Homepagina » Propaganda » VIDEO: “Hebben de westerse media het dieptepunt bereikt of kunnen ze nog dieper zinken?”
VIDEO: "Hebben westerse media dieptepunt bereikt of kunnen ze nog dieper zinken?"

VIDEO: “Hebben de westerse media het dieptepunt bereikt of kunnen ze nog dieper zinken?”

De woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, beschuldigde de westerse media tijdens een persconferentie afgelopen week van ‘media-vandalisme’.

Ze reageerde tegenover het aanwezige journaille op uitspraken over contacten tussen Trumps minister van Justitie Jeff Sessions en de Russische ambassadeur Sergej Kisljak.

“Wat er nu in het Westen gebeurt, met name de Amerikaanse media, is de manifestatie van een soort vandalisme, media-vandalisme,” zei ze.

Dieptepunt

“Ik heb slechts één vraag,” vervolgde ze. “Hebben de westerse media het dieptepunt bereikt of kunnen ze nog dieper zinken?”

“Ik zal jullie een geheimpje verklappen,” aldus Zakharova. “Diplomaten doen hun werk en netwerken in een gastland maakt daar onderdeel van uit.”

“Als ze niet netwerken of deelnemen aan onderhandelingen, zijn het geen diplomaten,” voegde ze toe.

George Orwell

Wat de Amerikaanse pers en ook de andere westerse media schrijven, is niets meer dan een poging om het Amerikaanse volk en de internationale gemeenschap compleet te misinformeren, stelde ze.

Ze trok een parallel met het boek 1984 van George Orwell. “Nu weten we wat hij bedoelde met Big Brother,” zei ze.

“De massamedia zijn Big Brother geworden,” klonk het. “Kijk bijvoorbeeld naar Amerika.”

Fabriceren

“De media gooien hun ethische beginselen en deskundigheid overboord door onjuiste informatie te fabriceren en anderen daar de schuld van te geven,” besloot ze.

Na de persconferentie werd Zakharova benaderd door een journalist van CNN, die ze adviseerde te stoppen met het verspreiden van leugens en nepnieuws.

[Ruptly TV]

Vind je deze info goed? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

28 reacties

 1. Main stream nep nieuws gaat onverminderd door met het verspreiden van hun leugens. Steeds minder mensen geloven het nog. Ook hebben ze zich zelf de taak toebedeeld om echt nieuws als nep nieuws te kwalificeren en dit als zodanig de wereld in te slingeren. Alleen onbeduidende sukkels trappen daar nog in. Het is slechts een kwestie van tijd voor ze alle geloofwaardigheid verspeeld hebben.

  33 likes
  • De Russen proberen ons wakker te schudden.
   Volgende nepnieuws vanuit Dusseldorf was geen man uit Kosovo met psychische problemen maar blijken volgens getuigen 2 of 3 afrikanen te zijn en alle filmpjes die dat bewijzen zijn volgens de makers verwijderd.

   Wie gisteravond Jinek en Pauw heeft gezien, heeft kunnen zien hoe Thierry Baudet werd af geserveerd toen hij begon over politiek kartel en media kartel door Pauw. De waarheid kwam even te dichtbij en daar waren ze duidelijk niet van gediend. Vanaf 19.10min tot 20.30min
   http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/384400/Pauw_Jinek_De_Verkiezingen.html

   En zo zie je dan maar weer hoe de boel wordt gemanipuleerd om ons slapende te houden.

   14 likes
  • Jazeker, voor objectief, mooi doordacht en altijd de waarheid vertellend moet je bij RT zijn. Dan zie je de wereld tenminste zoals deze echt is. Zucht..

   9 likes
 2. Die Russische dame heeft makkelijk praten, in Rusland zijn alle kritische media om zeep geholpen.

  7 likes
  • Dat is wat ze jou wijs maken omdat wij überhaupt geen kritische media meer kennen in ons zogenaamd vrije westen. Al wat ze hier doen is alle smerige leugens één op één kopiëren en als waarheid verkopen aan het goedgelovige volk.

   10 likes
   • Wel grappig dat als een of andere nitwit die een boekie over ufo’s heeft geschreven tegen een boom botst, dan is hij vermoord door de elite.
    Als kritische journalisten en belangrijke oppositieleden in Rusland één voor één overlijden of in de gevangenis belanden dan is Poetin lief. Hoe blind wil je jezelf maken?

    6 likes
    • Hoe weet jij of het klopt wat men hier over Rusland schrijft ?

