Homepagina » Buitenaards » Achterkleindochter president Dwight Eisenhower vertelt over diens ontmoeting met aliens
Achterkleindochter president Dwight Eisenhower vertelt over diens ontmoeting met aliens

Achterkleindochter president Dwight Eisenhower vertelt over diens ontmoeting met aliens

Voormalig adviseur van het Pentagon Timothy Good baarde in 2012 opzien met zijn uitspraak dat de Amerikaanse oud-president Dwight D. Eisenhower drie keer een geheime bespreking heeft gehad met buitenaardse wezens.

In het BBC-programma Opinionated zei hij dat de 34e president van de VS de aliens in 1954 sprak op de Holloman Air Force Base in New Mexico.

Eisenhower en enkele hooggeplaatste personen van de FBI communiceerden met de buitenaardsen door middel van ‘telepathische berichten’, aldus Good.

Diepste geheim

Hij vertelde dat de aliens een ‘Scandinavisch’ uiterlijk hadden en dat de ontmoeting in het diepste geheim plaatsvond.

De voorganger van Eisenhower, Harry Truman, zei op tv dat er ‘tijdens iedere vergadering met het leger werd gesproken over vliegende schotels’.

Laura Eisenhower, de achterkleindochter van president Eisenhower, sprak recentelijk over diens ontmoeting met de aliens.

Waarschuwen

Allereerst merkte ze op dat de Tweede Wereldoorlog in 1945 niet echt voorbij was. Ze verwees naar zaken als Project Paperclip en admiraal Byrd, die in 1947 werd verslagen toen hij op Antarctica op zoek ging naar nazi-bases.

Ze vervolgde dat de president een belangrijke rol heeft vervuld door ons tijdens zijn afscheidstoespraak te waarschuwen voor het militair-industrieel complex.

Laura merkte op dat onze geschiedenisboekjes niets van doen hebben met de ware geschiedenis.

Geen keus

Volgens haar waren de aliens met een Scandinavisch uiterlijk nauw verbonden met de Duitsers en waren de ontmoetingen meer een soort overgave omdat de Amerikanen weinig konden doen.

“In 1953 vlogen UFO’s over het Witte Huis en vanaf dat moment begonnen ze te onderhandelen met de nazi’s, omdat ze eigenlijk geen keus hadden,” zei ze.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Thomas schreef:

  Heb zelf naast de vele ET ufo’s twee door mensen bemande gezien dus er is een geheim ruimte programma maar het gebruik van waarheden naast leugens verbergt vaak de ware bedoelingen.
  Laura de satanische new age shill waarbij haar spiritualiteit moet blijken uit het te pas en te onpas gebruiken van het woord chakra. Daarbij de fake Corey Good promotend die samen met de beruchte David Wilcock shill toneelstukjes uitvoerd. Het gebruik van black goo onzin wat ook door de Cobra shill gebruikt wordt. Gebracht door NWO new age outlet Collective Evolution wat weer geen verrasing is.
  Dit is alleen maar misleiding om de NWO wereldregering te kunnen installeren.
  Um zu kotsen iemand die zich voordoet als zijnde voor het goeie maar ondertussen het meest kwade vertegenwoordigt.

  • Earthaxis schreef:

   Scandinavisch uitziende aliens? Van een andere planeet maar er toevallig menselijk, ehh scandinavisch uitzien? Hoe dan?

   Zoals imbicielen in de middeleeuwen dachten dat de aarde het middelpunt was van het zonnestelsel en het heelal, zo denken de huidige imbicielen dat de menselijke vorm het uitgangspunt is voor al het leven in het heelal. Dus dat mensen en buitenaards leven er hetzelfde uitziet. We hebben een nieuwe Copernicus nodig mensen…

  • exegese schreef:

   @Thomas : iemand die zich voordoet als zijnde voor het goeie maar ondertussen het meest kwade vertegenwoordigt.

   Een bewering die je te gemakkelijk te berde brengt. Een stelling overigens die een ieder ook gemakkelijk op jouw voorhoofd kan plakken. Ze zegt naar mijn mening teveel zinvolle dingen om haar als satanische new age shill weg te zetten.

   Maar in één ding ben ik het met je eens Satan is een grootmeester in het zaaien van verwarring en twijfel. Dat maakt het vaak moeilijk en soms onmogelijk om het goede van het slechte te onderscheiden.

