Homepagina » Buitenland » Zit alles even tegen? Geef dan de Russen de schuld! Volg deze tips
Zit alles even tegen? Geef dan de Russen de schuld! Volg deze tips

Zit alles even tegen? Geef dan de Russen de schuld! Volg deze tips

Zit alles even tegen? Geef dan de Russen de schuld en je problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Russen zien er net zo uit als andere mensen, maar je kunt ze letterlijk overal de schuld van geven.

Heb je een president die je niet bevalt of die te onvoorspelbaar is? Wacht dan niet vier jaar om een andere te kiezen, maar geef de Russen de schuld zodat hij kan worden afgezet.

Geen bewijs nodig

Wil je zelf meedoen aan de verkiezingen? De Russen helpen je met social media-accounts. Wij garanderen dat één tweet tot wel een miljoen kiezers op andere gedachten kan brengen!

Ook in andere landen kun je de Russen overal de schuld van geven. Denk bijvoorbeeld aan Italië, Duitsland en Groot-Brittannië. En het handige is, je hebt helemaal geen bewijs nodig.

Strooi gewoon in het openbaar wat ongegronde beschuldigingen in het rond en je populariteit zal pieken!

Perfecte excuus

Heb je even geen pariastaat meer? Wijs dan simpelweg met de beschuldigende vinger naar Rusland.

Heb je meer geld nodig voor je leger? Rusland is het perfecte excuus. Je zult zien dat het geld zal binnenstromen.

Pas op: kan leiden tot extreem cynisme en pathologisch liegen. Stel Russen niet bloot aan kinderen of democratie.

Bekijk het onderstaande filmpje met daarin RT-verslaggeefster Polly Boiko:

Foto: Russian Rocky Wikimedia Commons

[ICYMI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Nehemia schreef:

  Het is ronduit schaamteloos hoe Theresa May en Boris Johnson vrijwel direct Rusland de schuld geven met in hun kielzog nog 23 andere landen. Er is nul bewijs. De chemische formule van het gas novichock is gewoon te lezen in het boek ‘state secrets’ en is te koop bij Amazon. Iedereen kan het gedaan hebben. Het klinkt ook totaal niet logisch met het WK in Rusland voor de deur. Ex-spion Sergej Skripal zit daar al tien jaar. Waarom zou Poetin zich nog druk maken om zo iemand uit de antieke wereld. Poetin zou totaal niet zo doorzichtig te werk zijn gegaan. Nee, dit pas gewoon weer in de demoniseringsagenda van Rusland. Je ziet echt aan alles dat de cabal zit te smachten om een Derde Wereldoorlog te forceren. Alle internationale wetgeving wordt hier geschonden. Dit is gewoon een false flag waar waarschijnlijk MI6 bij betrokken is. We kijken naar een toneelstuk. Ik kan me hier echt piswoest om maken. Dit is al zoveel jaren aan de gang. Continu zijn ze Grote Beer aan het poken. Als je kijkt naar alle NATO (lees Amerika) bases rond Rusland rijzen mij de haren ten berge. Die hele media hersensprogramma’s rechtstreeks uit het CIA handboek – operatie Mockingbird. Denken ze nou echt dat we van die geconditioneerde schapen zijn die niet zelf kunnen nadenken? Waarschijnlijk wel. Deze hele zaak stinkt aan alle kanten.

  Kijkt u gerust eens in dit artikel met plaatjes hoe Amerika (NATO) Rusland heeft omringd van alle kanten. Wie is hier de agressor?
  https://www.globalresearch.ca/russia-is-our-enemy-putin-wants-war-the-globalists-drive-towards-the-east-drang-nach-osten/5591044

  35 likes
 • Denker schreef:

  Verdomme Poetin het regent alweer de hele dag.

