Homepagina » Mens en Dier » Wonderkind (7) componeert eigen opera (video)
Wonderkind (7) componeert eigen opera

Wonderkind (7) componeert eigen opera (video)

Alma Deutscher imponeert met haar spel op de viool en de piano en schreef onlangs haar eigen opera. En dat op zevenjarige leeftijd.

Ze kan piano spelen en muziek maken alsof het voor haar geschreven is. Het is alsof ze praat tegen Mozart en Bach en antwoordt in hun eigen taal, aldus hoogleraar Robert Gjerdingen van de Bienen School of Music.

Gjerdingen begeleidt Alma zodat ze haar improvisatiekunsten optimaal leert benutten. “Normaal gezien blinken wonderkinderen uit in het reproduceren van muziek, niet in het maken ervan,” zei hij.

Melodie

“Tijdens het componeren ben ik altijd erg blij als ik een mooie melodie vind,” vertelde Alma aan de BBC. De jonge musicus is woonachtig in het Engelse Surrey en heeft altijd al een passie gehad voor kunst.

“Toen ze drie jaar was, hoorde ze een slaapliedje van Strauss,” zei haar moeder Janie. “Ze kwam naar ons toe en vroeg hoe muziek zo mooi kan zijn.”

De opera die ze heeft geschreven heet ‘The Sweeper Of Dreams’ en duurt ongeveer zeven minuten. Ze werd op een ochtend wakker met de melodie in haar hoofd en met de hulp van haar vader werkte ze het stuk uit op de piano.

Mozart

Alma hoeft niet lang te wachten om volwassenen te imponeren. Ze wordt vaak vergeleken met een ander beroemd wonderkind. In bepaalde opzichten is ze zelfs al verder dan Mozart. Hij kon op driejarige leeftijd noten spelen, Alma deed dat al op tweejarige leeftijd. Mozart schreef zijn eerste liedjes toen hij vijf was, terwijl Alma begon met improviseren toen ze vier jaar was.

“Wanneer ik ideeën probeer te bedenken komt er niets naar boven,” zei ze. “Maar als ik improviseer heb ik heel veel ideeën.”

Bron: Abcnews.com

Gerelateerd:

 Vond je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Erg knap. Zelf ben ik a-muzikaal en snap werkelijk niks van noten lezen. Ik bespeel ook geen enkel instrument, ik kan alleen vader jacob op een keyboard spelen.

  Ik heb ook een vrouwelijke kennis die op het conservatorium zit. Geef haar een willekeurig instrument en binnen een kwartier kan ze er een liedje op spelen. Ik heb het nooit begrepen.

  0 likes
 2. Hieraan kun je zo duidelijk bemerken dat alles met alles is verbonden en bovendien dat alles blijft, niks verloren gaat. Een kind wordt niet blanco geboren. Niet alles is van genen afhankelijk, maar gaat buiten de genen om. Het is een prachtig mysterie, veel is nog versluierd maar in deze prachtige tijd wordt veel ontsluierd nu we tot ontdekking komen dat de innerlijke kracht in ieder van ons zit (de Goddelijke vonk) en dat we met elkaar de wereld creëren. In het veld van de oneindige mogelijkheden. Ons bewustzijn is onbeperkt, zij kent geen grenzen. Schitterend toch?

  0 likes
 3. [quote name=”Aly”]Hieraan kun je zo duidelijk bemerken dat alles met alles is verbonden en bovendien dat alles blijft, niks verloren gaat. Een kind wordt niet blanco geboren. Niet alles is van genen afhankelijk, maar gaat buiten de genen om. Het is een prachtig mysterie, veel is nog versluierd maar in deze prachtige tijd wordt veel ontsluierd nu we tot ontdekking komen dat de innerlijke kracht in ieder van ons zit (de Goddelijke vonk) en dat we met elkaar de wereld creëren. In het veld van de oneindige mogelijkheden. Ons bewustzijn is onbeperkt, zij kent geen grenzen. Schitterend toch?[/quote]

  Eens :)!!

