Mens en Dier

Fleur Agema (PVV) trekt hard van leer: ‘Hugo de Jonge kan niks!’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Fleur Agema (PVV), die in 2009 opriep viroloog Ab Osterhaus te ontslaan vanwege zijn dubbelrol, heeft hard uitgehaald naar minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. Ze heeft het gehad met de manier waarop hij blijft hameren op het coronavaccin.

Gisteren herhaalde De Jonge nog maar eens dat ‘we pas veilig zijn voor het coronavirus wanneer er een vaccin is’. Hij zei er niet bij dat zelfs Bill Gates heeft aangegeven dat het eerste coronavaccin waarschijnlijk niet erg effectief zal zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Waarom pas als er een vaccin is? Waarom niet al als er een geneesmiddel is?” vraagt Kamerlid Agema.

Net als in 2009 is er sprake van belangenverstrengeling. De Jonge sloot recentelijk een deal met farmaceut AstraZeneca voor honderden miljoenen vaccins. Hij had een speciale coronagezant aangesteld om alle aanbiedingen van vaccinontwikkelaars te bekijken: Feike Sijbesma. Al snel bleek dat zijn broer directeur bij AstraZeneca in Duitsland is.

Hugo de Jonge kan niks!

En net als in 2009 is Ab Osterhaus bijna dagelijks op tv om ons te waarschuwen voor een tweede coronagolf en te benadrukken hoe belangrijk het vaccin is. Toen de Mexicaanse griep woedde, bleek Osterhaus aandelen te hebben in een bedrijf dat meewerkte aan de ontwikkeling van vaccins tegen de Mexicaanse griep. Tegelijkertijd adviseerde hij de overheid over de aanschaf van vaccins. Agema riep de verantwoordelijke minister, Ab Klink, destijds op Osterhaus te ontslaan.

Nieuwsuur meldde daarnaast dat er een tekort is aan handschoenen in verpleeghuizen. De reactie van Agema was veelzeggend: “Hugo de Jonge kan niks!”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
3 jaren geleden

Als er nu covid is…..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Hugo zijn portemonnee is belangrijker dan gezondheid van het volk !

salvar
salvar
3 jaren geleden

en de trein dendert door.
de jonge hierbij nodig ik je uit om iets met mij te drinken maar wel waar een donker steegje naast is en neem gelijk rutte mee want die schopt graag.

Jan V
Jan V
3 jaren geleden

Alle politici kunnen niks, daarom zitten ze ook in de politiek. Het beste voorbeeld is die Sylvana Simons, een voormalig TMF presentatrice. Doorgesnoven Hugo heeft belangen in de gifindustrie vanwege zijn broer. Een echte christen! Elke zondag loopt de vroomheid uit zijn broekspijpen in de kerk.

https://freesuriyah.eu/?p=4332

https://stichtingvaccinvrij.nl/de-deal-van-hugo-de-jonge-coronavaccin-contracten-in-europa/

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x