Gezondheid

Donald Trump op Fox News: Vaccins veroorzaken autisme (video)

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse zakenmagnaat Donald Trump zei er tijdens de vijfde Wereld Autisme Dag stellig van overtuigd te zijn dat er een verband is tussen autismespectrumstoornissen (ASS) en blootstelling aan vaccins.

In een interview op Fox News op maandag concludeerde de zakenman dat de ‘monstervaccinaties’ autisme veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik ben vrij goed bekend met het onderwerp,” zei Trump. “Ik heb een theorie, een theorie waar sommigen in geloven, en die gaat over vaccinaties. We hebben nog nooit zoiets gehad. En nu is het een epidemie. Het aantal gevallen is de laatste 10 jaar ontzettend omhoog geschoten. En wanneer je een kleine baby van 5 kilo meeneemt naar het consultatiebureau om te worden volgepompt met vele, vele vaccins heb je twee maanden later een totaal andere baby en is er veel veranderd. Ik weet van bepaalde gevallen.”

Controversieel

“Weet je dat de meeste artsen het daar niet mee eens zullen zijn,” zei mede-presentator Gretchen Carlson. “En studies stellen dat er geen verband is. Gedacht werd dat het kwam door kwik in die vaccins, maar dat zit er al jaren niet meer in en toch is het aantal gevallen van autisme nog nooit zo hoog geweest. Misschien komt het door de omgeving.”

“Het is ook erg controversieel,” erkende Trump. “Maar dat maakt me niets uit. Ik heb mensen gezien die een kerngezond kind hadden en die het vervolgens lieten inenten. Een maand later was het kind niet langer gezond.”

Monsterprik

“Het gebeurde met iemand die onlangs voor me werkte,” voegde hij toe. “Ze hadden dit prachtige kind, er was geen vuiltje aan de lucht, en opeens gingen ze die monsterprik halen. Heb je wel eens gezien hoe groot ze zijn? Het is vreselijk, de hoeveelheid die ze erin spuiten. Ze pompen het in zo’n klein lichaampje en na een maand is het kind helemaal veranderd. Ik ben er stellig van overtuigd dat het de oorzaak is.”

Gepubliceerde studies hebben de afgelopen 20 jaar geen verband kunnen vinden tussen vaccins en autisme. Artsen die het verband wel hebben aangetoond moesten hun studie intrekken en hun dokterslicentie inleveren. Zij vechten de zaak momenteel uit voor de rechter.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x