  0 likes
 4. En haar engels is ook niet te beroerd voor een 7 jarige duitser 🙂

  0 likes
 5. Noten lezen is slechts een menselijk hulpmiddeltje (3D). Muziek komt vanuit je hart. Dus geen noten kunnen lezen heeft niets met a-muzikaal te maken. Eerst kwam de muziek, heel later pas het notenschrift. Persoonlijk denk ik dat deze kinderen dit uit een vorig leven hebben meegenomen.

  0 likes
 6. [quote name=”-E-“]En haar engels is ook niet te beroerd voor een 7 jarige duitser :)[/quote]

  De jonge musicus is woonachtig in het Engelse Surrey en heeft altijd al een passie gehad voor kunst.

  0 likes
 7. ahum, ik zag dictator mamma al op de achtergrond, met andere woorden , de zoveelste gedrilde robot. Dit komt echt niet uit haar zelf, maar is haar gewoon opgelegd.

  0 likes
 8. Ik vraag me af of dit kind wel de ruimte heeft gekregen om te spelen met andere kinderen.Ik denk namelijk eerder dat haar pappie en mammie, verwaande kwasten zijn die willen pronken met het slavendochtertje, die steeds maar voor de piano werd getrapt, om zelf met de veren te pronken, tussen hun Koude KaK vriendjes!!Het meisje praat zelfs al kakkerig!!Ik zou het meisje ook wel eens hier navraag over willen doen, of ze zelf wel gelukkig is, met haar opgedrongen hoogstandje.Na 7 vragen weet ik het antwoord wel. En ik durf een wedje te doen, dat alles voor de eer van pappie en mammie is!!!Pronkpauwen!!!

  0 likes
 9. [quote name=”Aly”]Hieraan kun je zo duidelijk bemerken dat alles met alles is verbonden en bovendien dat alles blijft, niks verloren gaat. Een kind wordt niet blanco geboren. Niet alles is van genen afhankelijk, maar gaat buiten de genen om. Het is een prachtig mysterie, veel is nog versluierd maar in deze prachtige tijd wordt veel ontsluierd nu we tot ontdekking komen dat de innerlijke kracht in ieder van ons zit (de Goddelijke vonk) en dat we met elkaar de wereld creëren. In het veld van de oneindige mogelijkheden. Ons bewustzijn is onbeperkt, zij kent geen grenzen. Schitterend toch?[/quote]
  Die Goddelijke vonk waren de ouders zeker!!Een reaktie uit dreamland!!

  0 likes
 10. [quote name=”Aly”]Hieraan kun je zo duidelijk bemerken dat alles met alles is verbonden en bovendien dat alles blijft, niks verloren gaat. Een kind wordt niet blanco geboren. Niet alles is van genen afhankelijk, maar gaat buiten de genen om. Het is een prachtig mysterie, veel is nog versluierd maar in deze prachtige tijd wordt veel ontsluierd nu we tot ontdekking komen dat de innerlijke kracht in ieder van ons zit (de Goddelijke vonk) en dat we met elkaar de wereld creëren. In het veld van de oneindige mogelijkheden. Ons bewustzijn is onbeperkt, zij kent geen grenzen. Schitterend toch?[/quote]
  Kinderpsychologie is u dus niet bekend mag ik aannemen?Een klein kind imiteert namelijk!Pa en ma kunnen dus maar raak sturen!Blijft er van dat schitterd weinig over.En blijkt dat je wel blanco wordt geboren.

  0 likes
 11. [quote name=”Rabbithol”]Noten lezen is slechts een menselijk hulpmiddeltje (3D). Muziek komt vanuit je hart. Dus geen noten kunnen lezen heeft niets met a-muzikaal te maken. Eerst kwam de muziek, heel later pas het notenschrift. Persoonlijk denk ik dat deze kinderen dit uit een vorig leven hebben meegenomen.[/quote]
  De eerste fase van een kinderleven bestaat uit imitatiegedrag.Imitatiegedrag uit een vorig leven, of die van pa en ma?

  0 likes
 12. Dit is heel moeilijk te beoordelen, komt alles vanuit het kind zelf of word het gedrild door de ouders, omdat het kind er zo goed in is.
  Dit is ook weer zo,n bewijs van reincarnatie, heeft van alles meegekregen uit een vorig leven.

