Gezondheid

Geplande genocide: “Vaccins, genetisch aangepaste gewassen en medicijnen zijn bedoeld om bevolking terug te dringen”

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het medische tijdschrift Epidemiology: Open Access is een opzienbarend onderzoek verschenen van Kevin Mugur Galalae, oprichter en directeur van het Center of Global Consciousness in het Canadese Ontario.

Hij heeft vastgesteld dat de hoogste regionen van de wetenschap, industrie en overheid zijn doorgedrongen tot diep in de geneeskunde en de publieke gezondheidszorg om de bevolking terug te dringen.

Door middel van vaccins worden vrouwen in ontwikkelingslanden onvrijwillig gesteriliseerd, terwijl in de ontwikkelde wereld de griepprik als wapen wordt gebruikt om het immuunsysteem van ouderen te verzwakken en zo hun leven te verkorten. Op die manier is de overheid een stuk minder geld kwijt aan pensioenen en gezondheidskosten, aldus Galalae.

CO2

Hormoonverstoorders worden volgens hem bewust aan producten toegevoegd om het voortplantingssysteem te beschadigen zodat de vruchtbaarheid daalt.

Onder het mom van duurzame ontwikkeling wordt CO2 opgeslagen en worden zonnestralen tegengehouden. Dit zijn in werkelijkheid twee belangrijke wapens in de strijd tegen vruchtbaarheid omdat miljarden mensen op deze manier worden blootgesteld aan onnatuurlijk hoge concentraties zware metalen, legt Galalae uit.

Met andere woorden: terwijl de concentratie broeikasgassen in de atmosfeer wordt teruggebracht, stijgen tegelijkertijd het ziekte- en sterftecijfer.

Dekmantel

Armoede en honger worden gebruikt als dekmantel voor de inzet van genetisch gemodificeerde gewassen, die zogenaamd resulteren in een betere oogst en waarvoor minder kunstmest en pesticiden nodig zijn. Deze gewassen resulteren in werkelijkheid in verminderde vruchtbaarheid, immuundeficiëntie en mislukte oogsten en dringen op die manier de bevolking terug, benadrukt Galalae.

“Als deze geplande genocide niet wordt gestopt, zal de populatie binnen 20 jaar instorten,” voorspelt hij. “Alleen een politieke oplossing kan onze gezondheid als individu en als beschaving herstellen.”

Misleiding

De publicatie van het onderzoek had heel wat voeten in de aarde. De studie is het resultaat van een vijf jaar lange strijd tegen een muur van misleiding en onderdrukking die is opgeworpen door samenzwerende overheden om een internationale orde te beschermen die zich schuldig maakt aan genocide, verklaart Galalae.

Door zijn onderzoek is Galalae zeven keer vastgezet en kan hij al vier jaar zijn vrouw en kinderen niet zien. Zijn carrière is ten einde en hij heeft bijna niets meer. Omdat zijn onderzoek in een medisch tijdschrift is gepubliceerd, denkt hij dat er nu een wind van verandering waait.

[Epidemiology: Open Access]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

Yep, en daarom krijgt de nederlander nog maar 1.3 kind. Mannen kiezen niet meer voor het huwelijk en vrouwen trouwen met de soos. Maar gelukkig kunnen we het tij keren met 35.000.000 geile mannen uit afrika pfew.. Dit artikel verklaard de rokjes demo ook wel wat mij betreft, meeste balletjes in dit land zijn simpelweg niet ingedaald.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Het bizarre is dat boven alles het Placebo effect alsnog de allergrootste genezer is van alle methoden.

reality check
reality check
6 jaren geleden

DANK JE WEL….9forNews voor de geweldig goede nieuwsgaring!
Wordt hier (VS) met veel mensen gedeeld.

Eelke Piers
Eelke Piers
6 jaren geleden

Vroeger hadden we veel te hard water en daarom een ontharder. Hiermee mocht de kalk echter niet verder dalen dan 6 of 8 gr Duits. Als we verder gingen dan werd het percentage vrije chemicaliën (o.a. zoutzuur) te hoog waardoor de leidingen werden opgevreten. Iedereen kan van onthard water dan ook de gevolgen voor het menselijke lichaam indenken

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x