorme verkopen van wapentuig in het verschiet.

  100 jaar na de Bolsjewiekse coup in Rusland verwarren nog steeds ‘deskundigen’ een coup met ‘zuivering’ in de positieve zin van dat woord.
  Geloofwaardige zuiveringen zou je het kunnen noemen als de elementen in kampen of kelders werden gezet, niet zoals nu op matrassen in 5 sterren hotels.

  3 likes
 8. Correctie .. vrije o.a energie apparaten = oa. vrije energie apparaten.
  en;
  de zogezegde voor de Global =voor de zogezegde Global Currency Reset (GCR).

  2 likes
 9. Het is nog steeds follow the money ‘Aramco’ 😉 wie komt dit ten goede

  en dan deze berichtgeving van vandaag

  http://www.arabnews.com/node/1190531/saudi-arabia

  1 likes
 10. Juicht niet te vroeg. Isreal zal er alles aan doen om een conflict/oorlog uit te lokken met Iran en ook proberen gangster vriendjes te blijven met Saoedi-Arabië.

  Trouw (hoe is het mogelijk?) heeft er een redelijk helder artikel over. Natuurlijk zonder -altijd onschuldig- Israël erbij te betrekken, dat dan wel weer.

  https://www.trouw.nl/home/hoe-saudische-kroonprins-bin-salman-een-paleisrevolutie-ontketent~af6035ed/

  1 likes
 11. Dit is wel een leuk bericht.

  1 likes
 12. Heil Ceasar. Laat er nou Iemand zijn die andere plannen heeft met Israel!

  1 likes
 13. Ja ze horen gewoon met gelijke kappen te hakken alle royals en sheikh’s
  Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum is naast vrijmetselaar zijnde ook iemand die aan corruptie doet en waardoor UAE groot en rijk is geworden door smerige money laundry praktijken waarin het stikt van de corruptie en zwart geld.
  En dat allemaal wordt misbruikt door achter Islam te verschuilen in allerlei “zogenaamde charity organisaties” waar die smeerlap van Maktoum zich achter vershuilt.
  Damn we know better,what you’re all doing all of them.

  1 likes
 14. Even alle reacties te buiten,… ik heb nog steeds het vermoeden dat Saudie Arabie in handen is van Joden. Dus geen moslims die daar de macht hebben, alleen doen ze zich zogenaamd voor als streng religieuze moslims, om de bevolking lam te houden.

  1 likes
 15. En hoe gaan ze dit wereldwijd voor elkaar krijgen gezien het feit dat alles en iedereen gecontroleerd wordt door de corruptste bankiersfamilies?
  Onze leiders zijn corrupt, en werken samen met de rijke elite om dit in stand te houden..spijtig genoeg; en wie tegenwerkt wordt gewoon weggewerkt

  0 likes
 16. De reden waarom hij dit doet is omdat S Arabie in feite compleet bankroet is. Iedere $ die ze kunnen besparen, moeten ze ook besparen.
  En die vrouwen moeten wel autorijden. Hoe moeten ze anders naar hun werk straks? Want ja, de economie is slecht en zal ze dwingen om te werken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...

president

President El Salvador onthult: Meeste wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine tegen corona

Wereldleiders krijgen het advies om hydroxychloroquine te ...