Gezondheid

De 10 geheime wapens van de voedselindustrie

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Conserveermiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen houden zuurstof tegen en vertragen de ontwikkeling van schimmels zodat producten langer houdbaar blijven.

Maar nadat ze zijn geconsumeerd doen deze stoffen hetzelfde in menselijke cellen. Ze ontnemen de cellen hun zuurstof en voedingsstoffen waardoor ze muteren en kanker kan ontstaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Cellen hebben zuurstof nodig om te overleven. Conserveermiddelen en andere additieven onttrekken zuurstof uit mitochondriën. Wanneer het lichaam niet beschikt over voldoende voedingsstoffen is het extra vatbaar voor ziektes.

De levensmiddelenindustrie werkt al meer dan 70 jaar samen met de overheid en de farmaceutische industrie om natuurlijke kankermedicijnen te onderdrukken en kankerverwekkende stoffen in voedsel, frisdrank en cosmetica goed te keuren, te ondersteunen en aan te moedigen.

  • Natriumbenzoaat (E211) wordt gebruikt als conserveermiddel in jam, frisdranken, vruchtensappen, augurken en sauzen. In cosmetica wordt het met name in zure shampoo’s, douchegel en lotions gebruikt. Natriumbenzoaat kan door een natuurlijke reactie met vitamine C het schadelijke en kankerverwekkende benzeen vormen. Desondanks wordt het al tientallen jaren gebruikt in de frisdrankindustrie
  • Koolzaadolie is een plantaardige olie die gewonnen wordt uit de zaden van koolzaad. Deze olie wurgt je mitochondriën
  • Mononatriumglutamaat (E621) staat bekend onder zo’n 20 pseudoniemen als geautolyseerd gistextract, vrije glutamaat, glutamisch zuur, sojalecithine, calciumcaseïnaat, gehydroliseerd maïs en maltodextrina
  • Natriumnitraat (nitrosamine) wordt onder meer gebruikt voor kunstmest en explosieven. Dit ingrediënt voorkomt dat hemoglobine in je bloed zuurstof naar je weefsel kan transporteren. Het wordt ook wel gezien als superzout (net als mononatriumglutamaat) en toegevoegd aan hotdogs, bacon en fijne vleeswaren
  • Margarine kan niet worden opgenomen door celmembranen vanwege de transvetten. Alle margarines worden gemaakt van plantaardige oliën. Bij het verhardingsproces is het mogelijk onverzadigde vetten om te zetten in verzadigde vetten. Wanneer dit proces al dan niet deels onvolledig wordt uitgevoerd veranderen onverzadigde vetten in transvetten. Deze oliën versnellen het verouderingsproces
  • Antischuimmiddelen (polydimethylsiloxaan) worden toegevoegd aan confituren, marmelade (jam), fruit- en groentenconserven, vruchtensappen, kipnuggets, eieren, soepen en (frituur)vetten. In de EU is polydimethylsiloxaan toegelaten onder E900. Het kan leiden tot maagtumoren en DNA-schade
  • Antiklontermiddelen zijn chemicaliën die vocht absorberen. Ze worden toegevoegd aan tafelzout en poedermelk. Ze bestaan vaak uit fosfaat, carbonaat, silicaat en aluminium. Aluminium wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer en gebruikt in de griepprik en andere vaccins
  • Kunstmatige kleurstoffen zijn stoffen die worden gemaakt van olie, antivries en ammonia. Ze veroorzaken nier-, blaas- en hersentumoren en schildklierkanker in muizen
  • Emulgatoren als carrageen (E407), polysorbaat 80 en gebromineerde plantaardige oliën (E443) stabiliseren en verdikken. Ze worden aangetroffen in Chocomel, kaas, ijs, formulemelk en jam. Gebromineerde plantaardige oliën blijven jarenlang in lichaamsvet zitten. Polysorbaat 80 wordt ook aangetroffen in de meeste vaccins
  • Kunstmatige zoetstoffen als aspartaam, acesulfaam-K, sucralose, sorbitol, truvia en saccharine worden langere tijd opgenomen door het lichaam en omgezet in lichaamsvet. Het zijn de trojaanse paarden van voedselindustrie. Sorbitol zit ook in veel vaccins

Let goed op wat je eet en onderzoek elk ‘medicijn’ dat je huisarts je voorschrijft. Doe zelf onderzoek om zo je cellen te beschermen en kanker en andere ziektes te voorkomen.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x