Buitenaards

‘Buitenaardse regen’ in India

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tussen 25 juli en 23 september 2001 viel in de Indiase deelstaat Kerala vreemde roodgekleurde regen. De regen kwam gisteren voorbij in een aflevering van The Unexplained Files.

Natuurkundige Godfrey Louis analyseerde de regendruppels en dacht eerst dat de vreemde kleur werd veroorzaakt door stofdeeltjes. Dat bleek niet het geval.

Louis kwam tot de ontdekking dat de deeltjes in de regen lijken te leven en doen denken aan bloedcellen. Nader onderzoek wees uit dat het geen bloedcellen waren.

DNA

Het Centrum voor Aardwetenschappelijke Studies in India linkte de rode regen in eerste instantie aan een meteoor die in de week voor de rode regen op aarde was gestort. Kort daarop werd ontdekt dat de rode kleur werd veroorzaakt door sporen.

Onderzoekers van Stintec, een laboratorium in Sri Lanka, zagen dat de cellen zich bleven vermenigvuldigen, zonder ook maar een spoor van DNA achter te laten. Louis vermoedt dat de sporen op de meteoor zaten die boven Kerala explodeerde.

Uit onderzoek blijkt dat de ‘ruimtecellen’ zich blijven vermenigvuldigen, zelfs bij temperaturen boven 300 graden Celsius.

Uranium

Volgens astrobioloog Chandra Wickramashinge is het goed mogelijk dat we hier te maken hebben met ‘buitenaardse regen’, temeer omdat de aarde iedere dag wordt geraakt door 100 ton ruimtegesteente. Eerder dit jaar maakte hij bekend piepkleine fossielen te hebben gevonden in een meteoriet.

Onderzoeker Anil Samaranayake noemde de cellen in de rode regen een mogelijk gevaar voor de aarde omdat ‘in de buitenste laag van de unicellulaire organismen een hoge concentratie uranium is gevonden’.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mirakel
mirakel
9 jaren geleden

Kan dit dan niet te maken hebben met de fuckushima ramp?

Liquid
Liquid
9 jaren geleden

Ian Williams Goddard heeft een interessante hypothese over deze rode regen. De regen bleek namelijk vol met sporen van een alge te zitten, de Trentepohlia. De sporen kunnen, bij voldoende aanwezigheid in de lucht, regenwater verkleuren.
In de tijd dat de regen in Kerala viel waren er eerst erg heftige regens in de regio, gevolgd door een periode van droogte. In die periode is het mogelijk dat de algen massaal zijn gaan bloeien en er daardoor een grote hoeveelheid sporen in de lucht is vrijgekomen.
In dezelfde studie waarin de grote hoeveelheid algen in het water is aangetoond werd tevens geen aanwezigheid van meteorenstof of -puin aangetroffen.

Lees het hele artikel hier:
http://www.iangoddard.com/redrain.htm

Nibber
Nibber
9 jaren geleden

haarp

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Zou het zo wezen ?? India is sowieso nogal buitenaards daar in India

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x