CoronaBuitenland

Kijk: Stormtroopers van Trudeau vertrappen iedereen die vrij wil zijn in Canada

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

De politie heeft in de Canadese hoofdstad Ottawa arrestaties verricht en voertuigen weggesleept. Vrijheidstruckers demonstreren al drie weken bij het parlement tegen de strenge coronamaatregelen.

“We weigeren te buigen voor machtsmisbruik. De wereld kijkt toe, Canada,” zei één van de actiegroepen. Maandag zette premier Trudeau een noodwet in die hem en de politiediensten meer bevoegdheden geeft.

Op social media gaan beelden rond van politiepaarden die mensen vertrappen, waaronder een oudere vrouw.


“Trudeaus stormtroopers vertrappen iedereen die vrij wil zijn in Canada. Historische dag, voorspeld door de Rockefellers in scenario Lock Step. ‘Nadat de pandemie voorbij was, bleef de autoritaire controle en werd die zelfs nog geïntensiveerd’,” zegt FVD-leider Thierry Baudet.


Ook anderen reageren kritisch op de manier waarop Trudeau het protest hardhandig neerslaat. “Vertrapt door paarden, geweld, gearresteerd, je bankrekening bevroren, beboet, alle donaties afgepakt. Enkel en alleen omdat je het niet eens bent met je overheid,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

“En premier Rutte, minister Hoekstra en de Tweede Kamer keken zwijgzaam toe,” voegt ze toe. “Trudeau is bezig met een oorlog tegen zijn eigen bevolking en niet één westerse leider heeft zich hiertegen uitgesproken. Ook de oude media blijven, zoals gebruikelijk, weer muisstil.”

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Krueger
Krueger
4 maanden geleden

Is hier niet hetzelfde aan de hand geweest en zelfs nog erger door op ongewapende demonstranten en misschien relschoppers te schieten ? Het is overal hetzelfde : er zijn géén rechten meer.

Reliable Liar
Reliable Liar
4 maanden geleden

Trudeau, de grootste fascist van deze tijd…

OphEUffen
OphEUffen
4 maanden geleden

Dat Westerse leiders zich niet uitspreken zegt alles. Het maakt ze medeschuldig. Zij zijn absoluut tot hetzelfde in staat. Dat is in Nederland reeds gebleken.

Borisz
Borisz
4 maanden geleden

Ik had de video al gezien. Daarin werd gezegd dat het om een Mohawk vrouw ging. Een echte Canadees dus. Respekt.!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x