Het Complot

Zweedse fractievoorzitter: CIA sproeit chemtrails in de lucht

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De CIA en de overheid sproeien chemicaliën, virussen en zware metalen uit boven Zweden. Dat zegt de fractievoorzitter van de Groene Partij in de gemeente Vingåker, zo meldt de Zweedse krant Aftonbladet.

Volgens Pernilla Hagberg moeten experts erop gaan toezien dat sproeitanks niet langer in vliegtuigen worden geïnstalleerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Haar uitspraken worden door wetenschappers verworpen als een samenzweringstheorie. Volgens Hagberg worden door vliegtuigen zogeheten ‘chemtrails’ gesproeid, die gifstoffen bevatten om het weer te beïnvloeden.

Agenda

“Dit verschijnsel doet zich momenteel erg veel voor in Zweden,” zei Hagberg. “Deze sporen bevatten veel chemicaliën, virussen en zware metalen zoals aluminium die het weer beïnvloeden.”

Pernilla Hagberg stelt dat de CIA en de Amerikaanse National Security Agency (NSA) achter de uitstoot van de chemicaliën zitten. De inlichtingendiensten zouden de technologie gebruiken om het weer te manipuleren en hun eigen agenda na te streven.

Hagberg meent dat ook de Zweedse overheid bij het project betrokken is. Volgens haar is het sproeien van chemtrails boven Zweden namelijk goedgekeurd door de regering.

Durven

De Zweedse benadrukt dat ze als individu spreekt en niet als vertegenwoordiger van de Groene Partij. Ze belooft te proberen een einde te maken aan de chemtrails als ze wordt herkozen. “Dit is een controversieel en zeer gevoelig onderwerp,” zei ze. “Het is erg interessant om hier onderzoek naar te doen en ik weet dat er verschillende politici zijn die stappen zouden willen ondernemen, maar niet durven.”

Hagberg kan niet rekenen op veel steun van meteorologische instituten. “Ik kan moeilijk geloven dat iemand het weer op die manier zou kunnen manipuleren,” aldus Anette Levin van het Zweedse weersinstituut SMHI.

Volgens Levin is er een eenvoudige verklaring voor de strepen in de lucht. Zij denkt dat de strepen worden veroorzaakt door de uitlaatgassen van vliegtuigmotoren.

Bron: Aftonbladet.se

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ikke
ikke
11 jaren geleden

Uitlaatgassen of niet.. die chemtrails zijn een mooie gelegenheid voor Obama om discloosure aan te kondigen, want die chemtrails zijn het werk van een geheime orde die zich bezighoud met controle over d emens en die geheime orde werkt weer samen met de regeringen en obama kan daar iets tegen doen. groetjes ikke

willy
willy
11 jaren geleden

hoi, dat doen ze om ons ziek te maken zodat er meer mensen dood gaan.

magdalena
magdalena
11 jaren geleden

Ze denken soms dat ze god zijn maar ascentie houd je toch niet tegen ,ze proberen dit proces op allelei manieren tegen te houden maar lukken zal het ze niet.

chaka
chaka
11 jaren geleden

[quote name=”willy”]hoi, dat doen ze om ons ziek te maken zodat er meer mensen dood gaan.[/quote]

chemtrails is om het weer te beinvloeden.
De landen die sproeien hebben minder last van de dreigende naaderende planeet x Ze doen dat om tijd te winnen.Bunkers zijn nog niet af

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x