Homepagina » Chemtrails » Wie zitten er achter de chemtrails? (video)
Wie zitten er achter de chemtrails

Wie zitten er achter de chemtrails? (video)

Steeds meer mensen komen tot de ontdekking dat er vreemde dingen gebeuren in ons luchtruim.

Onafhankelijke en vaak verontruste burgers, piloten en artsen tonen al jaren aan dat er levensbedreigende chemische stoffen boven onze hoofden worden uitgestort.

Overheidsinstanties geven niet thuis als ze met vragen worden bestookt over deze zaken. Je wordt doorverwezen naar het ministerie van Infrastructuur en Milieu of het KNMI, waar je keurig uitgelegd krijgt hoe contrails kunnen ontstaan. Uiteraard over chemtrails geen woord. Die zitten namelijk net als graancirkels en UFO’s tussen je oren.

Er is echter overweldigend bewijs voor het bestaan van chemtrails. De reguliere media weigeren hier echter eerlijk over te berichten. Waarom?

De makers van ‘What in the World are They Spraying?’ en ‘Why in the World are They Spraying?’ hebben achterhaald door wie de chemtrails worden gesproeid. Binnenkort brengen zij u ‘Who in the World is Spraying?’

Bron: YouTube/Truthmediaproduction

Lees ook: Stop Chemtrails Nu – Wereldwijde Mars 25 augustus

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

80 reacties

 1. Ik ben er bijna zeker van dat men gebruik maakt van chemtrails. Zelfs in het hoge noorden van Nederland waar minder vliegtuigen vliegen treedt het fenomeen op. Maar ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe ze dit technisch uitvoeren. Worden de chemische deeltjes tijdens het vliegen apart uitgestrooid of toegevoegd aan de uitlaatgassen of is de gebruikte kerosine al ‘verrijkt’ met aluminium en andere stoffen. In hoeverre is medewerking van piloten/vliegtuigmaatschappijen nodig of medewerking van raffinaderijen (olie-maatschappijen) nodig ?

  1 likes
 2. Volg de strepen trekkers al een tijdje en mijn eigen bevindingen zijn dat de vliegtuigen vaak strepen trekken in de omgeving van de Zon.
  Er is een verhaal op youtube waar een techneut die vliegtuigen onderhoud een tank heeft gevonden die hij niet terug kon vinden op de bouwtekeningen en dat deze man van hoger hand opdracht kreeg te stoppen met zoeken of hij zou zijn baan verliezen.
  Al dit waar is zou dat betekenen dat er een grote samenzwering is tegen de mensheid nu is de volgende vraag waarom.
  Ben geen elctricien maar alumillimum heeft bepaalde isolerende eigenschappen deze zouden dus bepaalde stralingen tegen kunnen houden van de zon.
  De vliegtuigen worden gevolgd door een sateliet die ook gelijk kijkt naar het veld wat direct rond de zon is al men het nodig acht kunnen ze de sproeier aan te zetten.
  Conclusie er zijn machten die wij niet kennen maar wel degelijk invloed heeft op ons dagelijks leven deze duistere machten zijn nu heel erg bang aan het worden en doen er alles aan om het universeel ontwaken van de mensheid tegen te gaan.
  Tips om je te onttrekken aan hun invloed ga de natuur in kijk geen geweldige film of spelletje de angst die dit teweeg brengt geeft weer energie aan deze geweldadige matrix waarin we ons nu bevinden.
  Fijne dag een ieder

  1 likes
 3. Wat ik me altijd afvraag als het gaat om chemtrails: degenen die hiervoor verantwoordelijk zouden zijn ademen toch dezelfde lucht in, net als hun moeders en kinderen.
  Je kan niets in de lucht verspreiden zonder daar zelf ook het slachtoffer van te worden?

  0 likes
 4. Het zit inderdaad tussen mijn oren,mijn ogen,en daar kan ik chemtrails,UFO’s en graan cirkels mee ZIEN!

  0 likes
 5. Ongefundeerd sentimenteel amerikaans geneuzel, een paar kinderen wat onzin uit laten kramen waar ze zelf nog geen letter van snappen.Komt wel aardig wetenschappelijk en goed onderbouwd over deze trailer….

  0 likes
 6. [quote name=”Hugo”]Ik ben er bijna zeker van dat men gebruik maakt van chemtrails. Zelfs in het hoge noorden van Nederland waar minder vliegtuigen vliegen treedt het fenomeen op. Maar ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe ze dit technisch uitvoeren. Worden de chemische deeltjes tijdens het vliegen apart uitgestrooid of toegevoegd aan de uitlaatgassen of is de gebruikte kerosine al ‘verrijkt’ met aluminium en andere stoffen. In hoeverre is medewerking van piloten/vliegtuigmaatschappijen nodig of medewerking van raffinaderijen (olie-maatschappijen) nodig ?[/quote]
  Vraag me dit ook af. Zouden de budget vliegmaatschappijen gefinancierd kunnen worden om mee te sprayen? Ik kan me zo indenken dat piloten zelf van niks afweten dat het gebeurd, de techniek neemt het vliegen ook over, waarom niet het sprayen. Er worden steeds meer piloten onverklaarbaar ziek. Symptomen die duiden op ziekte van het centrale zenuwstelsel. Meen dat aluminium dit kan veroorzaken. Alles bij elkaar opgeteld…

  0 likes
 7. Pure bangmakerij. Er IS geen ‘overweldigend bewijs’ voor.
  En om bij die kindertjes in het filmpje dat soort angsten te creëren en ze zo als propaganda te kunnen gebruiken vind ik gewoon ziekmakend triest.

  0 likes
 8. Hopelijk komen ze in de docu met een concreet verhaal. De kinderen doen de trailer alvast geen goed. Daar had ik liever deskundigen iets zien zeggen.

  0 likes
 9. Het probleem is niet chemisch, het probleem is biologisch evolutionistisch. Subculturen synchroniseren hun dogma’s, ongeacht of deze waarheid in houden of niet. Het is een activiteit van onze CT, (biologisch evolutionistische collectivistische template).

  Wanneer zijn haakse tegenhanger, de IT (biologisch evolutionistische individualistische template) te weinig tegengas geeft, gaan er zich vreemde dingen in de hoofden afspelen, waarbij de logica opzij wordt gezet.

  Het is goed mogelijk dat dit zelfs morfologische processen betreft. M.a.w. de hersenen worden bij de betrokken personen als het ware omgebouwd tot de functionaliteit van “geloven”.

  De mens overschat zichzelf ernstig en heeft niet in de gaten dat voor hem dezelfde wetten gelden als voor alles dat leeft, waarbij voorgeprogrammeerde instinten domineren over logica. Het chem-trail verhaal berust van A tot Z op fantasie.

  0 likes
 10. [quote name=”pleiadian”]Wat ik me altijd afvraag als het gaat om chemtrails: degenen die hiervoor verantwoordelijk zouden zijn ademen toch dezelfde lucht in, net als hun moeders en kinderen.
  Je kan niets in de lucht verspreiden zonder daar zelf ook het slachtoffer van te worden?[/quote]
  Wees er maar zeker van dat deze macht hebber het alternatief voor zich zelf hebben. zij eten ook geen monsanto troep of ons kraanwater dus sowieso blijft hun lichaam zich schoonmaken van afvalstoffen.
  het zou me niets verbazen als ze met technologie eens in de tijd die hele lichaam reinigen op wat voor manier dan ook.

  0 likes
 11. IK zal niet ontkennen dat ze er niet zijn geweest maar ik heb er al maanden geen meer gezien.

  0 likes
 12. [quote name=”Hugo”]Ik ben er bijna zeker van dat men gebruik maakt van chemtrails. Zelfs in het hoge noorden van Nederland waar minder vliegtuigen vliegen treedt het fenomeen op. Maar ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe ze dit technisch uitvoeren. Worden de chemische deeltjes tijdens het vliegen apart uitgestrooid of toegevoegd aan de uitlaatgassen of is de gebruikte kerosine al ‘verrijkt’ met aluminium en andere stoffen. In hoeverre is medewerking van piloten/vliegtuigmaatschappijen nodig of medewerking van raffinaderijen (olie-maatschappijen) nodig ?[/quote]

  Er wordt gebruik gemaakt van conventionele sproeitechniek zoals ook gedaan wordt bij sproeivliegtuigjes in de landbouw, maar die sproeien alleen tegen insecten en specifieke plantenziekten. Ik heb een keer ergens van een monteur een volledig technisch verslag gelezen hoe het sproeisysteem werkt bij conventionele lijnvliegtuigen.
  Het enige wat ik je kan laten zien is een post van David Icke. http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=http://www.davidicke.com/articles/planetary-change-mainmenu-66/1734–airline-mechanic-discovers-chemtrail-technology&prev=/search%3Fq%3Dchemtrail%2Btechnology%26biw%3D1080%26bih%3D489

  Hier een site waar je wereldwijd chemtrailmeldingen en andere zaken kan volgen.

  0 likes
 13. Hallo allemaal. Ik ben glazenwasser van beroep ik ben vaak buiten. Chemtrails zie ik bijna dagelijks zeker op een mooie dag als de hemel strak blauw is dan komen ze weer. Ze maken heel tactisch een netwerk van vakken. Dus je kan dan donderop zeggen dat t zwaar bewolkt wordt en misschien nog kan gaan regen ook. Waarom een mooie zonnige dag verzieken? Leg het ons gewoon uit als t geen kwaad kan is het niet erg om uit te leggen toch? Wtf doen ze met ons. Mogen we iets niet zien? Maken ze ons ziek zodat mensen met zwak gestel misschien overlijden? Is dit om overbevolking in te krimpen? We have the RIGHT 2 know!!!

  0 likes
 14. [quote name=”Liquid”]Pure bangmakerij. Er IS geen ‘overweldigend bewijs’ voor.
  En om bij die kindertjes in het filmpje dat soort angsten te creëren en ze zo als propaganda te kunnen gebruiken vind ik gewoon ziekmakend triest.[/quote]

  aangezien het blijkbaar niet echt nut heeft bij “volwasennen”is het wel goed denk ik bij de nieuwe generatie te beginnen met informeren wie weet komt er dan met de loop van hun jaren wat actie.
  ik snap niet hoe mensen nog steeds dit fenomeen kunnen ontkennen het gebeurd verdorie nog wel boven je eigenhoofd.
  hier in het noorden zijn ze goed actief vooral wanneer het donker wordt.

