Homepagina » Buitenland » Onze leiders worden gegijzeld door maffiosi. Bekijk dit gesprek op niveau over de vuile politieke spelletjes in Syrië
Onze leiders worden gegijzeld door maffiosi. Bekijk dit gesprek op niveau over de vuile politieke spelletjes in Syrië

Onze leiders worden gegijzeld door maffiosi. Bekijk dit gesprek op niveau over de vuile politieke spelletjes in Syrië

Emeritus hoogleraar Kees van der Pijl van de Universiteit van Sussex en journalist Willy Van Damme zijn het erover eens: de recente gifgasaanval in Syrië was nep, in scène gezet.

President Trump kondigde vlak voor de aanval aan Amerikaanse troepen terug te zullen trekken uit Syrië. Gelijk werd hij gebeld door de Israëlische president Netanyahu dat daar niets van in kwam.

Trump wordt klem gereden door een aantal apparaten die nauwe banden hebben met het militair-industrieel complex, legt Van der Pijl uit.

Gegijzelde persoon

Na de vorige gifgasaanval, die later niet door Assad bleek te zijn uitgevoerd, vuurde Amerika een aantal Tomahawk-raketten af op Syrië.

De meeste daarvan misten het doel. “Het scheen om een oude voorraad te gaan, die op moest,” zegt Van der Pijl.

“Het lijkt alsof er in het Witte Huis een soort gegijzelde persoon zit die nog wel toegang heeft tot een telefoon en daarmee af en toe probeert het ergste af te wenden.”

De hoogleraar merkt op dat Trump Assad had gewaarschuwd toen hij op het punt stond kruisraketten af te vuren op een Syrische vliegbasis.

Misdadiger

Van der Pijl wijst erop dat de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) de Nobelprijs voor de Vrede heeft gekregen voor het opruimen van chemische wapens in Syrië.

Er zijn dus geen chemische wapens meer aanwezig in Syrië.

John Bolton, de nieuwe nationale veiligheidsadviseur van de VS, zei aan de vooravond van de Irakoorlog tegen de toenmalige directeur-generaal van de OPCW dat hij de Amerikanen moest steunen.

Toen die weigerde, zei Bolton tegen hem ‘dat hij moest aftreden en dat hij wist waar zijn kinderen woonden’.

Van der Pijl sprak van maffiapraktijken en noemde Bolton een misdadiger.

Belgische elitemaatschappijen

Waarom horen we hier niets over in de media? Of over het feit dat, zoals de BBC onlangs meldde, dat de Amerikanen, Britten en terreurgroep IS in het geheim samenwerken in Syrië?

Dat komt volgens Van der Pijl omdat de Nederlandse media volledig in handen zijn van Belgische elitemaatschappijen, en die bemoeien zich actief met de inhoud.

“Het beangstigende van deze situatie is dat er geen enkele onafhankelijke stem in de media is,” zegt hij.

Maffiapraktijken

De kranten blijven het standaardverhaal maar herhalen. Zo stond in de Volkskrant een uitgebreid interview met Bill Browder, een frauduleuze financier.

Deze Browder heeft gedreigd om de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken af te laten zetten als hij niet akkoord zou gaan met een anti-Russische wet.

“Dat zijn ook maffiapraktijken,” aldus Van der Pijl. “Die man krijgt alle ruimte in de media.”

Van Damme merkt op dat ook Belgische media veel dingen verzwijgen over Syrië. “De media brengen alleen het regeringsverhaal en zijn door en door corrupt.”

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Foto: YouTube/Café Weltschmerz

[Café Weltschmerz]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Onvoorstelbaar hoe asociaal, grof, plomp en totaal onbeschaafd en middeleeuws het Westen zonder bewijzen de Russen en Assad aanvallen en wegzetten als het grote kwaad en Assad daarbij wordt beschuldigd dat hij bloed aan zijn handen zou hebben, slechts omdat hij zijn land verdedigt en uit de klauwen tracht te houden van het nazi Westen. Het demoniseren van leiders is een beproefd middel, eventueel jaagt men er een kogel achteraan (Pim Fortuyn)

  Er is echter maar één die daadwerkelijk bloed aan z’n handen heeft en dat is het Westen, met de Rothschild c.s. en Bilderberg leden en politici voorop die pogen een soeverein land als Syrië te onderwerpen aan een door het Westen gecontroleerde democratie met aan de macht Westers gezinde marionetten. Op deze wijze controleert het Westen vervolgens niet alleen een land en zijn bevolking, maar ook de economie, grondstoffen/delfstoffen rnet als speerpunt de centrale bank.

