Buitenland

Onze leiders worden gegijzeld door maffiosi. Bekijk dit gesprek op niveau over de vuile politieke spelletjes in Syrië

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Emeritus hoogleraar Kees van der Pijl van de Universiteit van Sussex en journalist Willy Van Damme zijn het erover eens: de recente gifgasaanval in Syrië was nep, in scène gezet.

President Trump kondigde vlak voor de aanval aan Amerikaanse troepen terug te zullen trekken uit Syrië. Gelijk werd hij gebeld door de Israëlische president Netanyahu dat daar niets van in kwam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Trump wordt klem gereden door een aantal apparaten die nauwe banden hebben met het militair-industrieel complex, legt Van der Pijl uit.

Gegijzelde persoon

Na de vorige gifgasaanval, die later niet door Assad bleek te zijn uitgevoerd, vuurde Amerika een aantal Tomahawk-raketten af op Syrië.

De meeste daarvan misten het doel. “Het scheen om een oude voorraad te gaan, die op moest,” zegt Van der Pijl.

“Het lijkt alsof er in het Witte Huis een soort gegijzelde persoon zit die nog wel toegang heeft tot een telefoon en daarmee af en toe probeert het ergste af te wenden.”

De hoogleraar merkt op dat Trump Assad had gewaarschuwd toen hij op het punt stond kruisraketten af te vuren op een Syrische vliegbasis.

Misdadiger

Van der Pijl wijst erop dat de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) de Nobelprijs voor de Vrede heeft gekregen voor het opruimen van chemische wapens in Syrië.

Er zijn dus geen chemische wapens meer aanwezig in Syrië.

John Bolton, de nieuwe nationale veiligheidsadviseur van de VS, zei aan de vooravond van de Irakoorlog tegen de toenmalige directeur-generaal van de OPCW dat hij de Amerikanen moest steunen.

Toen die weigerde, zei Bolton tegen hem ‘dat hij moest aftreden en dat hij wist waar zijn kinderen woonden’.

Van der Pijl sprak van maffiapraktijken en noemde Bolton een misdadiger.

Belgische elitemaatschappijen

Waarom horen we hier niets over in de media? Of over het feit dat, zoals de BBC onlangs meldde, dat de Amerikanen, Britten en terreurgroep IS in het geheim samenwerken in Syrië?

Dat komt volgens Van der Pijl omdat de Nederlandse media volledig in handen zijn van Belgische elitemaatschappijen, en die bemoeien zich actief met de inhoud.

“Het beangstigende van deze situatie is dat er geen enkele onafhankelijke stem in de media is,” zegt hij.

Maffiapraktijken

De kranten blijven het standaardverhaal maar herhalen. Zo stond in de Volkskrant een uitgebreid interview met Bill Browder, een frauduleuze financier.

Deze Browder heeft gedreigd om de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken af te laten zetten als hij niet akkoord zou gaan met een anti-Russische wet.

“Dat zijn ook maffiapraktijken,” aldus Van der Pijl. “Die man krijgt alle ruimte in de media.”

Van Damme merkt op dat ook Belgische media veel dingen verzwijgen over Syrië. “De media brengen alleen het regeringsverhaal en zijn door en door corrupt.”

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Foto: YouTube/Café Weltschmerz

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
6 jaren geleden

Wat ik raar vind is dat chauvinistisch frankrijk zo makkelijk met engelstalige landen, andere landen bombardeert.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Onvoorstelbaar hoe asociaal, grof, plomp en totaal onbeschaafd en middeleeuws het Westen zonder bewijzen de Russen en Assad aanvallen en wegzetten als het grote kwaad en Assad daarbij wordt beschuldigd dat hij bloed aan zijn handen zou hebben, slechts omdat hij zijn land verdedigt en uit de klauwen tracht te houden van het nazi Westen. Het demoniseren van leiders is een beproefd middel, eventueel jaagt men er een kogel achteraan (Pim Fortuyn)

Er is echter maar één die daadwerkelijk bloed aan z’n handen heeft en dat is het Westen, met de Rothschild c.s. en Bilderberg leden en politici voorop die pogen een soeverein land als Syrië te onderwerpen aan een door het Westen gecontroleerde democratie met aan de macht Westers gezinde marionetten. Op deze wijze controleert het Westen vervolgens niet alleen een land en zijn bevolking, maar ook de economie, grondstoffen/delfstoffen rnet als speerpunt de centrale bank.

Het is het waarborgen van de petro dollar de wereldhandelsmunt en het voortbestaan van het verder implementeren van de nieuwe wereld orde in ieder land. Zelfs China en andere Aziatische landen laten zich inpakken door de (Rothschilds) nieuwe wereld orde, door systemen in te voeren waarmee burgers tot volledige slaaf zullen zijn verworden.

Hetzelfde gebeurt hier uiteindelijk ook en wil men dit tot aan het MO en Afrika doorzetten. Vandaar dat Assad, net als Gadaffi, Sadam Hoesein. Mubarak, moet verdwijnen. Feitelijk is het opruimen van deze leiders voor het Westen ‘slechts’ een administratieve handeling. Het gaat niet om de persoon, maar om het totaal van de macht over landen.

only you
only you
6 jaren geleden

JhnBaselmns heeft matrix 1en2 geschreven een beschrijft hetgehele politieke pyrimidaal systeem

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden
Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x