  0 likes
 15. [quote name=”2Crazy2bTrue”]Het probleem is niet chemisch, het probleem is biologisch evolutionistisch. Subculturen synchroniseren hun dogma’s, ongeacht of deze waarheid in houden of niet. Het is een activiteit van onze CT, (biologisch evolutionistische collectivistische template).

  Wanneer zijn haakse tegenhanger, de IT (biologisch evolutionistische individualistische template) te weinig tegengas geeft, gaan er zich vreemde dingen in de hoofden afspelen, waarbij de logica opzij wordt gezet.

  Het is goed mogelijk dat dit zelfs morfologische processen betreft. M.a.w. de hersenen worden bij de betrokken personen als het ware omgebouwd tot de functionaliteit van “geloven”.

  De mens overschat zichzelf ernstig en heeft niet in de gaten dat voor hem dezelfde wetten gelden als voor alles dat leeft, waarbij voorgeprogrammeerde instinten domineren over logica. Het chem-trail verhaal berust van A tot Z op fantasie.[/quote]

  leg eens uit als er twee vliegtuigen op de zelfde hoogte vliegen de een helemaal geen uitstoot heeft (zelfs geen contrail) en de ander blaast een gordijn uit van hier tot ginder en blijft uren hangen tot het uitgewaaierd is.
  wel merkwaardig toch?

  0 likes
 16. [quote name=”Bert”]IK zal niet ontkennen dat ze er niet zijn geweest maar ik heb er al maanden geen meer gezien.[/quote]

  ik wel en ik woon bij nijmegen.
  misschien omdat er binnenkort een wereld demonstratie komt?

  0 likes
 17. [quote name=”Ahura Mazda”][quote name=”Liquid”]Pure bangmakerij. Er IS geen ‘overweldigend bewijs’ voor.
  En om bij die kindertjes in het filmpje dat soort angsten te creëren en ze zo als propaganda te kunnen gebruiken vind ik gewoon ziekmakend triest.[/quote]

  aangezien het blijkbaar niet echt nut heeft bij “volwasennen”is het wel goed denk ik bij de nieuwe generatie te beginnen met informeren wie weet komt er dan met de loop van hun jaren wat actie.
  ik snap niet hoe mensen nog steeds dit fenomeen kunnen ontkennen het gebeurd verdorie nog wel boven je eigenhoofd.
  hier in het noorden zijn ze goed actief vooral wanneer het donker wordt.[/quote]

  Informeren of indoctrineren?
  Boven mijn hoofd zie ik met regelmaat contrails. Die onder de juiste weersomstandigheden óf snel oplossen óf lang blijven hangen en uitwaaieren. Bewijs dat we continue besproeid worden met chemtrails heb ik nog niet gezien.
  Wat ik wel zie is dat er hier mensen zijn die zelfs geloven in hologram vliegtuigen en in chemtrails met de vorm van een normale wolk. Kom op zeg, hoeveel neem je klakkeloos aan, zonder gedegen bewijs?
  Dat kinderen makkelijker te beïnvloeden zijn als de meeste volwassenen klopt. En dat zegt dus niks over het waarheidsgehalte achter de chemtrail verhalen.
  Persoonlijk vind ik het knap zielig om je kind zo op te voeden dat ie zelfs in een wolk al gevaar ziet. Ouders die hun kinderen op die manier opvoeden moesten zich doodschamen. Laat een kind lekker kind zijn, en in de wolken huisjes en vissen zien, in plaats van ze het idee te geven dat ze permanent vergiftigd en bedreigd worden in één groot komplot. Het is goed ze leren een beetje bewust met de aarde om te gaan, maar maak er alsjeblieft geen paranoïde wrakken van die niet meer van de schoonheid van de wereld kunnen genieten. En ze dan ook nog als propagandamiddel in te zetten…. getver.

  0 likes
 18. [quote name=”Ahura Mazda”][quote name=”Liquid”]Pure bangmakerij. Er IS geen ‘overweldigend bewijs’ voor.
  En om bij die kindertjes in het filmpje dat soort angsten te creëren en ze zo als propaganda te kunnen gebruiken vind ik gewoon ziekmakend triest.[/quote]

  aangezien het blijkbaar niet echt nut heeft bij “volwasennen”is het wel goed denk ik bij de nieuwe generatie te beginnen met informeren wie weet komt er dan met de loop van hun jaren wat actie.
  ik snap niet hoe mensen nog steeds dit fenomeen kunnen ontkennen het gebeurd verdorie nog wel boven je eigenhoofd.
  hier in het noorden zijn ze goed actief vooral wanneer het donker wordt.[/quote]

  Het is inderdaad ‘s avonds dat er ineens binnen 30 minuten tijd tig vliegtuigen over komen vliegen en de chemtrails veroorzaken. Dd blauwe lucht verandert dan vrij snel in melk-achtig wit… Overdag zie je dit toch minder. Onlangs zat ik op het strand bij Julianadorp en daar zag je aan de ene kant echt wolken en aan de andere kant kwamen rond 15.00 uur ineens vliegtuigen over, zodat het om 15.30 bewolkt was. De mensen zaten heel vreemd naar de lucht te staren, maar niemand legde volgens mij de link met de vliegtuigen die na 15.30 ineens niet meer verschenen. Het viel me ook op dat het ene vliegtuig wel een staart had en een ander niet. Terwijl ze op dezelfde hoogte zowat vlogen. Net alsof de chemische lading op was en dat men niet meer kon strooien.

  0 likes
 19. [quote name=”ik…”]Maken ze ons ziek zodat mensen met zwak gestel misschien overlijden? Is dit om overbevolking in te krimpen? We have the RIGHT 2 know!!![/quote]
  Misschien vind je het interessant om te weten dat de wereldbevolking is sinds 1999 met meer dan een miljard is toegenomen, en dat het sterftecijfer alleen maar is gedaald…

  Daarnaast zouden er veel goedkopere en effectievere manieren zijn de bevolking te vergiftigen dan ons iedere dag door legio vliegtuigen te laten besproeien.

  0 likes
 20. [quote name=”Ahura Mazda”]Wees er maar zeker van dat deze macht hebber het alternatief voor zich zelf hebben. zij eten ook geen monsanto troep of ons kraanwater dus sowieso blijft hun lichaam zich schoonmaken van afvalstoffen.
  het zou me niets verbazen als ze met technologie eens in de tijd die hele lichaam reinigen op wat voor manier dan ook.[/quote]

  Hmm… ik geloof niet in ‘zij’.
  Er is alleen maar wij.

  0 likes
 21. Er is toch al bewijs vastgesteld dat er wel degelijk wereldwijd met chemtrails wordt gewerkt onder het mom van weermodificatie?

  Het lijkt me buiten kijf dat dit voor Jan-met-de-Pet en een doorsnee Koe-inde-wei niet gezond/wenselijk zal zijn, maar voor de Groot-Geld-Verdiener is dit natuurlijk een manier om nog meer te kunnen verdienen… En dat is waar het om gaat in de Grote Wereld…

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-keihard-bewijs-in-officiele-berichten/

  0 likes
 22. Voor de geachte medelezers die nog ontkennen dat er gesproeid word boven ons hoofd:

  Contrails lossen zeer snel op. Dat zijn die strepen die je ziet en die eventjes blijven hangen en daarna snel verdwijnen.

  Chemtrails (althans in de volksmond).
  In werkelijkheid heet het geoengineering.
  Dit zijn de strepen met een vreemde vorm. Chemtrails waaien uit als een soort wolkendek. Hoe meer er naast mekaar zitten hoe groter dat ‘wolkendek’.
  Dit om het klimaat te beinvloeden. En wat zeer ongezond is voor ons.

  Als je nu voor de gein bij google afbeeldingen intikt: contrails, dan zie je alleen maar chemtrails. Dat komt omdat iedereen ze af doet als contrails, wat het niet zijn. De kranten, de media schenken er vrijwel geen aandacht aan, en dan als ze het doen, is het een complot theorie. Deze mensen hebben zelf amper benul wat er boven hun hoofd afspeeld.

  En ja wie er achter zit?
  Brussel? Oh nee, want in de USA gebeurd het ook. He wacht even! Overal ter wereld. De elite? Zeker een bepaalde groep. En voor de mensen die dit niet willen begrijpen kunnen maar beter niet reageren. Wake up 😉

  Ps A.s. zondag 12:00 den haag centraal, een protest mars tegen chemtrails.

  https://www.facebook.com/events/464130293670932/

  0 likes
 23. [quote name=”pepsi”]Voor de geachte medelezers die nog ontkennen dat er gesproeid word boven ons hoofd:

  Contrails lossen zeer snel op. Dat zijn die strepen die je ziet en die eventjes blijven hangen en daarna snel verdwijnen.
  [/quote]
  Onzin. Contrails kunnen, afhankelijk van de luchtvochtigheid bijvoorbeeld, uren blijven hangen.

  0 likes
 24. [quote name=”Ahura Mazda”]
  aangezien het blijkbaar niet echt nut heeft bij “volwasennen”is het wel goed denk ik bij de nieuwe generatie te beginnen met [/quote]

  Heb jij ooit de jongeren zien demonstreren ? Als iets mislukt is dan is het wel die generatie ‘nix’.
  En als piloten niks is opgevallen van elkaar dan heb je geen zaak.

  0 likes
 25. [quote name=”Liquid”][quote name=”pepsi”]Voor de geachte medelezers die nog ontkennen dat er gesproeid word boven ons hoofd:

  Contrails lossen zeer snel op. Dat zijn die strepen die je ziet en die eventjes blijven hangen en daarna snel verdwijnen.
  [/quote]
  Onzin. Contrails kunnen, afhankelijk van de luchtvochtigheid bijvoorbeeld, uren blijven hangen.[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=VRdJ5v8WdFo Ja toch?