  0 likes
 13. [quote name=”Rabbithol”]Noten lezen is slechts een menselijk hulpmiddeltje (3D). [/quote]

  Met 3D bedoel je vermoed ik 3 dimensionaal.
  Maar ik zie de link tussen muziek en dimensies niet.

  0 likes
 14. [quote name=”Rabbithol”]Noten lezen is slechts een menselijk hulpmiddeltje (3D). [/quote]

  Onder dimensie versta ik dus afmeting, dus lengte, breedte, hoogte etc.

  0 likes
 15. [quote name=”kengai”]Dit is heel moeilijk te beoordelen, komt alles vanuit het kind zelf of word het gedrild door de ouders, omdat het kind er zo goed in is.
  Dit is ook weer zo,n bewijs van reincarnatie, heeft van alles meegekregen uit een vorig leven.[/quote]
  Veelal ben je niet bewust wat je uit een vorige leven hebt meegekregen,maar als ik dit zie, is dit erin gedrilt met een drilboor!!

  0 likes
 16. [quote name=”patries”][quote name=”Rabbithol”]Noten lezen is slechts een menselijk hulpmiddeltje (3D). [/quote]

  Met 3D bedoel je vermoed ik 3 dimensionaal.
  Maar ik zie de link tussen muziek en dimensies niet.[/quote]
  Ik ook niet maar het staat wel intressant!

  0 likes
 17. [quote name=”patries”][quote name=”Rabbithol”]Noten lezen is slechts een menselijk hulpmiddeltje (3D). [/quote]

  Met 3D bedoel je vermoed ik 3 dimensionaal.
  Maar ik zie de link tussen muziek en dimensies niet.[/quote]
  Kun jij noten lezen met een drie dimensionale diepte?Die staan gewoon tweedimensionaal op een stukje papier. Dus wat 3 d hiermee van doen heeft?3 dimensioneel dreamland??Snap jij hem nog Patries?Ik niet in ieder geval.

  0 likes
 18. Het enige wat dit filmpje bewijst, is dat de mens sneller inteligenter wordt, dan vroeger het geval was!

  0 likes
 19. Hunting wolf, ik geloof niet dat zoveel talent erin gedrild kan worden in zo korte tijd, als je ervan uit gaat dat een kind blanco word geboren.
  Dit kind is niet blanco geboren, maar heeft al heel veel in zich, alleen hopelijk word daar geen misbruik van gemaakt om veel geld aan dit kind te verdienen.

  0 likes
 20. [quote name=”Hunting Wolf”]
  De eerste fase van een kinderleven bestaat uit imitatiegedrag.Imitatiegedrag uit een vorig leven, of die van pa en ma?[/quote]

  Wat mij betreft de ouders. Ik denk dat reïncarnatie niet bestaat, al heb ik wel reportages op YouTube die redelijk geloofwaardig over kwamen. Maar in hoeverre dat allemaal ge-edit was en wellicht vooraf al informatie werd gegeven die zo´ń kind dan moest vertellen puur voor de kijkcijfers, heb ik ook geen kijk op, ik was niet bij de opnames natuurlijk.
  Maar ik denk dat het niet bestaat.

  0 likes
 21. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Kun jij noten lezen met een drie dimensionale diepte?Die staan gewoon tweedimensionaal op een stukje papier. Dus wat 3 d hiermee van doen heeft?3 dimensioneel dreamland??Snap jij hem nog Patries?Ik niet in ieder geval.[/quote]

  Nee, ik zie die relatie ook niet.

  0 likes
 22. [quote name=”patries”][quote name=”Hunting Wolf”]
  De eerste fase van een kinderleven bestaat uit imitatiegedrag.Imitatiegedrag uit een vorig leven, of die van pa en ma?[/quote]

  Wat mij betreft de ouders. Ik denk dat reïncarnatie niet bestaat, al heb ik wel reportages op YouTube die redelijk geloofwaardig over kwamen. Maar in hoeverre dat allemaal ge-edit was en wellicht vooraf al informatie werd gegeven die zo´ń kind dan moest vertellen puur voor de kijkcijfers, heb ik ook geen kijk op, ik was niet bij de opnames natuurlijk.
  Maar ik denk dat het niet bestaat.[/quote]
  Ik denk van wel omdat ik ooit een regressietheapie heb ondergaan, waaruit bleek dat ik ooit een O,chippewa indiaan was geweest.Maar het geval van dit meisje, is het overduidelijk ingegoten bullshit,door kak ouders!

