Homepagina » Gezondheid » Donald Trump op Fox News: Vaccins veroorzaken autisme (video)

Donald Trump op Fox News: Vaccins veroorzaken autisme (video)

De Amerikaanse zakenmagnaat Donald Trump zei er tijdens de vijfde Wereld Autisme Dag stellig van overtuigd te zijn dat er een verband is tussen autismespectrumstoornissen (ASS) en blootstelling aan vaccins.

In een interview op Fox News op maandag concludeerde de zakenman dat de ‘monstervaccinaties’ autisme veroorzaken.

“Ik ben vrij goed bekend met het onderwerp,” zei Trump. “Ik heb een theorie, een theorie waar sommigen in geloven, en die gaat over vaccinaties. We hebben nog nooit zoiets gehad. En nu is het een epidemie. Het aantal gevallen is de laatste 10 jaar ontzettend omhoog geschoten. En wanneer je een kleine baby van 5 kilo meeneemt naar het consultatiebureau om te worden volgepompt met vele, vele vaccins heb je twee maanden later een totaal andere baby en is er veel veranderd. Ik weet van bepaalde gevallen.”

Controversieel

“Weet je dat de meeste artsen het daar niet mee eens zullen zijn,” zei mede-presentator Gretchen Carlson. “En studies stellen dat er geen verband is. Gedacht werd dat het kwam door kwik in die vaccins, maar dat zit er al jaren niet meer in en toch is het aantal gevallen van autisme nog nooit zo hoog geweest. Misschien komt het door de omgeving.”

“Het is ook erg controversieel,” erkende Trump. “Maar dat maakt me niets uit. Ik heb mensen gezien die een kerngezond kind hadden en die het vervolgens lieten inenten. Een maand later was het kind niet langer gezond.”

Monsterprik

“Het gebeurde met iemand die onlangs voor me werkte,” voegde hij toe. “Ze hadden dit prachtige kind, er was geen vuiltje aan de lucht, en opeens gingen ze die monsterprik halen. Heb je wel eens gezien hoe groot ze zijn? Het is vreselijk, de hoeveelheid die ze erin spuiten. Ze pompen het in zo’n klein lichaampje en na een maand is het kind helemaal veranderd. Ik ben er stellig van overtuigd dat het de oorzaak is.”

Gepubliceerde studies hebben de afgelopen 20 jaar geen verband kunnen vinden tussen vaccins en autisme. Artsen die het verband wel hebben aangetoond moesten hun studie intrekken en hun dokterslicentie inleveren. Zij vechten de zaak momenteel uit voor de rechter.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

biochemicus

Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

In de periode van 22 juni tot ...

janet ossebaard

Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

De documentaires van Janet Ossebaard over de ...

>