  • Tikkertje schreef:

   Toevallig nog fotootjes genomen van die vele ufos die je hebt gezien, Thomas? Filmpjes nog beter. Het zijn allemaal weer woorden. Bewijzen willen we zien. Bewijzen…. Met 5 miljard mobiele telefoons en onuitputtelijke social media mogelijkheden moet het toch niet zo moeilijk zijn een keer overtuigend bewijs van een buitenaards schip en/of bemanning te leveren? Tot het zover is, blijft elk bericht onzin.

   • Sandra schreef:

    Moet de foto’s en video’s letterlijk in je brievenbus worden geduwd of zo ? Want volgens mij kun je genoeg bewijsmateriaal op internet vinden van mensen die geen cameraman/vrouw van beroep zijn, maar wel op tijd met een mobieltje konden filmen om er nog iets op te krijgen. Daarbij zijn er dus ook getuigenissen te lezen van mensen waarvan hun apparatuur op dat moment iets of in het geheel werden verstoord. Waarom is dat zo ongeloofwaardig ? Waarom zou je eerder geloven dat iemand een giraf in zijn tuin heeft zien rondlopen, dan een UFO die erboven hangt ? Niet elk bericht is zomaar onzin. Je moet gewoon doorvragen, dan ben je echt onderzoekend. Maar zo snel zeggen dat omdat jij geen bewijs hebt gezien dat het maar onzin is, tja zo kom je natuurlijk zelf ook nergens. Als je kant en klaar leesvoer wilt, ga dan naar de bibliotheek, daar heb je je comfortzone. Begin eerst een artikel te lezen over het huidige Irak en wat de militairen daar gevonden hebben.

  • John Doe schreef:

   Deze mensen surfen op de New Age Wave, dat gezever over Rosswell of Eisenhouwer en Aliens.. wat hebben we hier aan.. niks.
   Wij (wij zijn dus de zogenaamde leiders, politici en MSM) moeten ophouden ons als kleuters te gedragen, en samenwerken.. blijkbaar is dat niet in het belang van de 1%, hoe kan het in 2017 dat 1/3 van de wereld nog arm is en er nog dagelijks oorlog en geweld is.. hoe onzinnig is dan dat gewauwel over Aliens in 1953 of wanneer dan ook.

   Als er iets is of iemand die even langs wil komen of zich openbaar wil maken aan de mensheid denk ik echt dat ze daar geen president of politicus hun toestemming voor zullen vragen.

   En zeker niet via typetjes als Cory Good of David Wilcock, ze hebben allemaal een leuke babbel en 8 jaar geleden was ik er ook vaak zoet mee, gelukkig zijn er nog mensen die niet uit eigen belang werken.

 • Freba schreef:

  De naam Good zegt alweer genoeg. Wat een l*lkoek. Net als dat verhaal over het water lopen en brood uit de hemel. Allemaal praatjes afkomstig van de afstammelingen der Intriganten.

 • Louise schreef:

  Onlangs stond hier een artikel over zelf gebouwde UFO’S……..niet alleen in Amerika….. Nou is het zo dat de Duitsers in de tweede wereldoorlog flink geexpirimenteerd hebben met vrouwen en kinderen………. wat nu als er een ras is gecreeerd, de mens is en was tot alles in staat, zou zomaar kunnen toch???

 • Faye schreef:

  Onverklaarbaar genoeg geloof ik dit dan weer wel, dat Jezus over water kon lopen, water in wijn veranderen en uit het niets een overvloed aan brood en vis uit het niets laten komen.
  Volgens mij legde Hij hier visueel het mind over matter principe uit.
  Maar natuurlijk kan een buitenaardse in een 3D lichaam dat.
  Die truc kunnen wij (nog) niet maar volgens de leer gaan we wel die kant op. ( ” Dit, en nog veel grootsere dingen zult U in staat zijn” zoiets) want nogmaals, we worden niet voor niets gebrainwashed en gebombardeerd met oorlogen, ellende, ziektes, verdeeldheid gebrek, virussen en dit overspoeld met entertainment, dom gelul en veel, heel veel pokkeherrie, wel eens een dag lang een commercieele radiozender opgezet?
  Want als wij ons op een hogere frequentie gaan begeven, raken die nazi’s alle controle over de mensheid kwijt.
  Daarom moeten ze niets van Jezus hebben.
  Alleen rare sektes zijn ze dol op, op forums lekker intellectueel doen en met wollige taal en zweverige zinnen elkaar proberen af te troeven, zo nemen ze elkaar de maat.
  En buitenstaanders vragen zich intussen af waar het eigenlijk over gaat, maar in de clubhuizen schijnt het er nog diepzinniger aan toe te gaan…je moet er niet aan denken om er tussen te zitten, tussen ‘ons soort mensen’ zoals ze zichzelf ook nog noemen! Alsof zij van een hoger ras zouden zijn!
  Maar dat moet iedereen maar voor zichzelf weten wat belangrijk voor ze is, hoewel ik het niet met dat wetenschappelijke onderzoek eens ben dat gelovigen een lager IQ zouden hebben.
  Dat zullen die nazi’s zelf wel onderling besloten hebben, dat dat de waarheid is.
  Zoals ze zoveel waarheden onderling besluiten.
  Misschien wel in die dubieuze clubhuizen van rare sektes met hun lallende leden, wie zal het zeggen.

