Homepagina » Chemtrails » Mysterieuze strepen in de lucht: Britten in de ban van chemtrails
Mysterieuze strepen in de lucht: Britten in de ban van chemtrails

Mysterieuze strepen in de lucht: Britten in de ban van chemtrails

Inwoners van het Verenigd Koninkrijk zijn in de ban van mysterieuze witte sporen in de lucht. Op de sociale media wordt er druk gediscussieerd over de strepen.

Volgens sommigen zijn de tientallen vreemde sporen in de lucht bewijs voor het bestaan van chemtrails, chemische stoffen die moedwillig door vliegtuigen in de atmosfeer zouden worden gebracht, met als doel het klimaat of de bevolking te beïnvloeden.

De sporen werden donderdag om 07.00 uur gezien boven het Engelse North Devon. Een fotograaf zei dat ‘er een heleboel waren te zien’. Op de pagina van de Facebookgroep Bideford Banter schreef Haz Cornick dat de hele dag chemtrails waren te zien. Warren Bruce was het met hem eens en zei dat de sporen ‘geo-engineering of chemtrails waren’.

Omvangrijk complot

Volgens Ann Ditton ging het om gewone vliegtuigstrepen of contrails. “Normaal. Vliegroutes van en naar Gatwick,” zei John Wilson.

Veel lezers van de Daily Post Wales claimden dat de foto’s bewijs zijn voor chemtrails. Het artikel dat de krant erover plaatste werd meer dan 400.000 keer aangeklikt. Sommigen geloven dat de sporen onderdeel zijn van een omvangrijk complot.

Geen enkel vliegtuig

In 1996 werd de Amerikaanse luchtmacht ervan beschuldigd mysterieuze substanties uit te sproeien over de bevolking vanuit vliegtuigen die vreemde sporen achterlieten. Volgens wetenschappers is hier geen bewijs voor.

Op dinsdagochtend waren tientallen sporen zichtbaar in de lucht boven North Wales, hoewel op websites als FlightRadar of PlaneFinder geen enkel vliegtuig in de buurt was te zien. Volgens de website Aviation Wales zijn de sporen achtergelaten door F15 Strike Eagles, die niet op dergelijke sites verschijnen.

[Daily Post, North Devon Journal, Mirror]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
5 jaren geleden

De britten lopen flink voorop met deze buzz op de sociale media. En al had dit al zo’n 10 jaar eerder gekund, hier moet een dergelijke deining zelfs nog eerst maar eens ontstaan! De massa vindt het uiterst gewoon ‘want vliegtuigen laten toch altijd een spoor achter?’.

bert s
bert s
5 jaren geleden

Wanneer was er voor het laatst strak blauwe luchten? Vanochtend naar buiten getuurd en wederom een lucht vergeven met “hoge sluierbewolking”. We hebben nu een hoog druk gebied en een wind uit het oosten, de luchten moeten nu strak blauw zijn, zie satellietbeelden buienradar, er hoort geen wolkje aan de hemel te staan, nou vergeet het maar het is een grote dunne witte waas.

Ph
Ph
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

De laatste keer dat ik nog een mooie blauwe strakke lucht heb gezien, was ten tijde van die IJslandse vulkaan uitbarstingen en een paar weken terug als hier Belgocontrol aan het staken waren.

Peter
Peter
Reactie op  bert s
5 jaren geleden

Ik heb de laatste jaren dit gebeuren in de lucht gevolgd en het is alleen maar toegenomen.
Heb hier over met het Knmi gemaild en werd naar een site doorgewezen,die niet verder Kwan Dan wolkenformaties en vliegtuigstrepen.,condenstrails dus.
Het antwoord hierop,zoals ik trouwens al vermoedde,,nietszegggend, was voor mij zeer onbevredigend.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
Reactie op  bert s
4 jaren geleden

Eergisteren en gisteren nog een strakke blauwe lucht, vandaag wel wat witte strepen en wat veren, verder blauw.

Hans
Hans
5 jaren geleden

“What in the World are They Spraying” is een verhelderende documentaire die iedereen eens zou moeten bekijken:
https://www.youtube.com/watch?v=xFQ2_0QNiks

Een versie in mindere kwaliteit, maar met Nederlandse ondertitels:
https://www.youtube.com/watch?v=LeVK1gwjUhE

Waarom wordt dit gedaan? Kijk naar “Why in the World are They Spraying”:
https://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Met dit lekkere weer zie ije de strepen ook weer opdagen tegen het einde van de middag. Opvallend, want de vliegtuigen die nu overvliegen laten niks achter.
Ze beginnen meestal tegelijkertijd met strepen achterlaten overigens, zelden zie ik 1 solitaire chemtrail sproeier terwijl de rest niks achterlaat…

mario
mario
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

gisteren gaven ze al aan dat er sluierbewolking aanwezig zal zijn.
vandaag praten ze over een strak blauwe lucht?
als jij hem ziet zie ik het ook?

gisteren en de dag daarvoor was het helemaal raak een en al streep maar er vlogen ook vliettuigen rond die helemaal niets achter lieten rara.

