Paranormaal

Kan ons lichaam de toekomst aanvoelen?

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit onderzoek van de Northwestern-universiteit in Evanston blijkt dat een voorgevoel, zonder dat er bepaalde externe aanwijzingen zijn, wel degelijk bestaat.

Onderzoekers wisten al dat ons onderbewustzijn in bepaalde gevallen meer weet dan ons rationele bewustzijn.

Zo is een prikkeling van het onderbewustzijn op fysiologische wijze al te meten voordat we bijvoorbeeld ontdekken dat iemand vals speelt.

Aanvoelen van de toekomst

“We wisten echter nog niet of mensen in staat zijn zonder enige aanwijzing belangrijke toekomstige gebeurtenissen te voorspellen,” zei hoofdonderzoeker Julia Mossbridge. Iemand die bijvoorbeeld op het werk met een koptelefoon op een computerspel speelt kan niet horen wanneer zijn of haar baas om de hoek komt.

“Uit onze analyse blijkt dat je de veranderingen tot 10 seconden voordat je baas verschijnt daadwerkelijk kunt detecteren mits je goed bent afgestemd op je lichaam, zodat je tijdig je spel kunt afsluiten,” legde Mossbridge in Frontiers in Perception Science uit.

Dit wordt ook wel ‘voorgevoel’ genoemd of ‘het aanvoelen van de toekomst’, maar Mossbridge en andere onderzoekers weten niet zeker of het echt de toekomst is die mensen aanvoelen.

Kwantumbiologie

Toch kunnen we het niet verklaren vanuit de biologie, hoewel recente bevindingen op het gebied van de kwantumbiologie het één en ander wel zouden kunnen verduidelijken. In feite wordt geanticipeerd op toekomstige fysiologische veranderingen in reactie op een belangrijke gebeurtenis, zonder dat daar bepaalde aanwijzingen voor zijn.

Mossbridge kwam op basis van de analyse van 26 studies die tussen 1978 en 2010 zijn gepubliceerd tot de conclusie dat vóór een belangrijke gebeurtenis in het lichaam veranderingen worden geconstateerd in het hart, de longen, de huid en het zenuwstelsel.

Bron: Northwestern.edu

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cc
cc
9 jaren geleden

Nou dit is wel heel frappant dat dit artikel verschijnt, want juist dat voorgev oel heb ik regelmatig laatste tijd, zo heftig dat ik spontaan misselijk kan worden en bevende knieeen ,dan vliegt me de energie (van wat komen gaat?) gewoon om de oren,niet altijd leuk.

renet
renet
9 jaren geleden

Ik had al een voorgevoel dat dit artikel er aan kwam, en met mij meerdere, gezien het piekbezoek op niburu toen dit artikel verscheen. ( boven de 5000 )

Padja
Padja
9 jaren geleden

@CC
Ik moest ook erg aan jou denken toen ik dit las.
Hopelijk komt vanuit de kwantumbiologie meer info hierover.

Padja
Padja
9 jaren geleden

Trouwens iedereen heeft dat toch wel ’s ..dat je dingen aan voelt komen..een prikkel in je nek.
Een telefoontje van iemand die jij net aan het bellen bent..

En bij dieren idem..zoals een hond die al staat te kwispelen nog voordat ’t baasje ook maar in zicht is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x