  0 likes
 23. Patries, het lijkt mij zeer sterk, dat een klein kind alleen met imitatie gedrag dit kan realiseren, vooral omdat zij al veel meer kan dan haar ouders.
  Ik vrees dat reincarnatie wel bestaat, hoop het niet, want zolang mensen zich nog zo gedragen op deze planeet, dan hoef ik daar niet weer bij te zijn.

  0 likes
 24. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Ik denk van wel omdat ik ooit een regressietheapie heb ondergaan, waaruit bleek dat ik ooit een O,chippewa indiaan was geweest.Maar het geval van dit meisje, is het overduidelijk ingegoten bullshit,door kak ouders![/quote]

  Interessant. Je naam Hunting Wolf is hiermee dan ook meteen verklaard.

  0 likes
 25. [quote name=”kengai”]
  want zolang mensen zich nog zo gedragen op deze planeet, dan hoef ik daar niet weer bij te zijn.[/quote]

  Ik ben bang dat dat iets van alle tijden is.
  Er zijn in de geschiedenis ontzettend veel oorlogen geweest. En ik zie geen reden waarom dat in de toekomst niet zal zijn. Hoe ellendig ook natuurlijk.
  Ik denk dat wij onder een fragiel laagje beschaving niks anders zijn dan andere dieren .

  0 likes
 26. Beetje jammer dat het topic verzandt in betweetjes.

  Dit meisje is zeer bovengemiddeld getalenteerd, maar blijkbaar weer niet genoeg voor de makers van de reportage om haar kunsten uitvoerig en respectvol te etaleren. Wel krijgen we een belachelijke vergelijking met mozart voorgeschoteld. Ik had wel wat meer van die opera willen horen. Dat wat je wel hoort in het filmpje klinkt mooi, maar waarom zo kort. Jammer maar symptomatisch voor deze tijd.

  Btw, diepte -3d- in muzieknotatie is er zeker, en wel dmv het aanbrengen van dynamische tekens als bijv piano en forte en alles wat daar tussen in zit.

  En ja ik ben musicus.

  0 likes
 27. [quote name=”Peter”]Beetje jammer dat het topic verzandt in betweetjes.

  Dit meisje is zeer bovengemiddeld getalenteerd, maar blijkbaar weer niet genoeg voor de makers van de reportage om haar kunsten uitvoerig en respectvol te etaleren. Wel krijgen we een belachelijke vergelijking met mozart voorgeschoteld. Ik had wel wat meer van die opera willen horen. Dat wat je wel hoort in het filmpje klinkt mooi, maar waarom zo kort. Jammer maar symptomatisch voor deze tijd.

  Btw, diepte -3d- in muzieknotatie is er zeker, en wel dmv het aanbrengen van dynamische tekens als bijv piano en forte en alles wat daar tussen in zit.

  En ja ik ben musicus.[/quote]
  Ben je de drie D kruisen en mollen niet vergeten?De muziek horen is drie D!! de noten en tekens twee D.Ik heb de muzieksleutel.

  0 likes
 28. [quote name=”patries”][quote name=”Hunting Wolf”]
  Ik denk van wel omdat ik ooit een regressietheapie heb ondergaan, waaruit bleek dat ik ooit een O,chippewa indiaan was geweest.Maar het geval van dit meisje, is het overduidelijk ingegoten bullshit,door kak ouders![/quote]

  Interessant. Je naam Hunting Wolf is hiermee dan ook meteen verklaard.[/quote]
  Helemaal correct.

