Gezondheid

Gronden: genezen door fysiek contact te maken met de aarde (video)

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een filmmaker uit Alaska wil weten of het klopt dat fysiek contact met de aarde een geneeskrachtige werking heeft. Dit concept was mogelijk al bekend bij verschillende oude beschavingen.

Uit nieuw onderzoek blijkt dat het aardoppervlak een helende werking heeft en een soort enorme behandeltafel is.

Hij brengt inwoners van de stad Haines die lijden aan pijn of andere aandoeningen in contact met ‘gronden’. Hij is getuige van een wonderlijk genezingsproces door mensen simpelweg te laten gronden, door ze opnieuw te laten verbinden met de helende energie van de aarde.

Het nieuws over Haines trekt de aandacht van Apollo-astronauten die op de maan hebben gelopen, artsen en wetenschappers. Onderstaande film verandert de manier waarop je aankijkt tegen de aarde onder je voeten.

Bron: Kroschelfilms.com Foto: Nick Jans

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
8 jaren geleden

ook met al dat gif in de grond?

dymph
dymph
8 jaren geleden

De sjamanen deden dat al en dat heeft te maken met als je niet goed kan aarden. Die groeven hun voeten dan in de grod en bleven dan zo een tijdje staan. Dit deden ze dan ene tijdje tot ze genezen waren.

loesje
loesje
8 jaren geleden

Jaaaa,er zit in Alaska,canada, t noorden van Amerika, en niet te vergeten,ijsland..enorme power in de grond, je wordt er echt tegenaan getrokken,ik kom er altyd heel ontspannen en geaard vandaan.De mensen zijn er ook veel sterker en veerkrachtiger… dan kom je op schiphol aan, t eerste ruik je gelijk de luchtvervuiling, en hier voel je een beetje zachte kleiige bodem….. dus het gaat niet voor alle plekken op de aarde op!!!!!!!!

Ramses
Ramses
8 jaren geleden

Het gaat erom dat het elektro-magnetisch veld van ons lichaam zich met het elektro-magnetisch veld van de aarde verbind wanneer we met onze blote voeten contact maken met de aarde.In mijn opinie vindt er dan een soort synchronisatie plaats. Het zwakkere veld van ons lichaam zal zich met het vele sterkere veld van de aarde uitlijnen.

Ramses

[quote name=”m&m”]ook met al dat gif in de grond?[/quote]

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x