UFO

Zanger Blink-182 mailde met campagnemanager Hillary Clinton over contact met aliens

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De campagnemanager van Hillary Clinton heeft begin dit jaar een e-mail ontvangen over het beroemde Roswellincident. De e-mail, waarin staat waar de vliegende schotel na de crash naartoe zou zijn gebracht, is vrijgegeven door klokkenluiderssite WikiLeaks.

De e-mail is door oud-frontman van rockband Blink-182 Tom DeLonge verstuurd aan John Podesta, die tot voor kort nog topadviseur van president Obama was. DeLonge geeft aan dat een gepensioneerde generaal-majoor van de Amerikaanse luchtmacht mogelijk op het punt staat een boekje open te doen over het incident.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Eerder gaf WikiLeaks al twee e-mails vrij die DeLonge afgelopen jaar aan Podesta stuurde. In één van de e-mails schrijft hij al geruime tijd contact te hebben met een ingewijde die werkzaam was ‘op de plek waar de resten van de UFO-crash bij Roswell naartoe werden gebracht en tot voor kort werden bewaard’.

Lichamen van buitenaardsen

In de meest recente e-mail schrijft hij dat hij samen met ene generaal McCasland het mysterie rond Roswell probeert te ontrafelen. In juli 1947 kondigde het Amerikaanse leger in een persbericht aan de resten van een gecrashte vliegende schotel te hebben gevonden in de woestijn bij Roswell. Een dag na het bericht werd gezegd dat het ging om een beschadigde weerballon van de luchtmacht.

Getuigen zeiden later dat er lichamen van buitenaardsen in het gecrashte vaartuig hadden gezeten. Er is al vaak geclaimd dat ze worden bewaard op een topgeheime legerbasis in Nevada, te weten Area 51.

“Toen het object bij Roswell crashte, werd het naar het laboratorium op Wright-Patterson Air Force Base verscheept,” schreef DeLonge. “Generaal McCasland had tot voor kort de leiding over dat laboratorium.”

‘Heel goed op de hoogte’

“Ik werk al vier maanden met hem samen en heb hem enkele weken terug een vier uur durende presentatie laten zien over het hele project,” ging hij verder. “Hij is heel goed op de hoogte van alles, aangezien hij de leiding had.”

“Hij weet niet alleen wat ik probeer te bereiken, hij heeft me ook geholpen mijn adviseursteam samen te stellen,” aldus DeLonge. “Hij is een hele belangrijke man.”

Op Wright-Patterson bevindt zich het Air Force Laboratory, dat onder meer wordt gebruikt om militaire technologieën te ontwikkelen. Gedacht wordt dat DeLonge verwijst naar generaal-majoor William McCasland, die tot zijn pensioen in oktober 2013 de leiding had over het Air Force Research Laboratory op de basis.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michaël
Michaël
7 jaren geleden

Wetenschapper bekend onderzoek puin van Roswell Ufo crash

“Batelle en ET wetenschap
De betrokkenheid van Batelle bij de toepassing van ET wetenschap is niet langer verborgen. De waarheid is aan het licht gekomen. Batelle Memorial Institute analyseerde de materialen van een gecrasht toestel van een andere wereld.”

Augustus 2009, door Anthony Bragalia
http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m53&s=m92&ss=p768&l=nl

in al die jaren
in al die jaren
7 jaren geleden

wel raar dat er zogenaamd maar 1 UFO gecrasht is op aarde ….

René van Zalk uut the Middle of Nowhere
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
7 jaren geleden

Ook een UFO heeft regelmatig onderhoud nodig, net als een auto, om te voorkomen dat ie zomaar uit de lucht komt donderen ,, 🙂

Maurice
Maurice
7 jaren geleden

Als in de header staat ‘mailde met’ dan veronderstel ik dat er een interactie is ontstaan met minimaal 2 partijen. Stel dat ik een mail naar Obama stuur, dan ben ik nog niet met hem in ‘contact’.

Ik vermoed dat het parlement elke dag ladingen berichten krijgen, maar daar niet altijd wat mee doen.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x