  0 likes
 29. Er zijn 7 kruizen en 7 mollen, niet 3 zoals jij lijkt te denken… Ook bestaat er geen toonsoort met zowel 3 kruizen als 3 mollen. Ik denk niet dat ik jouw muzieksleutel op waarde weet te schatten. 😉

  Muziek is idd 3d, maar dat geldt net zo voor muziek lezen of schrijven. Dat niet iedereen -understatement!- 3d naar papier kan vertalen of 3d van papier kan interpreteren doet daar niets aan af.

  [quote name=”Hunting Wolf”]Ben je de drie D kruisen en mollen niet vergeten?De muziek horen is drie D!! de noten en tekens twee D.Ik heb de muzieksleutel.[/quote]

  0 likes
 30. #10 Mijn persoonlijke ervaring als moeder en als therapeut is namelijk geheel het tegenovergestelde als jouw bewering! Ben zo benieuwd waar jouw conclusie op is gebaseerd. Wil je jouw bewering een toelichten Huntington Wolf?

  0 likes
 31. [quote name=”kengai”]Patries, het lijkt mij zeer sterk, dat een klein kind alleen met imitatie gedrag dit kan realiseren, vooral omdat zij al veel meer kan dan haar ouders.
  Ik vrees dat reincarnatie wel bestaat, hoop het niet, want zolang mensen zich nog zo gedragen op deze planeet, dan hoef ik daar niet weer bij te zijn.[/quote]
  Toch maar meer verdiepen in wat nou de kringloop van de ziel inhoudt???? Ik vermoed dat je er dan vast anders naar gaat kijken, bijvoorbeeld dat er ook levenslessen bestaan………

  0 likes
 32. [quote name=”Peter”]Er zijn 7 kruizen en 7 mollen, niet 3 zoals jij lijkt te denken… Ook bestaat er geen toonsoort met zowel 3 kruizen als 3 mollen. Ik denk niet dat ik jouw muzieksleutel op waarde weet te schatten. 😉

  Muziek is idd 3d, maar dat geldt net zo voor muziek lezen of schrijven. Dat niet iedereen -understatement!- 3d naar papier kan vertalen of 3d van papier kan interpreteren doet daar niets aan af.

  [quote name=”Hunting Wolf”]Ben je de drie D kruisen en mollen niet vergeten?De muziek horen is drie D!! de noten en tekens twee D.Ik heb de muzieksleutel.[/quote][/quote]
  Ik had het niet over 3 kruisen en mollen maar 3 d kruisen en mollen.Goed lezen dus.En de rest die je roept is larrie, want iets op papier zetten is altijd iets in twee d weergeven.Ik heb nog steeds de muzieksleutel.

  0 likes
 33. [quote name=”Monique”]#10 Mijn persoonlijke ervaring als moeder en als therapeut is namelijk geheel het tegenovergestelde als jouw bewering! Ben zo benieuwd waar jouw conclusie op is gebaseerd. Wil je jouw bewering een toelichten Huntington Wolf?[/quote]
  Over imitatiegedrag?Deel 1 kinderpsychologie schoolboek kleuteronderwijzer(es).Of bedoelde je iets anders? graag even ietsje verduidelijken.

  0 likes
 34. Wat zijn in ‘s hemels naam 3d kruizen/mollen. Je verzint ze waar je bij staat. Jij hebt bij deze niet de muzieksleutel maar een klok. Zoek de klepel!

  [quote name=”Hunting Wolf”]Ik had het niet over 3 kruisen en mollen maar 3 d kruisen en mollen.Goed lezen dus.En de rest die je roept is larrie, want iets op papier zetten is altijd iets in twee d weergeven.Ik heb nog steeds de muzieksleutel.[/quote]

  0 likes
 35. [quote name=”Peter”]Wat zijn in ‘s hemels naam 3d kruizen/mollen. Je verzint ze waar je bij staat. Jij hebt bij deze niet de muzieksleutel maar een klok. Zoek de klepel!

