Homepagina » Mens en Dier » Dit filmpje laat treffend zien dat de president van Amerika liegt dat hij barst
Dit filmpje laat treffend zien dat de president van Amerika liegt dat hij barst

Dit filmpje laat treffend zien dat de president van Amerika liegt dat hij barst

De Amerikaanse president Barack Obama heeft afgelopen week in een speech openlijk zijn steun uitgesproken voor Hillary Clinton. “Ik kan niet trotser zijn op onze kandidaat. Hillary zal nooit opgeven. Als er iemand in staat is om president te worden van de VS, dan is het Hillary wel. Ik ken niemand die meer geeft om dit land en die beter geschikt is voor de job, Hillary is de beste,” klonk het.

“Als je iemand wilt die vecht voor hogere lonen, een grotere stem voor werknemers en meer regulering op Wall Street, dan moet je op Hillary Clinton stemmen,” verklaarde de president eerder tijdens de Democratische Nationale Conventie.

Pakweg acht jaar geleden, toen hij zelf een gooi deed naar het presidentschap, had Obama iets heel anders te zeggen over haar. Hij zei dat ze ‘alles zal zeggen om maar gekozen te worden’. “Als Hillary Clinton wordt genomineerd, krijgen we een herhaling van 2000 en 2004,” zei Obama in een interview met de New York Times.

Tijdens een bijeenkomst in 2008 zei hij: “Senator Clinton is dezelfde persoon die meer geld van lobbyisten heeft aangenomen dan welke kandidaat dan ook. Dit is dezelfde persoon die geld heeft aangenomen van bankiers op Wall Street. Dit is dezelfde persoon die tien jaar lang met haar man campagne voerde voor NAFTA, dat ons vele banen heeft gekost, en nu plotseling zegt dat ze tegen NAFTA was.”

Terug naar juli 2016:

“Ze heeft specifieke ideeën over het investeren in nieuwe banen, het helpen van werknemers om mee te delen in de winsten van hun bedrijf,” claimde Obama.

Terug naar begin 2008:

“Clinton is dezelfde persoon die zegt dat ze voor het handelsakkoord met Colombia zal stemmen. Nu blijkt dat nota bene haar topadviseur, haar topstrateeg, werkte voor de Colombiaanse regering om de wet erdoor te drukken,” zei Obama.

En weer naar juli 2016:

“Ik ken niemand, man of vrouw, die meer geschikt is dan Hillary Clinton om te dienen als president van de Verenigde Staten van Amerika,” benadrukte Obama.

Terug naar begin 2008:

Het publiek reageert uitbundig terwijl Obama een boekje opendoet over de duistere zaken van Clinton en de manier waarop ze die onder het tapijt heeft proberen te vegen.

Weer naar juli 2016:

Het publiek klampt zich vast aan ieder woord en aanbidt de man. Voor het volk zijn de uitspraken uit 2008 niet eens meer een verre herinnering. Zalig zijn de onwetenden.

Gelukkig is niet iedereen onwetend. Uit een peiling van NBC News bleek onlangs dat slechts 11 procent van de Amerikanen Clinton ziet als ‘eerlijk’ en ‘betrouwbaar’.

Radiopresentator Jimmy Dore zei tijdens zijn show: “We weten wie Hillary Clinton is. Iedereen weet het. Daarom kan ze Donald Trump niet verslaan. De Democraten moeten zich schamen, maar dat doen ze niet omdat het alleen maar om geld draait. Het boeit ze niet.”

Dore voegde toe: “Weet je wat ze is? Ze is een neoconservatieve oorlogshavik die heult met de corporaties, de farmaceutische industrie en Wall Street.”

Bekijk het filmpje hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Dit klopt allemaal wel, maar Obama doet dit omdat hij totaal afkerig is van Trump en in zijn optiek is het dus dat het doel de middelen heiligt. Daar kan je wat van vinden. Het zal hem zijn anus oxideren.

sara
sara
Reactie op  Jeff
4 jaren geleden

Netjes gesproken.

Robert
Robert
Reactie op  sara
4 jaren geleden

Wel, afkerig of niet. Achter de republikeinen staan de neocons; achter de democraten staan, laten we ze de democons noemen. Beide ‘cons’ luisteren op hun beurt naar het serieus grote geld en de demonische krachten daarachter.

Kortom, wie er ook wint Big Money en Big Satan zit ALTIJD in het witte huis!,

Cisco
Cisco
4 jaren geleden

Vaak hebben gekozen leiders een bepaalde vorm van machts-arrogantie en veel bla in hun hersenpan, dit keer gaat de keuze tussen Trump en Clinton, beide kennelijk vertegenwoordigers van deze vorm.
Hoewel de meeste amerikanen zich bewust zijn van het feit dat ze de volgende 4 jaren weer flink worden genaaid gaat men toch weer vrolijk naar het stemhokje…. vreemd…. hoe zou het zijn als niemand zou gaan stemmen, dat zou een klap in het gezicht zijn van de elite, misschien, heel misschien zou dit een wake-up call kunnen zijn voor deze high-end gamers, maar ik betwijfel het..

mario
mario
Reactie op  Cisco
4 jaren geleden

we gaan hier ook gewoon weer stemmen en het zal wel weer vvd zijn.

