Mens en Dier

Dr. David Martin geeft explosief interview: ‘Dit is een geplande genocide’

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De uitrol van het coronavaccin is massamoord met voorbedachten rade, zei dr. David Martin in een explosief interview met Stew Peters. “Als je een gifstof injecteert bij mensen, injecteer je een dodelijke stof, dat is wat je doet.”

Pfizer beweert dat het sterftecijfer door het vaccin ‘acceptabel’ is, zei Martin. Hij benadrukte dat dit een geplande genocide is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij wees er verder op dat het eerste vaccin dat het lichaam de instructie geeft om het S1-spike-eiwit aan te maken in 1990 is gepatenteerd door Pfizer. “Er wordt ons verteld dat dit iets nieuws is, een nieuwe ziekteverwekker, maar dat is niet zo.”

Binnenlands terrorisme

Zoöloog Peter Daszak, die deel uitmaakte van een WHO-team dat in Wuhan onderzoek deed naar de oorsprong van het coronavirus, zei in 2015 dat er een wereldwijd vaccinatieprogramma tegen influenza of corona op poten moet worden gezet, met de media als aanjagers. Daszak zei ook dat investeerders vanzelf zullen inspringen zodra ze zien dat het veel geld oplevert.

“Dat is samenspanning, dat is afpersing, dat is binnenlands terrorisme,” zei dr. Martin.

Op de vraag waarom mensen zoals Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, nog op vrije voeten zijn, antwoordde hij: “Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft het Amerikaanse volk gefaald en beschikt al sinds april 2020 over alle informatie die ik hier deel. Ze hebben er niets mee gedaan.”

Dus er is helemaal geen virus

Wie zijn de samenspanners? Martin zei dat Anthony Fauci, directeur van het Nationale Instituut voor Allergie en Infectieziekten (NIAID), de directeur van het Centrum voor Ziektecontrole in China, en Christopher Elias van de Bill & Melinda Gates Foundation in een raad zitten die deze ‘pandemie’ stuurt.

“Dus er is helemaal geen virus,” zei Stew Peters. “Nee,” antwoordde dr. Martin.

4.7 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

YES! Er komt steeds meer explosieve informatie naar buiten. Dit is zo langzamerhand een vulkaan aan het worden, die niet meer zachtjes rommelt, maar aanzwelt om tot een gigantische uitbarsting te komen.
DAT het allemaal gaat om geld en DAT het er alleen maar om gaat om de wereldbevolking stevig uit te dunnen…. ja, dat weten de meesten van ons wel.
En WIJ zijn ook diegenen die de weerstand zijn en blijven. Daarvan ben ik heilig overtuigd.
Ik ga er van uit, dat het merendeel niet meer te verleiden is om mee te gaan met dit genocide “spel”, wat uiteraard niets heeft te maken met een spel. Ja…. een duivels spel, geïniteerd door pure duivels. Ze zijn niet eens meer in schaapsvacht. Nee, ze zijn er nu open en bloot, zonder enige vorm van schaamte.
Heel eerlijk. Wat deze arts vertelt, weten de meesten van ons natuurlijk. Hopelijk bereikt hij nog wat aarzelende individuen, maar ik heb er een beetje een hard hoofd in.
De leugens en de angst van de afgelopen anderhalf jaar hebben een vruchtbare bodem gehad. Ga dat maar eens eroderen!

Han
Han
2 jaren geleden

Hugo de Jonge minister (gesjeesde basisschoolleraar): vaccin is 100% veilig. Voor eigen parochie prekende producent Pfizer beweert “dat het sterftecijfer door het vaccin ‘acceptabel’ is”. En in het echt blijkt het vaccin later het probleem te zijn? (zoals bij alle corona mRna vaccins het geval was).

Het vaccin werkt niet en dan maken 2 prikken of 3 of 4 of 10 prikken ook niets uit.

Je vergroot dan alleen bijwerkingen en nare lange termijn effecten.

Waarom zijn we bang voor een virus dat nu geen slachtoffers meer maakt en onschuldiger geworden is dan een griep.

Waarom geen Ivermectine en HCQ vrijgeven, dat werkt wel.

En verbied maken van dit soort virussen, misleidend lief ‘gain of function onderzoek’ genoemd.

Boulie
Boulie
2 jaren geleden

En hoe nu verder???

Loire
Loire
2 jaren geleden

Het is een opgezet plan, dat is duidelijk. Maar het enige waar ik nieuwsgierig naar ben is, wat er specifiek voor zorgt dat mensen die covid hebben gehad (al dan niet met griepklachten), op de iets langere termijn zulke specifieke bijwerkingen krijgen, (niet langer moe of zo, want dat kan bij influenza ook), maar haaruitval en neurologische klachten 6 weken tot een paar maanden na het ziek zijn. Ik heb dit nu al een aantal keer gelezen en vind het wel bijzonder. Soms wordt aangegeven dat dat door de schrik is maar dat vind ik ongeloofwaardig, zeker als het gebeurd bij mensen die een jaar na de komst van dit “virus” deze klachten krijgen. Is er geen virus maar iets anders verspreid dat zorgt voor deze klachten?

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x