  0 likes
 26. je kind zo op te voeden dat ie zelfs in een wolk al gevaar ziet. Ouders die hun kinderen op die manier opvoeden moesten zich doodschamen. Laat een kind lekker kind zijn, en in de wolken huisjes en vissen zien, in plaats van ze het idee te geven dat ze permanent vergiftigd en bedreigd worden in één groot komplot. Het is goed ze leren een beetje bewust met de aarde om te gaan, maar maak er alsjeblieft geen paranoïde wrakken van die niet meer van de schoonheid van de wereld kunnen genieten. En ze dan ook nog als propagandamiddel in te zetten…. getver.[/quote]
  het moge duidelijk zijn wat voor chineze vierkante muur om jouw gebouwd is.
  het is idd niet goed om kinderen bang te maken maar over dit geval heb niet veel keus en zolang je niet wil aannemen dat het gaande is dan snap ik je reactie ook wel maar goed ik weet niet of je zelf kinderen hebt ofniet maar als we zo doorgaan zal jij in de toekomst geen blije gezonde goed functionerende kinderen meer zien, niet dat het nu goed gaat…????? vraag je je zelf wel eens wel af waarom?
  en ga maar niet over opvoeding praten want zo te zien haal je dat met veel anderen dingen in de war.
  dit is gewoon een stuk wat iedereen moet weten en juist vooral onze kinderen want die zijn de toekomst tegen reacties als die van jou zeg ik pas GETVER!
  en over bewijss???
  kijk maar naar de delen van why in the world en what is the world de reacties van de rijke stinkerds moet je toch echt genoeg duidelijk maken met hun halvegare antwoorden.

  0 likes
 27. Mensen ; Dit wordt al decenia gedaan onder de noemer “geo-engineering”. Regen veroorzaken in gebieden waar het dat bijna niet doet klinkt nobel, maar er zit veel troep in de zgn. chemtrails. Jammer dat er nog steeds veel mensen zeg maar denken dat de aarde plat is. Groot Britanie heeft toegegeven in vroegere jaren ziektekiemen te hebben uitgesproeid boven haar eigen bevolking. Puur om het effect ervan te bestuderen. Van je regering moet je het maar hebben….Jammer dat er zoveel mensen zijn die dit niet geloven en niet eens de moeite doen om eens dit te googlen en eigen onderzoek te verrichten.

  0 likes
 28. [quote name=”Ahura Mazda”]je kind zo op te voeden dat ie zelfs in een wolk al gevaar ziet. Ouders die hun kinderen op die manier opvoeden moesten zich doodschamen. Laat een kind lekker kind zijn, en in de wolken huisjes en vissen zien, in plaats van ze het idee te geven dat ze permanent vergiftigd en bedreigd worden in één groot komplot. Het is goed ze leren een beetje bewust met de aarde om te gaan, maar maak er alsjeblieft geen paranoïde wrakken van die niet meer van de schoonheid van de wereld kunnen genieten. En ze dan ook nog als propagandamiddel in te zetten…. getver.[/quote]
  het moge duidelijk zijn wat voor chineze vierkante muur om jouw gebouwd is.
  het is idd niet goed om kinderen bang te maken maar over dit geval heb niet veel keus en zolang je niet wil aannemen dat het gaande is dan snap ik je reactie ook wel maar goed ik weet niet of je zelf kinderen hebt ofniet maar als we zo doorgaan zal jij in de toekomst geen blije gezonde goed functionerende kinderen meer zien, niet dat het nu goed gaat…????? vraag je je zelf wel eens wel af waarom?
  en ga maar niet over opvoeding praten want zo te zien haal je dat met veel anderen dingen in de war.
  dit is gewoon een stuk wat iedereen moet weten en juist vooral onze kinderen want die zijn de toekomst tegen reacties als die van jou zeg ik pas GETVER!
  en over bewijss???
  kijk maar naar de delen van why in the world en what is the world de reacties van de rijke stinkerds moet je toch echt genoeg duidelijk maken met hun halvegare antwoorden.[/quote]

  was het maar wolk, maar het is geen wolk, het is chemtrail en ook u mazda hebt bij niburu de kans gekregen om te ontwaken en de werkelijkheid te zien voor wat het is ipv getver…

  0 likes
 29. Prins Willem -Alexander is de Chemtrail men, zie link http://olgacomscandal.wordpress.com/

  0 likes
 30. Lees onderstaand (link) en zie hoe gek men is. Wie weet wat er (al) in die chemtrails zit.

  Mother Jones, August 16, 2013: [The] Oregon Republican Party elected a new chairman last weekend. His name is Art Robinson, and he wants to sprinkle radioactive waste from airplanes to build up our resistance to degenerative illnesses. http://enenews.com/chairman-of-oregon-republican-party-drop-nuclear-waste-from-airplanes-for-its-health-benefits-add-radioactive-material-from-san-onofre-to-our-drinking-water-video

  0 likes
 31. [quote name=”pepsi”][quote name=”Liquid”][quote name=”pepsi”]Voor de geachte medelezers die nog ontkennen dat er gesproeid word boven ons hoofd:

  Contrails lossen zeer snel op. Dat zijn die strepen die je ziet en die eventjes blijven hangen en daarna snel verdwijnen.
  [/quote]
  Onzin. Contrails kunnen, afhankelijk van de luchtvochtigheid bijvoorbeeld, uren blijven hangen.[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=VRdJ5v8WdFo Ja toch?[/quote]
  In het onderstaande filmpje wordt op 1.28 toch duidelijk het verschil tussen con/chemtrails zichtbaar, zelfde hoogte, zelfde weertype, maar toch groot verschil.
  Ben benieuwd naar jullie reactie…

  http://www.youtube.com/watch?v=5jxLi6E-hb4

  0 likes
 32. [quote name=”ea”][quote name=”Ahura Mazda”]je kind zo op te voeden dat ie zelfs in een wolk al gevaar ziet. Ouders die hun kinderen op die manier opvoeden moesten zich doodschamen. Laat een kind lekker kind zijn, en in de wolken huisjes en vissen zien, in plaats van ze het idee te geven dat ze permanent vergiftigd en bedreigd worden in één groot komplot. Het is goed ze leren een beetje bewust met de aarde om te gaan, maar maak er alsjeblieft geen paranoïde wrakken van die niet meer van de schoonheid van de wereld kunnen genieten. En ze dan ook nog als propagandamiddel in te zetten…. getver.[/quote]
  het moge duidelijk zijn wat voor chineze vierkante muur om jouw gebouwd is.
  het is idd niet goed om kinderen bang te maken maar over dit geval heb niet veel keus en zolang je niet wil aannemen dat het gaande is dan snap ik je reactie ook wel maar goed ik weet niet of je zelf kinderen hebt ofniet maar als we zo doorgaan zal jij in de toekomst geen blije gezonde goed functionerende kinderen meer zien, niet dat het nu goed gaat…????? vraag je je zelf wel eens wel af waarom?
  en ga maar niet over opvoeding praten want zo te zien haal je dat met veel anderen dingen in de war.
  dit is gewoon een stuk wat iedereen moet weten en juist vooral onze kinderen want die zijn de toekomst tegen reacties als die van jou zeg ik pas GETVER!
  en over bewijss???
  kijk maar naar de delen van why in the world en what is the world de reacties van de rijke stinkerds moet je toch echt genoeg duidelijk maken met hun halvegare antwoorden.[/quote]

  was het maar wolk, maar het is geen wolk, het is chemtrail en ook u mazda hebt bij niburu de kans gekregen om te ontwaken en de werkelijkheid te zien voor wat het is ipv getver…[/quote]

  beste ea vanaf chineze muur is mijn reactie en die daar boven van een ander waar ik op gereageerd heb.
  als je mijn voorgaande reacties leest zie dat ik het volkomen met jouw eens ben.

  Gr.

  0 likes
 33. [quote name=”DonDiego”][quote name=”Kane”][quote name=”pepsi”][quote name=”Liquid”][quote name=”pepsi”]Voor de geachte medelezers die nog ontkennen dat er gesproeid word boven ons hoofd:

  Contrails lossen zeer snel op. Dat zijn die strepen die je ziet en die eventjes blijven hangen en daarna snel verdwijnen.
  [/quote]
  Onzin. Contrails kunnen, afhankelijk van de luchtvochtigheid bijvoorbeeld, uren blijven hangen.[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=VRdJ5v8WdFo Ja toch?[/quote]
  In het onderstaande filmpje wordt op 1.28 toch duidelijk het verschil tussen con/chemtrails zichtbaar, zelfde hoogte, zelfde weertype, maar toch groot verschil.
  Ben benieuwd naar jullie reactie…

  http://www.youtube.com/watch?v=5jxLi6E-hb4%5B/quote%5D

  ten eerste wil ik even duidelijk maken dat je niet uit het filmpje kan opmaken dat het dezelfde hoogte is. Het kan zo lijken door de kijkhoek. Dus daar kan het verschil al liggen.

  Verder kan het liggen aan het verschil in motoren van het vliegtuig. De nieuwere efficiëntere motoren produceren meer waterdamp en laten dus grotere contrails achter. c’est simple.. heeft niets met chemtrails te maken.[/quote]
  Wel vreemd dat onafhankelijke laboratoria zware metalen vinden die uit deze “trails” op de aarde zijn neergedaald, hoe verklaar je dat?

  http://www.youtube.com/v/okB-489l6MI

  0 likes
 34. [quote name=”Kane”][quote name=”DonDiego”][quote name=”Kane”][quote name=”pepsi”][quote name=”Liquid”][quote name=”pepsi”]Voor de geachte medelezers die nog ontkennen dat er gesproeid word boven ons hoofd:

  Contrails lossen zeer snel op. Dat zijn die strepen die je ziet en die eventjes blijven hangen en daarna snel verdwijnen.
  [/quote]
  Onzin. Contrails kunnen, afhankelijk van de luchtvochtigheid bijvoorbeeld, uren blijven hangen.[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=VRdJ5v8WdFo Ja toch?[/quote]
  In het onderstaande filmpje wordt op 1.28 toch duidelijk het verschil tussen con/chemtrails zichtbaar, zelfde hoogte, zelfde weertype, maar toch groot verschil.
  Ben benieuwd naar jullie reactie…

  http://www.youtube.com/watch?v=5jxLi6E-hb4%5B/quote%5D

  ten eerste wil ik even duidelijk maken dat je niet uit het filmpje kan opmaken dat het dezelfde hoogte is. Het kan zo lijken door de kijkhoek. Dus daar kan het verschil al liggen.

  Verder kan het liggen aan het verschil in motoren van het vliegtuig. De nieuwere efficiëntere motoren produceren meer waterdamp en laten dus grotere contrails achter. c’est simple.. heeft niets met chemtrails te maken.[/quote]
  Wel vreemd dat onafhankelijke laboratoria zware metalen vinden die uit deze “trails” op de aarde zijn neergedaald, hoe verklaar je dat?

  http://www.youtube.com/v/okB-489l6MI%5B/quote%5DWie zegt dat dat ongewoon is? Zitten er in contrails geen zware metalen?