Ph
Ph
Reactie op  Cisco
4 jaren geleden

Dat is net het grote probleem, de Amerikaanse burgers kiezen hun president niet rechtstreeks, dat zijn kies mannen/vrouwen die dat in hun plaats doen.
Op die manier worden de burgers altijd genaaid, gezien diegene wint met de meeste kies mannen/vrouwen achte hun naam, kortom, de kandidaat die de meeste stemmen heeft gekocht van die kies mannen/vrouwen wint.
En dat word natuurlijk Clinton, zij heeft het meeste geld van de grote bedrijven en wall street en de Joodse gemeenschap binnen gehaald
Waardoor het voor haar gemakkelijk is om de nodige stemmen te kopen van die kies mannen/vrouwen..want het is niet meer dan dat, stemmen kopen/omkopen, ongeacht wat voor programma ze heeft.
Achteraf moet de gekozen president dan ook doodbraaf slaafs de doctrine/programma volgen van die geldschieters….en dat loopt nooit goed af voor de gewone mensen in de straat.

En dat is overal zo, er is geen burger politiek meer, het is banken/bedrijven politiek en zij zijn dan ook diegene die de puppet masters zijn en de wereld besturen…of het nu naar de afgrond is of niet.

Denk.na
Denk.na
Reactie op  Ph
4 jaren geleden

Ph: jij kent het kiessysteem van de VS blijkbaar niet. Je stemt inderdaad niet rechtstreeks voor een president. Je kiest voor een kiesman. Maar die kiesman is iemand van de partij, en is gebonden om voor zijn/haar presidentskandidaat te kiezen. Je kiest dus wel onrechtstreeks voor de president. Die kiesmannen kunnen niet “gekocht” worden – die stemmen trouwens niet anoniem.

De problematiek van de geldschieters is een ander probleem. Die ondersteunen de verkiezingscamapgne en verwachten daarna natuurlijk wat wederdiensten. ZO draait de wereld, niet alleen in de VS, maar in de meeste landen met verkiezingen.

Ph
Ph
Reactie op  Denk.na
4 jaren geleden

Je kiest voor een partij, maar als die partijleden (kies mannen/vrouwen) dan gaan stemmen op de tegenstander in de plaats van hun eigen kandidaat, dan scheelt er heel wat.
De meeste van die partij leden en gelden, zijn allen afkomstig van de industrieën, de media en ik weet niet wat nog allemaal….dus van enige neutraliteit en burger politiek is er en kan er nooit sprake zijn.

Hier in België is dat net het zelfde, ze zijn al partijen uit aan het uitsluiten, coalities aan het vormen, minister en andere politieke postjes aan het verdelen….de verkiezingen moeten dan nog beginnen.
Die heren en dames ministers, senatoren en Kamerleden, hebben dan ook nog eens postjes en aandelen in de bedrijven/banken wereld…wederom van enige neutraliteit, laat staan burger politiek kan nooit sprake zijn.

En mensen die dat normaal vinden, wel, daar scheelt behoorlijk wat mee, dat geld voor iedereen die gaat stemmen.
Want dan hou je een systeem dat niet deugd in ere en ben je in feite geen haar beter, je bent dan zelfs hypocriet en dan heb je achteraf ook niets meer te zeggen.

Vandaar dat ik jaren (verschillende verkiezingen) aan een stuk ook niet ben gaan stemmen, ik hoopte zelfs op een vervolging (hier in België is stem plicht en is vervolging mogelijk op basis van burgerlijk ongehoorzaamheid) om voor de rechtbank eindelijk dat foute systeem te kunnen aankaarten.
Wat trouwens rijkelijk/openlijk erkend word door politieke wetenschappers, denktanken, burger verenigingen/instanties en door de politiek zelf.
Maar het mocht niet baten, ze hebben me altijd gerust gelaten, zelfs geen financiële boetes.

Vandaar roep ik iedereen op, eender waar en in welk land, ga niet stemmen, want jou stem telt niet mee.
Als je stemt, dan stem je voor het slechte systeem en zal er nooit iets gaan veranderen ten voordele van de mensen in de straat!!

Marcel
Marcel
Reactie op  Cisco
4 jaren geleden

Leiders?? Keuze??

Ph
Ph
Reactie op  Marcel
4 jaren geleden

Je hebt nooit een keuze, je kunt alleen maar stemmen voor slecht of slecht.

pleiadian
pleiadian
4 jaren geleden

In 2008 was Clinton een rivaal, nu is ze zijn opvolgster. Van een tegenstander benadruk je de negatieve kant, van een bondgenoot de positieve. Dat is begrijpelijkerwijs hoe het gaat.

reality check
reality check
Reactie op  pleiadian
4 jaren geleden

Het toont wel, dat politiek puur en alleen uit leugens gestaat!
En kijk eens hoe uitgehold Obbie eruit ziet na 8 jaar een marionet te zijn (geweest)

Padja
Padja
Reactie op  pleiadian
4 jaren geleden

Voor sommigen wel.
Anderen vinden het nogal wat en brengen het zelfs als nieuws.
?