     De msm in het algemeen staat bekend als een corrupt en manipulatief instituut Zoals Pieter Stuurman het prima verwwoordde in één van zijn artikelen : De media worden beheerst door dezelfde groep mensen die het geld beheersen, en die dus de overheden beheersen. Er zijn maar 2 soorten nieuws: feitelijk nieuws (auto rijdt tegen boom, vliegtuig stort neer etc.) en manipulatief nieuws. Dat laatste vormt de overgrote meerderheid van alle items. Inclusief de zogenaamde ‘goed nieuws items’ die bedoeld zijn om ons een prettig en veilig gevoel te geven. Weet dat je gemanipuleerd wordt. Vraag je bij elk item af welk effect ermee beoogd wordt. Je gaat totaal anders naar het nieuws kijken en je zult zien dat 90% van al het nieuws bestaat uit een mix van waarheid en leugen, in verschillende verhoudingen.

     En als je dus de echte geschiedenis van Poetin goed hebt bestudeerd dat de man op een zo integer mogelijke manier bezig is Rusland en het Russische volk te redden uit de plunderende klauwen van de Rotschild-clan. Dan zie je dat men zich domweg heeft vergist in hem door te denken dat hij mee zou werken aan het plunderen van zijn eigen land, net zoals het drankorgel Boris Jetsin dat deed door heel Rusland voor een appel en een ei te verkwanselen aan het plunderende westen puur uit eigen gewin en wat Wodka. Dat is de reden dat hij gedemoniseerd moet worden, en geen list of leugen is te smerig om dat te bereiken, dat moge inmiddels duidelijk zijn.

     8 likes
     • Dat Putin veel boeven van Jeltsin uit de weg heeft geruimd klopt. Maar daartoe rekent hij ook de vrije pers en politici onder.
      Die bescheiden Poetin draagt nu een horloge van 150.000 dollar naast zijn bezit van 70 miljard dat eventueel op naam van zijn dochter staat. Vertrouw nooit iemand die langer dan een paar ambtstermijnen aan de macht wil blijven. Zie ook Erdogan, Mugabe en zo voorts.

      4 likes
     • Berichten uit de Telegraaf of een ander leugenachtige afdeling van de msm ? Vertrouw nooit de msm die liegen alles aan elkaar.

      4 likes
     • Zelfs als dat zo was dan leven die mensen langer en gelukkiger.
      Ze hoeven immers niet voortdurend bang en paranoïde achterom te kijken of ze niet door de NWO gevaccineerd, ge-chemtrailed, ge-aspartaamd, ge-wifi’d, ge-chemo’d

      4 likes
     • Je vergeet Breitbart.

      1 likes
     • Neem de centrale bank van Rothschild en constateer wie zich er onvoorwaardelijk aan onderwerpt met alle gevolgen van dien en zie wie zich er weigert aan te onderwerpen of hun contract niet langer ondertekent zoals Poetin, dat verklaart alle propaganda, alle opruiing, alle oorlogvoering en alle ellende die daar uit voortvloeit. De leugens druipen er vanaf en nog zijn er mensen die het voor zoete koek slikken omdat dat hen zo van jongs af aan geleerd is. Dat is waar velen hun wereldbeeld op gebaseerd hebben, op smerige leugens en bedrog. Je hoeft alleen maar de basis achter de hele poppenkast te zien om te weten wat leugens zijn en wat niet.Het wordt met de dag duidelijker. Helaas zijn er nog veel mensen die niet in staat zijn de werkelijkheid als zodanig te accepteren en te beseffen dat ze hun leven lang zijn bedrogen in nagenoeg alles, zowel op school als bij de msm.

      1 likes
  • Dat is wat ons verteld wordt. Ooit al eens daar geweest?
   Ik ken iemand die jaren geleden naar Rusland is vertrokken en hij wil nooit meer terug naar vernederland. Het leven is zoveel vrijer daar volgens hem.

   7 likes
 3. Belangwekkende zaken verzwijgen is ook liegen.
  Maandagavond was het geloof ik, dat het acht uur journaal ruim verslag deed van de aanklacht van de Oekraïne bij het Internationaal Strafhof tegen de Russen. Ook Kysia Hekster (what’s in a name) deed haar zegje. De Russen kregen stevige misdaden in de schoenen geschoven maar mochten die dag alleen luisteren en geen weerwoord geven. Een dag later waren zij aan de beurt.
  Ik kan iets gemist hebben maar het journaal van een dag later gaf geen ruimte om Rusland’s verhaal te laten horen.
  NRC zei er wel wat over:
  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/09/rusland-het-internationaal-gerechtshof-heeft-niets-te-zeggen-over-conflict-met-oekraine-7257454-a1549538
  Als ik zo om mij heen hoor zijn er toch nog heel wat mensen die blind vertrouwen op de integriteit, onafhankelijkheid en waarheidlievendheid van onze ‘kwaliteitsmedia. Er is nog een lange weg te gaan.