Rory
Rory
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Of er chemtrails zijn of niet weet ik niet maar contrails vormen zich pas boven een bepaalde altitude afhankelijk van hoe de temperatuur is. In de zomer zijn er meer contrails dan in de winter maar boven een bepaalde hoogte altijd.

gerrit de heij
gerrit de heij
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

http://www.willemwever.nl/vraag_antwoord/de-aarde/waarom-trekt-een-vliegtuig-een-streep onderste stukje van tekst zelfs willem wever twijfelt XD srry voor de spam nou houk op

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
only yoU
only yoU
5 jaren geleden

Schijnbaar verdienen deze luchtvaart maatschappij en er nog een behoorlijke duit mee op verzoek vd de NWO Wel?

P
P
5 jaren geleden

Chemtrails is het domste wat ik meemaak. Jarenlang op vliegveld gewerkt en daar ging in elk vliegtuig mensen, koffers en brandstof. Nooit een tankwagen gezien die chemicalien kwam laden. Oh ja, daar waren ook geen tanks voor.
Gisterenavond is er een UFO in mijn achtertuin geland… Niet doorvertellen he??

Arjen
Arjen
Reactie op  P
5 jaren geleden

Wellicht een standaard additief in de kerosine?

D3bb
D3bb
Reactie op  P
5 jaren geleden

Een duidelijk voorbeeld van totale onwetendheid! Ene je verhaal over die ufo vind ik het meest geloofwaardig!

tony
tony
Reactie op  P
5 jaren geleden

P zeker ben je dom of je bent een zion mol !
Deze vliegtuigen vertrekken van geheime millitaire basissen ik weet dat omdat ik bij de Navo heb gediend ! Verder mensen als jullie tijdje terug goed hadden opgelet met de stakingen in Duitsland hadden jullie paar dagen een strakke lucht !
ps, Ze vertrekken vanuit Duitsland meer kan ik niet zeggen ! Please wake up

P
P
Reactie op  tony
5 jaren geleden

Waar denk je dat ik gewerkt heb?? Jullie sporen echt niet. Waarom wel strepen op grote hoogte en niet op lage hoogte. Nooit natuurkunde gehad op school??

Roy
Roy
Reactie op  tony
5 jaren geleden

Ik wilde een keertje niet reageren, maar ja, Vladi mistte me, dus dankzij VLadi toch nog even een reactie. Mensen zitten hier continue te klagen dat de mensen die er niet in geloven respectloos zijn en ondertussen zitten dezelfde gelovige iedereen af te z**ken die een andere mening heeft.

Net als deze opmerkingen

“Je bedoelt natuurlijk “Ik vind” en niet “Het is”. ”

Er is niemand van de gelovige die roept “ik vind” en als iemand roept dat het niet bestaat moet hij opeens “ik vind”zeggen. ipv “het is”

oftewel om nog even verder te quoten.

“Kwalijke zaak als je het mij vraagt om zo een mening (foutief) te formuleren.”

nog twee opmerkingen.

“”P zeker ben je dom of je bent een zion mol !”

“Een duidelijk voorbeeld van totale onwetendheid!”

Er worden hier zo veel dingen geroepen die duiden op een gebrek aan kennis of simpelweg onwetendheid en daar heeft niemand het over (wss omdat iedereen het gelooft), echt ongelooflijk. Contrails worden vergeleken met adem, contrails kunnen maximaal 30 minuten blijven hangen, Agent Orange wordt vergeleken met wat er tegenwoordig in de lucht zou gebeuren.

Wim Blok maakt gewoon een Valid point, waarom vlogen ze bij Agent Orange tientallen/paar honderd meter boven de grond en doen ze het tegenwoordig op 10 km hoogte? Waar denken jullie dat deze “chemicaliën” dan terecht komen?

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Wat een kul. Nee als je een mening deelt zeg je “ik vind” [punt]. En niet het is zo want ik vind dat. Rot lekker op met al die zaken die jij er nu weer aan probeert te koppelen. Die opmerking staat dan ook los van de overige inhoud waar ik dan ook verder niks over gezegd heb. Ik zie ook verder niemand anders zo strak een mening als feit formuleren zoals Wim Blok dat deed dus waar je dat vandaan haalt dat dat enkel zou gelden voor “non gelovige” zoals jij het noemt…

En het uitmaken van een ander voor dom en andere persoonlijke aanvallen is ook echt niet enkel besteed aan één specifieke groep. Je doet het zelf ook met dit soort “character assassination” commentaar van jou.

En natuurlijk weet niet iedereen het fijne ervan en worden er slechte vergelijkingen gemaakt. Maar er zijn ook meer dan genoeg mensen die wel de nodige expertise bezitten en ook tot de conclusie komen dat er iets niet klopt aan het strepenpatroon in de lucht vandaag de dag.

Agent orange is vooral een voorbeeld van hoe er in het verleden ook al zonder pardon zeer schadelijke stoffen over mensen en het milieu uit uitgestrooid zijn. En is dus zeer zeker geen directe vergelijking met het chemtrail fenomeen van vandaag de dag.

