Homepagina » Buitenland » Daar komen de genetisch aangepaste muggen van Bill Gates: ‘crimineel experiment’
muggen
Foto: Bill Gates (CC0)

Daar komen de genetisch aangepaste muggen van Bill Gates: ‘crimineel experiment’

Miljardair Bill Gates boekte onlangs tegenslag toen de Zweedse autoriteiten besloten geen toestemming te verlenen voor zijn project om de zon te dimmen. Niet getreurd, deze bezige bij heeft nog meer projecten lopen.

Men is bijvoorbeeld van plan om deze week duizenden genetisch gemodificeerde muggen los te laten in de Florida Keys, tot grote bezorgdheid van lokale bewoners. Zij zitten er niet op te wachten om proefkonijnen te zijn in dit ‘criminele’ experiment.

Het project wordt geleid door het Florida Keys Mosquito Control District (FKMCD) en Oxitec, een Britse biotechfirma die wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Zij willen de komende 12 weken zo’n 144.000 gelekoortsmuggen loslaten, die onder meer gele koorts, dengue en het zikavirus verspreiden. De gemodificeerde mannetjesmug is zo aangepast dat vrouwelijke nakomelingen die hij verwekt, sterven voordat ze volwassen zijn.

Frankenstein-insecten

Oxitec beweert dat er veel steun is voor het plan, hoewel lokale bewoners extreem sceptisch zijn. “Ik vind het crimineel dat we dit experiment ingerommeld worden, crimineel dat we blootgesteld worden aan deze vorm van terrorisme,” zei Meagan Hull tijdens een raadsvergadering.

Een andere bewoner zei ‘zeer bezorgd’ te zijn dat stekende vrouwtjesmuggen zullen opduiken in de gemeenschap. “Iedereen zegt dat dat niet gaat gebeuren, maar ik vertrouw het niet,” zei ze. De bewoner klaagde ook over een gebrek aan transparantie bij Oxitec en de betrokken overheidsagentschappen. Zelfs een raadslid, Mark Gregg, uitte kritiek op het project. Hij noemde de muggen ‘Frankenstein-insecten’.

Meer dan een miljard muggen

Oxitec heeft in Zuid-Amerika en de Caraïben al meer dan een miljard genetisch aangepaste muggen vrijgelaten. Dat gebeurde onder meer in Brazilië, waar het bedrijf de lokale muggenpopulatie met 90 procent wilde terugdringen. Dat is niet gelukt: in 2019 kwam het bedrijf onder vuur te liggen nadat uit onderzoek was gebleken dat de insecten zich nog altijd voortplantten. Tot wel 60 procent van de geanalyseerde muggen bleek aangepaste genen te hebben.

Een project van Oxitec op de Kaaimaneilanden werd in 2018 gestaakt nadat lokale functionarissen hadden geconcludeerd dat het was mislukt. Het biotechbedrijf heeft inmiddels een slordige 8,5 miljoen dollar van Gates gekregen. Alleen al dit jaar maakte de miljardair ruim 1,2 miljoen dollar over naar de firma.


[RT]

4.4 55 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
11 dagen geleden

Als het allemaal zo krankzinnig aan het worden is hier op aarde,en het krijgt zijn goedkeuring ,wat moet je er dan nog over zeggen. Dit is zo krankzinnig dat ik werkelijk niet meer weet wat te doen! Het gaat steeds enger worden hier te zijn. En dat voor iemand met veel te veel geld die zich verveeld en van gekkigheid niet meer weet wat hij moet doen en voor God denkt te kunnen spelen!

Tom
Tom
Reactie op  Vlinder
11 dagen geleden

Deze gek ziet de wereld, de natuur, de mens letterlijk als een computerprogramma dat je kunt ”updaten”.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Tom
11 dagen geleden

Kijk, en daar zeg je nu iets. Waarom zouden deze lieden alleen maar sturing willen uitoefenen op produkten die de consument aanschaft en waar hij al voor betaald heeft.
Die zie je voorlopig niet in de winkel terug.
Vandaar dat in het verleden al die virussen op je p.c. werden losgelaten.

Dus dachten deze misdadigers, waarom niet de consument besturen en op alle mogelijke manieren dwingen om zich te laten updaten…hier een vaccinnetje…daar wat genetische gemodificeerd ‘plantbased’ voedsel.
De zombie is geboren, niet in staat tot kritisch denken….holle vaten die je werkelijk overal mee kan volgooien.