 • Daniël schreef:

  Ik zelf was getuige van het zien van een buitenaards vaartuig dat niet van hier was in de Braziliaanse stad Fortaleza in maart 2011 samen met verschillende mensen toen dit object kwam aan vliegen in van vorm veranderde en het was absoluut geen Amerikaans toestel wat men dan gelijk roept want hoe kan een object zo snel van vorm en plaats veranderen en met super hoge snelheid de ruimte in vliegen? In Brazilië is het haast normaal zoals het bekende verhaal van Varginha in 1996 en Roswel was wel degelijk echt en waar!

 • Elise49 schreef:

  Technologie is altijd slecht voor de natuur en mens. Heeft puur met tijd en balans te maken. Technologie/scheikunde/toevoegingen =snel proces. Natuurkunde/wetten= langzaam proces.
  Bij een snel proces krijgt het leven/aarde geen tijd/kans om zelf de balans te zoeken/door te groeien/vermenigvuldigen. De piek van energieën/nulpunt/explosie/vermenging bij technologie komt snel. Je speelt dus letterlijk met vuur. Dit vuur noemt men lucifer(het licht dat door technologie/scheikunde/zwavel gecreëerd wordt). Symbool voor zwavel: driehoek met een kruis erin!(driehoek op dollar/kruis voor offer)
  In de mythologie werd zwavel vaak in verband gebracht met de hel. Vroegere alchemisten gebruikten dit symbool voor zwavel.
  Zwavel(huidige element aanduiding met de letter S) komt ook in het menselijke lichaam(eiwitten) voor en in de natuur. Het ruikt naar rotte eieren. De S staat voor slang/draak die vuur spuugt/bliksem. Bliksem die niet meer ophoudt omdat de ether door mensen is verandert. Door toevoegingen. wifi/chemische stoffen etc. Wij gaan dus letterlijk verbrandt worden. Naar de hel. Onder aarde of bovenaarde. Het maakt geen moer uit. De as = eeuwig leven. Niks gaat ons redden. Vandaar de zaadbunkers in Noorwegen en de 24 zwarte kisten. 24 staat voor de geologische klok van leven. Zie wiki.
  Bij technologie/scheikunde is het niet meer duidelijk of iets echt natuurlijk is. Dus alle metingen zijn waardeloos. Basis kennis: als je een element/stof toevoegt dan verandert de samenstelling. Dus als je iets toevoegt in de lucht, dan kan bv. zuurstof veranderen in een giftige stof bij langdurige druk.(lees alles over zuurstof bij wiki) Moet je nagaan wat dat continu druk/straling met je lichaam/bloed(zuurstof geleider) doet. Je wordt ziek. je wordt dement, je wordt een zombie. etc. Zonder goede zuurstof gaat alles dood.
  Zo kun je jezelf afvragen of het wel verstandig is om overal zendmasten/wifi/satellieten in de ether/lucht toe te voegen. Deze onnatuurlijke druk kan voor veranderingen van stoffen in de lucht en aarde zorgen. De aarde wordt door 3 lagen beschermd.(lees wiki) Gaat men aan deze lagen knutselen, dan is dat vragen om ernstige problemen. Hieruit kan onnatuurlijke convectie ontstaan. Dit fenomeen zorgt voor: wervelstormen/sinkholes/aardbevingen etc. en misschien wel een poolshift door een bijzon/zwarte zon te creëren via die technologie. En is het de mens, die zelf meewerkt aan de shift door alle kennis/wetenschap.
  Ga je vanuit dat het Adam en Eva verhaal juist is. Dan is Eva de eerste kunstmatige vrouw in huidig tijdperk door de nephilim(hoogpriesters/alchemisten) gemaakt.(zij at een stukje appel van alle kennis) Dan zijn alle Alien bezoeken/kennis makingen, experimenten op de huidige mens. Men maakt half mens/half robot. Of men mixt dieren met mensen(dat gebeurt nu ook al) Zogenaamd om mensen te helpen die geen arm/oor etc meer hebben. Als complete slaaf. Men werkt aan een hightech wereld, waarbij de meeste mensen overbodig worden. En waar de aarde nog meer leeg getrokken zal worden door mega gebruik aan grondstoffen. Door een shift zullen de polen vrijkomen en daar zitten heel veel grondstoffen.
  Over de hele wereld staan piramides. Wat kan een piramide? Een piramide kan energie opwekken(zie missende top), waarvan men weet dat die top uit barnsteen/mengsel van koper heeft bestaan). Het zijn zendmasten. Je kunt er ook energie mee neutraliseren, als die uit staat, komt door de vorm. De gangen stelsel in een piramide is een gulden snede. Waarom delft men goud etc(is voor geleiding) Dat is voor zend en ontvangst apparaten.(overal zit een klompje goud in of koper of mix daarvan) Dus niet voor aliens in de lucht/kosmos, maar puur voor apparaten hier op aarde.
  Waarom waren de Friezen zo interessant/belangrijk? Zij handelde in barnsteen. Zie/lees wiki. Barnsteen wordt gebruikt voor geleiding. Primitieve mensen gebruikten barnsteen(speervorm) voor bliksem bescherming. Het hing aan de top van het huis. Zoals alle kerkhanen ook als bliksemafleiders/ontvangers dienen en tegelijkertijd neutraliseert. Zo werkt een piramide ook. Via technologie creëert men een complete Niburu. Overname mens en natuur. Om er daarna een nieuw tijdperk op te zetten. Is al vaker gebeurt in oude tijdperken.
  Voor mij mag de stekker(complete huidige technologie) er dan ook voor altijd eruit getrokken worden. Laat de natuur maar weer zelf zijn gang gaan. Die neemt en geeft zonder een keuze te maken op wie of wat je bent. Is hard, maar wel eerlijk/zuiver. Die geeft ook altijd weer iets terug in het belang van natuurlijk evenwicht/harmonie. Scheikunde vernietigd alleen maar(chemische explosie) Het brengt niks nieuws voort, wat zichzelf weer kan vermenigvuldigen. Ook al zal onze zon over miljoenen jaren uitdoven, das niet erg, zolang het maar natuurlijk gebeurt. Er is altijd weer iets wat het overneemt en het in balans zet. Dat gaat vanzelf en dit proces gaat heel langzaam. Daar moet je niet aan gaan knoeien. Ook al zijn we er dan niet meer. Dit proces gaat voor en is belangrijker/heeft een hoger doel, dan wij.

