Gezondheid

Ziektes genezen met water

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Oostenrijkse natuuronderzoeker Viktor Schauberger baseerde zijn uitvindingen op processen die hij in de natuur waarnam. Hij begon als eenvoudige boswachter, maar eindigde in het rijtje Tesla, Brown en Keely.

In de Eerste Wereldoorlog maakte Schauberger een bronwater-apparaat waarmee hij in Wenen vele zieken genas tot jaloerse artsen zijn praktijk sloten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij werkte daarna aan een apparaat waarmee mensen thuis gratis energie konden opwekken door middel van de implosie van water. De politie nam zijn apparaten in beslag en vernietigde ze.

Spiraalvormig patroon

Schauberger moest tijdens de Tweede Wereldoorlog de SS helpen bij geheime projecten. Hij ontwierp een vliegende schotel die lucht als brandstof gebruikte. Sommigen beweren dat de schotel na de oorlog in het geheim door de Amerikanen is geperfectioneerd. Ze zouden Schauberger hebben verboden ooit nog aan deze uitvinding te werken.

Tijdens de hongersnood na de oorlog maakte Schauberger een koperen ploeg waarmee de oogst drastisch werd verhoogd. De uitvinding werd tegengehouden door de kunstmestlobby.

Goed water had volgens Schauberger een volledige cyclus ondergaan. Water uit de zee en uit de bossen verdampt door warmte van de zon. In de atmosfeer vormt deze waterdamp bewolking. Onder bepaalde omstandigheden valt uit deze wolken regen. In het bos dringt het regenwater de koele bodem in. Langzaam zakt het naar dieper gelegen aardlagen, waar zich grote hoeveelheden mineralen bevinden.

Onder invloed van aardwarmte stijgt het water omhoog, waarbij het afkoelt. Door de aanwezigheid van verschillende geladen mineralen in het water en doordat het water in een spiraalvormig patroon beweegt, krijgt het een magnetische spanning.

Volwassen water

Uiteindelijk stroomt het water naar hoger gelegen plaatsen in de vorm van bronnen in de bodem. Schauberger noemde dit volwassen water. Het bevat verschillende mineralen en heeft een hoge biomagnetische spanning. Deze spanning gaat bij het drinken over op mens, dier en plant.

Dergelijk water vormt slechts drie procent van de totale watervoorraad op aarde. Toch wordt het gebruikt in de landbouw (70 procent), om te douchen, om de wc mee door te spoelen en om de auto mee te wassen.

Schauberger bootste deze natuurlijke cyclus na en bouwde een apparaat waarmee mineralen werden opgenomen in het water. Met name de aanwezigheid van stabiel koolzuur was volgens hem belangrijk voor de kwaliteit van het drinkwater.

Schauberger zag dat de bodem van bosgronden steeds verder uitdroogde door de grootschalige kaalkap. Er kwam steeds minder goed drinkwater beschikbaar, waardoor het aantal kankergevallen toenam. Hoewel de Oostenrijkse uitvinder vele mensen genas, werd zijn apparaat door de politie vernietigd.

Bron: Implosie.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kengai
kengai
10 jaren geleden

Het kan natuurlijk ook niet de bedoeling zijn om de gewone mens te helpen, ze moeten wel zwak blijven en vooral overal dik voor betalen.
Vrije energie en goede gezondheid zal nog lang moeten wachten, want daar word zo weinig mee verdiend.

Rakker
Rakker
10 jaren geleden

Als dit algemeen bekend wordt dan is het goed mogelijk dat de politiek zijn meesters gaat dienen door natuurlijk water te verbieden….

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Ik wordt somber. Blijkbaar moet alles wat mooi en goed is vernietigd worden zoals het waterapparaat van Schauberger.

Statler
Statler
10 jaren geleden

Victor Schauberger was een man die zijn tijd ver vooruit was! Hij verkreeg zijn kennis door observatie in de natuur. Zo bestudeerde hij forellen die tegen een waterval in omhoog zwommen (dit is eigenlijk onmogelijk) en zag dat zij een vortex konden maken. Ook hielp hij de houtkap door waterbanen te construeren waar boomstammen op een laagje van 3cm water naar beneden gleden (hout zakt normaal voor 2/3 in het water). Onthou de vortex want daarin schuilt het geheim. Er bestaan overigens uitstekende boeken over dit miskende genie.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x