  Uit mijn waterkraan komen er met het water ook zware metalen mee. Het ligt aan de concentratie.

  0 likes
 35. [quote name=”Ahura Mazda”][quote name=”pleiadian”]Wat ik me altijd afvraag als het gaat om chemtrails: degenen die hiervoor verantwoordelijk zouden zijn ademen toch dezelfde lucht in, net als hun moeders en kinderen.
  Je kan niets in de lucht verspreiden zonder daar zelf ook het slachtoffer van te worden?[/quote]
  Wees er maar zeker van dat deze macht hebber het alternatief voor zich zelf hebben. zij eten ook geen monsanto troep of ons kraanwater dus sowieso blijft hun lichaam zich schoonmaken van afvalstoffen.
  het zou me niets verbazen als ze met technologie eens in de tijd die hele lichaam reinigen op wat voor manier dan ook.[/quote]
  Wie zijn “ze”? Namen en rugnummers graag.

  En hoe weet jij wat “ze” eten en drinken? Ben jij daar aanwezig? Zit jij met hen aan tafel?

  0 likes
 36. [quote name=”m&m”][quote name=”2Crazy2bTrue”]Het probleem is niet chemisch, het probleem is biologisch evolutionistisch. Subculturen synchroniseren hun dogma’s, ongeacht of deze waarheid in houden of niet. Het is een activiteit van onze CT, (biologisch evolutionistische collectivistische template).

  Wanneer zijn haakse tegenhanger, de IT (biologisch evolutionistische individualistische template) te weinig tegengas geeft, gaan er zich vreemde dingen in de hoofden afspelen, waarbij de logica opzij wordt gezet.

  Het is goed mogelijk dat dit zelfs morfologische processen betreft. M.a.w. de hersenen worden bij de betrokken personen als het ware omgebouwd tot de functionaliteit van “geloven”.

  De mens overschat zichzelf ernstig en heeft niet in de gaten dat voor hem dezelfde wetten gelden als voor alles dat leeft, waarbij voorgeprogrammeerde instinten domineren over logica. Het chem-trail verhaal berust van A tot Z op fantasie.[/quote]

  leg eens uit als er twee vliegtuigen op de zelfde hoogte vliegen de een helemaal geen uitstoot heeft (zelfs geen contrail) en de ander blaast een gordijn uit van hier tot ginder en blijft uren hangen tot het uitgewaaierd is.
  wel merkwaardig toch?[/quote]
  Vanaf de grond kun je niet zien of iets op dezelfde hoogte vliegt, daar ga je dus al de fout in.

  Ten tweede zijn er honderden modellen vliegtuigen en motoren. Zware vliegtuigen vebruiken meer brandstof dan lichte, dus ook meer uitstoot. Nieuwe motoren stoten meer waterdamp uit dan oude en laten dus meer contrails na. Propellor vliegtuigen hebben een andere uitstoot dan straalvliegtuigen en zelfs de temperatuur van de uitlaat is van invloed.

  Kortom: vele factoren spelen een rol bij het ontstaan van een contrail.

  Koop eens een natuurkundeboek en een scheikundeboek en doe eens echt onderzoek ipv achter onheilsprofeten aan te lopen.

  0 likes
 37. [quote name=”Kane”][quote name=”pepsi”][quote name=”Liquid”][quote name=”pepsi”]Voor de geachte medelezers die nog ontkennen dat er gesproeid word boven ons hoofd:

  Contrails lossen zeer snel op. Dat zijn die strepen die je ziet en die eventjes blijven hangen en daarna snel verdwijnen.
  [/quote]
  Onzin. Contrails kunnen, afhankelijk van de luchtvochtigheid bijvoorbeeld, uren blijven hangen.[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=VRdJ5v8WdFo Ja toch?[/quote]
  In het onderstaande filmpje wordt op 1.28 toch duidelijk het verschil tussen con/chemtrails zichtbaar, zelfde hoogte, zelfde weertype, maar toch groot verschil.
  Ben benieuwd naar jullie reactie…

  http://www.youtube.com/watch?v=5jxLi6E-hb4%5B/quote%5Dreactie: je kan vanaf de grond niet zien of vliegtuigen even hoog vliegen. dus ook niet of de luchtvochtigheid, wind en temperatuur hetzelfde zijn.

  Nog los van het feit dat niet iedere vliegtuigmotor hetzelfde is.

  0 likes
 38. [quote name=”Ahura Mazda”]
  het is idd niet goed om kinderen bang te maken maar over dit geval heb niet veel keus
  ..
  dit is gewoon een stuk wat iedereen moet weten en juist vooral onze kinderen want die zijn de toekomst tegen reacties als die van jou zeg ik pas GETVER!
  [/quote]

  De filmpjes waar je mee aankomt bewijzen niks. Wat ze wel heel handig doen is perfect inhaken op angst en mythes.

  Maar goed, even los van het realiteitsgehalte van chemtrails:

  Volgens jou ‘is het niet goed kinderen bang te maken maar heb je in dit geval weinig keus’.
  Je hebt altijd keus.
  Je maakt je kind toch ook niet de hele dag bang met de andere rottigheid van de wereld? Of moeten we ze permanent voeren met verhalen over vervuiling, kindermisbruik, oorlogen, martelingen, geweld, en ga zo maar door? Onder het motto van ‘iedereen moet dit weten en juist vooral onze kinderen want die zijn de toekomst’?
  Leuke jeugd krijg je dan. Je hoeft ze echt niet dom te houden maar je kan het ook overdrijven. Dat blonde jongetje zit in het filmpje zo ongeveer te huilen. Ik weet niet of je het nog kan herinneren van je eigen kindertijd, maar kinderen zijn behoorlijk vatbaar voor allerlei angsten en die kunnen in een kinderhoofdje buitenproportionele vormen aannemen.
  Zelfs bij volwassenen kan het focussen op alle misère angststoornissen teweeg brengen. Wat denk je dan dat dit met een kind, dat nog volop in ontwikkeling is en veel minder in staat is te relativeren, kan doen?
  Zoals ik eerder al zei, het lijkt me goed je kind liefde en respect voor onze planeet bij te brengen. Ze echter op te voeden met het beeld dat ze permanent in gevaar zijn, in een wereld leven waarin de vijand overal te vinden is en waarin ze zelfs de wolken niet kunnen vertrouwen vind ik, nogmaals, niet gezond.

  0 likes
 39. [quote name=”mo66″]Er is toch al bewijs vastgesteld dat er wel degelijk wereldwijd met chemtrails wordt gewerkt onder het mom van weermodificatie?

  Het lijkt me buiten kijf dat dit voor Jan-met-de-Pet en een doorsnee Koe-inde-wei niet gezond/wenselijk zal zijn, maar voor de Groot-Geld-Verdiener is dit natuurlijk een manier om nog meer te kunnen verdienen… En dat is waar het om gaat in de Grote Wereld…

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-keihard-bewijs-in-officiele-berichten/%5B/quote%5D
  Op het moment dat er bovenaan de pagina een foto staat van een vliegtuig met vloeistoftanks waarvan iedereen die een beetje moeite neemt verder te kijken dan zijn neus lang is al lang weet dat die gebruikt worden om vloeistofbewegingen in bijvoorbeeld een menselijk lichaam te simuleren ga ik de rest van de tekst niet eens meer lezen. Zoek nou eens een echt bron, je kan nog 500 sites posten die elkaar napraten, het komt steeds weer op hetzelfde neer:
  contrails lossen op en chemtrails niet. Dat is het bewijs.

  Terwijl er toch wel meerdere malen is aangegeven door mij, door andere users, door nota bene Gerrit Hiemstra en Helga van Leur dat het wel of niet oplossen van een condensspoor met vele verschillende factoren te maken heeft.

  Dat neem je niet aan, logisch. Ik, Liquid, Gerrit Hiemstra en iedereen die deze waanzin ontkracht zitten natuurlijk allemaal in het complot van de elite en wij krijgen iedere maand dikke salarissen op onze bankrekeningen op de kaaimaneilanden gestort om desinformatie te verspreiden.

  Als je nou eens gewoon je gezonde verstand gebruikte kun jij toch ook niet anders dan concluderen dat dit wel een heel omslachtige manier is om ons te vergiftigen? Nog los van de enorme logistieke operatie die op touw gezet moet worden om al die vaatjes chemicaliën in het geheim over de wereld te sturen en in vliegtuigen te monteren.

  0 likes
 40. [quote name=”Wesley”][quote name=”Kane”][quote name=”DonDiego”][quote name=”Kane”][quote name=”pepsi”][quote name=”Liquid”][quote name=”pepsi”]Voor de geachte medelezers die nog ontkennen dat er gesproeid word boven ons hoofd:

  Contrails lossen zeer snel op. Dat zijn die strepen die je ziet en die eventjes blijven hangen en daarna snel verdwijnen.
  [/quote]
  Onzin. Contrails kunnen, afhankelijk van de luchtvochtigheid bijvoorbeeld, uren blijven hangen.[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=VRdJ5v8WdFo Ja toch?[/quote]
  In het onderstaande filmpje wordt op 1.28 toch duidelijk het verschil tussen con/chemtrails zichtbaar, zelfde hoogte, zelfde weertype, maar toch groot verschil.
  Ben benieuwd naar jullie reactie…

  http://www.youtube.com/watch?v=5jxLi6E-hb4%5B/quote%5D

  ten eerste wil ik even duidelijk maken dat je niet uit het filmpje kan opmaken dat het dezelfde hoogte is. Het kan zo lijken door de kijkhoek. Dus daar kan het verschil al liggen.

  Verder kan het liggen aan het verschil in motoren van het vliegtuig. De nieuwere efficiëntere motoren produceren meer waterdamp en laten dus grotere contrails achter. c’est simple.. heeft niets met chemtrails te maken.[/quote]
  Wel vreemd dat onafhankelijke laboratoria zware metalen vinden die uit deze “trails” op de aarde zijn neergedaald, hoe verklaar je dat?

  http://www.youtube.com/v/okB-489l6MI%5B/quote%5DWie zegt dat dat ongewoon is? Zitten er in contrails geen zware metalen?

