Buitenaards

Achterkleindochter president Dwight Eisenhower vertelt over diens ontmoeting met aliens

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig adviseur van het Pentagon Timothy Good baarde in 2012 opzien met zijn uitspraak dat de Amerikaanse oud-president Dwight D. Eisenhower drie keer een geheime bespreking heeft gehad met buitenaardse wezens.

In het BBC-programma Opinionated zei hij dat de 34e president van de VS de aliens in 1954 sprak op de Holloman Air Force Base in New Mexico.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Eisenhower en enkele hooggeplaatste personen van de FBI communiceerden met de buitenaardsen door middel van ‘telepathische berichten’, aldus Good.

Diepste geheim

Hij vertelde dat de aliens een ‘Scandinavisch’ uiterlijk hadden en dat de ontmoeting in het diepste geheim plaatsvond.

De voorganger van Eisenhower, Harry Truman, zei op tv dat er ‘tijdens iedere vergadering met het leger werd gesproken over vliegende schotels’.

Laura Eisenhower, de achterkleindochter van president Eisenhower, sprak recentelijk over diens ontmoeting met de aliens.

Waarschuwen

Allereerst merkte ze op dat de Tweede Wereldoorlog in 1945 niet echt voorbij was. Ze verwees naar zaken als Project Paperclip en admiraal Byrd, die in 1947 werd verslagen toen hij op Antarctica op zoek ging naar nazi-bases.

Ze vervolgde dat de president een belangrijke rol heeft vervuld door ons tijdens zijn afscheidstoespraak te waarschuwen voor het militair-industrieel complex.

Laura merkte op dat onze geschiedenisboekjes niets van doen hebben met de ware geschiedenis.

Geen keus

Volgens haar waren de aliens met een Scandinavisch uiterlijk nauw verbonden met de Duitsers en waren de ontmoetingen meer een soort overgave omdat de Amerikanen weinig konden doen.

“In 1953 vlogen UFO’s over het Witte Huis en vanaf dat moment begonnen ze te onderhandelen met de nazi’s, omdat ze eigenlijk geen keus hadden,” zei ze.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thomas
Thomas
7 jaren geleden

Heb zelf naast de vele ET ufo’s twee door mensen bemande gezien dus er is een geheim ruimte programma maar het gebruik van waarheden naast leugens verbergt vaak de ware bedoelingen.
Laura de satanische new age shill waarbij haar spiritualiteit moet blijken uit het te pas en te onpas gebruiken van het woord chakra. Daarbij de fake Corey Good promotend die samen met de beruchte David Wilcock shill toneelstukjes uitvoerd. Het gebruik van black goo onzin wat ook door de Cobra shill gebruikt wordt. Gebracht door NWO new age outlet Collective Evolution wat weer geen verrasing is.
Dit is alleen maar misleiding om de NWO wereldregering te kunnen installeren.
Um zu kotsen iemand die zich voordoet als zijnde voor het goeie maar ondertussen het meest kwade vertegenwoordigt.

Freba
Freba
7 jaren geleden

De naam Good zegt alweer genoeg. Wat een l*lkoek. Net als dat verhaal over het water lopen en brood uit de hemel. Allemaal praatjes afkomstig van de afstammelingen der Intriganten.

Louise
Louise
7 jaren geleden

Onlangs stond hier een artikel over zelf gebouwde UFO’S……..niet alleen in Amerika….. Nou is het zo dat de Duitsers in de tweede wereldoorlog flink geexpirimenteerd hebben met vrouwen en kinderen………. wat nu als er een ras is gecreeerd, de mens is en was tot alles in staat, zou zomaar kunnen toch???

Faye
Faye
7 jaren geleden

Onverklaarbaar genoeg geloof ik dit dan weer wel, dat Jezus over water kon lopen, water in wijn veranderen en uit het niets een overvloed aan brood en vis uit het niets laten komen.
Volgens mij legde Hij hier visueel het mind over matter principe uit.
Maar natuurlijk kan een buitenaardse in een 3D lichaam dat.
Die truc kunnen wij (nog) niet maar volgens de leer gaan we wel die kant op. ( ” Dit, en nog veel grootsere dingen zult U in staat zijn” zoiets) want nogmaals, we worden niet voor niets gebrainwashed en gebombardeerd met oorlogen, ellende, ziektes, verdeeldheid gebrek, virussen en dit overspoeld met entertainment, dom gelul en veel, heel veel pokkeherrie, wel eens een dag lang een commercieele radiozender opgezet?
Want als wij ons op een hogere frequentie gaan begeven, raken die nazi’s alle controle over de mensheid kwijt.
Daarom moeten ze niets van Jezus hebben.
Alleen rare sektes zijn ze dol op, op forums lekker intellectueel doen en met wollige taal en zweverige zinnen elkaar proberen af te troeven, zo nemen ze elkaar de maat.
En buitenstaanders vragen zich intussen af waar het eigenlijk over gaat, maar in de clubhuizen schijnt het er nog diepzinniger aan toe te gaan…je moet er niet aan denken om er tussen te zitten, tussen ‘ons soort mensen’ zoals ze zichzelf ook nog noemen! Alsof zij van een hoger ras zouden zijn!
Maar dat moet iedereen maar voor zichzelf weten wat belangrijk voor ze is, hoewel ik het niet met dat wetenschappelijke onderzoek eens ben dat gelovigen een lager IQ zouden hebben.
Dat zullen die nazi’s zelf wel onderling besloten hebben, dat dat de waarheid is.
Zoals ze zoveel waarheden onderling besluiten.
Misschien wel in die dubieuze clubhuizen van rare sektes met hun lallende leden, wie zal het zeggen.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x