Buitenaards

‘Buitenaardse regen’ in India

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tussen 25 juli en 23 september 2001 viel in de Indiase deelstaat Kerala vreemde roodgekleurde regen. De regen kwam gisteren voorbij in een aflevering van The Unexplained Files.

Natuurkundige Godfrey Louis analyseerde de regendruppels en dacht eerst dat de vreemde kleur werd veroorzaakt door stofdeeltjes. Dat bleek niet het geval.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Louis kwam tot de ontdekking dat de deeltjes in de regen lijken te leven en doen denken aan bloedcellen. Nader onderzoek wees uit dat het geen bloedcellen waren.

DNA

Het Centrum voor Aardwetenschappelijke Studies in India linkte de rode regen in eerste instantie aan een meteoor die in de week voor de rode regen op aarde was gestort. Kort daarop werd ontdekt dat de rode kleur werd veroorzaakt door sporen.

Onderzoekers van Stintec, een laboratorium in Sri Lanka, zagen dat de cellen zich bleven vermenigvuldigen, zonder ook maar een spoor van DNA achter te laten. Louis vermoedt dat de sporen op de meteoor zaten die boven Kerala explodeerde.

Uit onderzoek blijkt dat de ‘ruimtecellen’ zich blijven vermenigvuldigen, zelfs bij temperaturen boven 300 graden Celsius.

Uranium

Volgens astrobioloog Chandra Wickramashinge is het goed mogelijk dat we hier te maken hebben met ‘buitenaardse regen’, temeer omdat de aarde iedere dag wordt geraakt door 100 ton ruimtegesteente. Eerder dit jaar maakte hij bekend piepkleine fossielen te hebben gevonden in een meteoriet.

Onderzoeker Anil Samaranayake noemde de cellen in de rode regen een mogelijk gevaar voor de aarde omdat ‘in de buitenste laag van de unicellulaire organismen een hoge concentratie uranium is gevonden’.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mirakel
mirakel
10 jaren geleden

Kan dit dan niet te maken hebben met de fuckushima ramp?

Liquid
Liquid
10 jaren geleden

Ian Williams Goddard heeft een interessante hypothese over deze rode regen. De regen bleek namelijk vol met sporen van een alge te zitten, de Trentepohlia. De sporen kunnen, bij voldoende aanwezigheid in de lucht, regenwater verkleuren.
In de tijd dat de regen in Kerala viel waren er eerst erg heftige regens in de regio, gevolgd door een periode van droogte. In die periode is het mogelijk dat de algen massaal zijn gaan bloeien en er daardoor een grote hoeveelheid sporen in de lucht is vrijgekomen.
In dezelfde studie waarin de grote hoeveelheid algen in het water is aangetoond werd tevens geen aanwezigheid van meteorenstof of -puin aangetroffen.

Lees het hele artikel hier:
http://www.iangoddard.com/redrain.htm

Nibber
Nibber
10 jaren geleden

haarp

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Zou het zo wezen ?? India is sowieso nogal buitenaards daar in India

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x