Paranormaal

Fotograaf legt ‘engel’ vast tijdens herdenking 9/11 op Ground Zero

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de internationale media is momenteel veel aandacht voor een foto die Rick McCormack maakte bij het World Trade Center. De fotograaf uit Jersey City legde tijdens de herdenking van de aanslagen een silhouet van een ‘engel’ vast in de lichtbundels op Ground Zero.

De foto werd massaal gedeeld op sociale media en veel gebruikers zien het als een religieus teken. Yvette Cid, wiens kinderen omkwamen tijdens de aanslagen op 9/11, was overweldigd door de foto. “Dat is een prachtige foto,” zei ze. “Ik ben mijn twee jongens verloren en in mijn ogen is dit een teken voor iedereen die iemand is kwijtgeraakt.”

‘Ongelooflijk’

Nancy Diaz zei dat iemand neerkijkt op New York en Heléna Padgett voegde toe dat ‘God met ons is’. McCormack zei dat hij die avond verschillende foto’s heeft genomen, maar dat de figuur enkel op één daarvan is te zien.

Cristina Fontanelli reageerde: “Mijn God, Richard, ongelooflijk. Zoveel tekens en wonderen.” Doris Camacho was het daarmee eens en voegde toe: “Weet je hoe gezegend je bent? Al vele jaren wordt dezelfde foto gemaakt, maar deze engel heeft jou uitgekozen.”

Hologram

Hoewel er ook mensen zijn die suggereren dat de foto nep is of dat het gaat om een hologram, zegt McCormack dat hij de foto niet heeft bewerkt. “Ik besefte niet dat de figuur er was tot ik op één van de foto’s een witte waas zag,” vertelde hij aan Inside Edition.

“Het doet denken aan God of een engel,” zei hij. “Het is alsof engelen over ons waken.” Anderen denken dat het een ongewone wolkenformatie betreft.

Bekijk ook onderstaand filmpje over de verschijning:

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
janssen
janssen
5 jaren geleden

Die straal schampt gewoon die wolk, dit heet STRIJKLICHT !

Pete Del Fina
Pete Del Fina
5 jaren geleden

Project Blue Beam(s).

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

De engel van waarheid.

RaymondVL
RaymondVL
5 jaren geleden

“Het is alsof engelen over ons waken.” Ach ja, natuurlijk…. logisch. Maar toen de vliegtuigen zich in de Twin Towers boorden waren ze net even pauze houden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x