Homepagina » Mens en Dier » Fleur Agema (PVV) trekt hard van leer: ‘Hugo de Jonge kan niks!’
fleur agema
Foto: Peter van der Sluijs CC BY-SA 4.0

Fleur Agema (PVV) trekt hard van leer: ‘Hugo de Jonge kan niks!’

Fleur Agema (PVV), die in 2009 opriep viroloog Ab Osterhaus te ontslaan vanwege zijn dubbelrol, heeft hard uitgehaald naar minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. Ze heeft het gehad met de manier waarop hij blijft hameren op het coronavaccin.

Gisteren herhaalde De Jonge nog maar eens dat ‘we pas veilig zijn voor het coronavirus wanneer er een vaccin is’. Hij zei er niet bij dat zelfs Bill Gates heeft aangegeven dat het eerste coronavaccin waarschijnlijk niet erg effectief zal zijn.

“Waarom pas als er een vaccin is? Waarom niet al als er een geneesmiddel is?” vraagt Kamerlid Agema.

Net als in 2009 is er sprake van belangenverstrengeling. De Jonge sloot recentelijk een deal met farmaceut AstraZeneca voor honderden miljoenen vaccins. Hij had een speciale coronagezant aangesteld om alle aanbiedingen van vaccinontwikkelaars te bekijken: Feike Sijbesma. Al snel bleek dat zijn broer directeur bij AstraZeneca in Duitsland is.

Hugo de Jonge kan niks!

En net als in 2009 is Ab Osterhaus bijna dagelijks op tv om ons te waarschuwen voor een tweede coronagolf en te benadrukken hoe belangrijk het vaccin is. Toen de Mexicaanse griep woedde, bleek Osterhaus aandelen te hebben in een bedrijf dat meewerkte aan de ontwikkeling van vaccins tegen de Mexicaanse griep. Tegelijkertijd adviseerde hij de overheid over de aanschaf van vaccins. Agema riep de verantwoordelijke minister, Ab Klink, destijds op Osterhaus te ontslaan.

Nieuwsuur meldde daarnaast dat er een tekort is aan handschoenen in verpleeghuizen. De reactie van Agema was veelzeggend: “Hugo de Jonge kan niks!”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
8 maanden geleden

Als er nu covid is…..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Hugo zijn portemonnee is belangrijker dan gezondheid van het volk !

Rob
Rob
Reactie op  Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Wie nog steeds gelooft dat het allemaal over gezondheid gaat, moet nog steeds wakker worden. Niets in dit land en in deze hele wereld gaat over gezondheid. Gezondheid gaat om het leven. In dit land en in de wereld geven de heersende macht geen donder m het leven. Het concept van volksgezondheid is een dekmantel voor de ziekte en geneesmiddelen industrie. Je moet ziek zijn om aan te verdienen. Ze zorgen er zelf wel voor dat mensen ziek worden, zo kan aan mensen en ziekte kapitalen worden verdiend. Het is onderdeel van de wereld van macht. Dat werkt vernietigend op het leven, alle (vormen van) macht. Als er aankomende nacht iets (kosmisch) zou gebeuren waardoor de mensheid morgenvroeg echt gezond weer opstond dan zou de hele zogenaamde gezondheidsindustrie morgen ook failliet zijn. Dan waren degenen die daar werken ook ineens echt gezond en dan werk je daar niet meer.

Tony
Tony
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

Ook de meeste mensen die in de gezondheidsindustrie werken hebben een dubbele agenda. Zij weten niet beter, maar nog vaker, zij willen niet beter weten.

Het is juist deze dubbele agenda die Bill Gates en het WHO doorvoeren, die aan de basis liggen van deze onmenselijke situatie, waar een groot gedeelte van de gezondheidsindustrie een onderdeel van is geworden.

Het gaat dus helemaal niet om gezondheid, maar om mensen bewust ziek te maken en vooral ook om mensen ziek te houden.

salvar
salvar
8 maanden geleden

en de trein dendert door.
de jonge hierbij nodig ik je uit om iets met mij te drinken maar wel waar een donker steegje naast is en neem gelijk rutte mee want die schopt graag.