  Uit mijn waterkraan komen er met het water ook zware metalen mee. Het ligt aan de concentratie.[/quote]
  Het is en blijft natuurlijk wel vervuiling, word misschien tijd dat vliegtuigen andere energiebronnen gaan gebruiken…

  0 likes
 41. [quote name=”Kane”][quote name=”Wesley”][quote name=”Kane”][quote name=”DonDiego”][quote name=”Kane”][quote name=”pepsi”][quote name=”Liquid”][quote name=”pepsi”]Voor de geachte medelezers die nog ontkennen dat er gesproeid word boven ons hoofd:

  Contrails lossen zeer snel op. Dat zijn die strepen die je ziet en die eventjes blijven hangen en daarna snel verdwijnen.
  [/quote]
  Onzin. Contrails kunnen, afhankelijk van de luchtvochtigheid bijvoorbeeld, uren blijven hangen.[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=VRdJ5v8WdFo Ja toch?[/quote]
  In het onderstaande filmpje wordt op 1.28 toch duidelijk het verschil tussen con/chemtrails zichtbaar, zelfde hoogte, zelfde weertype, maar toch groot verschil.
  Ben benieuwd naar jullie reactie…

  http://www.youtube.com/watch?v=5jxLi6E-hb4%5B/quote%5D

  ten eerste wil ik even duidelijk maken dat je niet uit het filmpje kan opmaken dat het dezelfde hoogte is. Het kan zo lijken door de kijkhoek. Dus daar kan het verschil al liggen.

  Verder kan het liggen aan het verschil in motoren van het vliegtuig. De nieuwere efficiëntere motoren produceren meer waterdamp en laten dus grotere contrails achter. c’est simple.. heeft niets met chemtrails te maken.[/quote]
  Wel vreemd dat onafhankelijke laboratoria zware metalen vinden die uit deze “trails” op de aarde zijn neergedaald, hoe verklaar je dat?

  http://www.youtube.com/v/okB-489l6MI%5B/quote%5DWie zegt dat dat ongewoon is? Zitten er in contrails geen zware metalen?

  Uit mijn waterkraan komen er met het water ook zware metalen mee. Het ligt aan de concentratie.[/quote]
  Het is en blijft natuurlijk wel vervuiling, word misschien tijd dat vliegtuigen andere energiebronnen gaan gebruiken…[/quote]
  Maar dat het vervuiling is wordt niet ontkend.

  Andere energiebron? Goed idee, heb je suggesties?

  Hoe staat het trouwens met de vrije energie van Niburu.nl?

  0 likes
 42. Ik woon in Frankrijk en er zijn dagen dat er minstens 30 langzaam uitwaaierende strepen in de lucht zichtbaar zijn. 15 jaar terug bestond dit fenomeen niet. Een discussie over details als vlieghoogte is dan ook niet relevant.
  Wat is er in 15 jaar veranderd? Het is zeer aannemelijk dat er een programma opgestart is om met kunstmatige wolken de opwarming van de aarde te verminderen.
  De enige reden dat dit niet wordt toegegeven is om geen slapende honden wakker te maken. Mensen zullen willen weten hoe dit gebeurd en wat de gevolgen voor gezondheid en milieu zijn. Ik denk overigens dat er nog een andere reden kan zijn om metaaldeeltjes in de atmosfeer te brengen, maar dat is speculatie. Laat je fantasie eens gaan. Wat voor nut zou dit nog meer kunnen hebben?

  0 likes
 43. Als dit echt chemtrails zijn dam moeten daders de doodstraf krijgen want dan zijn zij de wereld langzaam aan het vermoorden.

  0 likes
 44. “Als je nou eens gewoon je gezonde verstand gebruikte kun jij toch ook niet anders dan concluderen dat dit wel een heel omslachtige manier is om ons te vergiftigen? Nog los van de enorme logistieke operatie die op touw gezet moet worden om al die vaatjes chemicaliën in het geheim over de wereld te sturen en in vliegtuigen te monteren.”

  @Wesley… als ik mijn gezond verstand gebruik zie ik dat deze gang van zaken helemaal niet in het geheim gebeurt. Geo-engineering/weermodificatie is een bestaande wetenschap die wordt uitgevoerd en toegepast. Dat is geen geheim.

  Helaas heeft de burger er geen inspraak en/of controle over. Die verantwoording ligt bij de overheid en ondertussen weten we dat de corebusiness van de overheid zeker niet ligt bij de gezondheid van de burger maar bij het Grote-Geld-Verdienen…

  En grote, hele grote multinationals hebben interesse in het beheersen van het weer of levensomstandigheden… Hoe rijk kun je worden als je zeggenschap heb of eigenaar kunt worden van regenwater en licht?

  Mijn gezond verstand zegt dat het gevaarlijke wereldwijde ontwikkelingen zijn.

  0 likes
 45. Hoi allemaal,ik heb dagelijks met mensen over de hele wereld te maken,Rusland china,noem maar op,In azie en Rusland china komen ze niet voor gek is dat he,terwijl daar ook vliegtuigen vliegen.Is daar dan mischien een andere lucht?nou ik denk toch van niet.Een tijdje terug is in Australie gedemonstreed bij een militair vliegveld tegen de chemtrails,ze werden weggestuurd,en de piloten werden naar binnen gehaald.In Amerika krijgen mensen een soort van brand wonden in gezicht en armen.Mensen hebben monsters opgevangen en in een laberatorium laten onderzoeken,op de eerste plaats komt er een soort slijm naar beneden en nu komt het er zitten in die chemtrails morgelons dat zijn hele viese beestjes die gaan onder je huid zitten,er uit halen is bijna niet mogelijk,het enige wat zo,n beetje helpt is colloidal zilver.Morgelons zoek maar op wat en hoe ze er uit zien,dan kun je dit met eigen ogen zien.Zo is aids ook door de Cabal in Afrika uit ge zet en kwam het niet door de aapjes aids is in een laberatorium gemaakt,een werkelijk geneesmiddel is er,maaar die krijg je dus niet.Weten jullie hoeveel viressen en bacterien in de kluisen liggen.in Amerika?Nogmaals chemtrails daar zitten viese dingen in,werden vroeger piloten ziek,nee waarom nu dan wel vreemd he?Het ontkennen van somigen kan bangheid zijn voor de waarheid,ja en de waarheid kan hard zijn.Ik weet waar ik over praat.
  Door de veiligheids diensten word ik in de gaten gehouden,ja je leest het goed,en word ik vaak voor een half uur of zo geblockeerd.
  Groetjes.

  0 likes
 46. [quote name=”mo66″]”Als je nou eens gewoon je gezonde verstand gebruikte kun jij toch ook niet anders dan concluderen dat dit wel een heel omslachtige manier is om ons te vergiftigen? Nog los van de enorme logistieke operatie die op touw gezet moet worden om al die vaatjes chemicaliën in het geheim over de wereld te sturen en in vliegtuigen te monteren.”

  @Wesley… als ik mijn gezond verstand gebruik zie ik dat deze gang van zaken helemaal niet in het geheim gebeurt. Geo-engineering/weermodificatie is een bestaande wetenschap die wordt uitgevoerd en toegepast. Dat is geen geheim.

  Helaas heeft de burger er geen inspraak en/of controle over. Die verantwoording ligt bij de overheid en ondertussen weten we dat de corebusiness van de overheid zeker niet ligt bij de gezondheid van de burger maar bij het Grote-Geld-Verdienen…

  En grote, hele grote multinationals hebben interesse in het beheersen van het weer of levensomstandigheden… Hoe rijk kun je worden als je zeggenschap heb of eigenaar kunt worden van regenwater en licht?

  Mijn gezond verstand zegt dat het gevaarlijke wereldwijde ontwikkelingen zijn.[/quote]
  weermodificatie en geoengineering is geen geheim. Dat wordt niet ontkent.

  Goed tot zover zijn we het eens.

  Volgens jou worden de chemtrails dus gebruikt voor die doeleinden maak ik uit je tekst op.

  Als geoengineering geen geheim is, waarom zouden chemtrails dan wel geheim zijn?

  (nog los van de vraag hoe jij vast hebt kunnen stellen dat chemtrails, als ze al bestaan, gebruikt worden voor geoengineering…)

  De complotten waar jullie in geloven zouden zo omvangrijk zijn dat minstens 85% van de hele wereldbevolking er bij betrokken zouden zijn.

  0 likes
 47. [quote name=”J.C”]Volg de strepen trekkers al een tijdje en mijn eigen bevindingen zijn dat de vliegtuigen vaak strepen trekken in de omgeving van de Zon.
  [/quote]
  En wat is de omgeving van de zon? Is het je weleens opgevallen dat de zon nu op een andere plaats aan de hemel staat dan over een uur? En dat hij over een uur op een andere plaats staat dan over 6 uur?
  Heb je er weleens over nagedacht dat waar de zon zich bevind vanuit jouw oogpunt afhankelijk is van de plaats waar je staat? Als jij nu naar de zon kijkt zie jij hem op een andere plek dan wanneer iemand in Duitsland nu naar de zon kijkt.

  Het is echt onnozel te denken dat er gesprayed wordt in de omgeving van de zon.

  0 likes
 48. [quote name=”legaal”]Hoi allemaal,ik heb dagelijks met mensen over de hele wereld te maken,Rusland china,noem maar op,In azie en Rusland china komen ze niet voor gek is dat he,[/quote]Dat is gek ja. Ik ben namelijk voor mijn werk regelmatig in China, verspreid over het hele land en raad eens, ook daar zie je contrails.

  Wellicht dat je ze in Peking of Shanghai niet ziet, maar dat komt omdat er zoveel smog is dat je maar 200 meter zicht hebt.

  0 likes
 49. [quote name=”legaal”]Weten jullie hoeveel viressen en bacterien in de kluisen liggen.in Amerika?[/quote]
  Alle virussen en bacteriën die bekend zijn. En niet alleen in de VS, maar vrijwel ieder ontwikkeld land heeft dat. Waarom? Voor onderzoeksdoeleinden, productie van medicijnen en omdat het fijn is dat als iemand een zeer zeldzwaam virus heeft, je dit toch kun herkennen.

  Helemaal niks vreemds aan.
  [quote]Nogmaals chemtrails daar zitten viese dingen in,werden vroeger piloten ziek,nee waarom nu dan wel vreemd he?[/quote]
  Als al die piloten ziek zijn, wie bestuurd dan nu die vliegtuigen die volgens jullie chemtrails sproeien?

  Wie heeft al de vakantiegangers naar de costa brava gevlogen deze zomer?
  Vreemd ja, piloten massaal ziek, en het vliegverkeer ondervind geen enkele hinder.