  Het is het waarborgen van de petro dollar de wereldhandelsmunt en het voortbestaan van het verder implementeren van de nieuwe wereld orde in ieder land. Zelfs China en andere Aziatische landen laten zich inpakken door de (Rothschilds) nieuwe wereld orde, door systemen in te voeren waarmee burgers tot volledige slaaf zullen zijn verworden.

  Hetzelfde gebeurt hier uiteindelijk ook en wil men dit tot aan het MO en Afrika doorzetten. Vandaar dat Assad, net als Gadaffi, Sadam Hoesein. Mubarak, moet verdwijnen. Feitelijk is het opruimen van deze leiders voor het Westen ‘slechts’ een administratieve handeling. Het gaat niet om de persoon, maar om het totaal van de macht over landen.

  38 likes
  • Zou Assad morgen dat doen wat het Westen van hem verlangt, dan was het een beste man en verdween het bloed aan zijn handen als sneeuw voor de zon en mocht hij zelfs op bezoek komen bij alle nazi wereldleiders en zouden de koningshuizen overal met hem op de foto willen en had men het verloren schaap eindelijk binnen in de zionistische sektarische sekte welkom kunnen heten. En zou Assad dan ook nog voor Satan ritueel buigen dan was het feest helemaal compleet.

   23 likes
   • Weet niet of het mensen is opgevallen, maar de VS geven nu openlijk en ruitelijk toe dat Amerikaanse troepen zich in Syrië bevinden. Waarbij de VS dit doet onder valse voorwendselen en doet alsof ze het recht heeft zich militair te bemoeien met een soeverein land dat nota bene aangevallen wordt door een proxy leger gefinancierd, gesteund en opgericht door de VS/ISR/SA.

    Trump moet nu toch met dit smerige verraad, deze criminele en terroristische actie tegen een soeverein land omarmd worden door degene die hem zagen als een grote dreiging voor de VS. Let maar op, Trump zal niet langer de pispaal zijn van de linkse partijen, maar zelfs geprezen gaan worden om deze criminele handeling… Zodra hij roept: “we came, we saw, he died” (Assad).dan is -de- missie geslaagd.

    6 likes
    • En laat men niet vergeten dat de VS zelf ooit in Vietnam een heel smerige false flag oorlog hebben gevoerd en daarvoor nooit zijn veroordeeld of ook maar één persoon voor oorlogsmisdaden levenslang werd veroordeeld.

     http://www.mynam.nu/agent-orange/

     4 likes
     • En dan Irak met z’n vermeende massavernietigingswapens die er niet waren, maar waarmee de VS en Engeland zich het recht namen het land binnen te vallen en de bevolking uit te moorden….

      https://nl.search.yahoo.com/search?ei=UTF-8&fr=crmas&p=irak+massavernietigingswapens+leugen

      3 likes
     • Enzovoort, enzovoort, stapelt men in het Westen leugen op leugen die via de gecontroleerde mainstream onophoudelijk de ether in worden geslingerd, ook nu nog en zelfs in overtreffende trap, om daarmee de bevolking te overtuigen dat het Westen de goede cobwboys zijn en de rest van de wereld de gevaarlijke indianen die dienen te worden afgemaakt.

      De Arabische lente was een zio marketing slogan die de westerse bevolking de indruk moest geven dat de cowboys gelijk hadden en samen met de criminele NAVO daarom het recht hadden de slechte Indiaan Gadaffi en zijn volk om te brengen en het land in chaos en ellende te storten. Zum kotzen!!…

      3 likes
 2. Wat ik raar vind is dat chauvinistisch frankrijk zo makkelijk met engelstalige landen, andere landen bombardeert.

  13 likes
  • @dna

   Zal met traditie te maken hebben, uiteindelijk heeft de familie Rothschild veel te danken aan Napoleon…Net als aan Adolf, die er voor zorgde dat heel Europa in puin lag en opgebouwd kon worden en men macht kreeg en controle had over centrale banken. Nu is deze macht teruggebracht naar Frankfurt vanwaaruit de centrake EU bank eenvoudig is aan te sturen door de zionisten. Macron is een Rothschild marionet en zo is de cirkel weer rond voor Frankrijk en de Rothschilds.

   17 likes
   • Ik bedoelde de inwoners van frankrijk. Macron met zn graftak staan niet, net als die rutte, model voor het volk. De media, is op zn zachtst gezegd, goor!

    6 likes
    • @dna

     Je kunt je beter afvragen hoe het mogelijk is/was met stembusfraude een marionet te installeren waarop het volk zou hebben of anders gezegd: niet hebben gestemd.

     Mijn overtuiging is dat naar een stemhokje gaan een overbodige handeling is geworden. Ook al stemt het volk niet, de poppetjes zijn al voor de verkiezingen geïnstalleerd en gekozen. Fraude en niets anders dan fraude maakt alles mogelijk. We leven in één grote leugen en daar is fraude één van de onderdelen van.