  [quote name=”Hunting Wolf”]Ik had het niet over 3 kruisen en mollen maar 3 d kruisen en mollen.Goed lezen dus.En de rest die je roept is larrie, want iets op papier zetten is altijd iets in twee d weergeven.Ik heb nog steeds de muzieksleutel.[/quote][/quote]
  Als je de klepel van de klok zoekt?Lees je toch even de reaktie,s terug.Feit ik heb en hou de muzieksleutel.:

  0 likes
 36. Monique, ik ben daarvan op de hoogte, maar daarom hoef ik er nog geen zin aan te hebben om op deze planeet terug te komen in deze situatie, weer als werkslaaf voor de rijken.
  Wil wel eens tijd helemaal voor mijzelf en mijn gezin, zonder verplichtingen waar ik zelf niets aan heb.
  Nee, ik hoef niet zonodig terug.

  0 likes
 37. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Monique”]#10 Mijn persoonlijke ervaring als moeder en als therapeut is namelijk geheel het tegenovergestelde als jouw bewering! Ben zo benieuwd waar jouw conclusie op is gebaseerd. Wil je jouw bewering een toelichten Huntington Wolf?[/quote]
  Over imitatiegedrag?Deel 1 kinderpsychologie schoolboek kleuteronderwijzer(es).Of bedoelde je iets anders? graag even ietsje verduidelijken.[/quote]
  OVer Blanco geboren worden……

  0 likes
 38. [quote name=”kengai”]Monique, ik ben daarvan op de hoogte, maar daarom hoef ik er nog geen zin aan te hebben om op deze planeet terug te komen in deze situatie, weer als werkslaaf voor de rijken.
  Wil wel eens tijd helemaal voor mijzelf en mijn gezin, zonder verplichtingen waar ik zelf niets aan heb.
  Nee, ik hoef niet zonodig terug.[/quote]
  Dus als ik het goed begrepen heb, baal je van je gemaakte keuze van ooit lang geleden?

  0 likes
 39. Monique: Over blanco geboren worden kan ik u het volgende zeggen.Als kind in de buik doe je al indrukken op.Je hebt iets aan dna van de vader, en de moeder.Eenmaal geboren brengt het kind zijn eigen klanken naar buiten, en laat de trekjes van de ouders zien.Dan begint het grote onderzoeken naar….Maar het eerste gedrag en gedragingen werden geïmiteerd door het kind.Ieder kind is dus al geprogrameerd dat te zijn, wie die moet zijn.Maar het allereerste begin?Toen was het kind blanco en onschuldig.Maar werd door de omgeving beïnvloed!!Nu ben ik natuurlijk ook nieuwschierig naar uw mening.

  0 likes
 40. [quote name=”Hunting Wolf”]Monique: Over blanco geboren worden kan ik u het volgende zeggen.Als kind in de buik doe je al indrukken op.Je hebt iets aan dna van de vader, en de moeder.Eenmaal geboren brengt het kind zijn eigen klanken naar buiten, en laat de trekjes van de ouders zien.Dan begint het grote onderzoeken naar….Maar het eerste gedrag en gedragingen werden geïmiteerd door het kind.Ieder kind is dus al geprogrameerd dat te zijn, wie die moet zijn.Maar het allereerste begin?Toen was het kind blanco en onschuldig.Maar werd door de omgeving beïnvloed!!Nu ben ik natuurlijk ook nieuwschierig naar uw mening.[/quote]
  Indrukken in de buik, mee eens. Onder invloed van ouders, deels mee eens. Onze 3 kinderen zijn super eigen-wijs en weinig volgzaam. Onze zoon deed handelingen die voor hem als vanzelfsprekend waren zonder instructies c.q uitleg te hebben gekregen. Er blijkt celherinneringen uit vorige levens meegenomen te kunnen worden, is mijn ervaring als therapeut/moeder.

  0 likes
 41. Monique:Die handelingen die uw zoon deed zonder instructie,s etc.Kunnen dna gerelateerd zijn.Ik heb ooit een regressietherapie gedaan, en dan blijk ik in een vorig leven indiaan te zijn geweest.Persoonlijk denk ik soms ook wel eens, zou dit door het dna van voor, voor, voor, ouders geweest kunnen zijn?Maar feit blijft dat je het je toch herinnerd, op de één of andere manier.Maar ik denk ook wel eens alle info zit opgeslagen in water(hersenen)hoe heb je een herinnering dan mee kunnen nemen?En dan blijf je steken, en kom je weer terug bij bewustzijn buiten het lichaam die tot je komt,of dan toch DNA.Tenslotte zijn de hersencellen gedeeld dna van de ouders.En de cellen zijn nieuwe dna bevattende cellen.Goh moeilijk praten met maar 1000 tekens.Uiteraard lees ik uw reaktie indien nodig, maar dan wel morgen ochtend,waarop ik dan uiteraard wederom zal reageren.Ik wens u een fijne avond.Met groet hunting wolf.

