Great ResetBuitenland

‘World Economic Forum richt zijn kwaadaardige agenda nu op voedsel’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

De media, die dezelfde eigenaren hebben als het World Economic Forum, houden vol dat de kwaadaardige agenda van het WEF ‘een complottheorie’ is, zei de Australische senator Malcolm Roberts in het parlement.

Er zijn slechts een paar senatoren die zich durven uit te spreken over deze kwaadaardige agenda, die gericht is op economische uitbuiting en sociale controle, vervolgde Roberts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ronduit beangstigend

De waarheid over hun agenda is ronduit beangstigend, stelde de senator. Het WEF richt zijn pijlen nu op voedsel. De campagne tegen boeren is een campagne tegen één van de eerste levensbehoeften: voedsel, benadrukte de senator.

Roofzuchtige en parasitaire miljardairs dringen voedselachtige substanties op aan de massa via de klimaatzwendel van het WEF, zei hij.

Dit is wat ze momenteel proberen te bereiken

Wie de controle krijgt over voedsel, krijgt de controle over mensen. Wie de controle krijgt over energie, krijgt de controle over hele continenten. Wie de controle krijgt over geld, krijgt de controle over de wereld. Dit is wat het WEF en de roofzuchtige miljardairs die zij vertegenwoordigen momenteel proberen te bereiken, aldus Roberts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
1 maand geleden

Het wef is zelf een virus. De cellen zitten overal.
Maak ze zichtbaar en roei ze uit zoals ze met de mensheid proberen wat nooit lukt.

Dwarsje
Dwarsje
1 maand geleden

Zo deze held zegt het eens weer klip en klaar. Hij exposeert de demonische plannetjes van het WEF waarbij je zelfs in stinkende kleding moet rondlopen omdat je anders teveel wasgoed hebt volgens dat criminele zooitje. En van die praatclub is Rutte, Maxima en de kliek lid van? Ga zelf maar in jullie stinkholen en washokken zitten, we zijn het zat !

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Er is maar een manier om dat te voorkomen, en dat is die criminele bende aanvallen en vernietigen… voordat deze rupsjes nooitgenoeg ons vernietigen. Ik snap niet dat de mensen die daar voor waarschuwen worden weggezet als complotdenkers. Volksvertegenwoordigers wordt GVD wakker en doe je werk inplaats van wegkijken en je klauwen ophouden. Eens zullen wij jullie verantwoordelijk houden voor al het leed dat ons is aangedaan door niet te doen wat jullie hadden moeten doen.

Brioche
Brioche
1 maand geleden

In grijpen, NU. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Wachten kan niet meer. Tenzij je slaaf wilt worden.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x