Jan V
Jan V
8 maanden geleden

Alle politici kunnen niks, daarom zitten ze ook in de politiek. Het beste voorbeeld is die Sylvana Simons, een voormalig TMF presentatrice. Doorgesnoven Hugo heeft belangen in de gifindustrie vanwege zijn broer. Een echte christen! Elke zondag loopt de vroomheid uit zijn broekspijpen in de kerk.

https://freesuriyah.eu/?p=4332

https://stichtingvaccinvrij.nl/de-deal-van-hugo-de-jonge-coronavaccin-contracten-in-europa/

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Jan V
8 maanden geleden

Geen kwaad woord over Sylvana Simons want zij is tegen (moderne) slavernij.

Jan V
Jan V
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Ik ben ook wel eens ergens tegen. Dat wil nog niet zeggen dat ik daarom de politiek in ga.

Bart
Bart
8 maanden geleden

Ach donder toch is op met een vaccin , als je nergens last van hebt moet je jezelf niet in laten spuiten met allerhande rotzooi , de natuur is sterk genoeg om het vanzelf op te lossen en niet met extra rommel in je lijf .

edwin
edwin
8 maanden geleden

Er is al een medicijn tegen corona, Limburgse huisarts genas er 10 mensen mee, hij moest ermee stoppen van het R.I.V.M, in Marokko genezen ze er ook mensen mee, met succes, er waren daar maar 27 mensen overleden van dit virus
Het is een medicijn tegen malaria; hydroxychloroquine met wat zink toegevoegd.

mikkie
mikkie
Reactie op  edwin
8 maanden geleden

middel kon je eerder gewoon bij de drogist kopen als supplement voor een tientje per pot bij de drogist e.d. Nu alleen op internet met een recept van de dokter…

PRAVDA
PRAVDA
Reactie op  edwin
8 maanden geleden

of veel bakjes thee drinken, theebladeren pruimen…dan krijg je natuurlijke kinine

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Fleur Agema is een goede politicus die bij komende verkiezingen voorkeurstemmen dik verdient.

Rob
Rob
Reactie op  Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Ze kan zichzelf heel goed verwoorden en ze kan ook goed iemand onder tafel praten in een discussie. En laten we eerlijk zijn, ze trekt ook aandacht omdat ze er goed uit ziet. Ze is wel zo’n beetje de mooiste vrouw in de kamer met nog aardig realiteitszin. Maar ook zij kan niets redden van wat al gesloopt is. Wat dat betreft eigenlijk zonde dat zo’n vrouw zich in dat soort duistere omgevingen begeeft want ook zij bereikt niets in de oppositie. De coalitie trekt zich van niets en niemand wat aan. Als de spoedwet erdoor gejast wordt heeft de rest van de kamer, coalitie en oppositie, sowieso niets meer in te brengen want dan kunnen drie ministers doen en laten wat ze willen.

Casper
Casper
8 maanden geleden

Nou mensen,

maak je borst maar nat.
Ik ben niet zo een fan van Alex Jones, maar het gaat om het bericht dat hij in deze video vandaag aanhaalt.

https://www.bitchute.com/video/wxsR9BDVYuhP/

“the UN Call for Forced COVID-19 Vaccinations “

Madeloes
Madeloes
8 maanden geleden

Hopelijk heeft Fleur dit ook gelezen van Yale University, hoe de aanpak/tactiek gaat worden om zich te laten vaccineren. Wij zijn in ieder geval op de hoogte en hadden het al voorzien helaas

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04460703

rop
rop
8 maanden geleden

Het zijn ook de christenen geweest,die altijd het en verdoemenis predikte , eigenlijk doet deze hugo niet anders , wel met een vermomt jasje probeert het nu een medicijn tegen het virus te promoten, het is natuurlijk ook een beetje ,of wel veel een beetje eigen belang, tegelijkertijd dient het een doel ,zowel voor zijn eigen zelf of familie ,en ook zijn geloof daarin ,een gif mengen die tegen het virus kan vechten,, zo hebben ze ook een god en een duivel gecreeert , om mensen bang te maken en daarmee moest men dan het gif van een geloof in de hel en hemel de mensheid toedienen,om genezen te worden en beter worden van het zogenaamde killersvirus de duivel, nu alleen verpakt in een ander Jasje, blijven dat soort idioterie bestaan..dat soort mensen zijn echte wolven.. of beter gezegd in dienst van de duivel. lijken ze de herder van god..

x

Check Also

fran

Frankrijk onderzoekt gevallen van ontstoken hartspier na coronavaccin Pfizer

In Frankrijk zijn vijf gevallen van myocarditis ...

arts

Dit is waarom artsen zich grote zorgen maken over de experimentele coronavaccins

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x