Buitenland

Wereldelite compleet verbijsterd over ongeziene zuivering Saudi-Arabië. Dit is wat je moet weten

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Saudi-Arabië wordt de corruptie momenteel hard aangepakt. Er zijn al verschillende ministers en prinsen opgepakt.

Onder hen is ook prins Al-Waleed bin Talal, één van de 50 rijkste zakenmannen ter wereld met talrijke bezittingen in het Westen.

Het is de 32-jarige kroonprins Mohammed bin Salman die de anticorruptiecampagne leidt. Hij wil het koninkrijk weer op het spoor van de gematigde islam zetten.

Terrorisme

Onlangs besliste hij dat vrouwen vanaf volgende zomer met de auto mogen rijden en werden bioscopen heropend.

“In de lente zei president Trump dat de VS niet langer zal tolereren dat radiaal-islamitisch terrorisme wordt geëxporteerd naar Europa en de VS,” reageerde Steve Bannon van Breitbart News op de campagne.

“Sommige leiders in het Midden-Oosten proberen daar nu vat op te krijgen,” voegde hij toe.

Compleet verbijsterd

“En de elites van de wereld, de Davos-mannen, zijn helemaal verbijsterd,” zei hij. “De grootste financier in de Arabische wereld, de moslimwereld, is prins Al-Waleed. Hij heeft een belang in vrijwel ieder techbedrijf.”

“Hij is grote maatjes met Rupert Murdoch,” vervolgde hij. “Toen hij in de jaren negentig naar de VS kwam kocht hij mediabedrijven op. Hij heeft een enorm aandeel in Citicorp en voorkwam dat Citicorp failliet ging.”

Veel meer veranderingen

“Mensen zijn verbaasd dat hij in Saudi-Arabië onder huisarrest is geplaatst,” aldus Bannon. “Mensen denken dat dit rechtstreeks gelinkt is aan de financiering van de Moslimbroederschap.”

Volgens Bannon gaan we nog veel meer veranderingen zien. “Dit is nog lang niet voorbij,” zei hij.

President Trump juicht de maatregelen in Saudi-Arabië toe. “Ze weten precies wat ze aan het doen zijn,” liet hij op Twitter weten.

Uitgemolken

Volgens de Amerikaanse president hebben sommige verdachten het land jarenlang ‘uitgemolken’.

De arrestatie van de prinsen, zakenlieden en ministers is volgens procureur-generaal sjeik Saud Al Mojeb slechts ‘de eerste fase’ van de strijd tegen corruptie.

Hij bestempelde de arrestatiegolf als ‘de start van een essentieel proces om corruptie overal met wortel en tak uit te roeien’.

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Breitbart News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
4 jaren geleden

Dit zal niet alleen daar maar over de hele wereld gaan plaatsvinden, de zogezegde voor de Global Currency Reset (GCR).
Binnenkort zal er veel duidelijk worden.
De Dinar is al opgewaardeerd de Dong, Zim enz komen er achteraan. Alsook de rest van de wereld.
De pedo-netwerken ,de ”kleintjes” aan-leveraars en de groten( Hoge piefen) bibberen ,ieder moment kunnen ze wereldwijd opgepakt worden.
Volgens sommige bronnen is Tony Podesta een paar dagen geleden opgepakt toen hij het land uit wilde vluchten en gaan Hillary en John Podesta volgen waarschijnlijk met enkelband in huisarrest zodat ze detecteerbaar zijn en niet kunnen vluchten naar het buitenland en daarna nog veel meer personen die corrupt of met pedogate te maken hebben .

Er zal dus een wereldwijde zuivering gaan plaatsvinden van een elite die de macht nam vanaf 1871 en de bankwereld in hun zak had ,waardoor de ze zichzelf konden verrijken en konden bepalen of en waar een oorlog zou plaatsvinden allemaal ten behoeve van hun eigen belang.
Stromannetjes in landen die ze konden sturen zoals zij wilden was de opzet van vele oorlogen (false flags)
JFK heeft geprobeerd ze te ontmaskeren we weten hoe dat afliep..

