UFO

Gelekte WikiLeaks-documenten: VN erg geïnteresseerd in vliegende schotels

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

WikiLeaks heeft meer dan een half miljoen diplomatieke documenten van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken openbaar gemaakt.

Uit enkele van de documenten blijkt dat minister-president Eric Gairy van Grenada een speciale VN-commissie in het leven wilde roepen om onderzoek te doen naar vliegende schotels.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De stukken laten zien dat VN-functionarissen de activiteiten van Grenada op dit gebied op de voet volgden.

Veel interesse

In juli 1978 had een delegatie van Grenada een ontmoeting met VN-secretaris-generaal Kurt Waldheim, die wilde weten wat Gairy precies van plan was.

Een document dat dateert van 24 november 1978 verwijst naar een ontmoeting tussen ambassadeur Richard Petree en de delegatie van Grenada om te spreken over UFO’s.

Ambassadeur Petree erkende dat er binnen de particuliere sector en de wetenschappelijke gemeenschap interesse was voor UFO’s.

In een stuk van 8 december 1978 valt te lezen:

De Algemene Vergadering van de VN spoort lidstaten aan om wetenschappelijk onderzoek naar buitenaards leven, inclusief ongeïdentificeerde vliegende objecten, te coördineren en de secretaris-generaal te informeren over de waarnemingen, het onderzoek en de beoordeling van dergelijke activiteiten.

Staatsgreep

Verder werd gesteld dat de kijk van Grenada op UFO’s in 1979 zou kunnen worden besproken. Dat gebeurde helaas niet, omdat minister-president Gairy dat jaar werd afgezet tijdens een staatsgreep.

Later datzelfde jaar volgde een Amerikaanse invasie. De Washington Post meldde dat de CIA pogingen heeft ondernomen om de overheid van Grenada te destabiliseren.

Topje van de ijsberg

Dit is nog maar het topje van de ijsberg, schrijft de Huffington Post. De stukken tonen aan dat het onderwerp niet belachelijk werd gemaakt, maar op het hoogste niveau werd besproken.

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Een UFO REVÖĹUTIE ïs gewensd.

Louise
Louise
7 jaren geleden

Kijk nou eens naar het verschil,een prachtig zeer intelligent wezen,of zo’n. simpel mens dat zich alles permitteert……al heel lang verdenk ik deze lui,dat als er al ooit een UFO is neergevallen op onze planeet,dat a zo’n wezen helemaal gefileerd is en b ze zo’n UFO hebben nagemaakt……zo spiritueel zijn deze mensen niet ,gaat alleen om macht en mogelijkheden,jammer voor ze want dan zouden ze een beetje weten hoe het werkt in het heelal…….niks om bang voor te zijn in ieder geval…

janssen
janssen
7 jaren geleden

Wanneer komen ze nu eens bij mij op de koffie ? Dat blijft maar verstoppertje spelen.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x