Homepagina » Mens en Dier » Dit filmpje laat treffend zien dat de president van Amerika liegt dat hij barst
Dit filmpje laat treffend zien dat de president van Amerika liegt dat hij barst

Dit filmpje laat treffend zien dat de president van Amerika liegt dat hij barst

De Amerikaanse president Barack Obama heeft afgelopen week in een speech openlijk zijn steun uitgesproken voor Hillary Clinton. “Ik kan niet trotser zijn op onze kandidaat. Hillary zal nooit opgeven. Als er iemand in staat is om president te worden van de VS, dan is het Hillary wel. Ik ken niemand die meer geeft om dit land en die beter geschikt is voor de job, Hillary is de beste,” klonk het.

“Als je iemand wilt die vecht voor hogere lonen, een grotere stem voor werknemers en meer regulering op Wall Street, dan moet je op Hillary Clinton stemmen,” verklaarde de president eerder tijdens de Democratische Nationale Conventie.

Pakweg acht jaar geleden, toen hij zelf een gooi deed naar het presidentschap, had Obama iets heel anders te zeggen over haar. Hij zei dat ze ‘alles zal zeggen om maar gekozen te worden’. “Als Hillary Clinton wordt genomineerd, krijgen we een herhaling van 2000 en 2004,” zei Obama in een interview met de New York Times.

Tijdens een bijeenkomst in 2008 zei hij: “Senator Clinton is dezelfde persoon die meer geld van lobbyisten heeft aangenomen dan welke kandidaat dan ook. Dit is dezelfde persoon die geld heeft aangenomen van bankiers op Wall Street. Dit is dezelfde persoon die tien jaar lang met haar man campagne voerde voor NAFTA, dat ons vele banen heeft gekost, en nu plotseling zegt dat ze tegen NAFTA was.”

Terug naar juli 2016:

“Ze heeft specifieke ideeën over het investeren in nieuwe banen, het helpen van werknemers om mee te delen in de winsten van hun bedrijf,” claimde Obama.

Terug naar begin 2008:

“Clinton is dezelfde persoon die zegt dat ze voor het handelsakkoord met Colombia zal stemmen. Nu blijkt dat nota bene haar topadviseur, haar topstrateeg, werkte voor de Colombiaanse regering om de wet erdoor te drukken,” zei Obama.

En weer naar juli 2016:

“Ik ken niemand, man of vrouw, die meer geschikt is dan Hillary Clinton om te dienen als president van de Verenigde Staten van Amerika,” benadrukte Obama.

Terug naar begin 2008:

Het publiek reageert uitbundig terwijl Obama een boekje opendoet over de duistere zaken van Clinton en de manier waarop ze die onder het tapijt heeft proberen te vegen.

Weer naar juli 2016:

Het publiek klampt zich vast aan ieder woord en aanbidt de man. Voor het volk zijn de uitspraken uit 2008 niet eens meer een verre herinnering. Zalig zijn de onwetenden.

Gelukkig is niet iedereen onwetend. Uit een peiling van NBC News bleek onlangs dat slechts 11 procent van de Amerikanen Clinton ziet als ‘eerlijk’ en ‘betrouwbaar’.

Radiopresentator Jimmy Dore zei tijdens zijn show: “We weten wie Hillary Clinton is. Iedereen weet het. Daarom kan ze Donald Trump niet verslaan. De Democraten moeten zich schamen, maar dat doen ze niet omdat het alleen maar om geld draait. Het boeit ze niet.”

Dore voegde toe: “Weet je wat ze is? Ze is een neoconservatieve oorlogshavik die heult met de corporaties, de farmaceutische industrie en Wall Street.”

Bekijk het filmpje hieronder:Vind je deze info interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Vaak hebben gekozen leiders een bepaalde vorm van machts-arrogantie en veel bla in hun hersenpan, dit keer gaat de keuze tussen Trump en Clinton, beide kennelijk vertegenwoordigers van deze vorm.
  Hoewel de meeste amerikanen zich bewust zijn van het feit dat ze de volgende 4 jaren weer flink worden genaaid gaat men toch weer vrolijk naar het stemhokje…. vreemd…. hoe zou het zijn als niemand zou gaan stemmen, dat zou een klap in het gezicht zijn van de elite, misschien, heel misschien zou dit een wake-up call kunnen zijn voor deze high-end gamers, maar ik betwijfel het..