     5 likes
     • Ik stem ook niet. Maar bommen gooien zomaar? Een eu land? Groot brittannië doet net alsof ze brexit zijn. Dan lijkt frankrijk ook incapabel om nog correct oordeel uit te brengen OVER ALLES. Weg met brussel/babylon en hun “bank”. Zaten daar ook niet veel bloeddiamanten? Monarchieën? Huigelaars zijn t. Fantasten. Kunnen we onze eigen dromen volgen svp. Beste mensen stap uit hun droom/plan.

      4 likes
 3. :adrianus-johannes.

  oorlog is het beging van de wederopbouw het marshall plan,

  hier onder is waar de schuldmakers (oorlog starters) (de nieuwe wereld) niet buiten kunnen,

  geef het nodige (een vinger) om na oorlog te ruimen en weder op te bouwen en vraag er 9 voor terug..
  hier in nederland na 70 jaar is dit aanbod en aanvaarding (=overeenkomst in contract) verlopen en slopen de amerikanen elders de wereld tot dat wij weer aan de beurt zij..
  mi. zo het nu gaat komt de rest van de hele wereld spoedig aan de beurt, als twee vechtende honden in een totale wereld wijde.. en amerika gaat overal mee heen.. om op krediet alles te leveren wat nodig is voor weder opbouw, en in contract het 9 voudige of meer terug te laten betalen..
  maar vooral geeft de burgers wiens land plat gebombardeerd word het gevoel dat het voor hun eigen bestwil is of wel oorlogspropaganda..

  met de complimenten van,
  :adrianus-johannes.
  hoe lang blijft de slapende mens blind en doof en wereld vreemd.. zo groot is onze bol of schijf in het universum niet..

  8 likes
  • @ :adrianus-johannes

   de cyclus van Kondratieff

   Volgens Kondratieff, zijn de verrichtingen van overheden een hopeloze schertsvertoning. Echte welvaart kan niet komen totdat al het “vergif” uit het economisch systeem is verwijderd. Het gevolg van het onderschatten van deze cycli is catastrofistisch, en is een kracht die veel malen sterker is dan centrale banken kunnen controleren.

   3 likes
   • :adrianus-johannes.

    in dat kader, volgens onder genoemd mens:

    als de oveheid van amerika england frankrijk etc. niet inzien dat de oveheid van rusland china syrie etc. dienen voort te bestaan ten behoeven van zichzelf en vice versa.. zijn zij doorgedraaid en niet is staat zijn in te zien dat op deze aarde zij zonder elkaar nooit vooruitgang zouden boeken.. is het in het egoïsme (economie) zich toe te eigenen wat niet hun is danwel de ander te schaden. houd u aan drie gebruiken nooit doden of dood laten gaan, nooit stelen en nooit dwingen, waardoor het paradijs zich opent, doe het niet en de hell zal losbreken.. zie en kijk waar wij nu pas zijn, dus..

    begrijp wel per land bestaat er maar èèn overheid net als er voor die overheid maar èèn burger of juridische entiteit, natuurlijk persoon is..
    als je daaruit wijs ben is er een wereld vol mensen.. met hun rechten..

    espavo van,

    :adrianus-johannes.

    0 likes
 4. Who Runs The World?
  Psychopaths and Liars – Simple Really –
  The David Icke Dot-Connector Videocast
  https://www.youtube.com/watch?v=87AbtO-rdpM

  6 likes
 5. “Information Is Power”

  SGT Report Special: ILLUMINATI LUCIFERIANS TOTALLY EXPOSED https://www.youtube.com/watch?v=uOpp_eNFtYk

  ROTHSCHILD GENOCIDE: INNOVATING THE POPULATION TO ZERO — Deborah Tavares
  https://www.youtube.com/watch?v=JeJkYovY0AM

  The NWO Beast System EXPOSED — James Perloff https://www.youtube.com/watch?v=evjsUkXguls

  ”Royal’ Bilderberg Silent Weapons for Quiet Wars http://www.stopthecrime.net/docs/SILENT%20WEAPONS%20for%20QUIET%20WARS.pdf

  ISRAEL – THE GREATEST SPY MACHINE OF ALL TIME

  To Understand Globalist Zionist Power And How It Rules From Israel, You Must Understand These Words – “THE TALPIOT PROGRAM” and “THE TECHNION”
  https://isolatebutpreserve.blogspot.nl/2016/11/israel-greatest-spy-machine-of-all-time.html

  5 likes
 6. JhnBaselmns heeft matrix 1en2 geschreven een beschrijft hetgehele politieke pyrimidaal systeem