  Beste Tineke, even over morgellons. Dat wordt ook wel morgellons syndroom genoemd. Dat zijn denkbeeldige beestjes die onder iemands huid kruipen. Althans, dat denken de mensen die dit syndroom hebben. Het komt eigenlijk vooral voor bij psychiatrisch patiënten en drugsverslaafden. Ken je die vieze junks die op straat aan het bedelen zijn met allemaal korsten en opengekrabde armen? Die hebben dat, die denken door hun drugswaan dat er beestjes onder hun huid kruipen en krabben vervolgens hun armen open.

  Komt vooral voor bij gebruikers van crack en crystal meth.

  Kun je mij een foto van een morgellon tonen? Nee, want ze bestaan namelijk niet. De mensen die dit beweren zijn psychotisch, waarschijnlijk na langdurig crystal meth gebruik.

  En waarom zou de geheime dienst jou een half uur blokkeren? Waarom blokkeren ze je niet helemaal, nemen ze je niet gevangen of ruimen ze je op? Waarom zijn ze überhaupt geïnteresseerd in jou?

  Waarom ga ik hier eigenlijk nog op in?

  0 likes
 50. Beste Wesley,

  Reageer hier eens op: 15 jaar terug bestond dit hele fenomeen van ‘een woud van strepen in de lucht’ niet. wat is er in de tussentijd veranderd?

  0 likes
 51. [quote name=”Wesley”][quote name=”J.C”]Volg de strepen trekkers al een tijdje en mijn eigen bevindingen zijn dat de vliegtuigen vaak strepen trekken in de omgeving van de Zon.
  [/quote]
  En wat is de omgeving van de zon? Is het je weleens opgevallen dat de zon nu op een andere plaats aan de hemel staat dan over een uur? En dat hij over een uur op een andere plaats staat dan over 6 uur?
  Heb je er weleens over nagedacht dat waar de zon zich bevind vanuit jouw oogpunt afhankelijk is van de plaats waar je staat? Als jij nu naar de zon kijkt zie jij hem op een andere plek dan wanneer iemand in Duitsland nu naar de zon kijkt.

  Het is echt onnozel te denken dat er gesprayed wordt in de omgeving van de zon.[/quote]
  Beste Wesley
  Dit zijn mijn waarnemingen woon vrij hoog
  Als de Zon zijn pad volgt langs de hemel dan moet je maar eens naar kijken aan de andere kant de richting waar de zon zijn pad volgt.
  Spreek hier over jarenlange observatie en de felheid van je onderstrepen van je je standpunt duid bij mij op angst fijne Dag

  0 likes
 52. @Wesley… waarom chemtrails geheim zijn en geoengineering niet?

  Misschien uit concurrentieoverwegingen tussen multies onderling? Het zal een race tegen de klok zijn welke multie het eerst zijn octrooi kan deponeren en kan gaan fabriceren…

  Of misschien toch ook om de burger niet wijzer te maken zodat hij gaat protesteren en straks weigert te betalen voor licht, lucht en regenwater?

  De mensheid afhankelijk maken van het aangebodene tegen betaling is corebusiness van het Grote-Geld… Het is gewoon naief te denken dat daar niet aan gewerkt wordt.

  Devide en Impera is ook al het eeuwenoude principe wat nu wordt toegepast.

  0 likes
 53. [quote name=”legaal”]

  er zitten in die chemtrails morgelons dat zijn hele viese beestjes die gaan onder je huid zitten,er uit halen is bijna niet mogelijk,
  [/quote]

  Warning, high levels of bullshit detected!

  0 likes
 54. [quote name=”Peter Blok”]Beste Wesley,

  Reageer hier eens op: 15 jaar terug bestond dit hele fenomeen van ‘een woud van strepen in de lucht’ niet. wat is er in de tussentijd veranderd?[/quote]
  15 jaar geleden bestonden er ook al contrails. Het is dus niks nieuws.

  Wel zijn er nu meer, dat klopt. Maar het vliegverkeer is ook ongeveer verviervoudigd de afgelopen decennia. Logisch dus dat je nu meer strepen ziet.

  Moderne vliegtuigmotoren stoten meer waterdamp uit dan oudere. Logisch dus dat je nu meer strepen ziet dan 15 jaar geleden.

  0 likes
 55. [quote name=”J.C”][quote name=”Wesley”][quote name=”J.C”]Volg de strepen trekkers al een tijdje en mijn eigen bevindingen zijn dat de vliegtuigen vaak strepen trekken in de omgeving van de Zon.
  [/quote]
  En wat is de omgeving van de zon? Is het je weleens opgevallen dat de zon nu op een andere plaats aan de hemel staat dan over een uur? En dat hij over een uur op een andere plaats staat dan over 6 uur?
  Heb je er weleens over nagedacht dat waar de zon zich bevind vanuit jouw oogpunt afhankelijk is van de plaats waar je staat? Als jij nu naar de zon kijkt zie jij hem op een andere plek dan wanneer iemand in Duitsland nu naar de zon kijkt.

  Het is echt onnozel te denken dat er gesprayed wordt in de omgeving van de zon.[/quote]
  Beste Wesley
  Dit zijn mijn waarnemingen woon vrij hoog
  Als de Zon zijn pad volgt langs de hemel dan moet je maar eens naar kijken aan de andere kant de richting waar de zon zijn pad volgt.
  Spreek hier over jarenlange observatie en de felheid van je onderstrepen van je je standpunt duid bij mij op angst fijne Dag[/quote]Stel jij woont in Groningen en ik woon in zuid limburg. Dan is wat voor jou “in de buurt van de zon is” voor mij helemaal niet in de buurt van de zon.

  De vliegroute waar jij woont loopt gewoon parallel aan de baan van de zon VANUIT JOUW GEZICHTSPUNT. Iemand die 50km verderop woont ziet het heel anders.

  Wat snap je daar niet aan?

  Jij beticht mij van angst, prima. Ik beticht jou van onwetendheid.

  Waar zou ik bang voor moeten zijn? Jij bent toch degene die denkt dat er een groot complot gaande is waar wij allemaal het slachtoffer in zijn, wie heeft er dan angst?

  0 likes
 56. [quote name=”mo66″]@Wesley… waarom chemtrails geheim zijn en geoengineering niet?

  Misschien uit concurrentieoverwegingen tussen multies onderling? Het zal een race tegen de klok zijn welke multie het eerst zijn octrooi kan deponeren en kan gaan fabriceren…

  Of misschien toch ook om de burger niet wijzer te maken zodat hij gaat protesteren en straks weigert te betalen voor licht, lucht en regenwater?

  De mensheid afhankelijk maken van het aangebodene tegen betaling is corebusiness van het Grote-Geld… Het is gewoon naief te denken dat daar niet aan gewerkt wordt.

  Devide en Impera is ook al het eeuwenoude principe wat nu wordt toegepast.[/quote]
  De normale gang van zaken is dat je eerst een octrooi veilig stelt voordat je het gaat gebruiken.

  Je wilt tenslotte niet je concurrentie op ideeën brengen. Waarom zouden ze in dit geval het precies andersom doen?

  0 likes
 57. [quote name=”Wesley”]
  Waarom ga ik hier eigenlijk nog op in?[/quote]

  Wesley, je hebt alle antwoorden nogal opdringerig paraat staan, je lokt hier natuurlijk wel discussies mee uit, en krijg je vervolgens geen gelijk dan wordt je vrij snel beledigend en brutaal.

  Iedereen heeft een eigen mening over dit onderwerp maar alleen jou visie is kennelijk de absolute waarheid, wat een hoge dunk van je zelf man.
  Jou visie is ook maar een theorie..

  In WOII zijn er miljoenen mensen systematisch uitgemoord zonder dat iemand dit wist, we zijn nu 70 jaar verder, mensen systematisch “behandelen” zonder dat iemand dit kan bewijzen gebeurt bijna dagelijks, waarom niet door chemtrails, nobody knows, so nobody did this?
  Ik vind jou visie tamelijk eenzijdig en kortzichtig en er is zeker geen plaats voor een andere mening, ook al staat het gelijk voor je neus.

  Iemand heeft de Georgia Guidestones geplaatst, niemand weet wie?
  De eerste inscriptie luidt:
  Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.

  Denk daar maar eens goed over na..!!

  0 likes
 58. [quote name=”Lowietje”]

  Wesley, je hebt alle antwoorden nogal opdringerig paraat staan, je lokt hier natuurlijk wel discussies mee uit,[/quote]
  Omdat ik in tegenstelling tot jullie wel verder kijk en niet de eerste de beste onheilsprofeet geloof.
  [quote]en krijg je vervolgens geen gelijk dan wordt je vrij snel beledigend en brutaal.[/quote]
  Ik ben volgens mij niet beledigend, als je dat wel zo ervaren hebt bied ik mijn excuses aan. Brutaal hoef je me niet te noemen, je bent niet mijn vader en ook geen knikkermaatje.

  [quote]Iedereen … zelf man.
  Jou visie is ook maar een theorie..[/quote] Het gaat niet om mijn visie, het gaat om feiten.

  [quote]In WOII zijn er miljoenen mensen systematisch uitgemoord zonder dat iemand dit wist, we zijn nu 70 jaar verder, mensen systematisch “behandelen” zonder dat iemand dit kan bewijzen gebeurt bijna dagelijks, waarom niet door chemtrails, nobody knows, so nobody did this?
  Ik vind jou visie tamelijk eenzijdig en kortzichtig en er is zeker geen plaats voor een andere mening, ook al staat het gelijk voor je neus.[/quote]

  En jij denkt dat tijdens WOII niemand doorhad dat er toch wel erg veel joden verdwenen? Dat later pas de schaal en omvang duidelijk werd wil niet zeggen dat niemand toen doorhad dat het niet pluis was. Of denk jij dat iedereen dacht dat de joden met de trein op zomerkamp gingen?

  [quote]Iemand heeft de Georgia Guidestones geplaatst, niemand weet wie?
  De eerste inscriptie luidt:
  Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.

  [/quote]Ik zie niet in wat dat met chemtrails te maken heeft.

  Maar zelf al zouden de chemtrails bedoeld zijn om ons aantal te reduceren slagen ze daar niet erg in. De wereldbevolking groeit nog ieder jaar. Kennelijk heeft chemtrailing een tegenovergesteld effect: we planten ons er sneller door voort.

