Chemtrails

Mysterieuze strepen in de lucht: Britten in de ban van chemtrails

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van het Verenigd Koninkrijk zijn in de ban van mysterieuze witte sporen in de lucht. Op de sociale media wordt er druk gediscussieerd over de strepen.

Volgens sommigen zijn de tientallen vreemde sporen in de lucht bewijs voor het bestaan van chemtrails, chemische stoffen die moedwillig door vliegtuigen in de atmosfeer zouden worden gebracht, met als doel het klimaat of de bevolking te beïnvloeden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De sporen werden donderdag om 07.00 uur gezien boven het Engelse North Devon. Een fotograaf zei dat ‘er een heleboel waren te zien’. Op de pagina van de Facebookgroep Bideford Banter schreef Haz Cornick dat de hele dag chemtrails waren te zien. Warren Bruce was het met hem eens en zei dat de sporen ‘geo-engineering of chemtrails waren’.

Omvangrijk complot

Volgens Ann Ditton ging het om gewone vliegtuigstrepen of contrails. “Normaal. Vliegroutes van en naar Gatwick,” zei John Wilson.

Veel lezers van de Daily Post Wales claimden dat de foto’s bewijs zijn voor chemtrails. Het artikel dat de krant erover plaatste werd meer dan 400.000 keer aangeklikt. Sommigen geloven dat de sporen onderdeel zijn van een omvangrijk complot.

Geen enkel vliegtuig

In 1996 werd de Amerikaanse luchtmacht ervan beschuldigd mysterieuze substanties uit te sproeien over de bevolking vanuit vliegtuigen die vreemde sporen achterlieten. Volgens wetenschappers is hier geen bewijs voor.

Op dinsdagochtend waren tientallen sporen zichtbaar in de lucht boven North Wales, hoewel op websites als FlightRadar of PlaneFinder geen enkel vliegtuig in de buurt was te zien. Volgens de website Aviation Wales zijn de sporen achtergelaten door F15 Strike Eagles, die niet op dergelijke sites verschijnen.

[Daily Post, North Devon Journal, Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
8 jaren geleden

De britten lopen flink voorop met deze buzz op de sociale media. En al had dit al zo’n 10 jaar eerder gekund, hier moet een dergelijke deining zelfs nog eerst maar eens ontstaan! De massa vindt het uiterst gewoon ‘want vliegtuigen laten toch altijd een spoor achter?’.

bert s
bert s
8 jaren geleden

Wanneer was er voor het laatst strak blauwe luchten? Vanochtend naar buiten getuurd en wederom een lucht vergeven met “hoge sluierbewolking”. We hebben nu een hoog druk gebied en een wind uit het oosten, de luchten moeten nu strak blauw zijn, zie satellietbeelden buienradar, er hoort geen wolkje aan de hemel te staan, nou vergeet het maar het is een grote dunne witte waas.

Hans
Hans
8 jaren geleden

“What in the World are They Spraying” is een verhelderende documentaire die iedereen eens zou moeten bekijken:
https://www.youtube.com/watch?v=xFQ2_0QNiks

Een versie in mindere kwaliteit, maar met Nederlandse ondertitels:
https://www.youtube.com/watch?v=LeVK1gwjUhE

Waarom wordt dit gedaan? Kijk naar “Why in the World are They Spraying”:
https://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Met dit lekkere weer zie ije de strepen ook weer opdagen tegen het einde van de middag. Opvallend, want de vliegtuigen die nu overvliegen laten niks achter.
Ze beginnen meestal tegelijkertijd met strepen achterlaten overigens, zelden zie ik 1 solitaire chemtrail sproeier terwijl de rest niks achterlaat…

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x