Dat zogenaamde valid point van Wim, nou niet echt. Het slaat nergens op tenminste hoe jij dat punt nu brengt. Wim heeft zo te zien een beperkte opvatting over wat er zoal onder chemicaliën valt en op die basis een laagvlieg argument maakt. Agent orange was een ontblader middel. Dat is bedoeld om zo snel mogelijk op bomen en planten terecht te komen dus dat ga je niet mijlen hoog uitstrooien en dan hopen dat het op de juiste plaatsen en voldoende geconcentreerd naar beneden dwarrelt. Bij chemtrail substanties tenminste uitgaande van substanties tegen opwarming vd aarde wil je juist dat die zo lang mogelijk door de lucht blijven dwarrelen en over een zo’n groot mogelijk gebied kunnen uitwaaien. En ter ondersteuning voor projecten als HAARP moet dat spul ook op een bepaalde hoogte zitten.

Roy
Roy
Reactie op  eNdEmiOn
4 jaren geleden

“Ik zie ook verder niemand anders zo strak een mening als feit formuleren zoals Wim Blok dat deed”

hoeveel wil je dat ik er quote? Een aantal dan maar..

Allemaal meningen gebracht als feit

Nummer 1, moet dat niet zijn, ik denk dat ze
“Ze hebben afgelopen week 4 dagen lang non-stop lopen sproeien.”

Nummer 2
“Ze beginnen meestal tegelijkertijd met strepen achterlaten overigens, zelden zie ik 1 solitaire chemtrail sproeier terwijl de rest niks achterlaat… ”

Ook hier chemtrails gebracht als feit nummer 3
“ow zo mooie blauwe lucht helemaal totaal verpest door honderden vliegtuig chemetrails strepen. ”

“En het uitmaken van een ander voor dom en andere persoonlijke aanvallen is ook echt niet enkel besteed aan één specifieke groep.”

Hier mee toon ik aan dat degene die ons juist beschuldigen van respectloos zijn, net zo, dan niet meer denigrerend zijn tegenover degene die deze theorie niet aanhangen.

“En is dus zeer zeker geen directe vergelijking met het chemtrail fenomeen van vandaag de dag.”

Geen reden om het aan te halen dus. Er is in de eerste wereldoorlog en in de oorlog in Irak in de jaren 80 ook mosterdgas gebruikt. Dat toont niet aan dat het ook in het dagelijkse leven gebeurt.. Het enige wat het aantoont is dat er mensen met een zieke geest op deze aardbol rondlopen.

“Dat zogenaamde valid point van Wim, nou niet echt.”

Zolang de vergelijking met Agent Orange gemaakt blijft worden is het een heel Valid point.

“Bij chemtrail substanties tenminste uitgaande van substanties tegen opwarming vd aarde wil je juist dat die zo lang mogelijk door de lucht blijven dwarrelen en over een zo’n groot mogelijk gebied kunnen uitwaaien. ”

Van uitgaande welke chemtrail theorie je geloofd/aanhangt. Er circuleren er tientallen rond via de alternatieve media.

vladi
vladi
Reactie op  Roy
5 jaren geleden

Ze vlogen laag omdat het fast kill was.

Geo-engineering is slowkill,zodat pharma grof geld verdiend.

Het is geen algebra.

fff

Roy
Roy
Reactie op  vladi
4 jaren geleden

Weet je uberhaubt wat het doel was van Agent Orange Vladi?

faith
faith
Reactie op  tony
5 jaren geleden

Ze stijgen op vanaf Gelsenkirchen Duitsland net over de grens.
Hoe komt iemand er nu op om te denken dat dit passagiersvliegtuigen zijn.
Maar het einde is in zicht.
De nieuwste conspiracy theorie luidt zo: Obama is afgetreden en de cabal is tijdens het corresponds dinner al gearresteerd. Kissinger is dood. De dollar is niets meer waard.
We krijgen snel een nieuwe munt.
Zo, en nu gauw weer Idols kijken.

E.Bergen
E.Bergen
5 jaren geleden

Slaap je nog of doe je aan disinformation?

Wim Blok
Wim Blok
5 jaren geleden

Het is één grote farce en flauwekul die verdachtmakingen omtrent die zogenaamde chemtrails. Als vliegtuigen laag vliegen zie ik geen sporen, trouwens dat zou meer effect scoren als er chemicaliën in zouden zitten. Het zal wel door de hoogte komen daar is de luchtgestelheid anders dan in lagere luchtlagen en dan zie pas trails.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Wim Blok
5 jaren geleden

Je bedoelt natuurlijk “Ik vind” en niet “Het is”.

Kwalijke zaak als je het mij vraagt om zo een mening (foutief) te formuleren.

gerrit de heij
gerrit de heij
5 jaren geleden

https://www.facebook.com/ChemtrailsNederland staan wel wat afbeeldingen op waarvan ik denk dat is gewoon sick

x

Check Also

kaag

Kaag laat zien: zo groot is de kloof tussen het plebs en de boven ons gestelden

Mensen vragen zich af waar Sigrid Kaag ...

baudet

Thierry Baudet waarschuwt voor Grote Reset: ‘Dit is heel zorgelijk’

Thierry Baudet, de voorman van Forum voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

81
0
We lezen graag je reactie!x