Mens en Dier

Dit filmpje laat treffend zien dat de president van Amerika liegt dat hij barst

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Barack Obama heeft afgelopen week in een speech openlijk zijn steun uitgesproken voor Hillary Clinton. “Ik kan niet trotser zijn op onze kandidaat. Hillary zal nooit opgeven. Als er iemand in staat is om president te worden van de VS, dan is het Hillary wel. Ik ken niemand die meer geeft om dit land en die beter geschikt is voor de job, Hillary is de beste,” klonk het.

“Als je iemand wilt die vecht voor hogere lonen, een grotere stem voor werknemers en meer regulering op Wall Street, dan moet je op Hillary Clinton stemmen,” verklaarde de president eerder tijdens de Democratische Nationale Conventie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Pakweg acht jaar geleden, toen hij zelf een gooi deed naar het presidentschap, had Obama iets heel anders te zeggen over haar. Hij zei dat ze ‘alles zal zeggen om maar gekozen te worden’. “Als Hillary Clinton wordt genomineerd, krijgen we een herhaling van 2000 en 2004,” zei Obama in een interview met de New York Times.

Tijdens een bijeenkomst in 2008 zei hij: “Senator Clinton is dezelfde persoon die meer geld van lobbyisten heeft aangenomen dan welke kandidaat dan ook. Dit is dezelfde persoon die geld heeft aangenomen van bankiers op Wall Street. Dit is dezelfde persoon die tien jaar lang met haar man campagne voerde voor NAFTA, dat ons vele banen heeft gekost, en nu plotseling zegt dat ze tegen NAFTA was.”

Terug naar juli 2016:

“Ze heeft specifieke ideeën over het investeren in nieuwe banen, het helpen van werknemers om mee te delen in de winsten van hun bedrijf,” claimde Obama.

Terug naar begin 2008:

“Clinton is dezelfde persoon die zegt dat ze voor het handelsakkoord met Colombia zal stemmen. Nu blijkt dat nota bene haar topadviseur, haar topstrateeg, werkte voor de Colombiaanse regering om de wet erdoor te drukken,” zei Obama.

En weer naar juli 2016:

“Ik ken niemand, man of vrouw, die meer geschikt is dan Hillary Clinton om te dienen als president van de Verenigde Staten van Amerika,” benadrukte Obama.

Terug naar begin 2008:

Het publiek reageert uitbundig terwijl Obama een boekje opendoet over de duistere zaken van Clinton en de manier waarop ze die onder het tapijt heeft proberen te vegen.

Weer naar juli 2016:

Het publiek klampt zich vast aan ieder woord en aanbidt de man. Voor het volk zijn de uitspraken uit 2008 niet eens meer een verre herinnering. Zalig zijn de onwetenden.

Gelukkig is niet iedereen onwetend. Uit een peiling van NBC News bleek onlangs dat slechts 11 procent van de Amerikanen Clinton ziet als ‘eerlijk’ en ‘betrouwbaar’.

Radiopresentator Jimmy Dore zei tijdens zijn show: “We weten wie Hillary Clinton is. Iedereen weet het. Daarom kan ze Donald Trump niet verslaan. De Democraten moeten zich schamen, maar dat doen ze niet omdat het alleen maar om geld draait. Het boeit ze niet.”

Dore voegde toe: “Weet je wat ze is? Ze is een neoconservatieve oorlogshavik die heult met de corporaties, de farmaceutische industrie en Wall Street.”

Bekijk het filmpje hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Dit klopt allemaal wel, maar Obama doet dit omdat hij totaal afkerig is van Trump en in zijn optiek is het dus dat het doel de middelen heiligt. Daar kan je wat van vinden. Het zal hem zijn anus oxideren.

Cisco
Cisco
7 jaren geleden

Vaak hebben gekozen leiders een bepaalde vorm van machts-arrogantie en veel bla in hun hersenpan, dit keer gaat de keuze tussen Trump en Clinton, beide kennelijk vertegenwoordigers van deze vorm.
Hoewel de meeste amerikanen zich bewust zijn van het feit dat ze de volgende 4 jaren weer flink worden genaaid gaat men toch weer vrolijk naar het stemhokje…. vreemd…. hoe zou het zijn als niemand zou gaan stemmen, dat zou een klap in het gezicht zijn van de elite, misschien, heel misschien zou dit een wake-up call kunnen zijn voor deze high-end gamers, maar ik betwijfel het..

pleiadian
pleiadian
7 jaren geleden

In 2008 was Clinton een rivaal, nu is ze zijn opvolgster. Van een tegenstander benadruk je de negatieve kant, van een bondgenoot de positieve. Dat is begrijpelijkerwijs hoe het gaat.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

Volgens welingelichte kringen is Hillary dead as a doornail en Hobamie praat na wat hem via zijn boordcomputer wordt ingegeven. Trump blijkt een doorgewinterde oplichter en een Zionist van de eerste orde… Dus ! tel uit je winst !

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x