  0 likes
 42. Huntington Wolf wat je zegt over DNA is voor mij lastig te volgen. Als je herinneringen voortkomen uit DNA dan is het knap werk als dat ieniemienie stukje DNA uit de stamboom wel ontzettend actief kan blijven. Maar is het niet zo dat DNA hoofdzakelijk bestaat uit eiwitten? Ikzelf houd het op bewustzijn van het astrale lichaam. Betreffende de herinnering van ons zoontje van destijds was een praktische handeling die alleen geschiedt gedurende de peutertijd. Blijft bijzonder. In mijn therapeutschap, en zelf ook meerdere keren ervaren, kan je schuldgevoelens, boosheid, angsten, gebrek aan eigenwaarde, emoties, etc meenemen uit vorige levens. Verklaarbaar vanuit mijn filosofie dat bewustzijn meegenomen wordt vanuit het astrale lichaam.

  0 likes
 43. [quote name=”Monique”] dat ieniemienie stukje DNA uit de stamboom [/quote]

  De lengte van het DNA is 2 meter per cel.
  De mens bezit 100.000 miljard cellen.
  De totale lengte van het DNA is 2 x 100.000.000.000.000 = 200.000.000.000.000 meter. Dit komt dus overeen met 200.000.000.000 km. De afstand van de aarde tot de zon is 150 miljoen km. De lengte van het DNA is dus vele malen langer dan deze.
  Het is dus eigenlijk ontzettend veel DNA.

  Bron: http://www.wetenschapsforum.nl/index.php/topic/138420-lezen-dna/

  0 likes
 44. [quote name=”Monique”]Huntington Wolf wat je zegt over DNA is voor mij lastig te volgen. Als je herinneringen voortkomen uit DNA dan is het knap werk als dat ieniemienie stukje DNA uit de stamboom wel ontzettend actief kan blijven. Maar is het niet zo dat DNA hoofdzakelijk bestaat uit eiwitten? Ikzelf houd het op bewustzijn van het astrale lichaam. Betreffende de herinnering van ons zoontje van destijds was een praktische handeling die alleen geschiedt gedurende de peutertijd. Blijft bijzonder. In mijn therapeutschap, en zelf ook meerdere keren ervaren, kan je schuldgevoelens, boosheid, angsten, gebrek aan eigenwaarde, emoties, etc meenemen uit vorige levens. Verklaarbaar vanuit mijn filosofie dat bewustzijn meegenomen wordt vanuit het astrale lichaam.[/quote]
  Dat zou betekenen dat het astrale lichaam uit een vorig leven, bezit neemt van je als baby zijnde.Kirlyanfotofravie zou dit zichtbaar kunnen maken.Ik hou het op kleine stukjes dna.Tot anders blijkt!Groet hunting wolf.

  0 likes
 45. Monique,Wie zegt dat je de keuze zelf hebt en mocht dat zo zijn, oke ben nu best tevreden met dit leven, maar zou het wel graag heel anders zien en zolang dat niet het geval is heb ik echt niet de wens om terug te komen.

  0 likes
 46. [quote name=”kengai”]Monique,Wie zegt dat je de keuze zelf hebt en mocht dat zo zijn, oke ben nu best tevreden met dit leven, maar zou het wel graag heel anders zien en zolang dat niet het geval is heb ik echt niet de wens om terug te komen.[/quote]
  Stel er zou een god bestaan.Zou die dan zo wreed zijn om je geen meerdere kansen te geven dan één??Je volgende leven zou best een aangename zijn als je dit leven als onaangenaam ervaart.Ik weet van mezelf dat ik hier ben gekomen, om het eerste contact met buitenaardsen te mogen begroeten, en ben dan ook nog lang niet van plan te vertrekken, alvorens mijn missie is volbracht, en het contact is gelegd.En Nu U?Maak er een feestje van, en zorg dat je veel hebt te lachen, zonder een ander te schaden.Zorg voor veel sociale contacten, en zie ook u krijgt weer plezier in dit leven.Ook u heeft een missie, want niets voor niets, is het toch?