 • Ikke schreef:

  Hier lees ik toch echt wat anders!
  Bepaalde bronnen, zoals UFO Contact Center International, zeggen dat de Nordics in feite van de Plejaren komen. Nordics worden meestal omschreven als goedaardige of zelfs ‘magische’ wezens die willen observeren en communiceren met mensen.
  De Nordics zouden bezorgd zijn over de natuur of het vooruitzicht van wereldvrede en brengen hun boodschappen op telepathische wijze over. De Amerikaanse hulpverlener John Carpenter zei dat de gemiddelde Nordic waakzaam, jeugdig, liefdevol en alwetend is.
  Stephanie Kelley-Romano zegt dat de Nordics ‘vaak worden geassocieerd met spirituele groei en liefde en optreden als onze beschermers’. Volgens enkele getuigen hebben de Nordics gewaarschuwd voor de Greys, maar anderen zouden zowel Greys als Nordics in dezelfde schepen hebben gezien.

  https://www.ninefornews.nl/buitenaardse-beschaving-de-nordics/

 • Nea schreef:

  Ze kiest wel een vreemd medium voor haar openbaringen. Zoiets moet toch direct prime-time op een groot kanaal? Maar ja, ik zal wel naïef zijn…

 • Faye schreef:

  Het schijnt dat ze NLP geprogrammeerd zijn, wollig zweverig taal gebruik is een bewuste truc.
  Op lucht gebaseerde dikdoenerij om respect af te dwingen, zich dus interessanter voor doen dan ze zijn.

  http://howtoexitthematrix.com/2017/02/11/10-ways-to-protect-yourself-from-nlp-mind-control

 • wmn schreef:

  Scandinavisch uitziende aliens… het verhaal gaat dat ze van de pleiaden komen .

 • War on Error schreef:

  Goh, dat dit ninefornews haalt. Het web wordt overspoeld met deze niet onderbouwde vertelsel.
  Wetenschappers kun je niet op hun ogen vertrouwen. Klimaatopwarming vs. CO2: Zwaargesubsidieerde zwendel; vaccins veilig: dito. gmo veilig en goed: ook zwendel. enz.