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

Volgens welingelichte kringen is Hillary dead as a doornail en Hobamie praat na wat hem via zijn boordcomputer wordt ingegeven. Trump blijkt een doorgewinterde oplichter en een Zionist van de eerste orde… Dus ! tel uit je winst !

Drie
Drie
4 jaren geleden

zelf heb nooit gestemd en dat zal ook nooit gebeuren

Het is gewoon een rijk mafia organisatie

kael
kael
4 jaren geleden

Ik denk dat Obama één van de slechte zoniet de slechtste president van US is. Een volbakken leugenaar die niets heeft gerealiseerd.

reality check
reality check
Reactie op  kael
4 jaren geleden

Weet je bij welk motto ik me houd?
“Hoe weet je wanneer een politicus liegt?…..Als hij zijn mond open doet.”

Franss
Franss
Reactie op  kael
4 jaren geleden

Wanneer heb jij voor het laatst een land ziektekostenverzekering voor iedereen gegeven?

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Franss
4 jaren geleden
Franss
Franss
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

Je hoeft niet zo te schreeuwen hoor, ik begrijp je zo ook wel.

Nogal makkelijk om een google search te sturen ipv een directe link.
En al die grafiekjes zeggen het tegenovergestelde van wat jij denkt: de uitgaven voor gezondheidszorg stegen explosief sinds de jaren 50/60 en waren allang zo hoog ver vóórdat Obamacare werd ingevoerd.

En voor mensen met een laag inkomen is gezondheidszorg nu wel degelijk affordable, dat heeft niets te maken met wat een land als geheel daaraan uitgeeft.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

DIT IS SCHREEUWEN! En dat deed ik niet, heeft ook zo weinig zin. Zeker tegen iemand die denkt dat voor de Amerikanen met een laag inkomen de gezondheidszorg wel betaalbaar is, terwijl er al miljoenen MET een baan in tentenkampen leven! 😉

Franss
Franss
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

Elke zin met een uitroepteken sluiten is ook schreeuwen!
Dat heeft averechts effect bij iedereen, ongeacht hoe die over Obamacare denkt.
Maar goed, ik zie dat je mijn opmerking over je zogenaamde grafiekjes niet kunt weerleggen.

Sunshine
Sunshine
4 jaren geleden

Ik kots van het hele politieke landschap waar dan ook. Ze liegen nog als ze fluiten.
Het zijn stuk voor stuk machtsgeile, overbetaalde, niet bar snuggere, corrupte, pathologische leugenaars.

But than again, ik zal niet de enige zijn die er zo over denkt.
Ik kan alleen niet snappen dat er nog altijd mensen zijn die er in trappen :/

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
4 jaren geleden

Jullie moeten gaan inzien tot welke groep die mensen behoren die in iedere regering zit van ieder land. Als je dat ziet kan je slaan en anders blijft het gebakken lucht.

Armonicus
Armonicus
4 jaren geleden

“Ze heeft specifieke ideeën over het investeren in nieuwe banen, het helpen van werknemers om mee te delen in de winsten van hun bedrijf….”

Zoals de Amerikanen het zeggen: “Yeah right! Make that the cat wise!” 😉

reality check
reality check
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

Ook een fan van “stuff dutch people like”, Armonicus?

Armonicus
Armonicus
Reactie op  reality check
4 jaren geleden

Euh? Is die ‘stuff’ rookbaar? Want daar ben ik niet echt vies van! 😉

luna
luna
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

Louis van Gaal ook al hier?? haha

sara
sara
Reactie op  luna
4 jaren geleden

Straks word ze verkozen en raakt de poep de ventilator.

math
math
4 jaren geleden

De leugen regeert en het geld dicteert. En zo houden ze de illusie van democratie en vrijheid in stand. Door te gaan stemmen ( zelfs blanco) geef je aan dat je het met het systeem eens bent.

Jeff
Jeff
Reactie op  math
4 jaren geleden

daar heb je volledig gelijk in, maar welke weg bewandel je om iets te bereiken zonder de status terrorist te krijgen… ja klopt; hun weg! of niet?

math
math
Reactie op  Jeff
4 jaren geleden

Helaas is het in Nederland al een feit ; dat indien je een regeringsverklaring bekritiseert je al automatisch als een terrorist of zelfs als radicaliserende eenling word beschouwd. Maar welke weg je hierin bewandelt, is voor iedereen een persoonlijke keuze. De tijd en de geschiedenis heeft ons geleerd dat hun weg niet de juiste is.

x

Check Also

pfizer

Pfizer stuurt ‘meest zieke tweet van de 21e eeuw’ de wereld in

Hugo de Jonge, de buikspreekpop van Pfizer, ...

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x