Mens en Dier

Zus Mariah Carey beschuldigt moeder van satanisch kindermisbruik: ‘Ik heb vreselijke dingen gezien’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs klaagde Alison Carey, de zus van de wereldberoemde diva en zangeres Mariah, hun moeder aan wegens kindermisbruik. Alison zei dat ze als 10-jarig meisje werd gedwongen om seksuele handelingen te verrichten bij mannen, meldde The Sun.

Alison zei ook dat ze niet het enige meisje was dat werd misbruikt door haar moeder Patricia en haar pedonetwerk. “Het waren vreemde, satanische rituelen, die plaatsvonden in het holst van de nacht. Mijn moeder nam me mee naar een groepje mannen, die gehuld waren in capes.”

Rituele offers

“Ik heb vreselijke dingen meegemaakt en gezien,” aldus Alison Carey. “Ze zeiden tegen me dat als ik niet deed wat ze vroegen, ze Mariah pijn zouden doen.” Ze moest naar eigen zeggen ook toekijken hoe andere kinderen werden misbruikt. Dat ging volgens haar gepaard met rituele offers.

Het feit dat de zus van Mariah Carey publiekelijk verslag doet over haar afschuwelijke jeugdervaringen, bewijst eens te meer dat satanisme en pedofilie wijdverbreid zijn, stelt Klagemauer.tv in een item over deze zaak. Inhoudelijk komen haar beschrijvingen overeen met die van andere slachtoffers en ook de weerzinwekkende rol van haar moeder is in deze kringen helaas niet ongebruikelijk.

Misdadige praktijken

Wat tot enkele jaren geleden onder een mantel van geheimhouding gebeurde, wordt nu meer en meer onder de aandacht van het grote publiek gebracht. Hierdoor kunnen deze satanische en pedofiele netwerken worden ontmaskerd zodat ze niet langer hun verschrikkelijke misdadige praktijken kunnen uitvoeren.

Politiek, justitie en politie lijken in deze kringen verwikkeld te zijn en slachtoffers kunnen daar dus geen hulp van verwachten, aldus Kla.tv.

Bekijk het item hieronder:

[Kla.tv]

4.9 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
1 jaar geleden

Mooi dat het eindelijk het daglicht mag zien. We hebben daar nog heel veel over te leren. Het komt veel meer voor dan we weten Zelfs babies worden geneukt.

Raymond
Raymond
1 jaar geleden

Dit is het jaar van de onthullingen.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Hier krijg je zelfmoord nijgingen van! Wie gaat dit stoppen? Justitie? Wat een hel waarin we leven!

Jacky
Jacky
1 jaar geleden

Ik schrok hier heel erg van, wist eerder nog niet af van het bestaan van dit soort praktijken. Heb er niet van kunnen slapen!
https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x