  0 likes
 47. Monique: Nog even een verklaring waarom ik het op DNA hou.Ik vertelde je over de door mij ondergane regressietherapie waaruit blijkt dat ik vroeger een indiaan ban geweest.Vreemd genoeg verzamelde ik daar allemaal al spullen van.Nog vreemder is dat mijn 2 broers en mijn zus echt een blanke huidskleur hebben,maar ik een roodbruine die zelfs s,winters afwijkt, van het kleurtje van mijn broers en zus.Ik ben de enige die zich zeer sterk verdiept in de natuur, tripmiddelen,etc.Bovendien komt dit mij zeer bekend voor zie link: The Ten Commandments of the Native American Indians. http://www.youtube.com/watch?v=MQxj4Fo3pNc&feature=player_embedded

  0 likes
 48. [quote name=”Hunting Wolf”]de door mij ondergane regressietherapie waaruit blijkt dat ik vroeger een indiaan ban geweest.Vreemd genoeg verzamelde ik daar allemaal al spullen van[/quote]

  Ik ben sceptisch in hart en nieren. Ik kan het ook niet helpen.
  Dus toen ik dit las kwamen er meteen een paar sceptische vragen bij me naar boven.

  Was die regressietherapie bij U thuis?
  Waren die Indianen spullen toen ook al aanwezig toen die regressietherapie plaats vond.

  Als hier beiden het antwoord ja op is, dan bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat de therapeut gezien heeft dat je geïnteresseerd bent in Indianen en daar dan dat verhaal bij heeft verzonnen dat U in uw vorig leven een Indiaan was.

  0 likes
 49. Hunting wolf, misschien heb je wel gelijk, want ik heb zeer weinig contact met andere mensen, kan met bijna iedereen goed opschieten, maar nauwe banden heb ik al heel lang niet meer, alleen mijn vrouw, zoon en 2 honden.
  Ik wens mij niet langer te laten gebruiken door anderen, zodra ik hun geholpen heb hoor je nooit weer iets tot ze je weer nodig hebben en daar pas ik voor, dan ga ik liever wandelen met mijn honden, dan rotzooi opruimen voor anderen.

  0 likes
 50. #48 Patries:Beide vragen moet ik met een “Nee” beantwoorden. Al voor de regressietherapie verzamelde ik, en de therapie zelf, was in een vrij neutrale omgeving.De therapeut hoorde mij in de O,chippewa taal spreken, door na te zoeken WELKE taal ik sprak.

  0 likes
 51. [quote name=”Hunting Wolf”]#48 Patries:Beide vragen moet ik met een “Nee” beantwoorden. Al voor de regressietherapie verzamelde ik, en de therapie zelf, was in een vrij neutrale omgeving.De therapeut hoorde mij in de O,chippewa taal spreken, door na te zoeken WELKE taal ik sprak.[/quote]

  Interessant, dan wordt het inderdaad een heel ander verhaal. Ik heb zelf ook vaker die filmpjes gezien dat iemand een hele andere voor hen onbekende taal sprak dan hun eigen.
  Maar ik blijf een scepticus en moet zo iets eerst met mijn eigen ogen zien voordat ik een mening kan vormen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

obesitas

We worden massaal vetgemest, omdat het een schandalig verdienmodel is

Na de Tweede Wereldoorlog zijn mensen steeds ...

'Overtuigend' bewijs: emeritus professor ontdekt insect- en reptielachtige wezens op Mars. Bekijk de foto's

‘Overtuigend’ bewijs: emeritus professor ontdekt insect- en reptielachtige wezens op Mars. Bekijk de foto’s

Een gerespecteerd wetenschapper heeft gezegd dat er ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag, 21 november 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.