Universum

Wetenschapper: “Kernexplosies op Mars waren bedoeld om al het leven uit te roeien”

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn in een ver verleden tot twee keer toe nucleaire ontploffingen geweest op Mars. Dat heeft dr. John E. Brandenburg gezegd tijdens de conferentie AIAA Space 2016 van het American Institute of Aeronautics and Astronautics.

“We hebben bewijs voor twee grote nucleaire explosies op Mars,” zei Brandenburg. “De plekken bevinden zich ten noorden van Cydonia Mensa en Galaxias Chaos.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Wetenschapper: "Kernexplosies op Mars waren bedoeld om al het leven uit te roeien"
Het gezicht op Mars

Hij voegde toe dat op beide plekken mogelijk archeologische artefacten kunnen worden gevonden. Nieuwe foto’s van het gezicht op Mars (Cydonia Mensa) tonen namelijk ogen, een neus, mond en een helm, aldus de fysicus.

Doelbewuste pogingen

In 2014 werd er voor het eerst aandacht besteed aan de bevindingen van de plasmafysicus. Hij liet weten dat hij zijn werk heeft laten analyseren door het Amerikaanse ministerie van Defensie. Na een half jaar gaf het Pentagon hem toestemming om zijn onderzoek te presenteren tijdens AIAA Space 2016 in Californië.

Tijdens het congres vertelde hij dat de twee nucleaire ontploffingen in de Marsatmosfeer hebben plaatsgevonden en dat het lijkt te gaan om doelbewuste pogingen om al het leven op de rode planeet uit te roeien.

Enorme schokgolven

De ontploffingen waren volgens hem zwaar genoeg om een enorme catastrofe te veroorzaken en het klimaat op Mars drastisch te veranderen. Omdat er geen kraters zijn gevonden, moeten ze in de atmosfeer hebben plaatsgevonden, aldus Brandenburg.

Aangezien zijn werk zorgvuldig is bestudeerd door het Pentagon, lijkt dr. Brandenburg over bewijs te beschikken dat er kernwapens zijn gebruikt op Mars. Isotopen wijzen op twee enorme schokgolven in de noordelijke regio’s op Mars, veroorzaakt door nucleaire wapens.

[Zland Communications]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
7 jaren geleden

war in space!!

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Ķan met de aarde ook gebeuren.

nthn
nthn
7 jaren geleden

Als de onderzoeksdata nou ook gepubliceert zou zijn ben ik wel benieuwd wat de basis is voor deze conclusie en welke alternatieve verklaringen er kunnen zijn voor zijn metingen (als daar sprake van is).

Nu vind ik het maar een vaag verhaal.
Dat heb ik gezien aan isotopen.
is voor mij niet genoeg onderbouwing. en de toestemming om te publiceren zegt niets over de kwaliteit of bewijsvoering achter het onderzoek.

Eelke Piers
Eelke Piers
7 jaren geleden

Van 10.000 km hoogte een gezicht van normale afmetingen herkennen lijkt mij sterk

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x