Mens en Dier

Fleur Agema (PVV) trekt hard van leer: ‘Hugo de Jonge kan niks!’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Fleur Agema (PVV), die in 2009 opriep viroloog Ab Osterhaus te ontslaan vanwege zijn dubbelrol, heeft hard uitgehaald naar minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. Ze heeft het gehad met de manier waarop hij blijft hameren op het coronavaccin.

Gisteren herhaalde De Jonge nog maar eens dat ‘we pas veilig zijn voor het coronavirus wanneer er een vaccin is’. Hij zei er niet bij dat zelfs Bill Gates heeft aangegeven dat het eerste coronavaccin waarschijnlijk niet erg effectief zal zijn.

“Waarom pas als er een vaccin is? Waarom niet al als er een geneesmiddel is?” vraagt Kamerlid Agema.

Net als in 2009 is er sprake van belangenverstrengeling. De Jonge sloot recentelijk een deal met farmaceut AstraZeneca voor honderden miljoenen vaccins. Hij had een speciale coronagezant aangesteld om alle aanbiedingen van vaccinontwikkelaars te bekijken: Feike Sijbesma. Al snel bleek dat zijn broer directeur bij AstraZeneca in Duitsland is.

Hugo de Jonge kan niks!

En net als in 2009 is Ab Osterhaus bijna dagelijks op tv om ons te waarschuwen voor een tweede coronagolf en te benadrukken hoe belangrijk het vaccin is. Toen de Mexicaanse griep woedde, bleek Osterhaus aandelen te hebben in een bedrijf dat meewerkte aan de ontwikkeling van vaccins tegen de Mexicaanse griep. Tegelijkertijd adviseerde hij de overheid over de aanschaf van vaccins. Agema riep de verantwoordelijke minister, Ab Klink, destijds op Osterhaus te ontslaan.

Nieuwsuur meldde daarnaast dat er een tekort is aan handschoenen in verpleeghuizen. De reactie van Agema was veelzeggend: “Hugo de Jonge kan niks!”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
2 jaren geleden

Als er nu covid is…..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Hugo zijn portemonnee is belangrijker dan gezondheid van het volk !

salvar
salvar
2 jaren geleden

en de trein dendert door.
de jonge hierbij nodig ik je uit om iets met mij te drinken maar wel waar een donker steegje naast is en neem gelijk rutte mee want die schopt graag.

Jan V
Jan V
2 jaren geleden

Alle politici kunnen niks, daarom zitten ze ook in de politiek. Het beste voorbeeld is die Sylvana Simons, een voormalig TMF presentatrice. Doorgesnoven Hugo heeft belangen in de gifindustrie vanwege zijn broer. Een echte christen! Elke zondag loopt de vroomheid uit zijn broekspijpen in de kerk.

https://freesuriyah.eu/?p=4332

https://stichtingvaccinvrij.nl/de-deal-van-hugo-de-jonge-coronavaccin-contracten-in-europa/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x