Buitenland

Zit alles even tegen? Geef dan de Russen de schuld! Volg deze tips

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zit alles even tegen? Geef dan de Russen de schuld en je problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Russen zien er net zo uit als andere mensen, maar je kunt ze letterlijk overal de schuld van geven.

Heb je een president die je niet bevalt of die te onvoorspelbaar is? Wacht dan niet vier jaar om een andere te kiezen, maar geef de Russen de schuld zodat hij kan worden afgezet.

Geen bewijs nodig

Wil je zelf meedoen aan de verkiezingen? De Russen helpen je met social media-accounts. Wij garanderen dat één tweet tot wel een miljoen kiezers op andere gedachten kan brengen!

Ook in andere landen kun je de Russen overal de schuld van geven. Denk bijvoorbeeld aan Italië, Duitsland en Groot-Brittannië. En het handige is, je hebt helemaal geen bewijs nodig.

Strooi gewoon in het openbaar wat ongegronde beschuldigingen in het rond en je populariteit zal pieken!

Perfecte excuus

Heb je even geen pariastaat meer? Wijs dan simpelweg met de beschuldigende vinger naar Rusland.

Heb je meer geld nodig voor je leger? Rusland is het perfecte excuus. Je zult zien dat het geld zal binnenstromen.

Pas op: kan leiden tot extreem cynisme en pathologisch liegen. Stel Russen niet bloot aan kinderen of democratie.

Bekijk het onderstaande filmpje met daarin RT-verslaggeefster Polly Boiko:

Foto: Russian Rocky Wikimedia Commons

[ICYMI]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Denker
Denker
4 jaren geleden

Verdomme Poetin het regent alweer de hele dag.

Aart
Aart
4 jaren geleden

vervang het woord Russen met Moslims en de rapen zijn gaar in Nederland
vervang het woord Rusland met Islam en je kan beter verhuizen naar Nova Zembla.
Ik mag hopen dat Putin dit niet langer pikt en op een zeer heftige manier zal terug slaan om al die hypocriete EU aanhangers een flink schrik aan te jagen.
Zo wie zo moet ons land eens opgeschoond worden van die missleijkmakende linkse deug fascisten en hun achterlijke vriendjes…

Nehemia
Nehemia
4 jaren geleden

Het is ronduit schaamteloos hoe Theresa May en Boris Johnson vrijwel direct Rusland de schuld geven met in hun kielzog nog 23 andere landen. Er is nul bewijs. De chemische formule van het gas novichock is gewoon te lezen in het boek ‘state secrets’ en is te koop bij Amazon. Iedereen kan het gedaan hebben. Het klinkt ook totaal niet logisch met het WK in Rusland voor de deur. Ex-spion Sergej Skripal zit daar al tien jaar. Waarom zou Poetin zich nog druk maken om zo iemand uit de antieke wereld. Poetin zou totaal niet zo doorzichtig te werk zijn gegaan. Nee, dit pas gewoon weer in de demoniseringsagenda van Rusland. Je ziet echt aan alles dat de cabal zit te smachten om een Derde Wereldoorlog te forceren. Alle internationale wetgeving wordt hier geschonden. Dit is gewoon een false flag waar waarschijnlijk MI6 bij betrokken is. We kijken naar een toneelstuk. Ik kan me hier echt piswoest om maken. Dit is al zoveel jaren aan de gang. Continu zijn ze Grote Beer aan het poken. Als je kijkt naar alle NATO (lees Amerika) bases rond Rusland rijzen mij de haren ten berge. Die hele media hersensprogramma’s rechtstreeks uit het CIA handboek – operatie Mockingbird. Denken ze nou echt dat we van die geconditioneerde schapen zijn die niet zelf kunnen nadenken? Waarschijnlijk wel. Deze hele zaak stinkt aan alle kanten.

Kijkt u gerust eens in dit artikel met plaatjes hoe Amerika (NATO) Rusland heeft omringd van alle kanten. Wie is hier de agressor?
https://www.globalresearch.ca/russia-is-our-enemy-putin-wants-war-the-globalists-drive-towards-the-east-drang-nach-osten/5591044

trackback
Diverse Nieuwsfeiten verzameld door Nico Talma, vervangende Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x