We gaan interessante tijden tegemoet.

Rob
Rob
Reactie op  Tom
11 dagen geleden

En dat zijn ze ook van plan. Dat door alles genetisch te veranderen. DNA verandering dus. Daar hebben ze al ‘besturingssystemen’ voor gemaakt, zoals het letterlijk op de website van Mode RNA staat. Ik hoorde een tijdje geleden dat ze een technologie hebben dat ‘gene drive’ wordt genoemd waar hele populaties door veranderd kunnen worden.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Rob
10 dagen geleden

Hopelijk gaan we die muggen dan achterna.

Anna
Anna
Reactie op  Vlinder
11 dagen geleden

Inderdaad. Kan hier niets meer aan toevoegen. Gevaarlijk dat iemand die zo gestoord is ook nog beschikt over veel geld om alles naar zijn hand te zetten. Deze man moet voor altijd opgesloten worden voordat er weer iets idioots uit zijn koker komt.

Rick
Rick
Reactie op  Vlinder
11 dagen geleden

Er gelden bepaalde ´natuur´ wetten die nimmer overtreden mogen worden..doe je dat wel dan is dat onherroepelijk je eigen ondergang..Dus als wij mensen denken dat we voor god mogen blijven spelen dan zullen we eindigen zoals al die andere beschavingen die op een bepaald punt in de geschiedenis op vreemde wijze zijn verdwenen.. Er geldt voor ons geen uitzondering hierin..De aarde ruimt altijd alles op een nette manier op .. dat gaat al miljoenen jaren zo..

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Rick
11 dagen geleden

@Rick,dat ben ik niet met je eens. De aarde ruimt niet alles op een nette manier op. Het zijn de plannen van de NWO die er voor zorgen dat de mensheid gaat verdwijnen. Daar is niets natuurlijks aan. Veel industrieën staan onder controle van de NWO. Het is de elite van de wereld die voor GOD speelt en denkt alles te kunnen doen. De mensen van de elite hebben de oorlogen gecreëerd, niet de gewone mensen. Vele gewone mensen hebben helemaal geen idee wat er zich globaal afspeelt. Onwetendheid, manipulatie en het creëren van desinteresse spelen daarbij een belangrijke factor.

De onderdrukking van de mensheid zal ongetwijfeld bij hebben gedragen aan de vervuiling van de aarde.

Het is eerder een buitenaardse agenda, waarbij de totale mensheid op het spel staat. Dit was al honderd duizenden jaren geleden gepland en deze agenda loopt door tot 2029. De totale mensheid zit in een finale. Zie Phil Schneider op Bitchute.

Vlinder
Vlinder
Reactie op  Rick
10 dagen geleden

Hoezo op een nette manier? Het is maar net wat je netjes vind.

vladi
vladi
Reactie op  Rick
10 dagen geleden

wat wij mensen???

fff

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Vlinder
11 dagen geleden

Het is zo als met alle andere zaken waarbij Bill Gates betrokken is. Gewoon iedereen (inclusief bedrijven) die een hulpmiddel voor zijn ideeën kan zijn omkopen, zogenaamd om de wereld te verbeteren. De WHO is al in zijn zak en danst naar zijn pijpen. Bill heeft, net als Klaus Schwab, zijn aandeel (Covid-19) in de NWO en deze plannen vullen elkaar aan.

In werkelijkheid wordt het tegenovergestelde bereikt van wat Bill Gates zegt of beloofd en dat is dus ook juist de bedoeling. Hij heeft duivelse plannen, niet alleen met de wereld op zich, maar ook met de mensen hier op aarde en dan wil hij ook nog eens controle over ons luchtruim en waarschijnlijk ook het heelal.

Bill Gates is uitverkoren om namens de Deep State de wereld naar de kloten te helpen en de wereld voor een buitenaardse invasie voor te bereiden. Dat is een wereld met minder zonlicht en een gemanipuleerd zuurstofgehalte, zodat deze wezens bovengronds kunnen leven. Dat is het plan dat is ingezet en het Covid-19 plan is daarvan de basis.