  17 likes
  • Dat is net het grote probleem, de Amerikaanse burgers kiezen hun president niet rechtstreeks, dat zijn kies mannen/vrouwen die dat in hun plaats doen.
   Op die manier worden de burgers altijd genaaid, gezien diegene wint met de meeste kies mannen/vrouwen achte hun naam, kortom, de kandidaat die de meeste stemmen heeft gekocht van die kies mannen/vrouwen wint.
   En dat word natuurlijk Clinton, zij heeft het meeste geld van de grote bedrijven en wall street en de Joodse gemeenschap binnen gehaald
   Waardoor het voor haar gemakkelijk is om de nodige stemmen te kopen van die kies mannen/vrouwen..want het is niet meer dan dat, stemmen kopen/omkopen, ongeacht wat voor programma ze heeft.
   Achteraf moet de gekozen president dan ook doodbraaf slaafs de doctrine/programma volgen van die geldschieters….en dat loopt nooit goed af voor de gewone mensen in de straat.

   En dat is overal zo, er is geen burger politiek meer, het is banken/bedrijven politiek en zij zijn dan ook diegene die de puppet masters zijn en de wereld besturen…of het nu naar de afgrond is of niet.

   13 likes
   • Ph: jij kent het kiessysteem van de VS blijkbaar niet. Je stemt inderdaad niet rechtstreeks voor een president. Je kiest voor een kiesman. Maar die kiesman is iemand van de partij, en is gebonden om voor zijn/haar presidentskandidaat te kiezen. Je kiest dus wel onrechtstreeks voor de president. Die kiesmannen kunnen niet “gekocht” worden – die stemmen trouwens niet anoniem.

    De problematiek van de geldschieters is een ander probleem. Die ondersteunen de verkiezingscamapgne en verwachten daarna natuurlijk wat wederdiensten. ZO draait de wereld, niet alleen in de VS, maar in de meeste landen met verkiezingen.

    2 likes
    • Je kiest voor een partij, maar als die partijleden (kies mannen/vrouwen) dan gaan stemmen op de tegenstander in de plaats van hun eigen kandidaat, dan scheelt er heel wat.
     De meeste van die partij leden en gelden, zijn allen afkomstig van de industrieën, de media en ik weet niet wat nog allemaal….dus van enige neutraliteit en burger politiek is er en kan er nooit sprake zijn.

     Hier in België is dat net het zelfde, ze zijn al partijen uit aan het uitsluiten, coalities aan het vormen, minister en andere politieke postjes aan het verdelen….de verkiezingen moeten dan nog beginnen.
     Die heren en dames ministers, senatoren en Kamerleden, hebben dan ook nog eens postjes en aandelen in de bedrijven/banken wereld…wederom van enige neutraliteit, laat staan burger politiek kan nooit sprake zijn.

     En mensen die dat normaal vinden, wel, daar scheelt behoorlijk wat mee, dat geld voor iedereen die gaat stemmen.
     Want dan hou je een systeem dat niet deugd in ere en ben je in feite geen haar beter, je bent dan zelfs hypocriet en dan heb je achteraf ook niets meer te zeggen.

     Vandaar dat ik jaren (verschillende verkiezingen) aan een stuk ook niet ben gaan stemmen, ik hoopte zelfs op een vervolging (hier in België is stem plicht en is vervolging mogelijk op basis van burgerlijk ongehoorzaamheid) om voor de rechtbank eindelijk dat foute systeem te kunnen aankaarten.
     Wat trouwens rijkelijk/openlijk erkend word door politieke wetenschappers, denktanken, burger verenigingen/instanties en door de politiek zelf.
     Maar het mocht niet baten, ze hebben me altijd gerust gelaten, zelfs geen financiële boetes.

     Vandaar roep ik iedereen op, eender waar en in welk land, ga niet stemmen, want jou stem telt niet mee.
     Als je stemt, dan stem je voor het slechte systeem en zal er nooit iets gaan veranderen ten voordele van de mensen in de straat!!

     3 likes
  • we gaan hier ook gewoon weer stemmen en het zal wel weer vvd zijn.

   9 likes
  • Leiders?? Keuze??

