Buitenland

Expert: ‘Grootste fraude’ uit Amerikaanse geschiedenis, tot 300.000 nepstemmen in Arizona

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Amerikaanse staat Arizona is maandag een hoorzitting gehouden om bewijs voor verkiezingsfraude te verzamelen. Expert Bobby Piton, die officiële overheidsdata heeft gebruikt om de verkiezingen in Arizona te analyseren, sprak tijdens de hoorzitting van ‘de grootste fraude uit de geschiedenis van onze constitutionele republiek’.

Dit speelt zich recht voor onze ogen af. De corrupte mainstream media en tech-oligarchen spannen samen om de verkiezingen te ondermijnen, zei hij. “Dat doen ze via corrupte overheidsfunctionarissen en rechtbanken. Er is zoveel corruptie dat het Hooggerechtshof zich hier waarschijnlijk over moet gaan buigen.”

Volgens de expert hebben alleen al in Arizona tussen de 120.000 en 306.000 neppersonen gestemd. Hij roept mensen op om ook in andere staten te onderzoeken hoe er geknoeid is met de data. Dat gebeurt overigens al veel langer, stelt Piton. Hij analyseerde gegevens van de afgelopen 22 jaar en concludeerde dat verkiezingsfraude in Arizona in ieder geval al sinds 2008 plaatsvindt.

Twitter grijpt in

Ook opmerkelijk: terwijl hij zijn verhaal deed, schorste Twitter zijn account. In Arizona is de Democraat Joe Biden officieel uitgeroepen tot winnaar, maar Piton zei dat hij de verkiezingsuitslag persoonlijk nooit goedgekeurd zou hebben. “Dan zou ik namelijk een celstraf en rechtszaken riskeren. Ik zou nog liever mijn ontslag indienen,” zei hij.

Trump heeft vijf dagen de tijd om de uitslag in de staat aan te vechten. Hij heeft al aangekondigd dat te gaan doen.

[NTD]

4.6 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
1 jaar geleden

Volgend jaar maart in Nederland het zelfde lietje, links is niet te vertrouwen

Monique
Monique
1 jaar geleden

Zieke wereld, ziek machtshebbers en regeringen! Ik zeg allemaal, in heel de wereld, een gevangenisstraf met TBS opleggen.

Ome jaap
Ome jaap
1 jaar geleden

Die Fraude gaan we, mocht de verkiezingen hier door gaan (wat ik niet verwacht), hier ook krijgen in maart

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

President Trump heeft de election gewonnen!

Iedereen in de media die bewijsmateriaal voor kiezersfraude verdoezelde en het verhaal ondersteunde dat Biden won, kan worden beschuldigd van verraad.
Deze media helpen het communistische China hun plannen om de wereldmacht te worden, de grote reset, een wereld regering!! Een masker dragen is een Chinese symbool van overwinning . THE TAKE OVER !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x