Natuur en Milieu

En dan nog het onwelgevallige weerbericht: Los Angeles beleeft koudste februari in 60 jaar

Help anderen door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Los Angeles heeft zijn koudste maand februari in bijna 60 jaar geregistreerd, zo heeft de National Weather Service (NWS) laten weten. De stad ging de afgelopen dagen gebukt onder stormwinden.

De hoogste gemiddelde temperatuur bedroeg op zondag 15,9 graden Celsius. Daarmee was het ruim vier graden kouder dan normaal.

De NWS kondigde de record lage temperaturen aan in een persbericht, schreef de Los Angeles Times.

1962

Californië ging afgelopen week gebukt onder winterse stormen en koud weer.

Sinds 1962 is het niet meer zo koud geweest in Los Angeles. Toen schommelde de hoogste gemiddelde temperatuur rond de 15,4 graden Celsius, aldus de NWS.

Zeldzame sneeuw

CBS San Francisco meldde dat er zoveel regen in de bergen is gevallen dat het risico op modderstromen stijgt in gebieden die vorig jaar werden getroffen door hevige bosbranden.

Vorige week werd de stad nog verrast door zeldzame sneeuw.

Er is in de staat Californië nu al 119 procent meer sneeuw gevallen dan gemiddeld.


[Breitbart]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
3 jaren geleden

De wereld wordt niet warmer. Het weer verschuift, afhankelijk van de stromingen in de hogere luchtlagen, en de extremen pieken veel meer. Zo had je in Schotland de ene week record koude temperaturen en de week daarop record warme.

En de dader van dit alles zijn niet wij, de nietige mens maar het vriendelijk ogende zonnetje aan de hemel.

Lees meer op : https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13800:het-mooie-weer-is-niet-wat-het-lijkt&catid=37:wereld&Itemid=50

duitinzakje
duitinzakje
3 jaren geleden

Wat ben ik altijd blij met verstandige mensen die het hoofd koel en het hart warm houden: dus gaan voor de waarheid. Deze mensen duiken in de archieven van kranten en vinden het volgende.

https://www.snopes.com/fact-check/warm-welcome/

Waarschijnlijk heeft dat smelten te maken met de grote hitte die toen in delen van de wereld realiteit was. Het volgende bericht is weliswaar uit 1896 maar zoals we weten is er altijd een na-ijl-effect van grote bewegingen.

http://joannenova.com.au/2012/11/extreme-heat-in-1896-panic-stricken-people-fled-the-outback-on-special-trains-as-hundreds-die/

Tegen de hysterie van vandaag de dag is er maar ‘e’en antwoord: de Logos oftewel Christus en zijn leer. Die is stoer, rationeel en barmhartig. Zet dat eens af tegen de schuimbekkende gelijkhebbers van nu!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x