Dat betekent dat alle mensen en regeringen die het plan van Covid-19 van de NWO uitvoeren tot vijand van de mensheid zijn geworden. Testen en vaccineren is daar een vast onderdeel van. Zonder deze zaken gaat hun plan niet lukken. Vaccineren en testen is niet verplicht en al die mensen die dat wel hebben laten doen zijn in de val getrapt en ik vrees het ergste voor deze mensen.

Voor mensen die mijn reactie gisteren hebben gemist. Bij Before It’s News: Stay Away From The Vaxxed, It Is Official, From Pfizer’s Own Documents.

Het is niet voor te stellen dat er mensen zijn die de hele wereldbevolking willen elimineren. Helaas is het wel zo en veel mensen hebben niets in de gaten en zijn in de val gelopen. Probeer nog zoveel mogelijk mensen te waarschuwen. Dat is de taak van de mensen die weten wat er aan de hand is.

Rob
Rob
Reactie op  Vlinder
11 dagen geleden

Wat je moet doen? Af en toe alles even aan de kant zetten en proberen van de kleine dingen te genieten. Als je je continue met dit soort zaken bezig houdt zonder even tijd voor jeZelf te nemen gaat je leven aan je voorbij. Er werd voorheen wel gezegd ‘mensen zijn niet bang voor de dood, ze zijn bang om dood te gaan zonder geleefd te hebben’. Niemand weet waar het in deze tijd naartoe gaat dus geniet van de simpele dingen die er nog zijn. De wereld is een duistere plek in het universum en alles wordt moeilijk door macht. Maar het genieten ziet hem juist in de simpele en kleine dingen.

Wow
Wow
Reactie op  Vlinder
10 dagen geleden

Hij (be)leeft het duivelse ego. Niets meer en niets minder. Dit ego is het grootste virus. En heeft iedereen geinfecteerd (basisschool), alleen de rebellen zijn enigszins gered en zullen overleven. Maar een radicale verandering is zeker al eeuwen lang nodig, dus de reset is nodig maar dan wel thegreat leelareset.com. Dus de oplossing beste vlinder ligt al in jouw naam verborgen. Als wij beginnen met een vrije wereld zonder de gevaccineerden, dus ondernemers die niet meedoen met de maatregelen (het nieuwe mkb) de kroegen, de clubs en het belangrijkste de democratische scholen. We worden geboren in een cocon (bescherming van de ouders) met de mogelijkheid uit te groeien tot een vlinder _lees- het ware individu. Dit gegeven is altijd tegengehouden, eerst door het geloof(kerken, tempels, mosqeeen) en nu weer door het geloof (covid)de verandering gaat vanuit Nederland plaatsvinden. Doe je mee, wie weet tot ziens!?

Jolan
Jolan
Reactie op  Vlinder
10 dagen geleden

Inderdaad!!, hoe moet je als ( ze noemen ons steeds de gewone mens erg vreemd eigenlijk) laten we ze in spelshows figureren of zoiets, wie is hier erg gewoon? Bizar deze lui met geld inderdaad eng

Niels Dubbeld
Niels Dubbeld
Reactie op  Vlinder
10 dagen geleden

Zo is het, en niet anders!

het volk
het volk
Reactie op  Vlinder
10 dagen geleden

Dat geld is niet van hem, maar heeft dit zich toe geëigend. Wendat is heel iets anders.

Annette
Annette
11 dagen geleden

O my God! De grootste crimineel OOIT heeft het volgende project op stapel. Voor iedere slaapkop voor wie het nog niet duidelijk was: wij moeten ECHT allemaal dood. Schijnbaar loopt het prikprogramma niet helemaal volgens wens, het Zweedse project is afgeblazen, dus komt het volgende horror scenario in beeld. WAAROM zou, terwijl dat muggenproject al een paar maal flink is mislukt, het nu ineens wel lukken? Ik begrijp goed dat de mensen daar in Florida Keys zwaar protesteren. Ik ben alleen bang dat zij het niet redden tegen deze zwaar gestoorde.
WIE gaat dit zootje stoppen?

