Homepagina » Gezondheid » Geplande genocide: “Vaccins, genetisch aangepaste gewassen en medicijnen zijn bedoeld om bevolking terug te dringen”
Geplande genocide: "Vaccins, genetisch aangepaste gewassen en medicijnen zijn bedoeld om bevolking terug te dringen"

Geplande genocide: “Vaccins, genetisch aangepaste gewassen en medicijnen zijn bedoeld om bevolking terug te dringen”

In het medische tijdschrift Epidemiology: Open Access is een opzienbarend onderzoek verschenen van Kevin Mugur Galalae, oprichter en directeur van het Center of Global Consciousness in het Canadese Ontario.

Hij heeft vastgesteld dat de hoogste regionen van de wetenschap, industrie en overheid zijn doorgedrongen tot diep in de geneeskunde en de publieke gezondheidszorg om de bevolking terug te dringen.

Door middel van vaccins worden vrouwen in ontwikkelingslanden onvrijwillig gesteriliseerd, terwijl in de ontwikkelde wereld de griepprik als wapen wordt gebruikt om het immuunsysteem van ouderen te verzwakken en zo hun leven te verkorten. Op die manier is de overheid een stuk minder geld kwijt aan pensioenen en gezondheidskosten, aldus Galalae.

CO2

Hormoonverstoorders worden volgens hem bewust aan producten toegevoegd om het voortplantingssysteem te beschadigen zodat de vruchtbaarheid daalt.

Onder het mom van duurzame ontwikkeling wordt CO2 opgeslagen en worden zonnestralen tegengehouden. Dit zijn in werkelijkheid twee belangrijke wapens in de strijd tegen vruchtbaarheid omdat miljarden mensen op deze manier worden blootgesteld aan onnatuurlijk hoge concentraties zware metalen, legt Galalae uit.

Met andere woorden: terwijl de concentratie broeikasgassen in de atmosfeer wordt teruggebracht, stijgen tegelijkertijd het ziekte- en sterftecijfer.

Dekmantel

Armoede en honger worden gebruikt als dekmantel voor de inzet van genetisch gemodificeerde gewassen, die zogenaamd resulteren in een betere oogst en waarvoor minder kunstmest en pesticiden nodig zijn. Deze gewassen resulteren in werkelijkheid in verminderde vruchtbaarheid, immuundeficiëntie en mislukte oogsten en dringen op die manier de bevolking terug, benadrukt Galalae.

“Als deze geplande genocide niet wordt gestopt, zal de populatie binnen 20 jaar instorten,” voorspelt hij. “Alleen een politieke oplossing kan onze gezondheid als individu en als beschaving herstellen.”

Misleiding

De publicatie van het onderzoek had heel wat voeten in de aarde. De studie is het resultaat van een vijf jaar lange strijd tegen een muur van misleiding en onderdrukking die is opgeworpen door samenzwerende overheden om een internationale orde te beschermen die zich schuldig maakt aan genocide, verklaart Galalae.

Door zijn onderzoek is Galalae zeven keer vastgezet en kan hij al vier jaar zijn vrouw en kinderen niet zien. Zijn carrière is ten einde en hij heeft bijna niets meer. Omdat zijn onderzoek in een medisch tijdschrift is gepubliceerd, denkt hij dat er nu een wind van verandering waait.

[Epidemiology: Open Access]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ferrimassi
ferrimassi
4 jaren geleden

Yep, en daarom krijgt de nederlander nog maar 1.3 kind. Mannen kiezen niet meer voor het huwelijk en vrouwen trouwen met de soos. Maar gelukkig kunnen we het tij keren met 35.000.000 geile mannen uit afrika pfew.. Dit artikel verklaard de rokjes demo ook wel wat mij betreft, meeste balletjes in dit land zijn simpelweg niet ingedaald.