  21 likes
 • Aart schreef:

  vervang het woord Russen met Moslims en de rapen zijn gaar in Nederland
  vervang het woord Rusland met Islam en je kan beter verhuizen naar Nova Zembla.
  Ik mag hopen dat Putin dit niet langer pikt en op een zeer heftige manier zal terug slaan om al die hypocriete EU aanhangers een flink schrik aan te jagen.
  Zo wie zo moet ons land eens opgeschoond worden van die missleijkmakende linkse deug fascisten en hun achterlijke vriendjes…

  17 likes
 • Maarten V schreef:

  Russische regering (Met de nadruk op Poetin en zijn KGB-verleden) zijn dan volgens het artikel de onschuldig?

  Dit artikel is vast Russische propaganda om Poetin de hemel in te prijzen. Poetin die de Russische Media controleert, die de oppositie monddood maakt en die de olie- en gas-industrie weet naar zich toe te trekken. Er is nog steeds veel armoede in Rusland.

  Het is zoals elk ander groot land (Amerika in bijzonder) even schijnheilig. Het is een tactiek van Rusland om in het geheim tegenstanders uit te schakelen en dan te doen alsof ze hier niets mee te maken hebben. Het Westen kan niets “hard” bewijzen en als er bewijzen zijn zal Rusland deze nooit toegeven. Doch kan Rusland evenmin hard bewijzen dat zij onschuldig zijn. Ontkennen is een sluwe tactiek. Bekennen zou een teken van lafheid zijn en daardoor zijn macht verliezen. Dus de echte waarheid zal nooit geweten worden, dus we achten de waarschijnlijkheid dat Rusland schuldig is aan die gifaanval tegen Russische verraders.

  En wat die Oorlog in het Midden-Oosten betreft daar zijn de Westerse landen uiteraard ook niet zuiver op de graat.

  Alle machthebbende landen zijn tevens schijnheilig en hypocriet. Alles draait om het eigenbelang (het landsbelang, zeg maar).

  5 likes
  • Henk Azie schreef:

   Putin heeft altijd gezegd dat landsbelang voor alles gaat.
   Armoede: man, dat heb je in de VS nog erger, ook in Nederland heerst er armoede; dus waarom niet in een land dat bezig is er bovenop te komen, veel afgelegen gebieden kent, en dan nog het budget moeten aanpassen omdat NATO zich niet aan de afspraak houdt en overal troepen aan de grens met Rusland zet.
   Wel even alles in perspectief zien. Alle gebeurtenissen hebben een oorzaak.
   Kijk ook ff op niburu.co, die hebben een goed artikel over dat gifgas bewijs.

   3 likes
   • Maarten V schreef:

    Oh ja. Niburu.co is dus een zeer betrouwbare site? De naam zegt het al: “Niburu” een planeet die zou moeten bestaan volgens sommigen.

    Toch bedankt. Ik ga die site eens uitpluizen. Altijd leuk om eens een andere site te leren kennen om mijn scepsisme te voeden over rare onderwerpen die sommige mensen wel hebben. 🙂

    1 likes
 • Jansen schreef:

  idd Nehemia

  2 likes
 • gijs meulenmeesters schreef:

  Als de Russen zo slecht zijn waarom worden de Americanen dan via de Russen naar en van het ruimte station vervoert. Dan zou je ook de Americanen en ander niet Russen ook kunnen geiselen of het ruimte station kapen.

  2 likes
 • hans schreef:

  Ja hoor. Putin/Rusland gaat, terwijl ze daar al tijd genoeg voor hebben gehad, vlak voor de WK voetballen een moord plegen met russich zenuwgas. En zonder dat\t er werkelijk bewijs is, gaat heel Europa over de rooie ( letterlijk en figuurlijk). Wie is hier nou gestoord?
  Ik denk de europese leiders. En hier moet de sleepwet er door, de defensie uitgaven omhoog. We hebben vijanddenken nodig om dat er zonder gemor door te krijgen. Gaat lukken hoor. Let maar op.

  2 likes
 • Piet schreef:

  Ben vandaag te laat opgestaan… Domme Russen ook altijd!

  0 likes
 • x

  Check Also

  elektrische auto

  Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

  Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post ...

  rusland

  Rusland geeft beelden vrij van grootste nucleaire explosie ooit: ‘Paddenstoelwolk 7 keer zo hoog als Mount Everest’

  Het atoomagentschap van Rusland, Rosatom, heeft zeldzame ...

  >