Graancirkels

Opnieuw een graancirkel in Stadskanaal

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is opnieuw een graancirkel ontdekt in het Groningse Stadskanaal en wederom in het graanveld langs de Onstwedderweg tegenover de flat Achterste Kamp. Roy Jansen, de ontdekker van de formatie, doet onderzoek naar het fenomeen. Hij ontdekte een jaar geleden ook al een graancirkel tegenover de Achterste Kamp. In het radioprogramma ‘Het grote Mysterie’ van RTV Stadskanaal heeft Jansen al meerdere keren zijn verhaal gedaan.

Na de ontdekking verschenen graancirkelexperts Kor en Paula Kuiper ter plaatse om metingen te doen. “Wederom een mooie formatie,” zegt Kor. “Het totale overzicht is wat lastig te zien, maar de formatie is opgemeten en wordt in kaart gebracht. Een prachtige energie. Een mooi cadeau aan het begin van de hondsdagen. De vorige graancirkel werd ontdekt op 28 juli vorig jaar.”

Nog altijd is er geen eenduidige verklaring voor het ontstaan van graancirkels. De meningen lopen uiteen van bovennatuurlijke fenomenen en UFO’s tot bolbliksems en plasmadraaikolken. Er zijn ook grappenmakers die het amusant vinden om zelf cirkels en patronen te maken om mensen te misleiden.

Stadskanaal heeft hoe dan ook iets met graancirkels. In 2001 stond de plaats een tijd lang in het teken van een graancirkel die vanwege zijn vorm de naam de Schorpioen had gekregen. Het fenomeen trok indertijd veel bekijks.

[RTV Stadskanaal, Beeld: Roy Jansen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J@n
8 jaren geleden

whahahahahaha..goede grap van de lokale jeugd daar. En dat er ook nog aandacht voor komt vind ik nog veel leuker. Zinloze journalistiek.

Huisheks
Huisheks
8 jaren geleden

Wanneer komen diegenen die deze graancirkels fabrieken eens naar voren ?
Ben het beu om dit te zien en er verder niks mee te kunnen, hahaha.
Welnu ET’s kom eens tevoorschijn en talk to us…..

mario
mario
8 jaren geleden

wat moet ik zien dan?
zijn twee grapjassen denkt ik.

René (El) Vos
René (El) Vos
8 jaren geleden

Lekker geloofwaardig. Een foto van wat platgestampt gras en een wazig videobeeld met niks.. Dan beter niet vermelden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x