Universum

Wetenschapper: “Kernexplosies op Mars waren bedoeld om al het leven uit te roeien”

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn in een ver verleden tot twee keer toe nucleaire ontploffingen geweest op Mars. Dat heeft dr. John E. Brandenburg gezegd tijdens de conferentie AIAA Space 2016 van het American Institute of Aeronautics and Astronautics.

“We hebben bewijs voor twee grote nucleaire explosies op Mars,” zei Brandenburg. “De plekken bevinden zich ten noorden van Cydonia Mensa en Galaxias Chaos.”

Wetenschapper: "Kernexplosies op Mars waren bedoeld om al het leven uit te roeien"
Het gezicht op Mars

Hij voegde toe dat op beide plekken mogelijk archeologische artefacten kunnen worden gevonden. Nieuwe foto’s van het gezicht op Mars (Cydonia Mensa) tonen namelijk ogen, een neus, mond en een helm, aldus de fysicus.

Doelbewuste pogingen

In 2014 werd er voor het eerst aandacht besteed aan de bevindingen van de plasmafysicus. Hij liet weten dat hij zijn werk heeft laten analyseren door het Amerikaanse ministerie van Defensie. Na een half jaar gaf het Pentagon hem toestemming om zijn onderzoek te presenteren tijdens AIAA Space 2016 in Californië.

Tijdens het congres vertelde hij dat de twee nucleaire ontploffingen in de Marsatmosfeer hebben plaatsgevonden en dat het lijkt te gaan om doelbewuste pogingen om al het leven op de rode planeet uit te roeien.

Enorme schokgolven

De ontploffingen waren volgens hem zwaar genoeg om een enorme catastrofe te veroorzaken en het klimaat op Mars drastisch te veranderen. Omdat er geen kraters zijn gevonden, moeten ze in de atmosfeer hebben plaatsgevonden, aldus Brandenburg.

Aangezien zijn werk zorgvuldig is bestudeerd door het Pentagon, lijkt dr. Brandenburg over bewijs te beschikken dat er kernwapens zijn gebruikt op Mars. Isotopen wijzen op twee enorme schokgolven in de noordelijke regio’s op Mars, veroorzaakt door nucleaire wapens.

[Zland Communications]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
5 jaren geleden

war in space!!

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Ķan met de aarde ook gebeuren.

nthn
nthn
5 jaren geleden

Als de onderzoeksdata nou ook gepubliceert zou zijn ben ik wel benieuwd wat de basis is voor deze conclusie en welke alternatieve verklaringen er kunnen zijn voor zijn metingen (als daar sprake van is).

Nu vind ik het maar een vaag verhaal.
Dat heb ik gezien aan isotopen.
is voor mij niet genoeg onderbouwing. en de toestemming om te publiceren zegt niets over de kwaliteit of bewijsvoering achter het onderzoek.

Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

Van 10.000 km hoogte een gezicht van normale afmetingen herkennen lijkt mij sterk

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x