  0 likes
 59. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]Weten jullie hoeveel viressen en bacterien in de kluisen liggen.in Amerika?[/quote]
  Alle virussen en bacteriën die bekend zijn. En niet alleen in de VS, maar vrijwel ieder ontwikkeld land heeft dat. Waarom? Voor onderzoeksdoeleinden, productie van medicijnen en omdat het fijn is dat als iemand een zeer zeldzwaam virus heeft, je dit toch kun herkennen.

  Helemaal niks vreemds aan.
  [quote]Nogmaals chemtrails daar zitten viese dingen in,werden vroeger piloten ziek,nee waarom nu dan wel vreemd he?[/quote]
  Als al die piloten ziek zijn, wie bestuurd dan nu die vliegtuigen die volgens jullie chemtrails sproeien?

  Wie heeft al de vakantiegangers naar de costa brava gevlogen deze zomer?
  Vreemd ja, piloten massaal ziek, en het vliegverkeer ondervind geen enkele hinder.

  Beste Tineke, even over morgellons. Dat wordt ook wel morgellons syndroom genoemd. Dat zijn denkbeeldige beestjes die onder iemands huid kruipen. Althans, dat denken de mensen die dit syndroom hebben. Het komt eigenlijk vooral voor bij psychiatrisch patiënten en drugsverslaafden. Ken je die vieze junks die op straat aan het bedelen zijn met allemaal korsten en opengekrabde armen? Die hebben dat, die denken door hun drugswaan dat er beestjes onder hun huid kruipen en krabben vervolgens hun armen open.

  Komt vooral voor bij gebruikers van crack en crystal meth.

  Kun je mij een foto van een morgellon tonen? Nee, want ze bestaan namelijk niet. De mensen die dit beweren zijn psychotisch, waarschijnlijk na langdurig crystal meth gebruik.

  En waarom zou de geheime dienst jou een half uur blokkeren? Waarom blokkeren ze je niet helemaal, nemen ze je niet gevangen of ruimen ze je op? Waarom zijn ze überhaupt geïnteresseerd in jou?

  Waarom ga ik hier eigenlijk nog op in?[/quote]
  ja dat zou je wel willen weten he Wesley.
  Ik wil ook hier niet nog een keer geblokt worden. 🙂

  0 likes
 60. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]Hoi allemaal,ik heb dagelijks met mensen over de hele wereld te maken,Rusland china,noem maar op,In azie en Rusland china komen ze niet voor gek is dat he,[/quote]Dat is gek ja. Ik ben namelijk voor mijn werk regelmatig in China, verspreid over het hele land en raad eens, ook daar zie je contrails.

  Wellicht dat je ze in Peking of Shanghai niet ziet, maar dat komt omdat er zoveel smog is dat je maar 200 meter zicht hebt.[/quote]
  Ja contrails maar geen chemtrails.

  0 likes
 61. [quote name=”jan”][quote name=”legaal”]

  er zitten in die chemtrails morgelons dat zijn hele viese beestjes die gaan onder je huid zitten,er uit halen is bijna niet mogelijk,
  [/quote]

  Warning, high levels of bullshit detected![/quote]
  Heb je na gekeken wat Morgelons zijn?of roep je zo maar iets?

  0 likes
 62. [quote name=”legaal”][quote name=”jan”][quote name=”legaal”]

  er zitten in die chemtrails morgelons dat zijn hele viese beestjes die gaan onder je huid zitten,er uit halen is bijna niet mogelijk,
  [/quote]

  Warning, high levels of bullshit detected![/quote]
  Heb je na gekeken wat Morgelons zijn?of roep je zo maar iets?[/quote]

  zijn geen vieze beestjes in ieder geval.

  “Uit onderzoek blijkt nu dat de ‘draadjes’ van keratine zijn en geproduceerd worden door zogenaamde keratinocyten. Keratinocyten zijn een soort cellen waaruit de opperhuid is opgebouwd. Over keratine zegt Wiki het volgende: ‘Keratine is een taai, onoplosbaar eiwit dat voorkomt in o.a. de epidermis (buitenlaag) van de huid bij mens en vele dieren. De buitenste cellaag bevat keratine waardoor de huid taai en waterafstotend is. Bij eeltvorming op bijvoorbeeld handen en voeten neemt het aantal cellen met keratine sterk toe. Keratine bevattende cellen worden voortdurend afgestoten en vervangen door nieuwe cellen. Ook roos ontstaat door dit proces’.”

  Het geeft wel de sensatie van beestjes in je lichaam, maar daar houdt het wel bij op.

  0 likes
 63. Het is algemeen bekend dat stookolie voor schepen wordt vermengd met chemisch afval om geld te besparen.

  Het zou mij dus niets verbazen als dit ook in het vliegverkeer zou gebeuren.

  0 likes
 64. De YouTube film is weg, helaas, als iemand een nieuwe link heeft
  graag. Verder wil ik opmerken dat ik regelmatig pogingen tot disinformatie over chemtrails en andere zaken, hier is een artikel over mensen die ingehuurd worden om disinformatie te geven, dus wees op je hoede en oordeel zelf http://consciouslifenews.com/paid-internet-shill-shadowy-groups-manipulate-internet-opinion-debate/1147073/

  0 likes
 65. [quote name=”legaal”][quote name=”jan”][quote name=”legaal”]

  er zitten in die chemtrails morgelons dat zijn hele viese beestjes die gaan onder je huid zitten,er uit halen is bijna niet mogelijk,
  [/quote]

  Warning, high levels of bullshit detected![/quote]
  Heb je na gekeken wat Morgelons zijn?of roep je zo maar iets?[/quote]

  in ieder geval geen beestjes.

  “Uit onderzoek blijkt nu dat de ‘draadjes’ van keratine zijn en geproduceerd worden door zogenaamde keratinocyten. Keratinocyten zijn een soort cellen waaruit de opperhuid is opgebouwd. Over keratine zegt Wiki het volgende: ‘Keratine is een taai, onoplosbaar eiwit dat voorkomt in o.a. de epidermis (buitenlaag) van de huid bij mens en vele dieren. De buitenste cellaag bevat keratine waardoor de huid taai en waterafstotend is. Bij eeltvorming op bijvoorbeeld handen en voeten neemt het aantal cellen met keratine sterk toe. Keratine bevattende cellen worden voortdurend afgestoten en vervangen door nieuwe cellen. Ook roos ontstaat door dit proces'”

  Het kan wel de sensatie geven alsof er beestjes onder je huid zitten.

  0 likes
 66. Stel je wilt als machthebbers de bevolking onder controle houden.

  Dan is het verspreiden van chemtrails een hele sluwe manier om dat te doen.

  Hoe ??

  Verpreid er ziekten mee zodat mensen met ziekten bezig zijn en verzwakken wegens het besteden van aandacht aan ziekten (kost veel energie).

  Zorg ervoor dat hun waarnemingsvermogen verzwakt.

  Zorg voor “discussies” over het fenomeen chemtrails of dit verschijnsel wel of niet bestaan om ze te vermoeien en verwarring te zaaien. (met name in de media en op forums)

  Zorg voor een mindere communicatie tussen de hersenen en de spieren van het lichaam door middel van zenuwtroepgassen in chemtrails. (die kennis bestaat zo ongeveer sinds WW1)

  en zoveel meer (de lijst was geenzins volledig).

  0 likes
 67. [quote name=”Wonderer”]De YouTube film is weg, helaas, als iemand een nieuwe link heeft
  graag. Verder wil ik opmerken dat ik regelmatig pogingen tot disinformatie over chemtrails en andere zaken, hier is een artikel over mensen die ingehuurd worden om disinformatie te geven, dus wees op je hoede en oordeel zelf http://consciouslifenews.com/paid-internet-shill-shadowy-groups-manipulate-internet-opinion-debate/1147073/%5B/quote%5D

  zou leuk zijn als we worden betaald om feiten aan te geven 🙂

  0 likes
 68. [quote name=”legaal”][quote name=”jan”][quote name=”legaal”]

  er zitten in die chemtrails morgelons dat zijn hele viese beestjes die gaan onder je huid zitten,er uit halen is bijna niet mogelijk,
  [/quote]

  Warning, high levels of bullshit detected![/quote]
  Heb je na gekeken wat Morgelons zijn?of roep je zo maar iets?[/quote]
  Dat vraag ik me nou ook af van jou. Heb jij het wel nagekeken?

  Want dan had je toch ook moeten ontdekken dat het hebben van beestjes onder de huid een waanstoornis is?

  En zelfs al zou je het niet opgezocht hebben, dan nog steeds zou wederom het gezond verstand uitkomst bieden. Immers, als er vieze beestjes in chemtrails zitten, dan zouden we toch allemaal last van morgellons onder onze huid hebben?

  Maar wat blijkt, helemaal niemand heeft er last van, alleen wat vage figuren op het internet die elkaar ontmoeten op de meest schimmige en vage forums.

  0 likes
 69. Vanmorgen Eindhoven en richting Den Bosch heel veel chemtrails te zien.

  Vanmiddag zullen ze grotendeels weg zijn, dankzij ¨helpers¨.

  0 likes
 70. [quote name=”Aardebewoner”]Stel je wilt als machthebbers de bevolking onder controle houden.

  Dan is het verspreiden van chemtrails een hele sluwe manier om dat te doen.

  Hoe ??

  Verpreid er ziekten mee zodat mensen met ziekten bezig zijn en verzwakken wegens het besteden van aandacht aan ziekten (kost veel energie).

  Zorg ervoor dat hun waarnemingsvermogen verzwakt.

  Zorg voor “discussies” over het fenomeen chemtrails of dit verschijnsel wel of niet bestaan om ze te vermoeien en verwarring te zaaien. (met name in de media en op forums)

  Zorg voor een mindere communicatie tussen de hersenen en de spieren van het lichaam door middel van zenuwtroepgassen in chemtrails. (die kennis bestaat zo ongeveer sinds WW1)

  en zoveel meer (de lijst was geenzins volledig).[/quote]
  Zoals Lowietje al vermelde, we zijn nu 70 jaar verder en dit is zeer goed mogelijk.
  25 Augustus is de mars tegen chemtrails, misschien zullen niet veel mensen hieraan meedoen, maar het is een begin en misschien worden er bepaalde instanties wakker die dit eindelijk eens onafhankelijk aan de kaak gaan stellen..