Elise49
Elise49
Reactie op  ferrimassi
4 jaren geleden

Dat trouwen met de soos is meer een gearrangeerd huwelijk, die je onderdrukt houdt. Je hebt vrijwel geen keus. Je komt er moeilijk uit.(je moet werk hebben die meer betaald dan uitkering) Je vriend mag niet slapen doordeweeks. Je mag samen geen boodschappen doen enz. Regels die ervoor zorgen dat je niet spontaan iets kunt opbouwen, want het gevaar dat je gekort wordt of zelfs je uitkering kunt verliezen is groot. Jij moet bewijzen, dat je niet samenwoont. En dan heb ik het nog niet eens over andere belachelijke angst regeltjes, die ervoor zorgen dat je geen kant op kunt. bv. als je kind 5 euro krijgt voor zijn verjaardag, moet je dit aangeven als inkomsten. Of als je je eigen spullen verkoopt op een rommelmarkt. Eigenlijk alles wat je doet/bedenkt(studie/vrijwilligerswerk) om een beetje vooruit te komen wordt gezien als fraude. Je moet voor alles toestemming vragen.
Wil je gaan samenwonen in huis van vriend, dan ben je bang dat je met je kinderen op straat komt te staan, als je een keer ruzie hebt bv. In deze tijd aan een huurhuis/onderdak komen is verrekte moeilijk. Lange wachttijden en geld voor vloerbedekking enz. is er niet. Ook als je weer bij je ouders gaat inwonen, want die worden dan weer gekort op hun AOW huursubsidie enz. Ik neem het risico dus niet, want de gevolgen zijn te groot. En uiteindelijk zijn kinderen er het meest de dupe van. Die hebben nergens om gevraagd. En die zijn bezig om hun eigen toekomst op te bouwen en dat is al veeleisend. Komt daar nog gevolgen van mijn mislukte love overheen, dan schaad ik hen weer en de kans dat hun toekomst dan in gevaar komt is in mijn ogen te groot. Dus wacht ik liever tot zij hun draai/nestje gevonden hebben. Sommige mensen vinden dit stom, dat ik meer naar mijn kinderen kijk. Ik denk daar anders over. Mede omdat mijn ouders zelf gescheiden zijn en ik weet dus wat dat allemaal als kind inhoudt.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Heel herkenbaar verhaal, zie het heel veel in mijn omgeving. Het traditionele gezin word gesloopt. De man is nooit goed genoeg en onderdrukt zogenaamd de nederlandse vrouw. We worden tegen elkaar uitgespeeld en de kinderen krijgen de rekening. Een kind is een rolmodel van beide sekse nodig om een gebalanceerd individu te worden. Maar tegenwoordig kan het ook best met twee kerels of zelfs alleen. totale waanzin.

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Het bizarre is dat boven alles het Placebo effect alsnog de allergrootste genezer is van alle methoden.

reality check
reality check
4 jaren geleden

DANK JE WEL….9forNews voor de geweldig goede nieuwsgaring!
Wordt hier (VS) met veel mensen gedeeld.

Eelke Piers
Eelke Piers
4 jaren geleden

Vroeger hadden we veel te hard water en daarom een ontharder. Hiermee mocht de kalk echter niet verder dalen dan 6 of 8 gr Duits. Als we verder gingen dan werd het percentage vrije chemicaliën (o.a. zoutzuur) te hoog waardoor de leidingen werden opgevreten. Iedereen kan van onthard water dan ook de gevolgen voor het menselijke lichaam indenken

MMMM
MMMM
4 jaren geleden

Toch gaat de gemiddelde leeftijd van de mens nog steeds omhoog..

Marie
Marie
Reactie op  MMMM
4 jaren geleden

Nee, MMMM, dat is een misvatting. Er sterven minder kinderen en daardoor lijkt het alsof de gemiddelde leeftijd omhoog gaat. Maar iemand van 20 van nu heeft niet meer kans om 80 te worden dan iemand van 20 van 40 jaar geleden. Bovendien worden met name 50plussers steeds zieker.