Arnold
Arnold
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Hitler en Mengele zijn kleuters vergeleken met Kill Bill Gates. Wie stopt hem. Tja, waarschijnlijk na miljoenen doden maar dan is het te laat.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Arnold
11 dagen geleden

Ook een grote inspiratiebron voor Kill Bill Gates from hell: Stalin “een dode is een drama maar een miljoen doden is een statistiek”. Dus een miljoen doden zeggen hun niets. Sterker dat vinden ze veel te weinig aangezien ze een massale depopulatie en een genocide van 7 miljard mensen beogen. Alleen in Nederland al heeft Uberlord Bill zo’n 160 investeringsprojecten met een gezamenlijke waarde van zo’n 400 miljoen euro lopen, die van een vergelijkbaar destructief niveau zijn zoals in dit artikel genoemd. Het zijn allemaal medisch en technologische (transhumanisme) bedrijven en/of instellingen die gefinancierd worden. En als je het mij vraagt niet om de mensheid te helpen maar om depopulatie te versnellen. Quasi mislukte (dus eigenlijke geslaagde projecten) vanuit het verleden hebben dat meermaals bewezen. En toch mag Kill Bill doorgaan. Waarom? Vraag je dat af. We zitten diep in Revalation, “Toen liep de hele wereld het beest vol bewondering achterna, en zij aanbaden de draak omdat hij aan het beest de heerschappij had gegeven” (Rev 13.3/4) Het beest in deze premisse is het systeem van geld, waarin kill Bill de macht heeft gekregen van de draak (= Satan). Het systeem van geld is de zwakheid van de mens, zij worden omgekocht (krijgen hoog salaris) met de daarbij denkbeeldige faam en waan. Dit is de test der testen van alle mensen individueel. Zerstörung durch fortschritte der technologie.

Kijk het investment portfolio van kill Bill maar eens. Op onderstaande link kan je een bij ‘committed grants’ een .csv file downloaden en openen in Excel. Als je de kolommen even breed maakt en er een auto filter opzet kan je alle investeringen bekijken gerangschikt op land, bedrag of soort.

https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants

https://www.investopedia.com/articles/markets/101215/what-bill-gatess-portfolio-looks.asp

dna
dna
11 dagen geleden

Hij kondigd t gewoon aan zoals altijd zonder dat hij daarvoor wordt opgepakt. Tja

Rudi
Rudi
Reactie op  dna
11 dagen geleden

Als je het aankondigd dan is het officieel en dan kom je er mee weg..

Anna
Anna
Reactie op  dna
11 dagen geleden

Ik snap niet dat er niet meer commentaar komt op die rare, gevaarlijke experimenten van hem. Is er nu niemand in zijn omgeving die zegt: nu ga je echt te ver? Kom maar eens even met beide beentjes weer op de grond en stop voor God te spelen. Of is iedereen bang voor hem? Of omgekocht? Is wat hij nu doet met die experimenten helemaal niet strafbaar of zo?

Taliban
Taliban
Reactie op  Anna
11 dagen geleden

Deze mensen leven onder de grond deze mensen lopen niet in het openbaar. Ze zitten diep in ondergrondse bunkers

Roos
Roos
Reactie op  Anna
11 dagen geleden

Bill en conssorten willen ons vernietigen! Tijd voor massale verzet!

William
William
11 dagen geleden

De man die voor GOD speelt za branden in de hel… wat een idioot.. hoe stoppen we deze psychopaat?

No name
No name
Reactie op  William
11 dagen geleden

Ooit zal hij zich moeten verantwoorden voor God. Dus wij hoeven hem niet te stoppen. Het laatste oordeel ligt bij de Schepper en Onderhouder van de wereld.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  No name
11 dagen geleden

Precies wat de ‘geestelijkheid’ zei tegen het gepeupel in de middeleeuwen zodat zij niet achter de ‘adel’ aangingen. Sprookjes om jou koest te houden.

klaas
klaas
Reactie op  No name
11 dagen geleden

God bestaat niet anders was er allang
ingegrepen duurt te lang.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  klaas
11 dagen geleden

God bestaat zeker wel, in een andere vorm als ons is voorgeschoteld, hij zit in ons hij is bij je of je het wilt of niet, het is je ziel – je pijnappel, je derde oog, waar door je opvoeding niets bij jouw van bekend is, je weten-geweten, ik heb mensen zien sterven rustig en kalm het moment van de overgang afwachtend, en de paniek angstigen met een slecht geweten, die weten wat ze te wachten staat !