  4 likes
 7. Bangsters, prepare for total collapse !!! https://www.youtube.com/watch?v=ftzWfl0e6X4
  A former Dutch banker RONALD BERNARD … has given a sit down interview during which he claims that he was invited by members of the financial elite to participate in child sacrifice rituals. Ronald Bernard was a successful entrepreneur who ran a number of businesses before entering the world of finance. Upon doing so, he was told by his peers to put his conscience in the freezer. Ritual Child Killing By Dutch ‘Royal’ Banksters’ In the reality it seem to be parasites of the world economy, real vampires! And it seems to be a bilderberg illuminazi satanic pedo cult ! Er is nog meer te verbergen voor de GEWELDIGE’KROON’ en de ‘DOMME’ politie die trouw heeft gezworen aan deze misdadige criminele organisatie ! ”De KROON” blijkt in de realiteit een gruwelijke satanische moorddadige pedo cult te zijn … ^^^666^^^ Politics are not a natural phenomenon, the ‘dead’ political system IS the beast! … This system is EVIL in its core existence . . . It is a satanic banking cult, that needs murdering rituals, terror, corruption, money slaves, sweat, our blood and WARS. The most important video ever made … https://www.youtube.com/watch?v=NagYge8fSJM

  3 likes
 8. https://www.youtube.com/watch?v=-_N8YAskCls&t=6100s vanaf 25 minuten is het heel intresant en gewoon eventjes kijken en je weet genoeg.

  2 likes
 9. Dit is een van de beste stukken ooit op NineFNews geplaatst. Goede onderzoeks journalistiek. Het kaf scheiden van het fakenews en de controlled opposition. Als voorbeeld Joe Rogan.

  2 likes
 10. Elk degelijk mens met oprechte normen en waarden mag daar gerust vanuit gaan?
  De wereld lijkt te worden geregeerd door de misdaad?

  1 likes
 11. The People Who Run The World Believe In Slavery !!!
  Catherine Austin Fitts – We Are Financing What is Killing Us
  https://www.youtube.com/watch?v=Q-ToRe50_9E&t=269s

  Jeff & Catherine Austin Fitts – $21 TRILLION, The Financial Coup & Rings Of Saturn https://www.youtube.com/watch?v=irjxld86G8s

  CATHERINE AUSTIN FITTS – BITCOIN OP DIGITAL SLAVERY & SPACE ECONOMY! DARK JOURNALIST https://www.youtube.com/watch?v=85z5hkXVfE8&t=21s

  1 likes
 12. The EU (new world order) has been sold to Britain and the rest of the world as our best hope for the future. But behind the scenes, has another, more unsettling agenda been unfolding? The European Economic Community (EEC) began for Britain as a free-trade agreement in 1972. Today’s European Union is well on its way to becoming a federal superstate, complete with one currency, one legal system, one military, one police force — even its own national anthem. In this shocking new documentary featuring EU insiders and commentators, independent author Phillip Day covers the history and goals of the European Union, as well as the disturbing, irrevocable implications this new government has for every British citizen. Whether the viewer is for or against Britain’s participation, this film asks the troubling questions the mainstream media has refused to confront.
  https://www.youtube.com/watch?v=jzmzk013VUk

  And nobody seem to notice, and nobody seems to care … George Garlin https://www.youtube.com/watch?v=atxbnLxd-ik

  1 likes
 13. MSM n.o.s B.S De economie is weer 2% omhoog, ja hoor …
  In de realiteit staan er 3 miljoen Burgers op de rand van armoede en 84.000 ondervoede jongeren zonder werk en opleiding
  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2018/04/16/3-miljoen-burgers-op-de-rand-van-armoede-en-84-000-ondervoede-jongeren-zonder-werk-en-opleiding/

  0 likes
 14. Nasa = Nazi … The 5 Minute Redpill: Secret Space Program https://www.youtube.com/watch?v=PNsZI-uZH7I

  0 likes
 15. Nou Wil, gewoon héél hard op hun duim gezogen en dan krijg je dit soort klets. Als je topscorer er al een stuk of 7 in heeft liggen, waarvan 6 pingel dan moet je iets doen om de moed erin te houden. 6 3

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Premier Rutte is de posterboy van de Nieuwe Wereldorde. Waarom dit geen complot meer is

Premier Rutte is de posterboy van de Nieuwe Wereldorde. Waarom dit geen complot meer is

Lange tijd werd de Nieuwe Wereldorde gezien ...

De film is juist een aanval op de sensationele media en hedendaagse politiek. Hoe Joker geframed wordt

De film is juist een aanval op de sensationele media en hedendaagse politiek. Hoe ‘Joker’ geframed wordt

De laatste tijd wordt steeds meer duidelijk ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.