Homepagina » Buitenaards » ‘Buitenaardse regen’ in India
Buitenaardse regen in India

‘Buitenaardse regen’ in India

Tussen 25 juli en 23 september 2001 viel in de Indiase deelstaat Kerala vreemde roodgekleurde regen. De regen kwam gisteren voorbij in een aflevering van The Unexplained Files.

Natuurkundige Godfrey Louis analyseerde de regendruppels en dacht eerst dat de vreemde kleur werd veroorzaakt door stofdeeltjes. Dat bleek niet het geval.

Louis kwam tot de ontdekking dat de deeltjes in de regen lijken te leven en doen denken aan bloedcellen. Nader onderzoek wees uit dat het geen bloedcellen waren.

DNA

Het Centrum voor Aardwetenschappelijke Studies in India linkte de rode regen in eerste instantie aan een meteoor die in de week voor de rode regen op aarde was gestort. Kort daarop werd ontdekt dat de rode kleur werd veroorzaakt door sporen.

Onderzoekers van Stintec, een laboratorium in Sri Lanka, zagen dat de cellen zich bleven vermenigvuldigen, zonder ook maar een spoor van DNA achter te laten. Louis vermoedt dat de sporen op de meteoor zaten die boven Kerala explodeerde.

Uit onderzoek blijkt dat de ‘ruimtecellen’ zich blijven vermenigvuldigen, zelfs bij temperaturen boven 300 graden Celsius.

Uranium

Volgens astrobioloog Chandra Wickramashinge is het goed mogelijk dat we hier te maken hebben met ‘buitenaardse regen’, temeer omdat de aarde iedere dag wordt geraakt door 100 ton ruimtegesteente. Eerder dit jaar maakte hij bekend piepkleine fossielen te hebben gevonden in een meteoriet.

Onderzoeker Anil Samaranayake noemde de cellen in de rode regen een mogelijk gevaar voor de aarde omdat ‘in de buitenste laag van de unicellulaire organismen een hoge concentratie uranium is gevonden’.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Kan dit dan niet te maken hebben met de fuckushima ramp?

  0 likes
 2. Ian Williams Goddard heeft een interessante hypothese over deze rode regen. De regen bleek namelijk vol met sporen van een alge te zitten, de Trentepohlia. De sporen kunnen, bij voldoende aanwezigheid in de lucht, regenwater verkleuren.
  In de tijd dat de regen in Kerala viel waren er eerst erg heftige regens in de regio, gevolgd door een periode van droogte. In die periode is het mogelijk dat de algen massaal zijn gaan bloeien en er daardoor een grote hoeveelheid sporen in de lucht is vrijgekomen.
  In dezelfde studie waarin de grote hoeveelheid algen in het water is aangetoond werd tevens geen aanwezigheid van meteorenstof of -puin aangetroffen.

  Lees het hele artikel hier:
  http://www.iangoddard.com/redrain.htm

  0 likes
 3. Zou het zo wezen ?? India is sowieso nogal buitenaards daar in India

  0 likes
 4. [quote name=”Nibber”]haarp[/quote]

  zucht, hier kon je op wachten

  0 likes
 5. [quote name=”mirakel”]Kan dit dan niet te maken hebben met de fuckushima ramp?[/quote]

  Net zo min als dat de dinoauriers ontstonden door de fuckushimaramp.

  0 likes
 6. De regen hoeft niet perse buitenaards te zijn maar kan ook ergens anders vandaan komen. Ooit van de Holle aarde gehoord? Voordat je begint te roepen onzin, kijk eens Naar de volgende foto die op de NASA website staat. NASA is betrapt op het manipuleren van foto’s van de ijskappen op de polen. Geloof jij dat de kappen met 60% gegroeid zijn in een jaar? Natuurlijk niet dat kan helemaal niet, de ijskappen zijn nooit echt gesmolten en nu komt NASA met een broodje aap verhaal dat in een jaar de kappen 60% gegroeid zijn. Net kinderen die de snoeppot stiekem hebben opgegeten en betrapt zijn door hun ouders met een broodje aap verhaal komen. Ik wil de berekeningen wel eens zien om hoeveel ijs dat dan wel niet gaat? Nu hoor ik je denken wat heeft dit nu allemaal met die regen in India vandoen? Wat als de regen uit de hole aarde komt? De volgende NASA data laat weer eens de pool als een zwart gat zien! Staat NASA zo onder druk dat ze langzaam maar zeker gedwongen worden de waarheid te vertellen. Nu maar afwachten wanneer ze de waarheid over de maanlandingen gaan vertellen!
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/119