  Goed deze Eisenhouwer er uit te pikken; die familie verdient nadere aandacht – mag ook wel eens gezegd:

  “His [Eisenhouwer](DEF) policy killed more Germans in peace than were killed in the European Theatre.”
  more than one million seven hundred thousand German Prisoners of War died from a deliberate policy of extermination by starvation, exposure, and disease -under direct orders of General Dwight Eisenhower.

  it may well be that Patton’s untimely and curious death may have been a result of what he knew about these wretched Eisenhower DEF camps. “Disarmed Enemy Forces”
  Canadian news reporter, Peter Worthington, of the OTTAWA SUN:
  “For years we have blamed the 1.7 million missing German POW’s on the Russians. Until now, no one dug too deeply … Witnesses and survivors have been interviewed by the author; one Allied officer compared the American camps to Buchenwald.”

  During World War II when Col. Eisenhower was working for Gen. Douglas McArthur in the South Pacific, McArthur protested to his superiors in Washington (DC) that Eisenhower was incompetent and that he did not want Eisenhower on his staff.

  In 1943, Washington not only transferred Col. Eisenhower to Europe but promoted him over more than 30 more experienced senior officers to five star general and placed him in charge of all the US forces in Europe.”
  http://rense.com/general85/eis.htm ‘Eisenhower’s Death Camps – The Last Dirty Secret of World War Two’ by James Bacque (Original Article)
  http://www.whale.to/b/bacque1.html https://www.youtube.com/watch?v=nxh6FC-bwWQ

  “War of the Worlds” een hoax van buitenaardse wezens in een radio-show die mensen werkelijk daarin deed geloven, en grote paniek veroorzaakte.
  Ze doen het zo weer; we geloven alle propaganda die ze ons voorschotelen. ‘Blame Muslims’, of Putin – dát geloven we wel; niet de waarheid.

  De halve wereldbevolking ‘draait’ al op Androïd.
  Nog 1 stap verder, en ze ZIJN Androïde.
  nazi Bilderberg, en nazi WEF-Davos hebben in het geheim al besloten dat u wordt verbeterd met geimplanteerde hersenchip; via TRANSHUMAN naar CYBORG – zodat u mee kunt komen met de robots van de zeer nabije toekomst; SINGULARITIEIT, of u wilt of niet.
  De vakidioten in de corrupte wetenschap – op uw kosten – zijn ingehuurd om uw toekomst te bepalen:

  “But when someone with Michael Laitman’s credentials claims that he and the whole nation of Israel are mind-controlled by space beams from an alien planet, marching in lockstep toward total world conquest, you really have to sit up and take notice.
  From Laitman’s biography: Dr. Laitman closely collaborates with numerous international research institutes. He was invited to join the World Wisdom Council (WWC), a think-tank convened by the Club of Budapest and headed by Prof. Ervin Laszlo, a Nobel Prize nominee in 2004 and 2005. Other notable personalities in the WWC are former president of the Soviet Union Michael Gorbachev, Nobel Prize winner primatologist Jane Goodall and
  How are we to interpret Laitman’s claim that Zionists are mind-controlled aliens seeking to conquer Earth?

  Laitman’s lecture is entitled “Israeli Nation.” It appears to be directed to the self-styled “Chosen People,” whose belief in their own superiority, and the gross inferiority of others, has driven them to commit genocide in Occupied Palestine without even the faintest tremors of conscience or compassion…almost as if they were mind-controlled by a lower power, not a higher one.
  http://www.veteranstoday.com/2015/05/11/zio-aliens/

  Trump advisers’ space plan: To moon, Mars and beyond http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1160335/pg1
  Privatisering van deze triljarden ‘markt’: Op kosten van de sukkelaars van belastingbetalers uiteraard; u de kosten – zij de winsten en overige doelstellingen
  Als u denkt, dat er dan ook wel een plaatsje voor u zal zijn in de laatste capsule om de onleefbaar geworden planeet te verlaten . . . .

 • Dolex schreef:

  Werd er in 1953 – 8 jaar na WOII überhaupt nog onderhandeld met de nazi’s?
  Dat is nieuws, denk ik.

 • jenkem rules schreef:

  Mensen die nog steeds vragen om fotos en filmpjes zijn jullie serieus? Hoeveel staat er al niet online jongens kom op zeg typ ufo in op maakt niet uit waar en je ziet er honderden zo niet duizenden zowel man made als wtf is dit kom op

 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  >