  12 likes
  • @AlbertV.

   Ik had het even niet meegekregen maar zo werkt dat dus bij het NOS Journaal! Wat Marcel Gelauff flikt lijkt dan ook veel op het werk van nazi minister van volksvoorlichting en propaganda, Joseph Goebbels, en heeft weinig meer te maken met gezonde journalistiek in de breedste zin van het woord.

   https://www.youtube.com/watch?v=aJem06E0RJs

   Marcel Gelauff is in dienst van de gevestigde politiek in Den Haag. Het zijn de politieke partijen die we de afgelopen weken het vaakst op televisie hebben gezien. Zij schoven aan bij overal en alles waar ze in een goed daglicht werden gezet. Het zijn de politieke partijen die het hardst achter de banken en multinationals aan rennen en tijdens verkiezingstijd het grootste gezwam uitkramen, en daarmee veranderd er niks. In Nederland niet en in de rest van de wereld. Zij ondersteunen de opgezette oorlogen om grondstoffen maar leggen het uit als vredesmissies. Zoals ze beweren dat onze commando’s in Mali zitten om te helpen? Hell not!!

   Inmiddels beweert VN topman O’Brien dat de grootste humanitaire crisis op komst is sinds de tweede wereldoorlog. Het zou gaan om Jemen, Somalië en Sudan. Landen die samen met Syrië, Libië en Irak onderdeel uitmaakte van een lijst die het Pentagon in 2001 aan het opperbevel overhandigde die aangevallen diende te worden. In al deze landen heerst nadien totale anarchie en chaos. VN topman O’Brien denkt dat er voorlopig 4 miljard euro nodig is om de crisis aan te pakken. Nederland heeft inmiddels al een paar miljoen belastinggeld overgemaakt terwijl eigenlijk deze vluchtelingen zouden moeten worden gedeponeerd voor de hoofdingang van multinationals en banken op Wall Street, en bij alle andere betrokkenen die deze oorlogen bewust hebben aangestoken, en de rekeningen mogen gaan betalen.

   Zo zie je maar weer en als je werkelijkheid geeft om de mensen in de wereld. Je goede doelen steunt of als vrijwilliger inzet. Zit je juist bij al het bovenvermelde aan het verkeerde adres!!! Hoe ging die ook alweer? Iets van verbeter de wereld, begin bij jezelf…

   12 likes
   • Over radio 1 AvroTros nieuwsshow vanmorgen toch iets posities te melden. Schrijver Bas van der Plas kreeg de gelegenheid een ander verhaal te vertellen over de Oekraïne naar aanleiding van zijn boek ‘Het Labyrint’.
    Er viel af en toe een stilte na een uitspraak van van der Plas die niet strookte met het uitgekauwde beeld van de kwaadaardige Russen tegenover de zielige Oekraïners.
    Peter de Bie dwong van der Plas wel tot de uitspraak dat zijn boek politiek gemotiveerd was.
    http://www.nporadio1.nl/nieuwsshow/onderwerpen/399413-het-labyrint-dat-oekraine-heet

    3 likes
 4. Dat is niets nieuws, ook Hitler kwam aan de macht dankzij desinformatie door de pers.

  Het doet me telkens pijn te zien, hoe slecht de moedige Russen geïnformeerd zijn.
  Journalisten beschermen hier een sadistische pedofiel netwerk, als ze er over lekken worden ze vermoord.

  Het hele westen bestaat uit reducties, die gaan moorden in oorlogen, zonder de politieke achtergronden beseffen. Landverraad door domheid, backmail of chantage is een voorwaarde voor een politiek carrière in het westen.

  Het is wel bemoedigend om te zien dat Russen vragen stellen bij de leugens van de westerse journaille, al is het pijnlijk dat ze het hoe en waarom niet begrijpen.

  15 likes
 5. Zolang wij hier dat tuig niet in zee smijten blijft het voor de russen praten tegen de muur.

