CoronaBuitenland

Kijk: Stormtroopers van Trudeau vertrappen iedereen die vrij wil zijn in Canada

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!

De politie heeft in de Canadese hoofdstad Ottawa arrestaties verricht en voertuigen weggesleept. Vrijheidstruckers demonstreren al drie weken bij het parlement tegen de strenge coronamaatregelen.

“We weigeren te buigen voor machtsmisbruik. De wereld kijkt toe, Canada,” zei één van de actiegroepen. Maandag zette premier Trudeau een noodwet in die hem en de politiediensten meer bevoegdheden geeft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op social media gaan beelden rond van politiepaarden die mensen vertrappen, waaronder een oudere vrouw.


“Trudeaus stormtroopers vertrappen iedereen die vrij wil zijn in Canada. Historische dag, voorspeld door de Rockefellers in scenario Lock Step. ‘Nadat de pandemie voorbij was, bleef de autoritaire controle en werd die zelfs nog geïntensiveerd’,” zegt FVD-leider Thierry Baudet.


Ook anderen reageren kritisch op de manier waarop Trudeau het protest hardhandig neerslaat. “Vertrapt door paarden, geweld, gearresteerd, je bankrekening bevroren, beboet, alle donaties afgepakt. Enkel en alleen omdat je het niet eens bent met je overheid,” schrijft journalist Annelies Strikkers.

“En premier Rutte, minister Hoekstra en de Tweede Kamer keken zwijgzaam toe,” voegt ze toe. “Trudeau is bezig met een oorlog tegen zijn eigen bevolking en niet één westerse leider heeft zich hiertegen uitgesproken. Ook de oude media blijven, zoals gebruikelijk, weer muisstil.”

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

130 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Krueger
Krueger
2 jaren geleden

Is hier niet hetzelfde aan de hand geweest en zelfs nog erger door op ongewapende demonstranten en misschien relschoppers te schieten ? Het is overal hetzelfde : er zijn géén rechten meer.

Reliable Liar
Reliable Liar
2 jaren geleden

Trudeau, de grootste fascist van deze tijd…

OphEUffen
OphEUffen
2 jaren geleden

Dat Westerse leiders zich niet uitspreken zegt alles. Het maakt ze medeschuldig. Zij zijn absoluut tot hetzelfde in staat. Dat is in Nederland reeds gebleken.

Borisz
Borisz
2 jaren geleden

Ik had de video al gezien. Daarin werd gezegd dat het om een Mohawk vrouw ging. Een echte Canadees dus. Respekt.!!!

Back to top button
130
0
We lezen graag je reactie!x