Great ResetBuitenland

World Economic Forum lanceert stilletjes initiatief om wereldwijd massaal grond op te kopen

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Het World Economic Forum heeft een nieuw initiatief gelanceerd: de Giving to Amplify Earth Action (GAEA). Het initiatief is bedoeld om verschillende onderdelen van de Great Reset-agenda te promoten en de elite meer macht te geven over de samenleving, zei schrijver Justin Haskins in de podcast Relatable in gesprek met Allie Beth Stuckey.

Men wil 3 biljoen dollar per jaar inzamelen. Daartoe heeft GAEA overeenkomsten gesloten met 45 organisaties, waaronder het Bezos Earth Fund van Jeff Bezos, de Open Society Foundations (OSF) van George Soros, de Rockefeller Foundation en de United Nations Foundation.

Heel wat grond

Al deze organisaties gaan proberen om jaarlijks 3 biljoen dollar door te sluizen naar GAEA om ‘klimaatverandering’ te bestrijden, duurzame energie te promoten en grond op te kopen voor ‘natuurbehoud’.

Volgens Haskins is GAEA een ongelooflijk belangrijk initiatief, want met 3 biljoen dollar per jaar kun je heel wat grond opkopen.

Grote stap

Sinds enige tijd kopen elites, Blackstone en BlackRock grond en woningen op, wat een belangrijk onderdeel is van de Great Reset, benadrukte Haskins. Je zult niets bezitten en gelukkig zijn.

GAEA is een grote stap in die richting omdat ze een manier hebben gevonden om via non-profits wereldwijd grote hoeveelheden grond op te kopen, voegde hij toe.

4.7 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
10 maanden geleden

Oke dat is ook een manoer om hun doel te bereiken.

Mensen zijn zowiezo te koop, dus …..
Wie verkoopt zijn vrijheid?

Christien
Christien
10 maanden geleden

Laat het niet gebeuren.

Zorg dat je sterk staat en blijft.
Kijk even of autonoom worden nodig is om eigenaar te zijn van je eigen huis.
Laat je niet verrassen.

Ron
Ron
10 maanden geleden

Bezos betaald via geheime wegen geld aan bepaalde organisaties die op hun beurt geld geven aan NGO’s die terroristische organisaties steunen onder meer in Turkije.

B.watervogel
B.watervogel
10 maanden geleden

3000 miljard pegels, op die manier is het gauw gedaan. Neem aan dat de helft al binnen is van de Nederiglandse pensioenspaarders. Nog even en dan zitten we allemaal aan de bedelstaf, en oh ja waar is die 5, 2 miljard ofwel 5200 miljoen nou gebleven, was zeker het startschot van de 3000 miljard pegels.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x