Buitenland

Militair handboek: Russische leger ‘is laatste bastion tegen satanische Nieuwe Wereldorde’

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!

Op internet circuleren foto’s van een Russisch militair handboek waaruit zou blijken dat het Russische leger vecht tegen de Nieuwe Wereldorde. Het document, dat is buitgemaakt door het inlichtingendirectoraat van het Oekraïense ministerie van Defensie, lijkt authentiek te zijn, stelt de Bulgaarse onderzoeksjournalist Christo Grozev.

Hij merkt op dat teksten uit het handboek zo’n vijf tot zes jaar geleden al circuleerden op Russische forums. De vraag is nu of het een officieel handboek is dat verstrekt is door de overheid, aldus Grozev.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In het boek staat onder meer: “Rusland en het Russische leger zijn het laatste bastion tegen de vestiging van een satanische ‘Nieuwe Wereldorde’.

Nieuwe Europese orde

Het was de Amerikaanse president George Bush die de term ‘Nieuwe Wereldorde’ voor het eerst ten tonele heeft uitgevoerd. Dat gebeurde kort na de Iraakse inval in Koeweit. Hij zei dat in de nieuwe orde ‘wreedheid niet beloond zal worden en agressie geconfronteerd zal worden met collectief verzet’.

Het begrip ‘Nieuwe Wereldorde’ is daarna door Bush nog zo vaak in de mond genomen dat het in de Verenigde Staten soms simpelweg met zijn afkorting wordt aangeduid als de NWO.

De term wordt nu opnieuw gebezigd. Zo zei de Oostenrijkse oud-bondskanselier Franz Vranitzky in het tv-programma ZiB 2 over de Oekraïnecrisis: “Het gaat over een nieuwe Europese orde, een Nieuwe Wereldorde.”

Onlangs zei het Oekraïense parlementslid Kira Roedik dat ‘we vechten voor de Nieuwe Wereldorde’.

Gevaarlijk pad

Begin vorig jaar zei de Russische president Poetin tijdens een toespraak bij het World Economic Forum: “Als de wereld er niet in slaagt om onderlinge conflicten op te lossen, kan dat leiden tot een oorlog die het einde van onze beschaving betekent.”

Poetin benadrukte dat de coronapandemie en toenemende politieke polarisatie bestaande problemen verergeren en dat ‘alles erop wijst dat de spanningen mogelijk nog verder zullen oplopen’.

De president citeerde experts die de huidige situatie vergelijken met die in de jaren 20 en 30. De Russische leider waarschuwde dat de wereld zich op een gevaarlijk pad begeeft.

[Wochenblick]

4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loes in de Pels
Loes in de Pels
2 jaren geleden

Sorry, maar de term New world Order werd ook al tijdens de ambt periode door voorgaande amerikaanse presidenten gebezigd.
Reagan zeer zeker.

Pepper
Pepper
2 jaren geleden

Ik geloof het direct!
Niet voor niks dat elke rus een hectare land van de overheid krijgt om daar zelf zelfvoorzienend op te gaan wonen.
Er zijn zo al sinds me3r dan 20 jaar, dus sinds Poetin er is, 400 enclaves van 100 gezinnen op 100 hectare.
De russen gaan ons voorbeeld worden.
Dit naar voorbeeld van Anastasia.
Zij is zeker ons voorbeeld.

weledelhooggeborene met zijwieltjes
weledelhooggeborene met zijwieltjes
2 jaren geleden

Nou nee het was niet de Amerikaanse president Bush die de term nieuwe wereld orde als eerste gebruikte. Het was A.Hitler die dat in de jaren 30 van de vorige eeuw als eerste politicus deed. Verder over dat militaire handboek, dat zou in ieder militair handboek moeten staan dat ze tegen de satanistische wereldorde dienen te vechten.

Sherma
Sherma
2 jaren geleden

Dit zal wel kloppen. Recent zei Putin dat het leger ingezet wordt tegen satanistische pedo’s. Wanneer volgt de rest van de media? Hoe moeten we hun berichtgeving interpreteren? De recente beschuldigingen tegen mensen bij CNN heeft alvast wat opgeklaard.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x