D.R. V S D C D B
D.R. V S D C D B
Reactie op  Jenne Sr.
10 dagen geleden

Hola:

´n Mooie stelling, Señor D. Jelle Sr.

Het diabolische is nu precies dat díe pijnappelklier, ook steeds aangevallen wordt met vele andere ingrepen en stilaan uitdroogt en hard wordt gemaakt – bij chemotherapie op je hersenen – en wat 5G erbij doet weet ik zelfs niet, zodat het Wezenlijke besturingscentrum van het Verschijnsel Mens stilaan verdwijnt. ¿G*d die zijn kracht verliest?

Het cynische is dat bij de foetussen van de mens die pijnappelklier identiek is aan die klier van bvb., een hagedis.

¡Un reptiliano …!

Gaf me als student een schok en relativeerde veel bij me.

¡Tashi Delek!

18:12

Anna
Anna
Reactie op  No name
11 dagen geleden

Ja zelfs als dat zo zou zijn: op dit moment hebben wij er met zijn allen niets aan.

Reknir
Reknir
11 dagen geleden

De lokale bevolking is niet deskundig dus die moeten hun smoel houden. Een eigen mening wordt niet meer geaccepteerd in het nieuwe normaal, braaf, volgen en zwijgen is voortaan het devies.

Jolan
Jolan
Reactie op  Reknir
10 dagen geleden

Daarom krijg je rene le blanc programaas

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
11 dagen geleden

En maar jammeren dat de mensen oorzaak zijn van t beïnvloeden van de natuur Zij zijn degenen die denken voor God te moeten spelen n alles naar hun hand te zetten om zich n ubermensch te voelen Zij zijn zielloos en haten alles wat een ziel heeft al eeuwen lang is hun dit een doorn in t oog Ze moeten de ultieme macht hebben ten kostte van alles Wat een trieste figuren Die zijn niet van deze aarde tis t pure kwaad waar we mee te maken hebben die mensheid en natuur naar hun hand willen zetten 😤😤😩

Anna
Anna
Reactie op  W Appie🤔😁
11 dagen geleden

Hij is degene die de natuur en het klimaat beïnvloed. De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet. Of is dit gezegde in het kader van BLM niet meer van deze tijd? oh…. en het woord pot zit er ook in.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  W Appie🤔😁
11 dagen geleden

Veel kwaad komt voort uit religies, die dan weer verkeerd geimpliseerd worden en misbruikt, ik kan ze wel benoemen, maar doe dit niet, ieder één weet zelf het beste waar hij mee bezig is, toen Afganistan één van de oudste en vredigste landen op aarde in zijn Bhudistische tijdperk, door de Islam veroverd en uitgemoord, daarna de Islam het is nooit meer een leefbaar land geweest de grootste euveldaad, het opblazen van de grote Bhuda’s, ze gaan hier eeuwig voor in ellende leven, dat is de waarheid !

Jolan
Jolan
Reactie op  Jenne Sr.
10 dagen geleden

Precies!!, als er nou is geen religie is?: oh sorry dan is er geen macht zoals vaticaan geld

Vraagtekens?
Vraagtekens?
11 dagen geleden

Wie stopt deze psychopaat? Deze dwaas is een groot gevaar voor de mensheid en alle leven op aarde. Wie denkt hij in vredesnaam te zijn? Als je het mij vraagt dan is dit de levende tastbare uitvoering van Lucifer. Pure evil deze gestoorde geest.

Simon
Simon
11 dagen geleden

Wat een toeval, experimenteren in Florida! Daar woont Trump en dit was een van de eerste staten die de corona maatregelen naast zich neerlegde om de economie niet te schaden.

Ertje
Ertje
11 dagen geleden

Helemaal niet goed wijs die Gates en consorten!!! Opsluiten in een goed afgesloten ruimte met al die muggen!!

Jacky
Jacky
11 dagen geleden

Wat een ziek exemplaar dit creatuur, hoe is dit in godsnaam ooit levensvatbaar geworden. Het is een krankzinnige en zijn vrouw is geen haar beter.
Wie zal deze beëlzebub ooit stoppen???

x

Check Also

gates

Hebben de mainstream media zich eindelijk tegen Bill Gates gekeerd?

Uit documenten die in handen zijn van ...

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

77
0
We lezen graag je reactie!x