  0 likes
 7. [quote name=”Awe”]De regen hoeft niet perse buitenaards te zijn maar kan ook ergens anders vandaan komen. Ooit van de Holle aarde gehoord? Voordat je begint te roepen onzin, kijk eens Naar de volgende foto die op de NASA website staat. NASA is betrapt op het manipuleren van foto’s van de ijskappen op de polen. Geloof jij dat de kappen met 60% gegroeid zijn in een jaar? Natuurlijk niet dat kan helemaal niet, de ijskappen zijn nooit echt gesmolten en nu komt NASA met een broodje aap verhaal dat in een jaar de kappen 60% gegroeid zijn. Net kinderen die de snoeppot stiekem hebben opgegeten en betrapt zijn door hun ouders met een broodje aap verhaal komen. Ik wil de berekeningen wel eens zien om hoeveel ijs dat dan wel niet gaat? Nu hoor ik je denken wat heeft dit nu allemaal met die regen in India vandoen? Wat als de regen uit de hole aarde komt? De volgende NASA data laat weer eens de pool als een zwart gat zien! Staat NASA zo onder druk dat ze langzaam maar zeker gedwongen worden de waarheid te vertellen. Nu maar afwachten wanneer ze de waarheid over de maanlandingen gaan vertellen!
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/119%5B/quote%5D
  Wat als de regen uit de holle aarde komt?

  Los van de vraag of de aarde hol is, die discussie is al vaker gevoerd, waaruit leidt jij af dat het uit de holle aarde komt? En hoe komt het dan uit de lucht vallen in India?

  Misschien komt de regen wel uit mijn oor. Daar hebben we net zoveel aanwijzingen voor als dat het uit de holle aarde zou komen. Geen.

  0 likes
 8. [quote name=”Hr”][quote name=”mirakel”]Kan dit dan niet te maken hebben met de fuckushima ramp?[/quote]

  Net zo min als dat de dinoauriers ontstonden door de fuckushimaramp.[/quote]

  De regen in dit artikel viel in 2001. De ramp bij fuckushima is van recentere datum.

  0 likes
 9. [quote name=”Wesley”][quote name=”Awe”]De regen hoeft niet perse buitenaards te zijn maar kan ook ergens anders vandaan komen. Ooit van de Holle aarde gehoord? Voordat je begint te roepen onzin, kijk eens Naar de volgende foto die op de NASA website staat. NASA is betrapt op het manipuleren van foto’s van de ijskappen op de polen. Geloof jij dat de kappen met 60% gegroeid zijn in een jaar? Natuurlijk niet dat kan helemaal niet, de ijskappen zijn nooit echt gesmolten en nu komt NASA met een broodje aap verhaal dat in een jaar de kappen 60% gegroeid zijn. Net kinderen die de snoeppot stiekem hebben opgegeten en betrapt zijn door hun ouders met een broodje aap verhaal komen. Ik wil de berekeningen wel eens zien om hoeveel ijs dat dan wel niet gaat? Nu hoor ik je denken wat heeft dit nu allemaal met die regen in India vandoen? Wat als de regen uit de hole aarde komt? De volgende NASA data laat weer eens de pool als een zwart gat zien! Staat NASA zo onder druk dat ze langzaam maar zeker gedwongen worden de waarheid te vertellen. Nu maar afwachten wanneer ze de waarheid over de maanlandingen gaan vertellen!
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/119%5B/quote%5D
  Wat als de regen uit de holle aarde komt?

  Los van de vraag of de aarde hol is, die discussie is al vaker gevoerd, waaruit leidt jij af dat het uit de holle aarde komt? En hoe komt het dan uit de lucht vallen in India?
  [/quote]
  Klopt het was ook maar een idee wat het zou kunnen zijn niet wat het is. Elke planeet heeft holle ruimtes, denk maar aan grotten. De vreemde regen komt niet alleen in India voor maar ook op andere plaatsen op de wereld. Het is bekent dat er soms stuifmeel vanuit het pool gebied komt en vogel die naar het noorden trekt om te overwinteren? Waar gaan deze vogels heen? Nu nogmaals het is maar een gedachten maar wat meer onderzoek zou ik toejuichen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Waarom de afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

pearl harbor

De aanval op Pearl Harbor kwam voor het Amerikaanse volk als een grote schok, maar niet voor president Roosevelt. Ontdek hier waarom

Tijdens de geschiedenisles heeft u ongetwijfeld geleerd ...

hormoongif

Een aanval op de gezondheid van de burger. Dit nieuwe onderzoek waarschuwt voor hormoongif op groente en fruit

Groenten en fruit uit de supermarkt zijn ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.