  0 likes
 71. Het valt me op hoe sterk de natuur is. Ondanks al deze vreemde stoffen die in de lucht gepompt worden. Blijven het grootste deel van de bomen, planten en dieren in leven. Het is duidelijk dat er een cronisch effect ontstaat. Langzaam verspreid over tientallen jaren zal het effect steeds duidelijker worden. Maar dan zijn wij er misschien niet meer. En zal de generatie na ons op straat moeten komen.

  0 likes
 72. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”jan”][quote name=”legaal”]

  er zitten in die chemtrails morgelons dat zijn hele viese beestjes die gaan onder je huid zitten,er uit halen is bijna niet mogelijk,
  [/quote]

  Warning, high levels of bullshit detected![/quote]
  Heb je na gekeken wat Morgelons zijn?of roep je zo maar iets?[/quote]
  Dat vraag ik me nou ook af van jou. Heb jij het wel nagekeken?

  Want dan had je toch ook moeten ontdekken dat het hebben van beestjes onder de huid een waanstoornis is?

  En zelfs al zou je het niet opgezocht hebben, dan nog steeds zou wederom het gezond verstand uitkomst bieden. Immers, als er vieze beestjes in chemtrails zitten, dan zouden we toch allemaal last van morgellons onder onze huid hebben?

  Maar wat blijkt, helemaal niemand heeft er last van, alleen wat vage figuren op het internet die elkaar ontmoeten op de meest schimmige en vage forums.[/quote]
  Ho ho Wesley Wij ontmoeten elkaar niet op schimmige vage forums.Deze mensen zjn fatsoenlijke mensen met banen,en zoals je al eerder zij drugs verslaafde nou ik denk het toch niet.Hoe haal je het in je hoofd om deze mensen vage figuren te noemen.Er zijn mensen er bij die brand wonden op hun lichaam hebben,en ja inderdaad Morgelons.Maar de tijd zal het leren.

  0 likes
 73. [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”jan”][quote name=”legaal”]

  er zitten in die chemtrails morgelons dat zijn hele viese beestjes die gaan onder je huid zitten,er uit halen is bijna niet mogelijk,
  [/quote]

  Warning, high levels of bullshit detected![/quote]
  Heb je na gekeken wat Morgelons zijn?of roep je zo maar iets?[/quote]
  Dat vraag ik me nou ook af van jou. Heb jij het wel nagekeken?

  Want dan had je toch ook moeten ontdekken dat het hebben van beestjes onder de huid een waanstoornis is?

  En zelfs al zou je het niet opgezocht hebben, dan nog steeds zou wederom het gezond verstand uitkomst bieden. Immers, als er vieze beestjes in chemtrails zitten, dan zouden we toch allemaal last van morgellons onder onze huid hebben?

  Maar wat blijkt, helemaal niemand heeft er last van, alleen wat vage figuren op het internet die elkaar ontmoeten op de meest schimmige en vage forums.[/quote]
  Ho ho Wesley Wij ontmoeten elkaar niet op schimmige vage forums.Deze mensen zjn fatsoenlijke mensen met banen,en zoals je al eerder zij drugs verslaafde nou ik denk het toch niet.Hoe haal je het in je hoofd om deze mensen vage figuren te noemen.Er zijn mensen er bij die brand wonden op hun lichaam hebben,en ja inderdaad Morgelons.Maar de tijd zal het leren.[/quote]Reageer eens op de rest van mijn bericht.

  Als er morgellons in chemtrails zitten waarom heeft dan niet iedereen er last van?

  Waarom zijn het alleen mensen die in samenzweringen geloven, contact hebben met aliens, mensen die in reptillians en dat soort onzin geloven?

  Waarom krijg ik nou nooit zulke dingen? Waarom heeft niemand in mijn familie last van beestjes onder de huid, waarom heeft niemand van mijn collega’s er last van? Het zit toch in de chemtrails? Dan hebben we er toch allemaal last van?

  Daar reageer je niet op, jij reageert alleen op het stukje “vage forums”

  0 likes
 74. Hoi Wesley,ik geef je uit leg hier over,maar hier zal je ook wel weer wat over te zeggen hebben.Het zijn Veel mensen in Amerika die er last van hebben.
  Amerika moet kapot vind de Elite Cabal.Er is veel in Amerika aan de hand wat wij niet horen of zien in de media.Wesley neem maar van my aan Dat er in Amerika veel meer troep zit,als bijv in Nederland.Er worden chemtrails gesproeit om ons, denken wij om ons gezichtveld van de zon en dergelijke dingen te verbergen.Wat is er gaande in het Universum?Over de hele wereld zijn er Lightwerkers,die mediteren om de Aarde te bevrijden van Arcons,wij noemen ze liever ankel biters.De Cabal Elite werkt met zwarte magie,en zijn voor heel veel zaken verandwoordelijk.Bank en mind control,ja allemaal zaken waar een nuchtere Hollander zegt jij bent rijp voor een psychiater,nou echt niet.Wij hebben insiders Cobra die al meer dan 35 jaren in het verzet zit.Oja je had het over drugs verslaafden die viese beestjes onder hun huid voelen kriebelen,op de eerste plaats zitten die echt niet achter een PC dit zijn heroine verslaafden en denken alleen maar aan hun folgende shotje ja die voelen inderdaad wat onderhuids kriebelen.Ook schreef er iemand dat er een taai spul uit de chemtrails naar beneden kwam,vind je dit dan gezond?Wesley,ik en niemand weet het maar binnen kort worden er veel arrestatie,s vericht, wij staan er klaar voor om voorlichting te geven wat er aan de hand is pin automaten werken dan niet meer etc,zelf heb ik ook dingen meegemaakt dat een nuchtere Hollander boven zijn pet gaat.Ik wou dat ik s,morgens wakker werd en ik dan, het is maar een droom,helaas het is de werkelijk heid.Binnen kort word het je allemaal wel duidelijk,en hoop ik dat je er tegen opgewassen bent.Dat hoop ik van ganse harte,ook al heb ik je nog nooit ontmoet.Het zelfde geld voor iedereen.
  Groetjes.

  0 likes
 75. [quote name=”legaal”]Veel mensen in Amerika die er last van hebben.
  Amerika moet kapot vind de Elite Cabal.Er is veel in Amerika aan de hand wat wij niet horen of zien in de media.Wesley neem maar van my aan Dat er in Amerika veel meer troep zit,als bijv in Nederland.[/quote]

  Wanneer was je voor het laatst in Amerika?

  Laat ik mijn vraag uit mijn vorige reactie eens anders stellen:

  Waarom hebben niet alle Amerikanen er last van?

  Als er vieze beestjes in de chemtrails zitten, waarom komen die dan alleen terecht onder de huid van allerlei samenzweringsfanaten?

  De rest van je reactie laat ik maar voor wat het is…

  0 likes
 76. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]Veel mensen in Amerika die er last van hebben.
  Amerika moet kapot vind de Elite Cabal.Er is veel in Amerika aan de hand wat wij niet horen of zien in de media.Wesley neem maar van my aan Dat er in Amerika veel meer troep zit,als bijv in Nederland.[/quote]

  Wanneer was je voor het laatst in Amerika?

  Laat ik mijn vraag uit mijn vorige reactie eens anders stellen:

  Waarom hebben niet alle Amerikanen er last van?

  Als er vieze beestjes in de chemtrails zitten, waarom komen die dan alleen terecht onder de huid van allerlei samenzweringsfanaten?

  De rest van je reactie laat ik maar voor wat het is…[/quote]
  Wesley,wij zijn geen samenzwerings fanaten.En hebben geen duistere plannen.Die vieze beestjes komen niet alleen bij samenzweerders zoals jij ze noemt,maar komen ook niet met bosjes uit de chemtrails naar beneden,het gebeurd subtiel,en hebben ze die beestjes gaan ze naar de dokter toe sommige dokters hebben er foto,s van gemaakt.operatie helpt in veel gevallen niet het lijkt wel of ze kunnen denken ja raar he,alleen colloidal silver schijnt te helpen.Ook zijn er mensen die brand wonden hebben en vooral op de armen,in sommige gevallen op de rug.Wij mogen blij zijn dat ze dit hier niet sproeien Nederland zou dan op zijn kop staan.Wij zijn dan wel een nuchter volk maar wij gaan er dan wel heel anders daar mee om.
  Groetjes.

  0 likes
 77. [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]Veel mensen in Amerika die er last van hebben.
  Amerika moet kapot vind de Elite Cabal.Er is veel in Amerika aan de hand wat wij niet horen of zien in de media.Wesley neem maar van my aan Dat er in Amerika veel meer troep zit,als bijv in Nederland.[/quote]

  Wanneer was je voor het laatst in Amerika?

  Laat ik mijn vraag uit mijn vorige reactie eens anders stellen:

  Waarom hebben niet alle Amerikanen er last van?

  Als er vieze beestjes in de chemtrails zitten, waarom komen die dan alleen terecht onder de huid van allerlei samenzweringsfanaten?

  De rest van je reactie laat ik maar voor wat het is…[/quote]
  Wesley,wij zijn geen samenzwerings fanaten.En hebben geen duistere plannen.Die vieze beestjes komen niet alleen bij samenzweerders zoals jij ze noemt,maar komen ook niet met bosjes uit de chemtrails naar beneden,het gebeurd subtiel,en hebben ze die beestjes gaan ze naar de dokter toe sommige dokters hebben er foto,s van gemaakt.operatie helpt in veel gevallen niet het lijkt wel of ze kunnen denken ja raar he,alleen colloidal silver schijnt te helpen.Ook zijn er mensen die brand wonden hebben en vooral op de armen,in sommige gevallen op de rug.Wij mogen blij zijn dat ze dit hier niet sproeien Nederland zou dan op zijn kop staan.Wij zijn dan wel een nuchter volk maar wij gaan er dan wel heel anders daar mee om.
  Groetjes.[/quote]
  Ik geef het op….

  0 likes
 78. een andere kijk op de chemtrails maar niet minder gevaarlijk. Want weten ze wel wat ze doen dat is de hoofd vraag.
  http://www.de-waarheid-sorry.nl/index.php/3-chemtrails.html

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Waarom de afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

journaliste

Pedofielen in het parlement. De explosieve documentaire van deze journaliste legt alles bloot

De Britse journaliste en filmmaakster Sonia Poulton ...

geoloog

Geoloog onderzoekt alle warme en koude periodes van de afgelopen 800.000 jaar en achterhaalt oorzaak klimaatverandering (nee, het is niet CO2)

Geoloog Don J. Easterbrook heeft een boek ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.