Propaganda

Propaganda werkt averechts: “Europeanen bewonderen Poetin en zien hem niet als vijand”

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het lijkt erop dat de russofobie in de westerse media averechts begint te werken. Dat schrijft de Italiaanse journalist en politicus Giulietto Chiesa voor Sputnik Italia.

Westerse opiniepeilers merken dat het onzichtbare leger spindoctors niet langer in staat is om de geest van de Europeanen te vergiftigen met hun haatretoriek over de Russische president, die wereldwijd steeds meer populariteit geniet, aldus Chiesa.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Propaganda werkt averechts: "Europeanen bewonderen Poetin en zien hem niet als vijand"
Giulietto Chiesa (Wikicommons)

“Steeds meer mensen in het Westen beginnen de informatie te vertrouwen die van de ‘andere kant’ komt,” schrijft hij.

Vriend

Hij voegt toe dat westerse media Poetin een agressor noemen, maar dat de gewone Europese burger hem bewondert.

Steeds meer mensen in het Westen zijn van mening dat Rusland een belangrijke rol speelt bij de vernietiging van IS-terroristen in Irak en Syrië.

“Dit betekent dat Poetin een vriend is in plaats van een vijand,” benadrukt de journalist.

Sancties

“Europeanen zien het nut niet in van sancties tegen Rusland en velen vragen zich af waarom hun leiders ze instellen.”

De propaganda neemt inmiddels groteske vormen aan. Zo beschuldigde de Amerikaanse vicepresident Joe Biden Rusland ervan de presidentsverkiezingen in de VS te beïnvloeden.

“Dergelijke beschuldigingen houden simpelweg geen steek, temeer omdat ze afkomstig zijn uit een land dat zelf het meesterbrein was achter revoluties in andere landen,” aldus het voormalig lid van het Europees Parlement.

Censuur

Door ‘vijandelijke’ journalisten te arresteren (of te doden zoals in Oekraïne) en door de Britse bankrekeningen van RT te blokkeren maakt de westerse mainstream het alleen maar erger, zegt de journalist.

“We zien nu dat er censuur wordt opgelegd in het Westen, dat altijd zo trots is geweest op zijn vrijheid van meningsuiting,” klinkt het. “Alternatieve zienswijzen worden niet langer getolereerd.”

“We zijn ook getuige van de opkomst van het Orwelliaanse ministerie van Waarheid,” besluit Chiesa. “Iedereen die zich niet volgzaam toont moet worden gestopt, uitgeschakeld en vernietigd.”

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Derek
Derek
7 jaren geleden

Het grote imperium van Amerika-Navo-Europa is langzaam aan het afbrokkelen. Zal men dan toch het licht hebben gezien?

Goed nieuws!

Patricia Müller
Patricia Müller
7 jaren geleden

Wij zijn al weer op pad naar een raszuivere dictatuur. Vooral Duitse politici hebben niets geleerd uit het Hitler fascisme. Uiteindelijk heeft de over tientallen jaren verstrekte hersenspoeling via de media de Duitsers weliswaar nederig kunnen maken (schuldprogrammering), toch is er niet echt iets van geleerd worden. Anders zou een behoorlijke weerstand vooral tegen de leugenmedia en de corrupte politici uitbreken.

Pietka
Pietka
7 jaren geleden

Inderdaad de Russische media hoeven zelfs niet te liegen, aan onze kant hebben wij presentatoren van de prestitute die euphorisch zijn met de tegen aanval van al Qaida in Aleppo ( vrijdag 28 oktober op radio 1 )
Als blijkbaar Al Qaida onze vrienden zijn in Syrië ( dezelfde vrienden die 9/11 uitgevoerd hebben ) dan wordt het langzamerhand tijd om de recente geschiedenis te herschrijven .
Vraag mij alleen af wat er gaat gebeuren met onze Atlantische politici en MSM journalisten , als de 9/11 false flag en de agressie oorlog die daaruit voortvloeidt bekend wordt bij de gemiddelde jan kaas .
Dan is het overduidelijk dat de boven ons gestelden censuur zullen invoeren of de “Russische agressie” zullen aangrijpen om de waarheid te verdoezelen .

trackback
Propaganda werkt averechts: “Europeanen bewonderen Poetin en zien hem niet als vijand” | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x