Sassi
Sassi
Reactie op  Marie
4 jaren geleden

Nein Marie, MMMM hat Recht, ich bin Krankenschwester und was ich die letzten Jahre mitbekommen habe ist einfach nur abartig. Zur Zeit sieht es so aus , das die Menschen immer älter werden aber auch immer kränker, sie sterben einfach nicht mehr so schnell, dies betrifft die Generation, die um 1930/1940 geboren wurde. Die Pharmaindustrie verdient nur am kranken, nicht am gesunden Menschen.
Hingegen nimmt das sterben der Generation ab 1980, durch Krankheit (insbesondere Krebs) rapide zu, ich habe kaum Krebspatienten die älter als 40 Jahre sind, Tendenz steigend!
Oma´s sitzen oft am Sterbebett ihrer Kinder oder Enkel. Die “ÄLTEREN” lassen sie dahin vegetieren, während die “JÜNGEREN” sterben.

an argie
an argie
4 jaren geleden

Het gaat hier om de vernietiging van het blanke ras.
Daarom mag een blanke Europeaan niets zeggen over welk ras dan ook zonder stante pede te worden gebrandmerkt als neonazi, racist, antisemiet, etc.

Als ik zie/ lees hoe er door imams over blanke Europeanen wordt gesproken.
Als ik zie/ lees hoe zionistisch Joodse rabbis spreken over andere rassen die als goyim, gojim, gentiles, beesten worden beschouwd…

De 35.000.000 is nog maar het begin. Het moeten er ten minste 160.000.000 worden tot 2030.
Het von Coudenhove-Kalergi plan is in volle gang gezet.

kael
kael
4 jaren geleden

om mottig va nte worden, wanneer komt het volk in opstand ? Och ja was bijna vergeten #zwolle , je mag dat niet schrijven zeker, is oproerkraaiend, een volk uitmoorden daarentegen is geen probleem voor overheden en een volk besmetten ook niet

wakker
wakker
4 jaren geleden

Maar de “uitvinding” van het oh zo besmettelijke hiv is ook een bedenksel om dure medicijnen te kunnen slijten. Hiv is niet besmettelijk en het is enkel een retrovirus. Ondertussen worden wel miljoenen Afrikanen verteld dat ze ongeneeslijk ziek zijn en dat ze spoedig zullen sterven.

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Het Zikavirus helpt een handje mee. Niet alleen het witte ras wordt opgeruimd.

elske
elske
4 jaren geleden

Het probleem is dat als het op daden aankomt dat we toch liever in de luie stoel gaan zitten, dan dat we in verzet komen. Met verzet bedoel ik democratische processen zoals zelf in de politiek gaan zitten, juiste / integere mensen kiezen in de politiek, mensen bewust gaan maken van vaccinaties, bijv. mensen attenderen op het feit dat je een petitie kunt tekenen dat er bij vaccinaties een verplichte bijsluiter moet zitten met mogelijke bijwerkingen. Laat je omgeving nadenken over wat er gaande is (en dat kost tijd en doorzettingsvermogen want de gewone, lieve mens wil maar niet geloven dat een gedeelte van onze overheid in Den Haag / Brussel het niet goed met ons voor heeft). Woorden betekenen NIETS als wij in deze tijd als kritische denker niet tot ACTIE overgaan, voordat het te laat is….

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  elske
4 jaren geleden

Het democratische proces is niet meer te repareren. Politieke partijen hebben het complete ambtenaren bestand gekoloniseerd. Ook de semipublieke sector en zogenaamde ngo’s zijn van wortel tot kruin verrot. Dit kan alleen nog verholpen worden met een grote schoonmaak. Ze moeten weer bang voor ons worden ipv andersom.

http://www.quotationspage.com/quote/26032.html

x

Check Also

coronavaccin

Coronavaccin van Pfizer 95 procent effectief? ‘U wordt bedonderd’

Al wekenlang lezen we jubelberichten in de ...

europa

Anti-lockdownprotesten in HEEL Europa: een overzicht

Er is iets groots gaande in Europa, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x