De beerput gaat open en de wereld zal in shock zijn.
Voor ons zal het een bevrijding zijn want niet alleen worden de boeven opgeruimd mar gaan ook belastingen gaan flink omlaag te betalen tot 17 % voor iedereen en zeer waarschijnlijk zeg maar zo goed als zeker krijgt iedere aardbewoner man vrouw kind een x bedrag ter vergoeding, van wat ik hoorde van een insider rond de $100.000.- en vanaf dan gaat het alleen nog maar beter worden.
Ook zullen vrije o.a energie apparaten en vele geneesmethoden waarvan de patenten door die elite opgekocht zijn vrijgegeven worden .
Ook zullen ziekten die nu gerekt werden en met dure behandelingen behandeld werden (bijvoorbeeld chemo) verleden tijd zijn.
Er is veel om naar uit te kijken de komende 10 jaar zal anders worden dan wat we tot nu toe kennen.

Dan nog over contact met buitenaardsen,er zijn verschillende groepen zeg maar de goeien en de slechten
de Amerikaanse overheid koos voor de slechten en kennis-overdracht van technologie om meer macht te krijgen, in ruil daarvoor mochten de buitnaardsen een x aantal mensen ontvoeren voor onderzoek en hybride programma’s, afspraak was dat ze zich het niet meer zouden kunnen herinneren.
Vele Ufo’s die we zien zijn van aardse oorsprong,ook vanaf Antarctica waar Hitler New Swabia had gecreëerd.
Maar ook vanuit de binnenaarde die gewoon bewoond is en elk contact met de oorlogszuchtige bovenwereld (wij) wilden mijden. Maar ook dat (zij) zullen letterlijk naar de oppervlakte komen.

Dus riemen vast er zal een stevige storm komen, veel rumoer en angst vor wie niet weten wat er speelt.
Maar er is niets om je zorgen over te maken het wordt alleen maar beter. Eindelijk.

Justin
Justin
4 jaren geleden

Correctie .. vrije o.a energie apparaten = oa. vrije energie apparaten.
en;
de zogezegde voor de Global =voor de zogezegde Global Currency Reset (GCR).

Mike
Mike
4 jaren geleden

Laten we vooral niet te vroeg juichen.

Gisteren is er in Amerika een vaste informant uit militaire kringen, die geregeld inbelt bj Alex Jones, door de FBI gearresteerd omdat hij informatie naar buiten bracht over een op handen zijnde false flag aanslag op Amerikaanse bodem.

De beller, die bekend staat als Zach, waarschuwde er gisteren voor dat de burgeroorlog in Saudi Arabie er de aanleiding voor zou kunnen zijn dat er in Amerika terroristische aanslagen zouden volgen. Jemenitische radicalen zouden hiervan de schuld gaan krijgen terwijl de aanslagen in werkelijkheid zullen worden uitgevoerd door losgebroken Deep State agenten van de CIA.

Ze zijn los gebroken als gevolg van de grote schoonmaakacties waar Donald Trump al enige tijd mee bezig is. Dit heeft ervoor gezorgd dat de infra-structuur van de door-en-door corrupte organisatie uiteen begint te vallen.”

“Het verhaal gaat dat Jemenitische terroristen zich aan het opmaken zijn voor aanslagen in Europa en Amerika als onderdeel van de burgeroorlog”. Twee uur nadat hij het bericht naar buiten bracht is de man door de FBI gearresteerd.

Bron: http://www.shtfplan.com/conspiracy-fact-and-theory/report-former-intelligence-operative-is-picked-up-by-the-fbi-after-warning-about-a-false-flag-terror-attack-inside-the-united-states_11082017

In dit licht is het ook interessant om je af te vragen waarom men gisteravond in Amsterdam betonblokken aan het plaatsen was…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

Behoorlijk verwarrend allemaal, zo als gebruikelijk en bedoeld ! De Amerikanen zijn zelf de grootste terroristen op aarde en financieren samen met de Saoedi de hele cabal… Israël ook niet vergeten maar laat zoals gebruikelijk laf en voorspelbaar de anderen de sh*t opruimen. De zoveelste charade ? Ik ben benieuwd ! Ik ben pas tevreden als Israël gezuiverd is en het volk terug kan naar het grote Khazarenland, de Oekraïne en omgeving…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x