  16 likes
 6. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Daarbij hebben wij nog prostituees zoals Jinnek en Rutte die als geprogrammeerde zombies ‘de Russen ‘ kirren op momenten die negens op slaan. Ook van Rossum is niet om aan te zien als hij met zijn gele graftanden zit te mompelen over zaken waar hij werkelijk niets van af weet. Dat deze ongewassen viesnek nog een podium krijgt is al helemaal niet te volgen. Maar als binnenkort werkelijk bekend wordt wat zich momenteel in Amerika afspeelt danzall niemand het geloven. Zeker onze politieke kleuter elite zal zich moeten verantwoorden voor zoveel misleiding waar de honden geen brood van lusten. Of de idioten weten het gewoon niet…

  12 likes
 7. Een tijdje geleden vergeleek ik Maria Zacharova met John Kirby.
  Om een goed beeld te krijgen van wat waar of onwaar was.
  Waarheid tegen leugen was dat beeld dat bij mij bleef hangen.
  En er niet veel veranderd met de leugenpers.
  Maria tegen CNN.
  Ook waarheid tegen leugen.
  Rusland staat moreel ver boven onze westerse pers.

  9 likes
 8. Dat hele nieuwsgebeuren op de NPO en RTL4 kijk ik al een paar jaar niet meer… Ik geloof helemaal niets meer, wat dat smerige zooitje ons voorschotelt!

  5 likes
 9. Eens met Richard en exegese want met de westerse mainstream media in huidige vorm doe je er verstandig aan om zelf op onderzoek uit te gaan om te controleren of het allemaal wel klopt wat ze vermelden.

  Natuurlijk heeft niemand hier tijd voor maar dat je het nieuws kritisch moet bekijken waarschuwde verscheidene journalisten in het verleden al voor. Professor Cees Hamelink deed dit bijvoorbeeld de afgelopen jaren maar in Amerika waarschuwde 20 a 30 jaar geleden al een aanzienlijk aantal onderzoeksjournalisten dat er flink gemanipuleerd werd met de mainstream media waarvan de connecties lopen van Wall Street tot inlichtingendiensten.

  De propaganda waar Amerikaanse onderzoeksjournalisten decennia geleden voor waarschuwden zien we eigenlijk steeds vaker in Nederland en de EU opduiken, oftewel het proces werd opgevoerd en meer gecentraliseerd met de komst van EU. Bekend is dat banken op Wall Street waaronder Goldman Sachs een dikke vinger in de Brusselse pap hebben, naast de ECB, en tal van wegen die parallel lopen met de agenda van de globalisten. Nogmaals, het overgrote deel van deze banken zijn privé bezit! En westerse regeringen zijn de loopjongens geworden van dit kabaal. Gekozen door het volk terwijl wat er in Brussel zit helemaal niet is gekozen. Zij werden er geplaatst en voeren van alles in hun schild ten behoeve van dit kabaal.
  Hiermee werd de stem van het volk in zijn geheel opzij gezet en gebruikt als belastingmodel voor hun snode plannen.

  De verkiezingen verlopen evenmin democratisch. Het merendeel van de politieke partijen die Nederland rijk is komen zelden in beeld terwijl zij hier evenveel recht op hebben. Hieruit zou je kunnen opmaken dat de partijen die overal en nergens op tv verschijnen om redenen voorgetrokken worden.

  Tot slot de opiniepeilingen waar dezelfde partijen voor 99% in beeld komen, maar kloppen deze peilingen? Waar zijn deze precies op gebaseerd? Het lijkt mij nogal makkelijk om een partij als grootste partij neer te zetten waarbij vervolgens de leiding van het programma het beeld versterkt door te stellen waarom deze partij het zo goed doet, waarbij geselecteerde gasten allemaal mooie voorbeelden opsommen. Als je het maar vaak genoeg herhaald trek je zelfs de grootste twijfelaar, of vijand over de streep omdat hij of zij er in gaat geloven. In feite zouden opiniepeilingen verboden moeten worden omdat men kan sjoemelen met de tussenstanden waarbij aan stemmingmakerij kan worden gedaan. Waarschijnlijk is het de reden waarom ze het hebben uitgevonden en deze maar al te graag van commentaar voorzien.

  6 likes
 10. Na de oorlog in Irak en het 9/11 verhaal heb ik geen enkel vertrouwen meer in onze pers. Roeptoeterpropaganda !

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Amerikaanse Joden zitten achter oorlogen. Ex-CIA-agente in opspraak omdat ze dit artikel deelde op Twitter

Amerikaanse Joden zitten achter oorlogen. Ex-CIA-agente in opspraak omdat ze dit artikel deelde op Twitter

Voormalig CIA-agente Valerie Plame Wilson deelde donderdag ...

Aanval door terroristen in Syrië georkestreerd door Amerikaanse veiligheidsdiensten. Zie hier het resultaat

Aanval door terroristen in Syrië georkestreerd door Amerikaanse veiligheidsdiensten. Zie hier het resultaat

Een aanval door al-Nusra-terroristen en hun bondgenoten ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+