   4 likes
 2. Ik denk dat Obama één van de slechte zoniet de slechtste president van US is. Een volbakken leugenaar die niets heeft gerealiseerd.

  8 likes
 3. Ik kots van het hele politieke landschap waar dan ook. Ze liegen nog als ze fluiten.
  Het zijn stuk voor stuk machtsgeile, overbetaalde, niet bar snuggere, corrupte, pathologische leugenaars.

  But than again, ik zal niet de enige zijn die er zo over denkt.
  Ik kan alleen niet snappen dat er nog altijd mensen zijn die er in trappen :/

  18 likes
 4. Dit klopt allemaal wel, maar Obama doet dit omdat hij totaal afkerig is van Trump en in zijn optiek is het dus dat het doel de middelen heiligt. Daar kan je wat van vinden. Het zal hem zijn anus oxideren.

  14 likes
 5. In 2008 was Clinton een rivaal, nu is ze zijn opvolgster. Van een tegenstander benadruk je de negatieve kant, van een bondgenoot de positieve. Dat is begrijpelijkerwijs hoe het gaat.

  6 likes
 6. zelf heb nooit gestemd en dat zal ook nooit gebeuren

  Het is gewoon een rijk mafia organisatie

  10 likes
 7. “Ze heeft specifieke ideeën over het investeren in nieuwe banen, het helpen van werknemers om mee te delen in de winsten van hun bedrijf….”

  Zoals de Amerikanen het zeggen: “Yeah right! Make that the cat wise!” 😉

  4 likes
 8. LS…

  Volgens welingelichte kringen is Hillary dead as a doornail en Hobamie praat na wat hem via zijn boordcomputer wordt ingegeven. Trump blijkt een doorgewinterde oplichter en een Zionist van de eerste orde… Dus ! tel uit je winst !

  8 likes
 9. De leugen regeert en het geld dicteert. En zo houden ze de illusie van democratie en vrijheid in stand. Door te gaan stemmen ( zelfs blanco) geef je aan dat je het met het systeem eens bent.

  5 likes
  • daar heb je volledig gelijk in, maar welke weg bewandel je om iets te bereiken zonder de status terrorist te krijgen… ja klopt; hun weg! of niet?

   2 likes
   • Helaas is het in Nederland al een feit ; dat indien je een regeringsverklaring bekritiseert je al automatisch als een terrorist of zelfs als radicaliserende eenling word beschouwd. Maar welke weg je hierin bewandelt, is voor iedereen een persoonlijke keuze. De tijd en de geschiedenis heeft ons geleerd dat hun weg niet de juiste is.

    0 likes
 10. Het is allemaal toneelspel net als op tv.
  Obama, Clinton, Trump zijn acteurs.

  Ze beslissen niets, het enige wat ze doen in de bevolking zoet houden met gekibbel en propoganda.
  De rode lijn van Amerika is allang bepaald.

  2 likes
 11. Een president van de USA die liegt dat hij/zij barst, so what’s new ?

  3 likes
 12. Jullie moeten gaan inzien tot welke groep die mensen behoren die in iedere regering zit van ieder land. Als je dat ziet kan je slaan en anders blijft het gebakken lucht.

  2 likes
 13. Was laasts een reportage over de president van Amerika. Je moet 6 uur s’morgens opstaan of je gaat sporten of niet moet je zelf weten. Obama gaat basketballen, daarna douchen en zijn kleren wordt gebracht en daarna ontbijten. En 7 uur s’morgens beginnen ze met status. Overdag moet je van alles nog bijwonen en beslissingen nemen, dit en dat. Misschien tot 2 uur s’nachts. En de cyclus begint weer. Hillary die sport nooit. Zal wel een pilletje nemen 6 uur s’morgens. Ik als wekgever zou haar niet in dienst nemen teveel risico aan verbonden, niet fit genoeg,met een nuchtere kijk. Ben niet voor of tegen, dat zijn de feiten gewoon.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

democraten

Dit gebeurt er als de Democraten hun zin niet krijgen en beseffen dat ze in november gaan verliezen

De Amerikaanse president Donald Trump gaf in ...

davos

Zien: tv-presentator maakt gehakt van klimaatpraatjes Al Gore en prins Charles in Davos. ‘Deze mensen zijn gewoon gestoord’

Klimaatverandering staat bovenaan de agenda op het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.